понеделник, 21 май 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 22 май вторник


 

Добре дошли при нас във вторник, 22 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

 

Позиция на Луната на 22 май


  

Тази сутрин в 05:04 ч. Луната се сбогува с гордия и великодушен Лъв и премина в света на практичната и аналитична Дева. 

Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите.

Още информация за Луната в Дева може да намерите ТУК!

Днес Луната преминава през фаза Първа четвърт. Когато Луната е в тази фаза винаги изживяваме някакъв вид криза в живота ни. Чувстваме се принудени да предприемем действие. Скоро след това обаче осъзнаваме как действията ни влияят върху хората около нас. Каквито и проекти да сме започнали около Новолунието в Телец на 15 май, сега може да се сблъскаме с трудности. Осъзнаваме различията между първоначалните ни планове и случващото се в момента. Това води до, но пък дава нужната мотивация, енергия и стремеж към растеж. Искаме да се захванем с нещо, но не знаем точно какво да предприемем.

 

Важни аспекти и позиции на 22 май


 

  • Юпитер сескиквадрат Хирон


Този аспект ще бъде точен тази вечер в 21:06 ч. Под негово влияние търсим на всяка цена смисъл в живота и дейностите, с които сме се захванали. Трудно може да се обвържем с лична философия, която изразява цялата ни същност. Възможно е сега да бъдем подведени от различни вярвания и идеи и да преживеем някакъв вид криза на вярата. Важно е да погледнем вътре в себе си и да търсим по-дълбоко разбиране на нещата, в които вярваме. Защото по-често, отколкото ни се иска, ние избираме да следваме това, което в момента отговаря на целите ни, а не това, което има истинко значение.

  • Слънце секстил Хирон


Този аспект ще бъде точен тази вечер в 21:23 ч. Той ни носи възможност да се посветим на определена „мисия“. Повишава увереността ни в отношенията в семейството, бизнеса и проектите. Изпитваме силно желанието да се учим и да се развиваме чрез своя опит и хората в живота. Лесно разрешаваме проблемите под това влияние.

  • Аспекти на Меркурий


Меркурий сключва няколко аспекта, които оказват влияние върху нас тези дни, и ще бъдат точни утре сутринта – секстил с Нептун (точен аспект в 05:01 ч.), опозиция с Юпитер (точен в 08:42 ч) и полуквадрат с Хирон (точен в 09:27 ч.). Тези комбинации между планетите също ще ни карат да търсим смисъл в живота и вдъхновение за нашите най-смели идеи и мечти. Възможно е да пропуснем някои важни детайли. Мисълта ни се разширява и времето е изключително подходящо за интелектуална стимулация. Не е добре, обаче, да се ангажираме с обещания спрямо другите, поне докато не сме по-наясно със себе си и своите планове.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 22 май


 

17 май

Днес под влияние на Луната, която е във фаза първа четвърт, ще направите няколко подобрения в проект, достигнал до важен етап от развитието си. Добре е да проверите всички малки детайли, преди да продължите към следващата стъпка в реализирането му. Въображението ви ще бъде подсилено от секстилът между Меркурий и Нептун. В съзнанието ви се раждат интересни идеи, които ще подпомогнат дейността ви в личен и професионален план.

 

 

Зодия Телец на 22 май


 

17 май

Чувствате са задължени да помогнете на някого и дори сте обещали това. През следващите дни това ще повлияе негативно на настроението ви, тъй като имате и свои задачи, на които трябва да обърнете внимание. Възможно е да се обвинявате сами и да чувствате вина затова, че мислите прекалено егоистично. Не правете повече от това, което сте възнамерявали на първо време или което се очаква от вас. Все пак и личните ви занимания са от значение и изискват вашето внимание.

 

 

Зодия Близнаци на 22 май


 

17 май

Разнообразните ви цели и стремежи може да ви въвлекат в конфликти с партньор или член на семейството ви. Вероятно те искат да се посветите на домашните задължения, а вие искате да сте навън в компанията на други хора. Слънцето във вашия знак сключва аспект Уран, който ви окуражава да приемете по-независима позиция и да правите каквото си поискате. Но ако решите да споделите внимателно своите истински чувства по въпроса, това ще улесни значително нещата. Така ще бъде избегнато излишното напрежение между вас и близките ви хора.

 

Зодия Рак на 22 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В момента Луната е във фаза първа четвърт и се намира във вашия дом на общуването. Възможно е да се получат конфликти между разума и желанието на сърцето ви. Има ли смисъл да се доверите на емоциите? Дали пък не е по-добре да се придържате към суровите факти. Понякога дори доводите на мисълта може да се тълкуват по различен начин. Затова по-добре потърсете обективно мнение от своите познати.

 

 

Зодия Лъв на 22 май


 

17 май

Днес е възможно да възникнат спорове с човек, с когото обикновено се разбирате добре. Разговорите между вас, особено ако са свързани със финансови въпроси, ще покажат истинските му намерения. Каквото и да научите за мотивите на тази личност, не правете прибързани заключения. Вероятно нещата не са точно такива, каквито изглеждат. Вероятно има добри причини за поведението й и съвсем скоро ще научите за тях.

 

 

Зодия Дева на 22 май 


 

17 май

През следващите дни ще бъдете склонни да действате по-импулсивно и спонтанно. Това по принцип не е присъщо за вас. Затова трябва да сте нащрек. В момента Луната се намира във вашия знак във фазата първа четвърт. Възможно да изпитате безпокойство относно дадена цел или амбиция. Нещо ви подтиква да направите промени. Помислете много добре за своите приоритети, преди да направите каквото и да било. Съвсем скоро може да се сблъскате с нови, по-благоприятни възможности.

 

 

Зодия Везни на 22 май


 

17 май

Искате да опитате от свободата. Но това желание контрастира с онази част от вас, която иска да отдели време за социални каузи. Съвсем скоро Слънцето навлезе във вашия въздушен събрат Близнаци. Това е една от причините да сте изкушени да се втурнете в преследването на коренно различни цели. В същото време, ако някой разчита на вас, може да изоставите временно своите лични планове, за да му помогнете. Помнете, обаче, че вашите лични нужди също не са за подценяване.

 

 

Зодия Скорпион на 22 май


 

17 май

Днес сте решили да действате по определен начин във връзка с реализирането но плановете ви. Възможно е обаче ваш познат да се втурне да ви дава съвети. Това ще ви накара да размислите дали сте поели по правилния път. Но понякога вашата интуиция може много по-добре да ви подскаже как да подходите. Ако все пак искате да чуете чуждо мнение, изберете много внимателно към кого да се обърнете. От позитивна гледна точка, през днешния ден може да се за насладите на кратко пътуване.

 

 

Зодия Стрелец на 22 май


 

17 май

Съвсем скоро Слънцето навлезе във вашия дом на партньорствата. То сключва хармоничен аспект с Марс, който е във вашия дом на общуването. Днес може да се случи събитие, което да се окаже повратна точка за вас. Ще стигнете до важни заключения и открития. Ако получите покана за излизане, непременно приемете. През следващите дни ще подобрите отношенията си или ще се свържете отново с приятел, който винаги ви е вдъхновявал по много различни начини.

 

Зодия Козирог на 22 май


 

17 май

Настроението ви днес може да е малко негативно, особено ако отговаряте за прекалено много неща у дома и на работното място и ако сте този, към който всички се обръщат за съвет. Вместо да се втурвате да помагате и да носите целия свят на плещите си, направете стъпка назад. Дайте малко възможност и на другите да поемат отговорност. Така ще се науча да разчитат повече на себе си и в бъдеще няма да очакват чак такава подкрепа от вас.

 

 

 Зодия Водолей на 22 май


 

17 май

Разположението на Луната днес и фактът, че се намира във фаза първа четвърт, ви насърчава да помислите още веднъж дали проектът, с която сте се захванали, си заслужава усилията. Попитайте хората от обкръжението ви за съвет. Вероятно те ще допринесат за развитието на плановете ви. Като цяло днес настроението ви е приповдигнато. Готови сте да покажете своя потенциал и умения пред правилните хора. Вярвате, че ще се справите добре с предприетите начинания.

 

 

Зодия Риби на 22 май


 

17 май

Времето днес е подходящо да обсъдите въпроси, свързани със семейните и домашни въпроси или да оцените прогреса, който сте постигнали в тази сфера. Слънцето сключва предизвикателен аспект с Луната. Затова е възможно да се появят различия между вашето и чуждото мнение. Намерете компромисно решение, което да удовлетворява всички засегнати страни. Възможно е днес да ви хрумнат брилянтни идеи, които могат много лесно да се реализират, стига да сте достатъчно смели и дръзки.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова