събота, 12 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 13 май неделя


 

Добре дошли при нас в неделя! Какво ли ни носи почивния ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

Луната прекарва почти целия неделен ден в знака на амбициозните и жизнени Овни. Вечерта в 21:16 ч ще премине в света на чувствените и разумни Телци.Луната в Овен засилва инстинктивните ни реакции и може да ни направи раздразнителни. Нямаме търпение да се захванем с нещо ново. Времето е подходящо да правим неща за първи път, дори ако се налага да се изправим срещу страховете си. Готови сме да напуснем зоната си на комфорт и това хич не ни плаши.

Още за Луната в Овен може да намерите ТУК!

Ако пък ви интересува какво означава за нас, когато Луната е в Телец, може да научите ТУК!

Днес Луната ще бъде без курс от 21:06 до 21:16 ч. Последният аспект, който сключва преди да премине в Телец, е съвпад с Уран.

 

Важни аспекти и позиции


 


  • Меркурий в Телец: 13 - 30 май
Днес в 15:32 ч. след дълъг престои (68 дни) в знака Овен, Меркурий, планетата на общуването и мисълта, преминава в Телец. Ще остане там до 30 май. Меркурий в този знак прави мисленето ни по-рационално и практично. Трезвият разум засенчва фантазиите. Обмисляме предварително думите, които изричаме. Умът ни е ориентиран към света на петте ни сетива. Предпочитаме да използваме изпробвани и сигурни методи, вместо да сътворяваме нови идеи и начин на мислене. Вниманието ни е насочено само към едно нещо, не е разкъсано между хиляди варианти и опции. Възможно е обаче да бъдем прекалено консервативни, да гледаме само в една посока, отричайки всички други пътища на развитие. Комуникацията ни ще бъде по-стриктна и строга. Изразяваме недоволство към несериозните и повърхностни неща.

Още по темата ще откриете ТУК!


  • Меркурий съвпад Уран
Малко преди да навлезе в Телец, Меркурий сключва съвпад с Уран, който ще бъде точен около 14 ч. Под това влияние бързо ще схващаме нови прогресивни подходи и методи и ще ги използваме в работата си. Искаме да поразнообразим нещата или да шокираме с нашите идеи и начин на общуване. Ще бъдем разсеяни, импулсивни и нервни. Това отношение може да доведе до проблеми, но пък мисълта ни е склонна да ражда иновативни и интересни идеи.


  • Меркурий квадрат Марс
Този аспект ще бъде точен в 16:08 ч. Под негово влияние мислите ни и общуването ще бъдат напрегнати. Може да бъдем нетърпеливи и склонни към спорове. Искаме да изпъкнем със своите идеи и разбирания на всяка цена. Това определено ще попречи на провеждането на смислен диалог с останалите. Може да предизвикаме редица противоречия с нещата, които говорим, и с начина, по който се изразяваме.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 13 май


 Сутринта може да бъдете леко напрегнати, но след това ще приемате нещата по-лесно. Днес Меркурий и Луната напускат вашия знак и минават в дома на финансовите средства и ресурсите. Луната ще остане там само два дни и половина, докато Меркурий ще обитава този дом до 30 май. В този период ще започнете да работите по нови идеи и планове, най-вече свързани с бизнеса и парите. Ще използвате своите природни таланти, за да постигнете успех. Може да преживеете някои притеснения, свързани с финансовите ви постъпления и вашите притежания. Но като цяло имате прекрасни идеи за бизнес и се фокусирате върху практични занимания. В този период ще бъдете изключително прозорливи и бързо ще стигате до същността на нещата.

 

Зодия Телец на 13 май


 Умът ви препуска на бързи обороти сутринта. Мислите ви са насочени към миналото и неразрешените проблеми в живота ви. С напредването на деня емоциите ви ще станат по-стабилни, ще се успокоите и ще релаксирате. Добрата новина е, че Меркурий започва да преминава през вашия знак и ще продължи своя транзит до 30 май. Гласът ви ще се чува повече и хората ще разбират ясно вашите послания. Нови финансови постъпления ще си проправят път към вас. Транзитът ще донесе яснота в живота ви, след като известно време сте се лутали в желанията си. Готови сте да загърбите миналото и имате редица свежи идеи за бъдещето, особено след като Уран също навлиза във вашия знак след два дни и ще остане там до 6 ноември.

 

Зодия Близнаци на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня мисълта ви се движи на бързи обороти. С напредването на деня нещата ще се успокоят. Луната ви приканва да се усамотите през следващите два дни, тъй като тази вечер навлиза във вашия 12 дом, дома свързан със самотата, душевността, търсенето на смисъл в живота. В същия дом влиза и Меркурий, вашия управител, и ще остане там до 30 май. През този период ще преразгледате отново вашите идеи, проекти, интереси. Ще мислите върху минали неща и ще разсъждавате за личния си живот. Ще бъдете малко по-прикрити  и нерешителни от обикновено. Имате нужда от умствена почивка, което не означава, че ще мислите по-малко, а просто разсъжденията ви ще бъдат по-различни. Ще търсите по-дълбок смисъл в нещата и ще загърбите повърхностното.

 

Зодия Рак на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня ще бъдете напрегнати, но след това ще се отпуснете и ще се насладите на почивния ден. Днес Меркурий започва да преминава през вашия дом на приятелите и социалните групи. Ще остане там до 30 май. През този период мисленето ви става свежо, иновативно. Нови идеи заливат мисълта ви. Имате желание да споделяте мислите си с останалите. Чувствате се отворени към тях и комуникацията върви гладко. Може да се съсредоточите върху вашите мечти, желания, надежди. Меркурий в единадесети дом подкрепя груповите занимания, отношенията с приятели и съмишленици, с които се борите за обща кауза. Сътрудничеството с другите ще ви донесе само позитиви. След два дни и Уран започва да преминава през този дом. Предстои ви период на стимулиращ и разнообразен социален живот.

 

Зодия Лъв на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня в ума ви постоянно прескачат различни мисли, но постепенно ще се успокоите. Луната влиза във вашия дом на кариерата и подсилва амбициите ви. В този дом започва да преминава и Меркурий. Ще остане там до 30 май. По време на този период ще имате успех в професионален план. Обмисляте своите цели за бъдещето, възможностите и отговорностите ви. Меркурий е аналитичен и рационален и ще ви бъде от полза в работата ви. Когато обаче сте под напрежение, влиянието на тази планета може да ви напряга допълнително, тъй като вестителят Меркурий може да бъде доста нервен и припрян. Периодът е подходящ да рекламирате дейността си, както и да общувате, да планирате, да структурирате своите приоритети. Обмисляйте добре думите си, за да създадат правилното впечатление за вас и дейността ви.

 

Зодия Дева на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Сутринта ще бъде напрегната, защото мислите за толкова много неща. Но постепенно нещата ще се успокоят. Меркурий започва транзита си през вашия дом на приключенията и ще остане там до 30 май. През този период искате да излезете навън, да се запознаете с нови хора, с нови култури, да разширите хоризонтите си. Привлечени сте от големи идеи. Мислите в перспектива и се чудите къде ли ще се намирате след време. Гледате с надежда към бъдещето и вярвате, че ще бъдете щастливи. Оставяте практичните въпроси леко на заден план. Смели и спонтанни сте. Изразявате своето мнение и споделяте идеите си без притеснения. Завладява ви позитивното мислене.

 

Зодия Везни на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на почивния ден изпитвате необяснимо вътрешно напрежение. Дали пък не мислите за прекалено много неща? С напредването на деня ще се успокоите, или поне няма да анализирате чак толкова. Меркурий навлиза във вашия осми дом и ще остане там до 30 май. В този период ще бъдете по-наблюдателни и възприемчиви. Предпочитате да гледате отстрани и да се учите, вместо да се втурвате презглава да действате. Може да се посветите на различни проучвания. Възможно е да се вманиачите в търсене на скрит подтекст и коварни намерения в държанието и думите на хората. Но пък ще съберете и разкриете важна информация, използвайки силата на наблюдението.

 

Зодия Скорпион на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня вероятно ще мислете твърде много за вашата работа и ще се тревожите за здравето си. По-късно Луната преминава във вашия дом на партньорствата и ще насочи вниманието ви към тази сфера. Меркурий също започва да преминава през този дом и ще остане там до 30 май. В този период общуването с хората от най-близкото ви обкръжение става особено важно. Отношението, което имат те към вас ще ви помоге на разбере своите нужди и желания по-добре. Търсите контакт с останалите и те също протягат приятелска ръка към вас. Предпочитате да общувате на четири очи и да обединявате усилията си с даден партньор или приятел. Уран навлиза също в дома на партньорствата на 15 май и допълва картинката. Общуването със съмишлениците ви ще роди уникални и иновативни идеи.

 

Зодия Стрелец на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня изпитвате хаотична и весела енергия, но с напредването на деня ще промените настроението си. От забавни и повърхностни ще се превърнете в сериозни и спокойни хора. Меркурий навлиза вашия дом на работата и здравето и ще оказва влияние в тази област до 30-ти май. Този транзит засилва интереса ви към работата, усъвършенстването на малките детайли, подобряването на здравето и разрешаването на проблеми. Дребните задачи и задължения са на преден план. Ще подредите живота си малко по малко. Важно е, обаче, да не мислите прекалено и да не се тревожите. Ще научите полезна информация за работата и здравето ви. Ще откриете нови възможности за организирате на живота ви, особено след като Уран също премине в този дом на 15 май. Ще подобрите своите умения доста успешно.

 

Зодия Козирог на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

През първата половина от неделния ден редица мисли препускат във вашия ум, но нещата ще се успокоят с напредването на деня. Склонни сте да таите прекалено много неща в себе си и това ви напряга. Постепенно ще намерите начин да изразите мислите си. Меркурий влиза във вашия пети дом и ще остане там до 30-ти май. През този период ще общувате по-лесно и добре ще боравите с думите. Отправете ясно послание към другите. Намирате за съвсем естествено споделянето на идеите. Този транзит ще отключи вашата творческа и игрива страна. Получавате шанса да се откроите от тълпата със своя уникален начин на мислене. Използвайте тази енергия, за да разкриете своите таланти.

 

 Зодия Водолей на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Неделният ден ви носи умствено напрежение, което с напредването на деня ще се разсее. Търсите компанията на познати хора в удобна за вас обстановка. Предпочитате да се отдадете на почивка. Меркурий влиза във вашия дом на семейството и ще остане там до 30 май. Този период не е особено подходящ за общуване извън дома, но ви дава възможност да разрешите натрупали се проблеми в семейните отношения или свързани със средата, в която живеете. Ще гледате по-обективно на личните и семейни въпроси. Може също да работите върху своите вътрешни чувства и ценности. Усещате по-добре чуждите настроения и желания. В този период ще намирате за трудно споделянето на мисли пред хора, които не познавате добре.

 

Зодия Риби на 13 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня сте склонни към прекалено много мислене, но постепенно нещата ще се успокоят. Днес Меркурий навлиза във вашия дом на общуването и остава там до 30-ти май. През този период ще бъдете изключително любопитни. Ще изпитвате желание да учите нови неща, ще обръщате внимание на детайлите и ще вършите няколко неща едновременно. Ще общувате повече със семейството, ваши връстници,  съседи и прочие. Ще споделяте своите идеи без особени затруднения и притеснения.  Ще търсите интелектуалната компания на свои приятели. Възможно е да съберете важна стратегическа информация, която ще подобри вашите взаимоотношения с хората.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова