вторник, 15 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 16 май сряда


 

Добре дошли при нас в сряда, 16 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

 

Позиция на Луната на 16 май


 



Вчера следобяд станахме свидетели на Новолуние в Телец. А късно вечерта в 23:44 ч ще премина в Близнаци. Днес прекарва целия ден в този знак.

 

Когато Луната е във въздушния знак Близнаци, ние се нуждаем от стимулация на ума и мисълта. Не искаме да лежим на стари лаври. Изпитваме непрекъсната нужда да действаме и да развиваме своите умствени възможности.

Още за Луната в Близнаци може да намерите ТУК!

Подробна информация за отминалото Новолунието в Телец може да прочетете ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 16 май


 


  • Транзит на Уран в Телец




Вчера следобяд Уран смени знака си и започна своя транзит през Телец. Това поставя началото на един дълъг период от осем години, през който предстоят промени за всеки един знак.

Повече за преминаването на Уран в Телец може да прочетете ТУК!


  • Транзит на Марс във Водолей




Днес още една планета сменя знака си и това е Марс, който се сбогува с Козирог и навлиза във Водолей тази сутрин в 07:25 ч. Марс обикновено прекарва около два месеца в един знак, но през 2018г. поради ретроградно движение от 26 юни до 27 август ще постои малко повече във Водолей. Когато Марс е в този знак, ние действаме, само когато сме напълни сигурни в себе си и вярваме силно в нещата, които правим. Затова през следващите месеци вероятно ще прекараме повече време в мислене, преди да предприемем действие.

За транзита на Марс във Водолей може да прочетете още ТУК!


  • Марс квадрат Уран




Веднага щом Уран премине в Телец, а Марс - във Водолей, двете планети сключват неблагоприятен аспект - квадрат. Той ще бъде точен в 08:53 ч. Под това влияние ще бъдем склонни да поставяме всичко под въпрос. Живите същества са в непрекъснат процес на промяна. Те трябва да се обновяват, иначе ще загинат. Това се отнася за всичко около нас.

Изкушени сме да предприемаме рискове, да се изправим срещу правилата и ограниченията, да се противопоставим на стари и ненужни неща. Възможни са промени в работния график. Обстоятелствата на живота може да се променят така, че да се наложи да пренасочим усилията си в друга посока и да променим целите си. Енергията ни ще идва и ще си отива и трудно ще се фокусираме върху едно нещо. Трябва да намерим отдушник на събралото се в нас напрежение.

Още за този аспект може да прочетете ТУК!

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия



Зодия Овен на 16 май




След като през последните дни Меркурий и Уран смениха знаците си. Днес и вашия управител Марс ще ги последва. Той се премества от консервативния Козирог в общителния Водолей и веднага сключва неблагоприятен аспект с немирния Уран. Възможно е някой ситуация да стигне до краен предел и да загубите самообладание. Опитайте се да положите правилните усилия, за да избегнете проблемите. В същото време друг аспект, насочен към вашата духовност и вътрешен мир, ще ви стимулира и ще ви помогне да намерите решение, което ще бъде в полза на всички засегнати от даден проблем или ситуация.

 

Зодия Телец на 16 май




Струва ви се, че ако не предприемете някакво действие сега, ще изпуснете важна възможност да подобрите репутацията си и да впечатлите определена група от хора. Ако сте нетърпеливи и веднага се втурнете в действие, вероятно ще сгрешите някъде и няма да направите особено доброто впечатление. Планетите ви съветват да помислите нещата внимателно, преди да бързате. Както се казва - три пъти мери, един път режи. Бъдете спокойни, няма да пропуснете нищо. Напротив може само да спечелите и да извлечете съответните позитиви от ситуацията.

 

Зодия Близнаци на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес космическите сили разкриват, че ако искате да изследвате нови пътища и да се възползвате от нови възможности, трябва първо да се справите с вярвания, които са ви спирали досега. Да загърбите някои от разбиранията, които не ви носят нищо добро. Искате да разрешите всички трудности веднага, но няма да стане толкова лесно и бързо, колкото ви се иска на вас. Може да се доверите на близък човек и да поискате помощта и съветите му. Той ще ви помогне да се справите по-добре. Не ви съветваме да предприемате спонтанни действия.

 

Зодия Рак на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Възможно е да бъдете под напрежение през следващите дни, особено ако има въпрос, който ви тревожи изключително много. Склонни сте към импулсивни действия, които смятате, че ще ви помогнат да се освободите от напрежението. Това не е кой знае колко разумно решение. По-добре споделете тревогите с близък човек. Или пък отделете малко време да помислите върху нещата и чак след това послушайте гласа на инстинкта си. Допитайте се както до разума си, така и до вътрешното ви усещане за нещата.

 

Зодия Лъв на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Ако действате прибързано, то вероятно ще изпратите грешно послание към важните за вас хора. Иска ви се да предвижите смело напред свой план или проекти, но ако не проявите търпение и умисъл, в това, което правите, вероятно няма да се справите добре. По-добре планирайте стъпка по стъпка своите действия и прегледайте дребните детайли отново, ако се налага. Вeроятно има начин, по който да освободите напрежението, например да отидете на разходка сред природата или да направите малко упражнения.

 

Зодия Дева на 16 май 


Хороскоп 22 март четвъртък

Огненият Марс напуска консервативния Козирог и влиза в общителния Водолей. Това означача, че изпитвате прилив на енергия и желание да въдворите още по-добър ред в нещата си. Също има вероятност да оставите оръдията на труда си за малко и да се посветите на приятни занимания. Най-вече ако напоследък сте били затрупани с прекалено много отговорности. Не се претоварвайте на работното място, оставяйте си време за почивка. Не изключвайте възможността да сте се запътили към ново и интересно преживяване.

 

Зодия Везни на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

За вас започва един динамичен период, в който ще експериментираме с творческите си способности и ще откриете нови заложби в себе си. Ще изникнат редица възможности да покажете на другите колко добре се справяте и ще извлечете дивиденти от това. Що се отнася до любовния ви живот обаче, постарайте се да не избързвате. Ако сте прекалено прибързани в действията си в този план, връзката ви с другия човек може да изпадне в застой. Дайте още малко време на себе си и на любимия, за да може когато правилния момент дойде, да изразите точно и ясно своите намерения или чувства към него.

 

Зодия Скорпион на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

На семейния фронт нещата изглежда се развиват прекалено бързо и вие имате прекалено много задължинея. Това е така, защото вашия съуправител Марс сменя знака си от Козирог във Водолей и ще остане във Водолей малко по-дълго. Ако имате разногласия с близък човек относно чувствата или притежанията, които споделяте помежду си, напрежението може да ескалира, особено след като Уран е въвлечен в цялата схема (квадрат между Марс и Уран). Вероятно се изкушавате да бъдете изненадващо откровени. Но това дали ще ви донесе нещо добро? По-добре изберете по-разумен подход. Не е казано да изричате само лъжи, но направете така, че истината да не е толково болезнена.

 

Зодия Стрелец на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Възможно е да подновите отношенията си с хора, които биха ви помогнали да се развивате и да реализирате своите планове. Може да се присъедите към клуб по интереси или общност, която изследва въпросите, които ви вълнуват. Ще се сприятелите с нови хора и ще научите полезни неща за бъдещето. Ако ви се предостави подходяща възможност, веднага я грабнете. Е, първо си помислете известно време. Но не се бавете прекалено, за да не изпуснете късмета си.

 

Зодия Козирог на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Динамичният Марс влиза във вашия дом на финансите, средствата, изкарани от собствен труд, и притежанията. През следващите седмици ще бъдете нетърпеливи да предприемете действия в сферите, в които е необходимо. Ако има въпроси, с който трябва да се справите, вие ще се захванете смело с тях и ще ги овладеете съвсем успешно. Склонни сте обаче към повече необмислени харчове. Трябва да внимавате в тази насока, тъй като пред вас ще се изправят редица изкушения, кое от кое по-интересно.

 

 Зодия Водолей на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Ако даден аспект от вашия живот е излязал извън контрол, сега е време това да се промени. Енергичният и амбициозен Марс преминава във вашия знак. Чувствате се сякаш държите юздите на живота си отново в своите ръце и започвате да отбелязвате прогрес, и да жънете успех. Ако сте чувствали разстроени по някакъв начин през последните седмици, сега нещата ще се поуспокоят. Избягвайте нерационалните и прибързани действия за сега, тъй като те само ще убият скоростта ви и ще ви забавят в дългосрочен план.

 

Зодия Риби на 16 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Ако напоследък социалният ви живот е бил по-ангажиран, от днес започва нова фаза и фокусът се обръща към вашия духовен свят. Вероятно отново ще имате много задължения, но предпочитате да отделите нужното време и да правите своите си неща по начина, по който искате.  Времето през следващите седмици е отлично, за да си направите равносметка и да прецените някои неща. По отношение на дадена ситуация в социалния ви живот, време е да вземете сериозни решения и да си извлечете съответните изводи.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова