сряда, 23 май 2018 г. 


Прогноза на Мери Астрология


за 24 май четвъртък


 


Добре дошли при нас в четвъртък, 24 май! Днес отбелязваме важен празник за всички българи - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Честито на всички!


Какъв ще бъде този ден от астрологична гледна точка? Предстои да разберете!


 


Позиция на Луната на 24 май 


Тази сутрин в 09:53 ч. Луната се сбогува с Дева и навлиза във Везни. Ще остане в този знак до събота, когато следобяд ще примине в Скорпион. 


Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни.


Още информация за Луната във Везни може да намерите ТУК!


 


Важни аспекти и позиции на 24 май


   • Юпитер тригон Нептун


Този аспект ще оказва влияние върху нас днес и утре, като ще бъде точен на 25 май в 09:47 ч. Тази година, докато Юпитер е в Скорпион, двете планети се свързват три пъти в подобен аспект. Първият се случи през декември 2017 г, а последния ще бъде през август 2018 г. Под влияние на този аспект идеалистични и хуманитарни цели изникват на преден план. Разширяваме ума си чрез необикновени и различни преживявания. Ставаме по-състрадателни и щедри. Вярата ни се повишава. Готови сме на жертваме част от себе си в ползата на общественото благо. Под това влияние сме склонни да мечтаем за едно утопично време, когато всички ще бъдем равни и ще се обичаме. Това може да ни попречи да виждаме практичната страна на нещата.


Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 24 май


17 май


Днес ще бъдете по-общителни. Социалният живот и взаимоотношенията ви с хората ще се подобрят. Времето е благоприятно за интимния и емоционалния ви свят. Занимания, свързани въображението ви, ще бъдат възнаграждаващи както духовно, така и материално. Вашата щедрост и съчувствие към другите нарастват. От благоприятното въздействие на планетите ще се обогатят вашия вътрешен свят, системата ви от вярвания и интимните ви отношения. Готови сте да споделяте своите преживявания в писмена форма или чрез разговори.


 


Зодия Телец на 24 май


17 май


Днес се чувствате уверени и мотивирани по отношение на работата, финансовото ви състояние, практичните и материални цели. Периодът е подходящ да учите чрез опита си и общуването с хора. Планирате съдружия с другите и подобрявате приятелствата си на духовно ниво. Искате да се свържете с хора близки по дух до вас. Възможно е да преоткриете стари приятелства или да намерите нови. Погледът ви е насочена към дългосрочните планове, които може да реализирате с помощта на доверен партньор.


 


Зодия Близнаци на 24 май


17 май


Днес сте в отлична позиция да изразявате себе си по удовлетворяващ начин. Готови сте да зарежете всички маски и да бъдете себе си. Използвате въображението си в работата и ще подхождате по нов начин към здравето си. Търсите начин да покажете своите умения и да подобрите отношенията с колегите на работното място. Влиянието на планетите е насочено към вашата кариера и репутация. Давате всичко от себе си в професионален план и сте фокусирани в настоящото. Ако правите това, което обичате, със сигурност ще стигнете там където мечтаете, независимо колко време ще ви отнеме.


 


Зодия Рак на 24 май


Хороскоп 22 март четвъртък


Под влияние на звездите, днес изпитвате нужда да се погрижите за дома си, да си починете от забързания живот и да се свържете със своята душевност. В правилното настроение сте да се посветите на себе си и своите лични нужди. Също така времето е подходящо за романтика, занимание с децата, творчество, пътуване и себеизразяване. Позволете на въображението да ви дава крила. Не мислете за него като нещо, което ограничава мечтите ви. Днес сте склонни да слушате гласа на сърцето си. Вероятно ще се запознаете с интересни хора чрез пътуване. Отваряте съзнанието си за нови приключения, а вашето творчество може да вдъхнови другите.


 


Зодия Лъв на 24 май


17 май


Времето днес е подходящо за хармонично общуване с хората и научаването на нови неща. Успешно представяте своите идеи и получавате одобрение за тях. Юпитер преминава през вашия дом на семейството и ви насърчава да работите върху отношенията с близките си. Имате нужните ресурси за подобряване на семейния ви живот. Искате да изградите стабилна връзка и да създадете удобен и уютен дом. Възможно е финансовата ви ситуация да се подобри, тъй като обединявате своите усилия и доходи с близки хора. Времето е подходящо и за бизнес начинания. Нуждаете се от духовно или творческо бягство. Планетарните аспекти ще ви помогнат в тази посока.


 


Зодия Дева на 24 май 


17 май


Днес погледът ви ще бъде насочен към практичните въпроси. Искате да подредите живота си и да постигнете баланс между удоволствието и работата. Времето е подходящо за развитие на взаимоотношенията и приятно общуване. Проектите ви се развиват успешно. Мотивирани сте да разширите своите познания по дадена тема. Склонни сте да споделяте своите идеи и да работите съвместно с други хора. Ако се занимавате с писане или говорене, ще се чувствате особено вдъхновени и творчески настроени. Изразявате себе си умело, използвайки своето въображение.


 


Зодия Везни на 24 май


17 май


Днес Луната навлиза във вашия знак и затова усещате как емоционалния ви живот се раздвижва. Готови сте да споделите част от себе си с останалия свят. Може да откриете приятни начини да изразите своите чувства и идеи. Настроени сте изключително творчески. Важен аспект между Юпитер и Нептун насочва вниманието ви върху работата, финансите и здравето. Вашият имидж се подобрява. Грижете се добре за себе си. Също така обръщате внимание и на духовния аспект на живота. Време е да обедините своите таланти и умения и да ги вкарате в действие.


 


Зодия Скорпион на 24 май


17 май


Днес изпитвате нужда да се усамотите и да се презаредите емоционално. Докосвате се до най-дълбоките си чувства и нужди. Вие сте особено интуитивни и добре се справяте с вашите емоции. Получавате подкрепата на звездите за творчески и любовни преживявания. Изглеждате доста по-харизматични от друг път. Използвайте своя чар, за да изпъкнете като уникални и желани личности. Любовта, която излъчвате днес, привлича другите към вас като магнит. Занимания с деца, хобита и творчество подобряват вашият живот сега.


 


Зодия Стрелец на 24 май


17 май


Постепенно ще усетите как вниманието ви се премества от отговорностите към почивката и забавлението. Помислете какво ви прави щастливи и колко време отделяте за радостни преживявания. Днес звездите подкрепят вашите взаимоотношения. Добре се свързвате с останалите и те разбират изключително ясно вашите намерения. Работата в екип е изключително плодотворна. Откривате удоволствие в това да помагате на другите. Склонни сте да проявявате повече разбиране в семейните взаимоотношения. С помощта на близките вероятно ще подобрите условията за живот в дома ви.


 


Зодия Козирог на 24 май


17 май


Погледът ви е насочен към дългосрочните планове и цели. Добрата репутацията, която сте си изградили, ви мотивира да давате най-доброто от себе си. Днес за вас се очертават подобрения в сферата на работата, кариерата и здравето. Увереността ви се повишава. Взаимоотношенията ви с приятели ви вдъхновяват. Общуването с тях е изпълнено с въображение. Копнеете да се свържете духовно с някого. Откривате най-различни творчески начини да изразите истинската си същност.


 


 


 Зодия Водолей на 24 май


17 май


Днес усещате прилив на приятна творческа енергия. Чувствате се по-смели и уверени от обикновено. Изразявате себе си изключително добре, използвайки чувството си за хумор. Готови сте да се впуснете в приключения. Благоприятен аспект подкрепя бизнеса, финансите и вашата репутация. През днешния ден използвайте увереността си, за да привлечете положително внимание. Възможно е да се свържете с хора, които подкрепят личните интереси. Те можа да бъдат полезни за развитието на вашата кариера. Вярват във вас и това ви насърчава да постигнете своя максимален потенциал. Способни сте да припечелвате от дейности, които изключително много ви допадат. Подхождате с любов и отговорност към вашата работа и задължения. Възможно е работата ви да се трансформира по приятен начин.


 


Зодия Риби на 24 май


17 май


Днешния ден  е подходящ да се свържете на емоционално ниво с вашите най-близки хора. Вероятно усещате тяхната подкрепа. Знайки, че може да се доверите на хората около вас, ви кара да се чувствате по-уверени в своите нужди и вътрешни усещания. Тези дни, пътувайки, може да срещнете важен приятел или любим човек и да си спомните за добрите стари времена. Изпитвате удовлетворение от споделянето на идеи и провеждането на интересни разговори. Времето е подходящо за учене и даване на съвети. Възможно е да се случат събития и ситуации, които разширяват вашето съзнание и обогатяват вашия опит.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова