неделя, 20 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 21 май понеделник


 

Добре дошли при нас в понеделник, 21 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

 

Позиция на Луната на 21 май
 

Луната прекарва целия ден в знака Лъв. Тя ще смени знака си на 22 май, вторник. Тогава в 05:04 ч ще премине в Дева. 

Когато Луната е в знака Лъв ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Издигаме се от меланхоличния Рак (Луна в Рак) и отиваме там, където има екшън. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска.

Привличат ни цветни, специални места като музеи, галерии, панаири, фестивали, шикозни бутици. Готови сме да облечем костюми, да организираме детски партита. Въобще да правим всякакви неща, които поне за малко ни отделят от скучното ежедневие.

Още информация за Луната в Лъв може да намерите ТУК!

Трябва да имаме в предвид, обаче, че Луната днес е без курс, т.е. стои неподвижно в знака Лъв, през целия ден, от 06:31 ч на 21 май до 05:04 ч на 22 май. Тази позиция на Луната подсказва, че не е добре днес да се захващаме с нови начинания. По-добре почакайте да дойде вторник. 

 


Важни аспекти и позиции на 21 май


 

  • Слънце в Близнаци


Тази сутрин в 05:02 ч Слънцето обърна гръб на Телците и започва своето преминаване през третия знак от зодиака - Близнаци. Светилото ще огрява с лъчите си представителите на този знак до 21 юни. Започва сезона на Близнаците.

Когато Слънцето е в Близнаци, стремежът към знание и разнообразие е нашият двигател, това, което раздвижва нашата мисъл и въображение. В този период ние сме по-комуникативни с останалите, ангажираме се в интелектуални разговори и сме изключително любопитни.

Още за транзита на Слънцето в Близнаци ТУК!

А ако искате да научите повече за характерните черти на родените под знака на Близнаци, може да погледнете към нашите статии за зодия Близнаци.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 21 май


17 май

Днес вероятно ще решите да помогнете на някого, но също така имате свои планове и амбиции, с чието реализиране искате да се захванете. Така ще ви остане малко време за каквото и да било друго. Нужно е да намерите баланс между времето, което посвещавате на своите цели, и това, което отделяте за приятелите си. Днес Слънцето навлиза в знака Близнаци и съответно във вашия трети дом, дома на комуникациите, обучението и мисълта. През следващия месец ще имате възможност да развиете в положителна насока връзка със специален за вас човек.

 

Зодия Телец на 21 май


17 май

През следващите дни вероятно ще се наложи да избирате дали да следвате своите чувства или да се вслушате в мнението на другите. Чудите се дали няма да разочаровате близките си, ако откажете да послушате съветите им. За някои неща в живота само вие може да решавате. Все пак вие знаете най-добре какво е подходящо за вас. Не изпитвайте чувство за вина, ако решите да последвате вътрешен си глас и да се доверите на интуицията си.

 

 

Зодия Близнаци на 21 май


17 май

Яркото Слънце днес навлиза във вашия знак и ще ви осветява през следващия един месец. Започва вашето време. Скоро усетите, че отново контролирате живота си. Напоследък като че ли нямахте друг избор освен да се движите по течението, но сега най-после поемате управлението в свои ръце. През следващите четири седмици ще подновите интереса си към планове, които сте били отписали. Сега те ви се струват много по-привлекателни от преди и имате желание да ги реализирате докрай.

 

 

Зодия Рак на 21 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Слънцето сменя знака си. Започва своя транзит през Близнаци и съответно през вашия 12 дом, домът на душевността, усамотението, саможертвата. През следващия месец ще се посветите на духовно търсене и емоционално пречистване. Ще разсъждавате доста върху живота си и ще стигнете до важни заключения. Може например да осъзнаете колко често ви се е налагало да се въздържате, когато всъщност сте искали да се развивате и да се движите напред. Вероятно ще откриете причината за това и ще премахнете пречките, които ви ограничават.

 

Зодия Лъв на 21 май


17 май

Социалният ви живот започва да се раздвижва, тъй като днес Слънцето навлиза в знака Близнаци и съответно във вашия дом на приятелствата и социалните групи. През следващите четири седмици ще изследвате различни възможности, свързани с текущата ви ситуация, и ще се включите в интересни обществени проекти. Вероятно ще смените своето обкръжение с по-интересно. Ще общувате с хора, с които споделяте общи интерес.

 

 

Зодия Дева на 21 май 


17 май

Днес Слънцето сменят своя знака. Започва своя транзит през знака Близнаци и съответно преминава през вашия дом на репутацията и кариерата. През следващите седмици ще бъдете по-концентрирани и ще осъзнаете кои проекти е нужно да продължите и от кои трябва да се откажете временно, за да имате по-добър успех в кариерата. Възможно е да се изкушите да се включите в различни интересни схеми, но ако изберете само един приоритетен план, ще бъдете по-успешни.

 

 

Зодия Везни на 21 май


17 май

Днес Слънцето сменя своя знак. Започва своя едномесечен транзит през Близнаци и съответно огрява със светлината си вашия дом на приключенията. Следващите четири седмици ще изследвате нови идеи и възможности, които ще ви отведат по интересни пътища. Времето е подходящо за пътуване и обучение. Също така може да се втурнете да помагате на другите. Вероятно ще се замислите дали да не превърнете социалната дейност в постоянна част от живота ви. Даже и да посещавате на това само по няколко часа на седмица, пак ще допринесете за доброто на човечеството.

 

Зодия Скорпион на 21 май


17 май

Днес може да решите да организирате семейно или приятелско събиране във вашия дом. Вероятно съзнавате, че, ако съберете своите най-близки хора на едно място, това ще подобри настроението на всички. Ето една страхотна възможност да затоплите отношенията си с всички, исобено ако не сте виждали някой от тях скоро. Може би ще чуете добри новини за живота на своите близки и всички ще имате повод за радост. Бъдете по-мили със своите любими роднини, приятели, деца...

 

 

Зодия Стрелец на 21 май


17 май

Въпреки че Меркурий в Телец и насърчава да действате по бавно и методично, всички бляскави възможности, които стоят пред вас, ви пречат да се фокусирате. Желанието ви да сте активни и да се движите, ви кара да предприемете кратки пътешествия по работа или за забавление. По пътя ще се натъкнете на красиви гледки и ще се срещнете с интересни хора. Освен това свежи идеи и полезни разговори ще оживят следващите дни от вашия живот.

 

 

Зодия Козирог на 21 май


17 май

От една страна сте концентрирани върху нещата, които се случват тук и сега. От друга страна, погледът ви е вперен към бъдещето. Редица планетарни влияния ще кажат тежката си дума при взимане на решения през следващите седмици. Артистичните и красиви идеи, които се зараждат в мисълта ви, ще дадат поле за изява на вашите таланти. Изпитвате творческо вдъхновение и ще се захванете със занимания в тази посока.

 

 

 Зодия Водолей на 21 май


17 май

Тези дни вероятно ще получите интересна информация, свързана с вашите планове. Изкушени сте да я последвате и да видите докъде ще ви отведе. Ако направите това през следващите дни, то вие ще поемете по пътя на вълнуващо приключение и ще откриете нови възможности. Идея, върху която сте работили през последните месеци, вероятно ще започне да се развива в позитивна посока. Това ще ви мотивира да положите още повече усилия, за да постигнете успех.

 

 

Зодия Риби на 21 май


17 май

Преди няколко дни Марс навлезе във вашия 12 дом, дома на усамотението, саможертвата и душевността. Под влияние на огнената планета в този дом вие се концентрирате върху емоциите и душевния ви свят. Разсъждавайки върху себе си ще решите, че е време да излезете от своята зона на комфорт и да опитате нещо различно. През следващите месеци няма да се страхувате от непознатото, дори ще го намирате за вълнуващо.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова