понеделник, 21 май 2018 г. 

Седмичен хороскоп от 21 до 27 май


 

Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?

 

Разположение на планетите


 

от 16 до 22 април

Миналата седмица беше изпълнена с интересни астрологични събития. Планетите сменяха активно своите знаци. Уран се премести в Телец, Марс във Водолей, Венера в Рак и Слънцето в Близнаци. Всички тези планети сключват аспекти помежду си в началото на седмицата. Много от нас имат чувството, че са навлезли в нова епоха, в която е време да сменим ценностите си. За консервативните хора това е ужасен проблем, докато смелите мечтатели са изключително доволни от този факт.

Повечето планети сега се намират в женски знаци, което пък поставя фокуса на по-консервативната страна. Но иноватора Уран, който също е в женския знак Телец, раздвижва нещата. От тази позиция на Уран ще спечелят хората, които обичат да се грижат за всякакви живи същества – за други хора, за животни или растения. Групите по интереси също може да се считат за жив организъм. Такива групи получават нужната енергия и популярност през тази седмица. Времето е подходящо да се посветим на съвместни проекти и така да възстановим сигурността на човечеството, която напоследък беше разклатена.

 

Любовна прогноза


 Венера в Рак сключва напрегнат аспект (квадрат) с Хирон, който ще оказва влияние върху любовния ни живот в началото на седмицата. Но също така планетата на любовта оформя и някои благоприятни аспекти - секстил с Уран и куинкокс с Марс. Възможно е да възникнат неудобни промени за нас, заради опозиция между Венера и Сатурн, която ще бъде точна в събота сутринта. Невъзможно е да предвидим какво може да се случи. Ако станем свидетели на бързо развиващи се ситуации в любовните отношения, трудно ще реагираме адекватно. В подобни несигурни за личния ни живот времена трябва да имаме увереност и вяра в себе си, дори да изглежда наивно отстрани.

 Позиции на Луната


 

от 16 до 22 априлВ първия ден от седмицата ще бъдем под влияние на Луна в Лъв. Когато Луната е в знака на Лъв ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Издигаме се от меланхоличния Рак (Луна в Рак) и отиваме там, където има екшън. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска.

През нощта срещу вторник в 05:04 ч. Луната ще премине в Дева. Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред.

В четвъртък сутринта в 09:53 ч. Луната ще премине във Везни. Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите.

В събота следобяд в 16:41 ч Луната ще премине в Скорпион. Когато Луната е в Скорпион усещаме напрежение, а емоциите са изключително интензитивни и наситени. Независимо от чувството, дали е страст, тъга, желание, ние го усещаме на дълбоко личностно ниво. Мотивирани сме да стигнем до дъното на проблемите и инстинктивно четем между редовете. Не се примиряваме с повърхностни неща. Изпитваме стремеж да открием собствената си сила. Времето е отлично да се освободим от стари страхове и ограничаващи навици. Подходящо е да се отдадем на интимност и страст с партньора ни. Добре е да избягваме манипулациите и подозренията. Луната ще премине в Стрелец на 29 май, вторник в 01:30 ч.

 

Фаза на Луната


 

Освен това във вторник Луната ще достигне фаза Първа четвърт. Когато Луната е в тази фаза винаги има някакъв вид криза в живота ни. Чувстваме се принудени да предприемем действие. Скоро след това обаче осъзнаваме как действията ни влияят върху хората около нас. Каквито и проекти да сме започнали около Новолунието в Телец на 15 май, сега може да се сблъскаме с трудности. Осъзнаваме различията между първоначалните ни планове и случващото се в момента. Това води до, но пък дава нужната мотивация, енергия и стремеж към растеж. Искаме да се захванем с нещо, но не знаем точно какво да предприемем.

Може да научите още за Луната, нейните фази и транзити ТУК!

 Прогноза за Овен от 21 до 27 май


 

През седмицатаВ началото на седмицата Венера сключва неблагоприятен аспект с астероида Хирон, който е във вашия знак. Очаквайте оживление в почти всяка сфера от живота. Бъдете внимателни в любовните отношения, тъй като има опастност да третирате партньора си само като едно вещ, по същия начин както дете се отнася към играчките си.През уикенда


През уикенда може да се отдадете на безразборно харчене или да се отбиете до близкото казино. Имате в предвид, че вашата банкова сметка не е безгранична.

Съвети


Не предприемайте твърде много рискове. Под влияние на астероида Хирон във вашия знак, няма да имате шанс да поправите грешките си. Успокойте се на любовния фронт и спрете да харчите пари. Анализирайте текущата ситуация.

 
Прогноза за Телец от 21 до 27 май


 

През седмицата


Венера и Сатурн са разположен в противоположни знаци и в края на седмицата оформят опозиция. Това ще доведе до липса на стабилност и сигурност в любовния ви живот. Седмицата няма да е безоблачна в тази сфера от живота, за което може да вините само себе си.

През уикенда


През уикенда вероятно се чувствате самотни и с разбито сърце. Може да се поглезите с шопинг терапия. Толкова често ще използвате кредитната ви карта, че е възможно направо да се подпали. Не харчете повече, отколкото може да си позволите.

СъветиСпрете да си играете с огъня. Предприемате твърде много рискове в емоционален и финансов план. Фокусирайте се върху кариерата си по-добре. Така ще избегнете грешки в другите сфери.

 

Прогноза за Близнаци от 21 до 27 май


 
През седмицата
Планетите са на ваша страна и ви подкрепят. Ще имате доста възможности да подсладите любовния си живот тази седмица. В ума ви се въртят много чувствени идеи и определено знаете как да ги осъществите.

През уикенда


Ако чакате определена сума да постъпи във вашата сметка, не губете надежда. Позицията на Меркурий, вашия управител, ще ускори нещата. Ако сте необвързани, може да срещнете своята сродна душа по-скоро от очакваното.

Съвети
Да се придържате към бюджета си, не означава, че сте стиснати. Това са две различни неща. Що се отнася до здравето ви, хранете се с повече свежи плодове. Те ще ви дарят с нужната енергия, за да покорявате нови върхове.

 Прогноза за Рак от 21 до 27 май


 
През седмицата


Под влиянието на Венера във вашия знак търсете интелектуална връзка с партньора си тази седмица. Приятно ви е да говорите за история география или международните новини. Но също така изпитвате и огромно удоволствие от интимните ласки помежду ви.


През уикенда
Този уикенд ще прекарате време със семейството си. Ще обсъждате най-различни теми и ще се забавлявате заедно. Възможно е да се срещнете с роднини, които не сте виждали отдавна.


Съвети


Прогноза за Лъв от 21 до 27 май


 

През седмицата


Тази седмица започва с Луната във вашия знак. Това ви дава сили да се отървете от всичко, което пречи на живота ви да се развива правилната посока. В професионален план е възможно да започнете работа в нов екип. Ако пък не сте доволни от своята банка, може да я смените с друга.


През уикенда
През уикенда ще се занимавате активно с вашите деца или с по-млади членове на семейството ви. Ще обсъждате със своите близки как се развива младото поколение.


Съвети


Не мислете, че винаги сте прави. Понякога може да бъдете като коне с капаци. Обръщайте внимание на нещата, които се случват около вас. От време на време се питайте дали постъпвате правилно. Доста често ви се случва да действате импулсивно, без да взимате в предвид последствията.Прогноза за Дева от 21 до 27 май


 
През седмицата

Тази седмица позицията на Меркурий, вашия управител, е изключително благоприятна за вас в емоционален план. Що се отнася до любовта, няма за какво да се тревожите. През следващите пет дни ще се изяви вашата романтична и грижовна природа. Освен това от вторник до четвъртък Луната преминава през вашия знак. Ще бъдете в синхрон със своите емоции.

През уикенда


Любовта ще ви даде нужната сила, за да се справите с проблемите в другите сфери на живота ви. Меркурий помага на някой от вашите мечти да се сбъднат.

Съвети


Понякога сте склонни да правите от мухата слон. Спрете да мислите за пречките около вас. Отворете очите си. Не вярвайте толкова наивно, че любовта е отговора на всички проблеми.

 

Прогноза за Везни от 21 до 27 май


 
През седмицата

Под влияние на неблагоприятен аспект между Венера и астероида Хирон, ще изпитате желание да изследвате нови любовни хоризонти тази седмица. Вашият партньор, обаче, ще попречи на намеренията ви и ще ви обвини, че сте твърде фриволни.

През уикенда


През уикенда ще прекарате доста време в поправянето на проблеми, свързани с вашата любовна връзка. Обърнете внимание и на финансите. Сякаш имате дупка в джоба и парите изчезват в бездънна яма.

Съвети
Прогноза за Скорпион от 21 до 27 май


 


През седмицата
Способността ви да разрешавате проблеми ще ви позволи да изпъкнете на работното място. В любовта ще бъдете по-романтични отвсякога. Всяко едно сантиментално желание ще се сбъдне тази седмица.

През уикенда


През уикенда може да се срещнете с приятели, които ще ви помогнат да развиете своя бизнес. Слушайте съветите им и не се колебайте, ако ви предложат пари на заем. Топката е във вашия ъгъл. Притежавате ли нужните качества да постигнете успех?

Съвети
Не предприемайте твърде много рискове. Ако вземете пари на заем, помнете, че трябва да ги върнете в определен момент. Любовта ви дава крила тази седмица, но ако летите в небесата и не стъпвате на земята, това може да има последици за вас дългосрочен план.

 Прогноза за Стрелец от 21 до 27 май


 


През седмицата
Тази седмица вашият емоционален свят ще бъде под влиянието на опозицията между Слънцето и Юпитер. Буря се вихри във вашите отношения. Малки разногласия ще бъдат причина за големи спорове през следващите пет дни.

През уикенда


Под влияние на неблагоприятни аспекти на Луната, партньорът ви ще бъде изключително груб и язвителен към вас този уикенд. По-добре прекарайте известно време със своите приятели, които ще ви разведрят. Възможно е да ви поканят на гости с преспиване.

Съвети
Не обръщайте прекалено голямо внимание на проблемите в любовен план, ако искате вашата връзка да оцелее. По-добре изчакайте по-подходящ момент да разрешавате своите любовни тревоги.

 Прогноза за Козирог от 21 до 27 май


 

През седмицата


Сърцето ви ще пропуска лудо тази седмица. Независимо дали сте обвързани или свободни, тригонът между Меркурий и Сатурн ще ви донесе любов и щастие. Звездите предвещават интензивни и чувствени преживявания за вас.


През уикенда
Под закрилата на Сатурн, който е вашия управител и от доста време се намира във вашия знак, може да станете рекламно лице на думата Щастие. Любимите ви хора постоянно ще сипят комплименти по ваш адрес. Доброто ви настроение е заразно.


Съвети


Най-после ще осъзнаете, че е нужно да откриете вътрешното си щастие, за да имате успешна кариера. Същността на живота се крие в това да намерите правилния баланс между грижата за себе си и упоритата работа.

 

Прогноза за Водолей от 21 до 27 май


 

През седмицата


През тази седмица ще направите така, че вашият любовен живот да върви според очакваното. Настроение сте да съблазнявате и с удоволствие ще излезете навън в търсене на любовта. И любов ще откриете. Определено знаете как да подсладите любовните си отношения.

През уикенда


През уикенда вероятно ще мислите за вашата кариера, което ще ви натъжава. Работата ви не е точно такава, за каквато сте мечтали. Доходите, които ви носи тя, не са особено големи. Може да се обърнете към близък приятел за съвет.

Съвети

Тази седмица може да решите да напуснете работа. Не го правете, защото ще съжалявате. В любовните ви отношения всичко е наред. Ако сте обвързани, ще прекарате хубави мигове любимия човек. Възможно е спорове относно финансови проблеми да помрачат връзката ви. Не позволявайте това да се случи.

 
Прогноза за Риби от 21 до 27 май


 


През седмицата
През тази седмица, ако сте обвързани, отношенията с любимия ви човек са повече от отлични. Може да задълбочите връзката си като заживеете, например. Или пък ще получите предложение за брак. Тези които вече са сериозно обвързани ще прекарат пет дни, изпълнени с мир и разбирателство.

През уикенда


С задоволство забелязвате, че вашите мечти започват да се превръщат в реалност. По-добре никой да не застава на пътя ви. И за миг няма да се поколебаете да премахнете от живота си хора, които само ви пречат.

Съвети

Не позволявайте успеха да ви главозамае, тъй като може да направите нещо, за което ще съжали те веднага. Ако загубите търпение и се ядосате, това може да навреди на проектите ви.

 Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PUdyuKaGQd4[/embedyt]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова