петък, 18 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 19 май събота


 

Добре дошли при нас в събота, 19 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

 

Позиция на Луната на 19 май
 

Луната прекарва целия ден, преминавайки през Рак. Тя ще смени знака си на 20 май в 02:21 ч.

Когато Луната е в Рак, ние сме мотивирани от инстинктивната ни нужда от мир и спокойствие, чувство за принадлежност и сигурност. Луната се чувства у дома си тук, тъй като е управител точно на този знак. Луната в Рак има способността да лекува. Предпочитаме усамотението, но въпреки това чувствата ни са дълбоки. Времето е идеално, за да открием какво ни стимулира и кара да действаме.

Дейностите, който може да предприемем, когато Луната е в Рак, са свързани с нашия дом и обстановката, в която живеем - обзавеждане на дома, организиране на семейни събирания и празненства. Времето е подходящо да си останем у дома с книга в ръка или да гледаме интересен филм в компанията на най-близките ни хора.

Още информация за Луната в Рак може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 19 май


 

  • Венера в Рак


Днес в 16:01 ч Венера напуска Близнаци и започва транзита си през Рак. Венера е планетата на чувствеността и привързаността, а Рак е най-грижливия и състрадателен знак в зодиака. Когато се съчетаят тези качества в едно, това създава потенциал за по-голяма интимност и шанс за изграждане на романтични отношения.

Още за транзита на Венера в Рак може да научите ТУК!

  • Марс полуквадрат Нептун


Този аспект ще бъде точен в 12:42 ч. Той предполага, че изпитваме нужда от почивка, преди да доведем започнатите задачи до край. Трудно осъзнаваме какво точно искаме и накъде сме за запътили под това влияние.

  • Венера секстил Уран


Този аспект ще бъде точен в 20:10 ч. Той ще ни помогне да излезем от черупката, в която сме се свряли под влияние на Луна в Рак. Ще бъдем по-смели и иновативни, социално настроени. Интересуваме се от нови, необикновени неща в романтичните преживявания и финансовите начинания. Склонни сме да експериментираме и да се свързваме с другите по различен и интересен начин.

  • Марс секстил Хирон


Този аспект ще бъде точен в неделя сутринта в 7:44 ч. Под негово влияние ще търсим проекти и занимания, които да ни създадат усещане, че преследваме някаква смислена цел. Може да получим възможност да се изявим като лидер по въпроси свързани с лечението, прочистването на душата и учението. Склонни сме да защитаваме и помагаме на останалите (или на себе си).

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 19 май


17 май

Днес вниманието ви може да бъде привлечено от уред или джаджа, която ще се окаже полезна за домакинството. Ще бъдете особено доволни, ако тази вещ е приятна за окото и изпълнява функциите си отлично. А ако и цената е добра - тогава ще летите от щастие. Фокусът се измества към вашия 4 дом, дома на семейството и домашния уют. През следващите три седмици и половина Венера ще обитава този дом. Под това влияние ще имате възможност да подобрите интериора на жилището, което обитавате. Също така ще се забавлявате с близките си хора в позната семейна обстановка.

 

Зодия Телец на 19 май


17 май

Венера, вашата мила управителка, днес преминава във вашия дом на общуването и мисълта. Под това влияние всекидневните занимания и срещи ще се превърнат в нещо приятно за вас. През следващите седмици социалният ви живот определено ще се оживи и ще имате възможност да сформирате нови приятелства. През следващите дни  ще получите интересна и полезна информация. Вероятно ще опознаете по-добре човек от вашето обкръжение.

 

 

Зодия Близнаци на 19 май


17 май

Луната е във вашия дом на финансите и се свързва благоприятно с оживения Юпитер и мечтателя Нептун. В резултат от тези аспекти, вие се чувствате добре и сте доволни. Отличното настроение, в което се намирате, подчертава способността ви да мечтаете в големи мащаби. Освен това вашия управител Меркурий сключва отрезвяващ аспект със сериозния и стабилен Сатурн. Под негово влияние сте склонни да обърнете внимание на практичните неща. Плановете ви вероятно ще се реализират.

 

 

Зодия Рак на 19 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Планетата на хармонията и красотата, Венера, днес следобяд навлиза във вашия знак. През следващите седмици, огрявани от нейната топлина и доброта, вие ще бъдете склонни да водите преговори и да насърчавате хората да изразят мнението си по време на съвместни обсъждания. Това влияние ви подстрекава да протегнете ръка, да се сприятелите с нови хора и да организирате социални събития. Днес Венера сключва благоприятен аспект с наелектрезиращия Уран. Това ще ви стимулира да промените имиджа си, така че да подчертаете уникалните качества, които притежавате.

 

Зодия Лъв на 19 май


17 май

Днес ще бъдете много чувствителни към своите и чуждите емоции. Това е така, защото Луната е във вашия дом на уединението и сключва хармонични аспекти с планети, които са в по-интимни и лични домове. Интуицията ви е по-силна от обикновено и ви подсказва какво да предприемете относно дадена връзка или план за бъдещето. По-добре се вслушайте в нейния глас. Няма да съжалявате. Приложете вътрешното си усещане и в разрешаването на практични въпроси, просто за да сте сигурни, че сте поели по правилния път.

 

Зодия Дева на 19 май 


17 май

Днес вашия социален живот започва да се оживява, тъй като приятелски настроената Венера навлиза във вашия 11 дом, дома на приятелствата. През следващите седмици ще изпитвате удоволствие от срещата с различни хора и прекарването на време в приятна компания. Тези дни може да се състои среща, която ще ви вдъхнови да изследвате нови пътеки на развитие. Ще научите за възможности, за които не сте подозирали, че съществуват досега. Ще поемете в нова посока и ще установите дълбока и подкрепяща приятелска връзка.

 

Зодия Везни на 19 май


17 май

Под влияние на аспекти, които събуждат вашата нежна и чувствителна страна, ще бъдете склонни да използвате талантите си в помощ на другите. Има много начини, по които може да направите това. Но основното, от което се нуждаете, е да проявите емпатия и разбиране. Тази ваша способност ще ви помогне да оцените правилно чуждите проблеми и да измислите начин да бъдете полезни. Днес изпитвате особено удовлетворение от помощта, която оказвате, и подкрепата, с която дарявате хората около вас.

 

Зодия Скорпион на 19 май


17 май

Милата и нежна Венера преминава във вашия дом на приключенията и пътуванията. През следващите седмици ще имате изключителната възможност да отидете на романтична почивка или на ваканция до интересна дестинация с вашето семейство и приятели. Възможно е да получите неочаквана и спонтанна покана за пътуване. В момента сте настроени авантюристично и сте склонни да приемете. Ако се съгласите, това пътешествие може да промени вашия светоглед.

 

 

Зодия Стрелец на 19 май


17 май

Към момента три планети обитават вашия шести дом, домът на службата, здравето, навиците, и начина на живот. Под влияние на аспектите, които тези планети сключват, вие се притеснявате все по-малко, за това че не спазвате диета или не правите упражнения редовно. Ако изпитвате желание да се поглезите или да прекарате известно време в почивка, вместо да отидете до фитнес залата, хич не му мислете. Направете това, което душата ви иска. Освен това Венера преминава във вашия интимен осми дом. Възможно е да осъществите още по-дълбока връзка с любимия човек през следващите седмици.

 

Зодия Козирог на 19 май


17 май

Луната в Рак сключва хармонични аспекти с Юпитер и Нептун. Това ви помога да видите в благоприятна светлина приятелството ви с човек, който може да се откаже доста вдъхновяващ за вас. Като че ли той успява да изкара най-доброто от характера ви на преден план. Това смесване на енергии между Луната, Юпитер и Нептун също така прибавя романтични качества на отношенията. Възможно да изпитате желание да опознаете даден човек на едно по-лично ниво .

 

 

 Зодия Водолей на 19 май


17 май

Огненият Марс съвсем скоро навлезе във вашия знак и сключва благоприятен аспект с Хирон, който е във вашия дом на комуникациите. Възможно е да се появят чувства към някой от вашето обкръжение, но вие се притеснявате как да споделите това. Страхувате се от отговора, който ще получите. Ако мислите прекалено много по този въпрос, никога няма да съберете смелост да признаете чувства си. Подходете разумно и не чак толкова емоционално към ситуацията и разговора с въпросния човек ще потръгне изключително лесно.

 

Зодия Риби на 19 май


17 май

Прелестната Венера днес преминава във вашия дом на забавленията и романтиката. През следващите седмици ще решите отново да се захванете с хобита, които са ви носели изключителна радост във вашето детство. Възможно е през следващите няколко дни да срещнете човек, който има потенциал да се превърне в нещо повече от приятел. Това ще стане само при условие, че отделите нужното време и внимание, за да опознаете този човек.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова