понеделник, 14 май 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 15 май вторник


 

Добре дошли при нас във вторник, 15 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

 

Позиция на Луната на 15 май


 

Луната прекарва почти целия ден в Телец, като чак късно вечерта в 23:44 ч ще премине в Близнаци. Характерно за Луната през месец май е, че Новолунието се пада именно в Телец. То се случва днес в 15:49 ч.Луната в земния Телец ни изпраща топла и реалистична енергия. Управляваният от Венера Телец е втория знак в зодиака. Тук се срещаме лице в лице с възможностите и ограниченията, свързани с нашето физическо тяло. Емоциите са стабилни. Радваме се на търпение и спокойствие. Чувстваме се доволни и в мир със себе си.

Още за Луната в Телец може да намерите ТУК!

Луната се движи без курс от 23:31 до 23:44 ч. Последният аспект, който сключва преди да премине в Близнаци, е тригон с Марс.

След като настъпи Новолунието в Телец, Луната започва да нараства и става все по-видима. Енергията, която ни изпраща е все по-мощна и мощна. От днес до настъпването на Пълнолуние се усещаме силен стимул да развиваме новите си проекти, които най-вероятно са свързани с темите, застъпени от знака Телец и втория астрологичен дом.

Подробна информация за Новолунието в Телец може да прочетете ТУК!

А ако ви интересува транзита на Луната в Близнаци, може да погледнете ТУК!Важни аспекти и позиции на 15 май


 

Новолунието в Телец дава тласък на новите начинания. Телецът търси стабилност и често отказва да се промени. Тази тенденция е в противоречие с влиянието, което оказват върху нас в момента Уран и Марс. И двете планети сменят знака си - Уран навлиза в Телец днес в 14:31 ч, а Марс започва тразита си през Водолей утре в 07:25 ч. Тези небесни тела сключват и неблагоприятен квадратен аспект помежду си. Подобна комбинация е драматична, рязка и груба, и вероятно деструктивна.

Повече за преминаването на Уран в Телец може да прочетете ТУК!

Новата Луна пък сключва тригони с Марс и Плутон. Това предполага нуждата от дългосрочна промяна и оценяване на нейните предимства. Може да усещаме, че тази промяна е насилствена за нас, нещо, за което още не сме готови. Вероятно ни се струва, че светът се движи прекалено бързо и не може да смогнем на темпото.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодияЗодия Овен на 15 май
Новолунието ви дава тласък да започнете работа по нови проекти, свързани с финансите. Време е да се погрижите за вашите средства, да промените своето отношение към тях, да намерите нови начини за извличане на дивиденти. Може да отделите време за чувствени усещания, да усетите радостта, която носят сетивата ви. Времето е енергично и изненадващо, тъй като Новолунието съвпада със смяната на знаците на Уран и Марс, и аспект, който сключват тези две планети. Вероятно ще почувствате, че другите не оценяват и уважават вашите разбирания. Искате да се освободите от оковите на всички ограничения. Не искате да се подчинявате на чуждите желания. Пред вас може да се разкрият нови възможности.

 

Зодия Телец на 15 май
Новолунието във вашия знак ви носи мощна енергия, която ви помога да осъществите важни подобрения. Освен това Уран навлиза във вашия знак и сключва квадрат с Марс. Може да ви се струва, че животът е прекалено бурен. Другите ви забелязват и оценяват вашата прекрасна личност. Това ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Въпреки това изпитвате странно желание да се противопоставяте на действителността, да търсите своята самостоятелност. Може да изберете да се занимавате с нещо нестандартно. Излизате от своята черупка. Искате да направите промени в начина, по който се държите, или във външния си вид. Имате нужната смелост за това. Възможно е да се случат неочаквани събития, които да ви освободат от ситуации, които ограничават вашата независимост. Днес импулсивността може да предизвика проблеми. Овладейте тази тенденция.

 

Зодия Близнаци на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието в Телец попада във вашия духовен дом и дава начало на нови проекти, свързани с изследването на душевността. Готови сте да се разделите със стари неща и да презаредите своите батерии. Ще търсите повече усамотение и ще разсъждавате върху себе си. Търсите емоционално спокойствие. Светът на сънищата и мечтите ви е оживен и интуицията ви е изключително силна. Слушайте вътрешния си глас. През следващите 7 години Уран ще обитава същия този духовен дом и ще разтърси вашия личен свят. Може да се стигне до там, че да прекъснете връзки, които ви влияят по лош начин и спъват вашия емоционален растеж. Днес се опитайте да овладеете импулсивността. Може да се борите с безспокойство или дискомфорт, тъй като стар проблем ще се пояи отново. Ще се чувствате ограничени като в клетка, но пък времето е подходящо да научите повече за себе си.

 

Зодия Рак на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието ще ви помогне да започнете нови проекти, свързани с приятелите ви и работа в екип за осъществяването на общи идеали и цели. Енергията е с вас, за да направите важни промени в тази сфера. Ще бъдете откровени, ще споделяте своето въодушевление с приятели. Открито признавате, че другите също допринасят за вашия успех и удовлетворение. Подобрявате съществуващите връзки. Вярата в самите вас се засилва и вероятно привличате нови съмишленици. Новолунието ви изпълва с надежда, но също така създава усещането, че нещата се движат прекалено бързо. От днес до 2026 година Уран, който навлиза във вашия дом на приятелствата, ви помага да видите по-ясно къде стоите в обществото. Днес е възможно да изпитате напрежение, желание да действате на своя глава, както и импулсивност.

 

Зодия Лъв на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието ви дава сили и енергия да преследвате целите, свързани с кариерата и репутацията. В същото време Уран и Марс сменят знаците си и формират напрегнат аспект помежду си. А Уран, подобно на Луната, влиза във вашия дом на кариерата. Прожекторите са насочени към вас и другите забелязват вашите постижения. Това може да бъде както комфортен, така и неприятен момент за вас. Представата на другите за вас влияе на живота ви дори повече, отколкото осъзнавате. Енергията днес е вълнуваща, но също така и разрушителна. Възможна е промяна в гледната точка или навлизането в съвършено непозната територия. Може да поставите ново начало на работното място. Вероятно си важни срещи със сътрудници или съперници. Изпитвате вътрешен конфликт, но ще оставите зад гърба си всички ограничения и пред вас ще се отвори нова врата.

 

Зодия Дева на 15 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

През последните месеци вашите отговорности и липсата на увереност ограничаваха вашите възможности. Новолунието днес променя всичко това. Време е да смените обстановката като пътувате, проучвате нови интереси или просто обогатите твоите преживявания. Чувствате се обновени, мислите ви са с духовна или философска насоченост. Времето е динамично, тъй като не само Новолунието, а и аспект между Марс и Уран променя обстановката. Може да преживеете духовно пробуждане или да усетите как света ви зове. Желанието да поемете по нова посока и да пътувате ще се появи изненадващо. Очакват ви промени в ежедневието. Ще се промени и подхода ви към здравето. Вероятно ви е трудно да работите под строг график и ограничения.

 

Зодия Везни на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието ви изпраща мощна енергия, която ви помога да вземете живота си в ръце, най-вече що се отнася до пари или притежания, които споделяте с други хора. Време е да разчистите всички дългове между вас и другите хора. Също така сте много по-наясно с зависимостите, които ви пречат да се развивате. Събужда се желанието ви за емоционална близост. Това, от една страна, ще ви насърчи да бъдете по-креативни в любовта. Но пък, от друга страна, може да събуди вътрешните ви страхове, ако връзката, в която се намирате в момента не е особено задоволителна. Нуждата от промяна е силна, тъй като Марс и Уран сменят знаците си и веднага сключват неблагоприятен аспект помежду си. Възможно е да се чувствате като в клетка, или пък ваш близък да се чувства по този начин. Може да стигнете до нови проникновения в любовта и интимността. Внимавайте с прибързаните решения днес.

 

Зодия Скорпион на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Притежавате по-голяма смелост от обикновено да разрушавате стени между вас и останалите. Новолунието засяга вашия дом на партньорствата. Уран срещу се мести в този дом днес следобяд. Възможно е да усещате някакво ограничение или застой във вашите взаимоотношения. Новолунието ви помага да поставите ново начало в тази сфера. Възможно е да се появи сблъсък на ценности между вас и вашия партньор. Разговори във връзка с семейството ще бъдат напрегнати, но ще разкрият много истини. Може да се появи внезапна промяна в отношението ви към нещата. Силните желания и нужди ще бъдат на фокус. Важно е да бъдете отворени към промяна, но не бързайте все още с това.

 

Зодия Стрелец на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието ви подстрекава да извършите промени във вашия дневен режим. Така ще отправите правилното послание към другите и ще подобрите взаимоотношенията си с тях. Възможно да се появят нови предложения за работа през следващите седмици или да се разкрият нови перспективи пред вас. Подходът ви към работата и здравето ще се промени. Ако сте се борили с изключително стресираща ситуация на работното място, вероятно ще успеете най-накрая да се справите с нея. Към импулсивната енергия на Новолунието се прибавя и ефекта, който оказват Уран и Марс със аспекта помежду си. Промените във връзка с работното ви място ще повишат вашето увереност. Професионалният ви свят носи изненади и трябва време да привикнете към новата ситуация.

 

Зодия Козирог на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Вашият творчески устрем достига важни върхове и имате възможност да изразите себе си по нов и вълнуващ начин. Новолунието ви носи свежа и мощна енергия, най-вече по отношение на романтичните връзки и социалните приятелства. Времето е изключително подходящо за творчество и любими занимания, тъй като нови идеи се зараждат спонтанно във вашия ум. Ако вече се занимавате с творчески проект, ще погледнете нещата под нов ъгъл. Новолунието се пада във вашия дом на творчеството, сърдечните трепети и забавленията. Уран също влиза в този дом и ще оказва влияние през следващите осем години. Днес може да започнете спорове с някого относно пари, ценности или уважение. Или пък може да се борите с нелогични проблеми или изненадващи събития във връзките ви. Вероятно искате нещата да се случват по вашия начин, но имайте в предвид, че и другите хора може да ви насочат към позитивна промяна. Най-добре е да слушате както вашата интуиция, така мнението на важните за вас хора.

 

 Зодия Водолей на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието ви изпраща свежа енергия, която ви помага да започнете нови проекти, свързани с вашето семейство и личен живот. Това настроение ще ви помогне да се справите с ограниченията и да направите интересни разкрития. Днес може да постигнете много като бъдете честни и показвате уважение и загриженост към близките си. Тази позиция на Луната е изключително стимулираща, ако искате да подобрите връзката със семейството и със самите себе си. Имате чувството, че всичко, което правите през днешния ден, е свързано с подобряване на личния ви живот. Не само Луната, а и Уран оказва влияние върху сферата на семейството. Освен това Марс навлиза във вашия знак, превръщайки нещата в още по-лични. Предизвикани сте да осъществите промени. Опитайте се да насочите излишната енергия в творческа дейност, тъй като  имате склонност да действате прибързано и импулсивно.

 

Зодия Риби на 15 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието ви изпраща енергия, която помага да започнете нови проекти, свързани с образованието и общуването. Лесно ще стигнете до хора, които все още не познавате добре. Може да изпробвате нови подходи, свързани с проекти, връзки с обществеността или ваш личен интерес. Друг фактор, освен Новолунието, който казва влияние през днешния ден, е аспектът между Уран и Марс. Тази комбинация провокира внезапни промени и изненади. Атмосферата е доста нестабилна и вероятно се чувствате притиснати да вземете решение. Проблем, свързан с ценности, пари или притежания ще бъде на фокус. Може би смятате, че другите не ви ценят и уважават достатъчно. Не правете прибързани заключения, но помислете, че вероятно точно сега се нуждаете от промени.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова