понеделник, 14 май 2018 г.Седмичен хороскоп от 14 до 20 май


 


Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?


 


Разположение на планетите


 


от 16 до 22 април


На 15 май следобяд ще бъдем свидетели на Новолуние в Телец. То изисква от нас да изследваме своите ценности и навици. Освен това също във вторник в 14:31 ч. Уран, иновативния мислител, преминава от Овен в Телец и ще остане там следващите седем години. Това ще се случи също на 15 май. На следващия ден Марс навлиза във Водолей и ще оказва подкрепа на Уран, а все пак Уран е управител на Водолей.


В началото на периода двете планети сключват напрегнат аспект (квадрат). Под това влияние ще бъдем склонни да поставяме всичко под въпрос. Живите същества са в непрекъснат процес на промяна. Те трябва да се обновяват, иначе ще загинат. Това се отнася за всичко около нас. През тази седмица се фокусираме върху материалните и физическите неща (Слънцето, Меркурий, Уран и Луната за два дни са в Телец) и всичко технологично, иновативно и революционно (Марс във Водолей и Уран в Телец).


Подробна информация за Новолунието в Телец може да намерите ТУК!


Информация за преминаването на Уран в Телец може да откриете ТУК!


Информация за транзита на Марс във Водолей ще намерите ТУК!


 


Любовна прогноза


 Предстои да се промени обстановката в нашите връзки. Подходът към много неща предстои да се измени в бъдеще. Ще правим някои неща за пръв път. Нямаме никаква идея в каква посока ще се развият нещата. Модерните времена изискват много от нас.


Венера, планетата на любовта, все още е в непредсказуемите Близнаци, но в събота преминава в чувствителния и раним Рак. Когато Венера е в Близнаци ние сме особено любопитни към другите хора, търсим компанията на различни и интересни личности. Стремим се да внесем елемент на разнообразие във връзките ни. А пък когато Венера премине в Рак започваме да преживяваме любовта на едно по-дълбоко ниво. Готови сме да се посветим изцяло на един единствен партньор. Склонни сме да страдаме, ако не получим същото отношение от човека, към който имаме чувства. Венера в Близнаци е готова да опита всичко ново и интересно в любовта. А пък за Венера в Рак нещата се случват прекалено бързо.Позиции на Луната


 


от 16 до 22 априлПървите два дни от новата седмица ще бъдат под влиянието на Луна в Телец. Тази позиция на небесното тяло ни кара да се насладим на изобилието на живота, да обиколим всяко място и с възхита да наблюдаваме красотата, с която ни е дарила природата. Имаме нужда да разберем кое е наистина важно за нас. Трябва да си припомним ценните вещи, да изхвърлим тези, които вече не ни трябват, или пък да им намерим ново приложение. Освен това във вторник следобяд, в 14:49 ч, Луната достига своята фаза на Новолуние. Този месец Новолунието се пада в Телец.


Още за транзита на Луната в Телец ще намерите ТУК!


Във вторник късно вечерта Луната преминава в Близнаци и ще остане там до 00:48 ч на 18 май, петък. Когато Луната е в този знак, любопитството ни към живота се събужда. Действията ни са стимулирани от желанието за общуване с другите. Подходът ни към живота е лек и непринуден като морски бриз. Всякакъв вид комуникации са добре дошли за нас. Възможно е да изпитваме нервност и нетърпение. Определено търсим разнообразие.


Още за транзита на Луната в Близнаци ще намерите ТУК!


През целия петък и събота ще бъдем под влияние на Луна в Рак. Когато небесното тяло е в този знак, ние имаме желание да се усамотим и да бъдем на спокойствие в позната от нас обстановка. Времето е подходящо да се свържем с вътрешните си нужди, да бъдем във връзка със себе си. Любовта към близките ни мотивира да се грижим за тях.Още за транзита на Луната в Рак ще намерите ТУК!В събота срещу неделя в 02:12 ч. Луната преминава в Лъв и ще бъде там през последния ден от седмицата. Когато Луната е в този знак, ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска.Още за транзита на Луната в Лъв ще намерите ТУК!
 Прогноза за Овен от 14 до 20 май


 


През седмицатаНоволунието оказва позитивен ефект върху вашия знак. То ви помага да придвижите своите проекти и увеличава вашата енергия. Трудно някой може да ви спре.


През уикенда


Под влияние на Новолунието ще бъдете в настроение за чувствени докосвания. Ако имате партньор, поглезете се с масажна терапия. Вашите магически пръсти сътворяват в чудеса.


Съвети

Обърнете внимание на финансовите си средства. Ако сте заделили определена сума настрани, вероятно е време да я вложите в някакъв проект. По този начин ще покажете на близките си хора, че сте достатъчно стабилни.


 

Прогноза за Телец от 14 до 20 май


 


През седмицата


Под влиянието на Меркурий в Телец вие обръщате много повече внимание на банковата си сметка, отколкото на партньора. Направо сте обсебени от темата за парите. А от това любовния ви живот може да пострада.


През уикенда


Изглежда има той доста неща да уточнявате с партньора ви. Няма да спрете с критиката един към друг през уикенда.


Съвети


Спрете да обвинявате партньора си за всички ваши проблеми. Подредете нещата в дома си. И помнете, че парите не са единственото важно нещо в живота, особено когато сте във връзка.


 


Прогноза за Близнаци от 14 до 20 май


През седмицатаВ средата на седмицата Луната преминава във вашия знак и това прави поведението ви игриво и незряло. Не сте напълно искрени тази седмица. Възможно е да лъжете или манипулирате колегите или любимия си човек.


През уикенда


Като че ли нищо не се получава както трябва на любовния фронт този уикенд. Неблагоприятните аспекти на Луната ще си играят с чувства ви. Вероятно ще прекарате събота и неделя далеч от вашата половинка.


СъветиСпрете да си играете на любовния фронт. Бъдете искрени със себе си и останалите. Бъдете същия онзи човек, в който се е влюбил вашия партньор в началото. Стига сте лъгали. Вече не сте деца. Работата ви не е най-задоволителната, но все пак някак трябва да плащате сметките.


 
Прогноза за Рак от 14 до 20 май


През седмицата

Чувствате се слаби и уязвими. Ето защо ще прекарате голяма част от седмицата скрити в своята черупка. Някои от най-големите ви страхове започват да ви преследват отново. Любовният ви живот не отговаря на очакванията ви.През уикендаЩе се поинтересувате какво се случва с бивш партньор, без да споменавате за това на сегашния си любим. Изкушени сте да се обърнете към тъмната страна в себе си.Съвети


Прогноза за Лъв от 14 до 20 май


 


През седмицата

Новолунието в Телец показва вашата скрита чувствена страна.  Тази седмица сте по-смели от обикновено и ще предприемете необичайни инициативи в любовен план. Настроението ви е палаво и преповдигнато.През уикендаПрез уикенда Слънцето сключва хубав аспект с Луната във вашия знак и това подсилва чувствата ви към любимия човек. Ще забравите всички проблеми и ще се наслаждавате на любовта.Съвети


Интимните ласки не са просто начин за доставяне на удоволствие. Чрез тях показвате на вашия партньор, че държите на него. Не забравяйте също колко е важна предиграта. За всичко останало се доверене на интуицията.Прогноза за Дева от 14 до 20 май


През седмицата
Тригонът между Меркурий и Сатурн замъглява вашата преценка, а аналитичните ви способности клонят към нула. Въпреки това се справяте с парите като счетоводител, държите се като ръководител на работното място и обичате като гръцки бог.


През уикенда


Нищо не ви пречи да попътувате, за да вземете участие в любимите си занимания този уикенд. Спомнете си колко обичахте като деца да търсите съкровища на нови непознати места. Отдайте се на малко приключение, което никога няма да забравите.


Съвети

Много сте амбициозни на любовния фронт. Не се опитвайте постоянно да привличате голямо внимание. Хората ви обичат, заради това което сте, а не заради този, на когото се преструвате.


 


Прогноза за Везни от 14 до 20 май


През седмицата
Никога не знаете какво точно ви е приготвила любовта. Затова с подкрепата на Марс ще решите да се забавлявате до дупка тази седмица. Свободни сте да правите каквото поискате. Търсите начини да задоволите най-интимните си фантазии.


През уикенда


През уикенда е възможно да вземете участие в необикновено и леко рисково чувствено преживяване. Готови сте да разчупите всяко съществуващо табло в спалнята.


Съвети
Прогноза за Скорпион от 14 до 20 май 


През седмицатаТригонът между Юпитер и Нептун тази седмица ще ви покаже как да бъдете успешни в професионален план. Отдадени сте на работата. За миг няма да се поколебаете да помогнете на своите колеги.


През уикенда


Този уикенд в късмета на ваша страна. Може да го тествате като си купите билет от лотарията. Възможно е да получите някакъв вид увеличение на доходите.


СъветиНа работното място е възможно да се заемете с прекалено много задачи, които дори още не са ви поставени от висшестоящите. Давайте го по полека.


 
Прогноза за Стрелец от 14 до 20 май 


През седмицатаЛипсва ви адаптивност тази седмица. По-лесно е да се предадете, отколкото да признаете своите слабости. Трудно ще правите компромиси, особено по отношение на любовта и финансите.


През уикенда


Домът ви изглежда като укрепена крепост, в която никой освен вас не може да влиза. Тревожите се за свои лични проблеми и не сте в настроение да общувате или да се забавлявате през уикенда.


СъветиПроявявайте повече съчувствие към останалите и не бъдете толкова егоистични. Да потопите главата в пясъка никога не е добра идея. Не се страхувайте да говорите за проблемите си или да помолите за помощ.


 
Прогноза за Козирог от 14 до 20 май


 


През седмицата

Егото ви излиза извън контрол. В любовта сте изкушени да разберете дали няма по-подходящ партньор за вас. В професионален план искате да изместите шефа си от мястото му.През уикендаУспешно омагьосвате своя партньор в любовен план. Но е възможно да стигнете до крайности. В търсене на страстни изживявания сте склонни да предприемате рискове. Стига сте летяли, приземете се веднага, преди да е станало твърде късно.Съвети


Стига сте се държали до надменно. Не сте толкова важни, за колкото се мислите. Ако сте във връзка, изневярата няма да ви донесе нищо добро. Извинете се за последните грешки и се молете партньорът да ви прости.


 Прогноза за Водолей от 14 до 20 май 


През седмицата

Енергията ви е на своя максимум, което е добра новина за професионалния ви живот. Що се отнася до парите, ще послушате съветите на приятели, които работят в банковия сектор или се справят успешно със своя бизнес.


През уикенда


Ако сте обвързани, ще прекарате уикенда заедно с половинката си. Ще се наслаждавате на приятни изживявания в спалнята. Справяте се изключително добре в тази сфера.


Съвети
В момента сте достатъчно успешни. Съветът, който може да дадем, е да вложите средствата си в нещо смислено, докато все още можете. Все пак някога може да загубите работата си. Разумните инвестиции ще ви донесат дивиденти някой ден.


 

Прогноза за Риби от 14 до 20 май 


През седмицатаДа се грижите за половинката си е нещо съвсем естествено за вас. Аспектът между Юпитер и Нептун ще ви донесе материалната стабилност, от която се нуждаете. В момента вие сте като алхимик-  всичко, до което се докоснете, се превръща в злато.


През уикенда


Ще изследвате всяка малка част от тялото на партньора си със своите магически пръсти този уикенд. Заедно може да започнете амбициозен финансов проект. Ако всичко работи по план, ще се пенсионирате рано и ще бъдете подсигурени до края на живота си.


Съвети
Разгледайте внимателно последните писма от вашата банка или застрахователна компания. Възможно е да има промени в условията по вашите сметки, за които вие не сте наясно.


 
Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1W5BA0lDVLM[/embedyt]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова