сряда, 16 май 2018 г. 

Прогноза на Мери Астрология


за 17 май четвъртък


 

Добре дошли при нас в четвъртък, 17 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

Последните дни бяха богати на астрологични събития, за които не спирахме да ви уведомяваме. Три важни планети смеха знака си - Меркурий, Уран и Марс. Във вторник се случи и Новолуние в Телец. Сега е време малко да си отдъхнем. Днес денят е малко по-спокоен. Петък също е сравнително беден откъм астрологични събития. В събота обаче ни очаква още една промяна в планетарните позиции - Венера преминава в Рак...

 

Позиция на Луната на 17 май


 

17 май

Във вторник късно вечерта Луната премина в Близнаци. Прекарва целия 17 май в този знак. Ще напусне света на въздушните Близнаците в петък, малко след полунощ в 00:48 ч., и ще се гмурне във водния знак Рак.

Когато Луната е във въздушния знак Близнаци, ние се нуждаем от стимулация на ума и мисълта. Не искаме да лежим на стари лаври. Изпитваме непрекъсната нужда да действаме и да развиваме своите умствени възможности.

Още за Луната в Близнаци може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 17 май


 

Днес времето е подходящо да се свържем с приятели и познати, които изповядват същите разбирания и вярвания като нас. Луната прекарва деня в Близнаци и сключва следните аспекти:

  • Съвпад с Венера, който ще бъде точен в 21:16 ч. и

  • Секстил с Уран, който ще бъде точен около 1 ч след полунощ на 18 май.


Под влиянието на тези аспекти ние ще бъдем отворени към нови преживявания и с удоволствие търсим контакт с останалите хора. Чувството ни за хумор е страхотно. Влиянието на аспектите с Венера и Уран носи приятелска атмосфера и привързаност. Склонни сме да търсим красотата и хармонията в живота.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 17 май


17 май

Днес като че ли умът ви работи изключително добре и схващате ситуациите по-добре от останалите. Но ако искате да получите подкрепата на важни за вас приятели, тогава е по-разумно да запазите мнението си за себе си. Вероятно идеите ви са много иновативни и могат да подобрят значително дадена ситуация, но добре да подходите с такт и разбиране към останалите. Денят може да ви поднесе неочаквана среща с приятен човек, която ще повдигне духа ви.

 

 

Зодия Телец на 17 май


17 май

Ако съществува някакъв проблем във вашия живот, с който се налага спешно да се захванете, разположението на планетите ви дава подкрепата си. Обмислете обаче нещата внимателно и не избързвайте прекалено. Благодарение на аспект между Меркурий в Телец и трезвия Сатурн в Козирог (и двете планети са в земен знак), ще погледнете на фактите от практична гледна точка. Така ще се справите своевременно с всички проблеми, не само с този, който е най-належащ към момента.

 

 

Зодия Близнаци на 17 май


17 май

От вчера сутринта енергичния Марс се намира във Водолей. Поради тази причина сте нетърпеливи да изпробвате нови идеи и да търсите свежи възможности. Някои посоки на развитие, които стоят пред вас, са по-удачни от други. Една от възможностите е толкова изкушаваща, че сте готови на момента да я приемете. Преценете внимателно кой е най-подходящия избор за вас. Съветваме ви да проучите нещата добре, за да постигнете максимален успех благодарение на това, което сте избрали.

 

 

Зодия Рак на 17 май


Хороскоп 22 март четвъртък

 

Напълно сте наясно с възможностите, които стоят пред вас в социален план. Животът ви се очертава доста динамичен. Помислете обаче колко от времето и ресурсите си може да посветите на общуване с най-различни хора в най-различни обстановки. Преценете какви са ползите и недостатъците, какво може да спечелите и какво може да загубите. Възможно е да получите по-добро разбиране по даден ключов въпрос и да измислите начин, по който да разрешите някои проблеми.

 

Зодия Лъв на 17 май


17 май

 

Фокусът е поставен върху вашия дом на целите и амбициите. Затова сте готови да направите някои промени, които да разкрият вашия творчески потенциал и умения. Ще решите най-после да изследвате нови възможности, които досега сте разглеждали само като опция за бъдещето. Вероятно напоследък сте били вдъхновени от смела идея или различно виждане за нещата от живота. Това ви дава причина да търсите нови свежи и интересни приключения.

 

Зодия Дева на 17 май 


17 май

Взаимоотношенията с любимия човек ви помагат да се чувствате спокойни и лесно да приемате с напрегнатите ситуации. Активния Марс се намира в дома, който отговаря за начина ви на живот, и сключва неблагоприятен аспект с Уран, който пък се намира във вашия дом на приключенията. Под това влияние търсите по-добър начин, по който да осъществявате важни задачи. Ако мисълта за задълженията ви създава напрежение, тогава потърсете успокояващото присъствие на приятен за вас събеседник.

 

 

Зодия Везни на 17 май


17 май

Луната в Близнаци се свързва благоприятно с прекрасната Венера, затова сте в настроение да опитате нещо различно, нещо, което ви помага да се отпуснете. Търсите приятна компания, особено ако посещавате културни изложения или нови места. Може да си прекарате изключително добре в компанията на близък приятел. Възможно е да се захванете с идея, която в бъдеще ще донесе полза не само на вас, но и на хората от обкръжението ви.

 

 

Зодия Скорпион на 17 май


17 май

 

Днес се налага спешно да разрешите даден проблем, дори и да не сте особено ентусиазирани. Нужно е да намерите сили в себе си и да приключите със задачите, дори и да предпочитате други занимания в момента. Ако става на въпрос за семейни задължения, опитайте се да прехвърлите част от отговорностите на други членове от семейството. Така ще смекчите напрежението, което изпитвате, и няма цялата работа да се пада на вас. Защо да се претоварвате толкова? И вие душа носите.

 

Зодия Стрелец на 17 май


17 май

 

Понякога е нужна само една отлична идея, за да постигнете нечувани успехи. Ако тези дни в ума ви се роди брилянтен проект, не се чувствайте длъжни веднага да го осъществите. Първо погледнете и анализирайте детайлите, свързани с вашето хрумване. Помислете какво реално и практическото му приложение. Вероятно са нужни само малко подобрения, който да превърнат идеята в изключително успешна.

 

Зодия Козирог на 17 май


17 май

 

Интересно откритие ще ви стимулира да се захванете с ново хоби, спорт или друго творческо занимание. Имате чувството че сте открили дейност, която ви дава цялата стимулация и забавление, от което се нуждаете. Само, че цената на вашето занимание може да се окаже доста солена. Започнете с малко капиталовложение на първо време. Ако установите че това не е вашето занимание, може да се откажете от него, преди да сте хвърлили прекалено много средства.

 

 Зодия Водолей на 17 май


17 май

Обмислете промени във вашия дом и семейна среда. Някои варианти за промени изглеждат вълнуващи. Дори ще ви дадат усещане за свобода и ще ви позволят да постигнете още повече. Възможно е да се сдобиете с някакъв вид техника, която ще подобри живота ви или да се абонирате за услуга, която ще ви осигури повече свободно време. Помислете добре върху тези идеи, тъй като те може да улеснят живота ви значително.

 

 

Зодия Риби на 17 май


17 май

 

Луната се свързва съобщителната Венера във вашия дом на семейната среда. Вероятно ще бъдете в настроение да устроите вечеря, която ще се превърне в приятно забавление за вас и за близките ви. Смесването на енергията на двете небесни тела може да ви стимулира да закупите красиви предмети за дома или пък да боядисате стените с нова боя в свеж свят. Венера пък сключва приятен аспект с Уран, който ще събуди желанието ви да опитате нови и уникални вкусове и преживявания.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова