петък, 11 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 12 май събота


 

Добре дошли при нас в първия ден от уикенда, събота. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

Снощи във 22:30 ч Луната се сбогува с артистичните Риби и започна своя преход през знака на амбициозните и жизнени Овни. Днес прекарва целия ден в Овен и ще остане там до неделя, 13 май. Тогава късно вечерта ще премине в Телец. Какво се променя за нас, когато Луната навлезе в Овен?Когато Луната преминава от знака на мечтателите Риби в знака на огнения, енергичен и стремящ се към успех Овен, може да почувстваме внезапен прилив на енергия и желание да действаме. Но тъй като Рибите се асоциират с дълбоките човешки чувства, съвсем възможно е  Овен да ни даде сили да действаме под влияние на емоциите и това да доведе до проблеми.

Още за Луната в Овен може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции


 


  • Венера куинкокс Плутон
Този аспект е точен тази сутрин в 07:45 ч. Под негово влияние ще поставяме под съмнение чувствата си, връзките и дори покупките. Време е да преоценим най-близките ни отношения и финансовите средства. Да си направим равносметка как се забавляваме и каква е позицията ни в социалния живот. Възможно е обвързаните да спорят с партньора си относно това кой е доминиращ във връзката, как трябва да се държат в компания на други хора и прочие. Този аспект може да бъде опасен. Внимавайте! Не предявявайте прекалено големи претенции към любимите си хора. Не позволявайте завистта и ревността да ви заслепи!


  • Меркурий квадрат Марс
Този аспект ще бъде точен в 16:08 ч на 13 май, но оказва влияние и на днешния ден. Това означава, че мислите и общуването ще бъдат напрегнати. Може да бъдем нетърпеливи и склонни към спорове. Искаме да изпъкнем със своите идеи и разбирания на всяка цена. Това определено ще попречи на провеждането на смислен диалог с останалите. Ще предизвикаме редица противоречия с нещата, които говорим, и с начина, по който се изразяваме.


  • Меркурий съвпад Уран

Точно преди да напусне Овен и навлезе в Телец, Меркурий сключва съвпад с Уран, който ще бъде точен в неделя около 14 ч. Под това влияние бързо ще схващаме нови прогресивни подходи и методи и ще ги използваме в работата си. Искаме да поразнообразим нещата или да шокираме с нашите идеи и начин на общуване. Ще бъдем разсеяни, импулсивни и нервни. Това отношение може да доведе до проблеми, но пък мисълта ни е склонна да ражда иновативни и интересни идеи.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 12 май


 Хората около вас ви засипват постоянно със задачи. Но днес имате сили да се справите с всичко. Осигурете си все пак моменти на почивка. Емоциите може да са изострени под влияние на някои аспекти. Може внезапно да изпитате желание да изразите себе си и да демонстрирате своята независимост. Мисълта ви може да роди интересни идеи през следващите дни преди Новолунието на 15-ти. Колкото и да се оригинални хрумванията ви, налага се да се захванете с тях, когато Луната започне да нараства. Бъдете внимателни с думите, особено тези които изричате на работното място или в обществото. Прибързани сте и може да кажете нещо неуместно. Информацията, която достига до вас може да ви тласне в нова печеливша посока.

 

Зодия Телец на 12 май


 Общуването може да е трудно днес. Добре е да се отнасяте с хората с по-голямо внимание и съчувствие. Може да се почувствате притиснати да вземете някакво решение, но има опасност от прибързани и импулсивни заключения. Хората са доста нетърпеливи и изискващи към вас. Възможни са различия в гледните точки и някой може да приеме това твърде лично. С напредването на деня може да получите информация, която да промени изцяло нещата. Може да се разкрие дългокрита тайна. Времето е подходящо да оставите нещо в миналото, особено с наближаването на Новолунието, което този месец ще се случи на 15 май именно във вашия знак.

 

Зодия Близнаци на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще бъдете нервни и нетърпеливи. Бъдете внимателни с думите, както и с предвижването, тъй като сте склонни да бързате и може да се преспънете или да попречите на развитието си. Вероятно ще се наложи да проведете откровени разговори с важни за вас хора. Така ще стигнете до значими за вас и за близките ви прозрения. Уникалните ви качества изпъкват на преден план и другите ви се възхищават. Енергията, която излъчвате е провокативна и може да изненада хората. Разговорите или новините, които достигат до вас, може да променят начина ви на мислене. Възможни са изненади, свързани с приятелите, групите от обществото, вярванията, образованието и пътуванията сега.

 

Зодия Рак на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес определено ще има пречки пред вас. Но те ще ви мотивират да действате по свои собствен начин и ще намерите удовлетворение. По-добре не провокирайте хората и не повдигайте чувствителни теми. Мисълта ви е насочена към бъдещето ви развитие в професионален план. Възможно е да проумете от кои разбирания и ситуации трябва да се отървете, за да бъдете успешни. Идеите ви са интересни, но все още не са напълно готови за реализиране. Възможни са интересни поврати в кариерата ви тази седмица. Нужно е да проявите смелост и да приложите новите уникални методи на работа, които изникват във вашия ум.

 

Зодия Лъв на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тенденцията на днешния ден е да бъдем прибързани и склонни към спорове. Това се отнася не само за вас. Различията в гледните точки ви дразнят повече от друг път, вероятно защото се чувствате притиснати да взимате решения. Не се поддавайте на стреса и не са захващайте с прекалено много неща. Нямате търпение да споделите мислите си, а те са особено уникални и вдъхновящи днес. Атмосферата край вас е напрегната. Добре е да сте отворени към новите възможности. Възможни са разговори, които да отбележат повратна точка в отношенията ви с някого. Или пък ще промените разбирането си за нещо.

 

Зодия Дева на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази сутрин може да се чувствате нервни, притиснати и определено нетърпеливи. Хората са особено привързани към идеите си и ревностно защитават своята позиция, а това води до конфликти. Мисленето ви обаче е иновативно и може да роди много идеи, свързани с бизнеса и интимните въпроси. Може да получите новини относно финансите и дълговете, ако имате такива. Възможно е разкритие относно любовната ви връзка или ще осъзнаете, че се нуждаете от по-голяма независимост. Може да се почувствате неудобно от тези си желания. Но неудобството понякога е двигател, който ви подтиква към промяна.

 

Зодия Везни на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес изпитвате известно напрежение. Може би искате всичко да става веднага и да получавате всичко в големи количества. Лесно ще се ядосвате на партньора си или на член от семейството ви, който се държи прекалено провокативно. Приемате различията в гледните точки прекалено лично. Дори и новите, иновативни идеи, който ви хрумват днес може да предизвикат търкания между вас и хора от обкръжението ви. Възможни са изненади, случайни срещи, завръщане на стари спомени и нова информация, която ви отвежда в нова посока на мислене. Ще се вдъхновите да реформирате връзките в живота ви по някакъв начин. Времето е интересно и вълнуващо, в случай, че успеете да овладеете импулсивността.

 

Зодия Скорпион на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Понякога нямате търпение да изразите себе си и мнението си, но днес сте склонни да правите прибързани заключения. Говорите прекалено рязко и не се вълнувате, че може да нараните нечии чувства. Всички са склонни да говорят преди да мислят. По този начин се разкриват доста истини, но съществува опасност да бъдем разбрани погрешно. Нова, интересна информация ще достигне до вас и ще ви подтикне към промени по отношение на работата и здравето ви. Най-различни идеи се вихрят в мисълта ви. Възможни са неочаквани промени в ежедневнието, но те само ще стимулират ценните ви идеи. Внимавайте с импулисвността, но обърнете внимание на новия начин на мислене.

 

Зодия Стрелец на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Бъдете внимателни в общуването и достигане на заключения днес, тъй като има тенденция да бъдете нетърпеливи към другите хора. Отношенията са леко обтегнати. Вероятно изпитвате нужда от близост, но също така се страхувате от ограниченията.  Във въздуха се усеща въодушевление днес и утре, но има опасност да бъдем прекалено импулсивни и дори готови да спорим. Може да видите нещо, което да промени гледната ви точка по даден въпрос. Трябва ви умствена стимулация и вероятно сте творчески настроени. Възможни са изненади, свързани с вашите романтични преживявания или креативни постижения. Някой от обкръжението ви ще бъде изключително откровен с вас и ще ви очуди приятно неговия начин на мислене.

 

Зодия Козирог на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес са възможни леки проблеми в общуването, тъй като има тенденция да говорите прибързано и да правите грешни заключения. Възможно е да проявите липса на търпение. Може би имате прекалено много изисквания към себе си. Не се тормозете излишно. Новите идеи са интересни, но също така са свързани с някои ваши тревоги. Изпитвате вътрешно неспокойствие, нещо като въодушевление и нервно очакване на някакво събитие. Нещата на семейния фронт може да са объркани. Представата ви за семейни отношения започва да се променя. Възможно е да проведете откровени разговори с близките ви. Преценете вариантите, които стоят пред вас. Обмислите новите възможности. Като цяло денят е напрегнат, но ако се съсредоточите, ще вземете правилните решения.

 

 Зодия Водолей на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ви се струва, че останалите подхождат твърде агресивно в желанието си да задоволят своите нужди. Аспект между Меркурий и Марс ни дава напрегната енергия, неспокойство и прибързаност. Хората са твърде концентрирани в своите собствени проблеми, за да обърнат внимание на каквото и да било. Днес или утре може да получите неочаквани и вълнуващи новини. Имате чувството, че стигате до нови висоти в начина ви на мислене, но въпреки това може да изпитате някои трудности при общуване с другите. Преди да говорите, помислете добре, тъй като са възможни недоразумения. Заключенията ви ще бъдат прибързани. Очакват ви внезапни промени на графика ви, които ще ви отведат в нова вълнуваща посока. Горите от ентусиазъм и желание да демонстрирате своите способности, да изразите гледната си точка.

 

Зодия Риби на 12 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Вероятно изпитвате странна тревога днес. Може да потърсите стабилност и сигурност при ваши близки и приятели. Ако забележите, че другите заемат отбранителна позиция, по-добре изчакайте преди да търсите подкрепа от тях. Като че ли всички се суетят около незначителни въпроси. Или пък са прекалено чувствителни към критика и приемат всичко лично. Идеите ви са свежи и провокативни. Внимавайте, обаче, с думите, защото може да кажете нещо прибързано. Но пък добре е все пак да говорите истината, тъй като тя може да ви отведе в нова посока. Не позволявайте на проблемите да попречат на оригиналните ви идеи. Запазете своя свеж и изпълнен с надежда подход към нещата и ще стигнете до важни проникновения по отношение на емоциите, личните и финансови въпроси.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова