вторник, 22 май 2018 г.
Прогноза на Мери Астрология


за 23 май сряда


 


Добре дошли при нас в сряда, 23 май! Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.


 


Позиция на Луната на 23 май 


Луната прекарва и днешния ден в Дева като известно време ще се движи без курс (от 17:56 ч на 23-ти до 09:53 на 24 май). Ще премине в следващия знак Везни утре в 09:53 ч. Последният аспект, който Луната сключва преди да смени знака си, е тригон с Плутон.


Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите.


Още информация за Луната в Дева може да намерите ТУК!


 


Важни аспекти и позиции на 23 май


   • Аспекти на Меркурий


Меркурий сключва няколко аспекта, които оказват влияние върху нас тези дни, и ще бъдат точни утре сутринта – секстил с Нептун (точен аспект в 05:01 ч.), опозиция с Юпитер (точен в 08:42 ч) и полуквадрат с Хирон (точен в 09:27 ч.). Тези комбинации между планетите също ще ни карат да търсим смисъл в живота и вдъхновение за нашите най-смели идеи и мечти. Възможно е да пропуснем някои важни детайли. Мисълта ни се разширява и времето е изключително подходящо за интелектуална стимулация. Не е добре, обаче, да се ангажираме с обещания спрямо другите, поне докато не сме по-наясно със себе си и своите планове.Този аспект оказва влияние върху нас днес и утре, като ще бъде точен на 24 май около 5 сутринта. Усещаме прилив на енергия. Готови сме да предприемем действия по реализирането на идеите ни. Аспектът подкрепя физическата активност, инициативите и бизнеса. Изключително жизнени и енергични сме. Изпитваме силно желание да поемем лидерска позиция и да бъдем ангажирани. Изпълнени сме с ентусиазъм и увереност.


Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 23 май


17 май


Днес търсите и успешно откривате най-добрите черти на всеки един човек. Марс, вашата планета управител, е във Водолей. Благодарение на това сте отворени към новата информация, които научавате от разговори или от социалните медии. Умът ви е склонен да ражда интересни идеи през цялото време до ноември месец. В резултат ще се свържете с хора, които имат подобно на вашето разбиране за живота и споделят вашите интереси.


 


 


Зодия Телец на 23 май


17 май


Вашият ентусиазъм е заразяващ днес. Вероятно ще влезете в ролята на лидер и другите са готови да ви следват. Лесно ще разрешавате проблемите, особено ако приложите практично мислене. Времето е подходящо за осъществяване на полезни връзки в професионален план. Възможно е да получите повишение на дохода или да предприемете действия по развитието на проект. Не се страхувате да поемате малки рискове или да влагате повече енергия в начинанията.


 


 


Зодия Близнаци на 23 май


17 май


Присъствието на Меркурий във вашия душевен дом изкарва наяве вашите най-дълбоки чувства и емоции. Не се страхувате да изразявате себе си. Достатъчно смели сте дори да поемете роля на лидер. Ако получите покана за социално събитие, за миг няма да се поколебаете да приемате. Вероятно ще извлечете дивиденти, от това, което предстои. Усещате нужда от промяна в живота ви. Периодът, в който се намирате е ориентиран към бъдещето. Често мислите за посоката, в която сте поели, и къде мечтаете да отидете.


 


Зодия Рак на 23 май


Хороскоп 22 март четвъртък


Меркурий, преминавайки през вашия дом на социалните контакти, ви изпраща приятелски вибрации. Планетата сключва благоприятен аспект с Юпитер. Ако сте влюбени, вероятно изпитвате желание връзка ви да се развие в положителна насока и сте готови да предприемете съответните стъпки за това. Във въздуха витае усещане за романтика и любов. Общуването с хора, които споделят вашите интереси, ви дава нови идеи, които да опитате сами.  Бъдете отворени за възможностите.


 


 


Зодия Лъв на 23 май


17 май


Днес някои хора от вашето окръжение изразяват голяма готовност да ви помогнат. Това истински ви трогва. Вие също може да им помогнете и да им вдъхнете кураж. Така ще заздравите отношенията си и въпросните хора ще ви бъдат благодарни. Имайте в предвид, че дори и да решите да действате сами днес, това също ще ви отвори нови врати. Като цяло днес отношенията с другите ви мотивират. Готови сте да си сътрудничите с хора, които имат подобни на вашите разбирания.


 


 


Зодия Дева на 23 май 


17 май


Вашата планета управител Меркурий сключва благоприятен аспект с Юпитер и Нептун през следващите дни. Затова определени идеи ще ви се сторят доста привлекателни. Възможно е да се втурнете да ги реализирате, въпреки че още не сте се запознали отблизо с всички детайли. Съветваме ви да прегледате всичко внимателно, преди да инвестирате своето време или пари. Така ще избегнете бъдещи проблеми.


 


 


Зодия Везни на 23 май


17 май


Следващите няколко дни графикът ви ще бъде изпълнен с пътувания и социални събития. Може да предприемете кратко пътуване по работа или за удоволствие, или да запазите места за лятната си почивка. Също така имате желание да смените своето обкръжение и да общувате с нови хора. Готови сте да изследвате и нови интереси.  Общественият ви живот се подобрява значително и настроението ви отбелязва нови висоти. Възможно е приятелство, което напоследък е било в застой, отново да се съживи.


 


Зодия Скорпион на 23 май


17 май


Известно време планетата Марс преминава пред вашия дом на семейството, чувствата и емоциите. Затова някои ваши желания са по-силни от обикновено. Емоционалният ви живот е доста оживен и енергичен. Затова изпитвате желание да трансформирате важни аспекти от живота си. Вероятно искате да се освободите от ситуации и дълбоки чувства, които не ви носят нищо добро. Така ще оставите място за новите възможности, които може да се разкрият пред вас.


 


 


Зодия Стрелец на 23 май


17 май


Напоследък около вас се случват доста неща. Въпреки това вие се вълнувате от интересно събитие, което може да ви предостави много нови възможности. Възможно е да се включите в дискусии, свързани с това събитие. Така още повече ще се повиши вашият ентусиазъм. По-добре се опитайте да се успокоите и свършете някои важни задачи, тъй като следващите дни ще ви донесат още повече радости. Вашето въодушевление ще ви е нужно повече тогава.


 


 


Зодия Козирог на 23 май


17 май


Изпитвате силно желание да бъдете ефективни в работата днес, защото Слънцето и Марс сключват аспект в два практични сектора. Искате да решите предизвикателствата пред вас. Захванете се с нещо конструктивно, за да получите най-добри резултати. Склонни сте да се хвърляте смело в начинанията. Времето е подходящо за упорита работа и влагане на допълнителна енергия. Желанието да преборите конкуренцията ви кара да давате всичко от себе си.


 


 


 Зодия Водолей на 23 май


17 май


Идеите ви са творчески. Изпълнени сте с увереност и мотивация. Подхождате някак драматично, към всичко, което правите. Ако участвате в някакъв вид състезание, физическо или умствено, вероятно ще се окажете победител. Вие сте вълнуващи, смели и спонтанни. Тази роля определено ви отива. Готови сте да правите промени в отношенията с приятелите ви, любовта, хобитата ви. Искате тези области от живота ви да се развиват. Възползвайте се от тази енергия. В момента директният подход към нещата е предпочитан. Бъдете инициативни и се свързвайте с хората.


 


Зодия Риби на 23 май


17 май


Позитивно настроеният Меркурий е във вашия дом на общуването. Сключва благоприятни аспекти с Юпитер в Скорпион и Нептун във вашия знак. Днес ще получите вдъхновение, което ще ви помогне да доразвиете своите идеи и планове. Вероятно ще бъде от помощ, ако обсъдите нещата с личност с известен опит в съответната сфера. Чуждите практичните съвети ще добавят още интересни щрихи към вашето собствено виждане, които смело може да използвате в развитието на идеите си.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова