четвъртък, 24 май 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 25 май петък


 


Добре дошли при нас в петък, 25 май! Какъв ще бъде този ден от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете!


 


Позиция на Луната на 25 май


25 май


 


Вчера в 09:53 ч. Луната се сбогува с Дева и навлезе във Везни и прекарва целия ден в този знак. Ще остане там до събота, когато следобяд ще примине в Скорпион. 


Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни.


Още информация за Луната във Везни може да намерите ТУК!


 


Важни аспекти и позиции на 25 май


   • Юпитер тригон Нептун


Този аспект ще оказва влияние върху нас днес и утре, като ще бъде точен на 25 май в 09:47 ч. Тази година, докато Юпитер е в Скорпион, двете планети се свързват три пъти в подобен аспект. Първият се случи през декември 2017 г, а последния ще бъде през август 2018 г. Под влияние на този аспект идеалистични и хуманитарни цели изникват на преден план. Разширяваме ума си чрез необикновени и различни преживявания. Ставаме по-състрадателни и щедри. Вярата ни се повишава. Готови сме на жертваме част от себе си в ползата на общественото благо. Под това влияние сме склонни да мечтаем за едно утопично време, когато всички ще бъдем равни и ще се обичаме. Това може да ни попречи да виждаме практичната страна на нещата.  • Меркурий тригон Плутон


Този аспект ще бъде точен в 16:26 ч. днес. Той подсилва нашата мисъл. Предлага ни разбиране на психологично ниво и фокусира вниманието ни. Търсим истината и изследваме нови теми и идеи. Развиваме стратегии и планове. Използваме способността си да убеждаваме със силата на думите. Справяме се добре с разрешаването на проблемите. Лесно стигаме до същината на нещата.  • Венера опозиция Сатурн


Двете планети се движат към аспект опозиция, който ще бъде точен в 09:21 ч на 26 май. Някои негативни събития може да забавят развитието ни. Вероятно ще се наложи  временно да намалим скоростта, с която действаме, или да понижим очакванията си. Възможно е да се засегнем от критика или да изпитваме цялостно неудовлетворение. Може да имаме финансови затруднения или да сме поели твърде много ангажименти към другите хора. Ако сме прекалявали с удоволствията напоследък, нещо ще ни напомни да обърнем внимание и на задълженията. Всичко ни се струва прекалено - товара, който сме поели; липсата на някои неща в живота ни; ограниченията и проблемите. Опозицията между Венера и Сатурн е свързана с любовта, удоволствието и финансите.


Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 25 май


17 май


Днес умът ви е доста проницателен. Вероятно ще стигнете до важни заключения. Отбелязвате прогрес в кариерата. В момента мисълта ви е насочена към семейството, но въпреки това трябва да се погрижите и за работата. Възможно е да се появят стари задължения или проблеми, които сте пренебрегнали в миналото. Вие както и хората около вас, особено авторитетните фигури, днес сте склонни да виждате чашата наполовина празна. Придържайте се към най-важното в момента и не се тревожете за мнението на другите. Ако хората ви критикуват, вместо да ви подкрепят, поставете своите нужди на първо място.


 


Зодия Телец на 25 май


17 май


Днес ще измислите решение на даден въпрос или ще подобрите връзката си с близък човек. Възможно е да се появят затруднения и забавяния, свързани с даден проект. Може да се изправите пред критика, тъй като единия от напрегнатите аспектите през днешния ден е свързан с вашия дом на общуването и транспорта. Времето е подходящо да преразгледате подробностите относно вашите цели и да работите бавно и методично.  Не мислете толкова какво правят или не правят останалите хора. Определете правилно своите приоритети. Имайте в предвид, че сега другите са по-чувствителни отношение на ограниченията.


 


Зодия Близнаци на 25 май


17 май


Енергията на деня ви помага да се справите със задачите. Възможно е да проявите интерес към нова тема и да се посветите на нейното изучване. Думите ви са доста убедителни и ако искате да обсъдите чувствителни теми с другите, сега е моментът. С напредването на деня ще възникнат отговорности, които ще помрачат временно вашият дух. Възможно е да възникне спор, свързан с пари и придобивки, или да се почувствате ограничени от ваш партньор. Той може да ви попречи да се посветите на приятни занимания или да направите определена покупка.


 


Зодия Рак на 25 май


Хороскоп 22 март четвъртък


Днес разсъждавате върху своите амбиции. Нов поглед върху нещата ви вдъхновява, въпреки малките затруднения. Времето е подходящо за разрешаване на проблеми. Съветите, които давате днес са изключително точни и помагат на останалите. С напредването на деня е възможно да се появят някои затруднения и отговорностите ще напомнят за себе си. Вероятно намирате присъствието на даден човек в живота ви за прекалено натоварващо. Поставете граници и структурирайте вашите взаимоотношения. Ако се колебаете дали да се впуснете да изпълнявате задълженията си или да се забавлявате, то намерете компромисен вариант.


 


Зодия Лъв на 25 май


17 май


Денят е благоприятен за съчиняване на планове, свързани с вашите финанси и бизнес начинания, както и за разрешаването на проблеми. Лесно се справяте с по-чувствителните теми. Възможно е да имате някакъв вид предимство пред вашите конкуренти на работното място. Въпреки че имате желание да се освободите от напрежението, аспект между Венера и Сатурн ви напомня, че трябва да обърнете внимание и на задълженията. Възможно е да получите критика от другите, но това ще ви стимулира да подобрите представянето си.


 


Зодия Дева на 25 май 


17 май


През първата половина от деня може да се занимавате с умствени и творчески активности. Вероятно ще научите новини, свързани с работата ви или бъдещо пътуване. Гласът ви се чува ясно и другите ви възприемат като авторитет. С напредването на деня трудно ще балансирате отговорностите и вътрешните ви желания. Чувствата ви вероятно са объркани по отношение на социалния или любовния ви живот. Може да изпитвате някакъв вид разочарование от определени хора. Не мислете прекалено затова, вместо това се отдайте на задълженията, които с лекота извършвате. По-късно може да потърсите забавления, когато няма да изпитвате чувство за вина.


 


Зодия Везни на 25 май


17 май


През първата половина от деня вие сте силно мотивирани да правите неща, на които не сте обърнали нужното внимание досега. Чувствате по-уверени по отношение на семейна или финансова ситуация. Може да се подобри вашата интимна връзка. Времето е подходящо да започнете разговори по лични въпроси и да разрешите съществуващите проблеми с други хора. С напредването на деня вие осъзнавате тежестта на своите задължения и това ви пречи да се забавлявате. Тези дни вероятно изпитвате известно удоволствие от работата. Но семейните въпроси също изискват вашето внимание. Първо се заемете с най-важните приоритети, а след това намерете време и за забавление.


 


Зодия Скорпион на 25 май


17 май


През първата половина от деня ще се отдадете на умствени дейности. Получавате яснота относно връзката ви с определен човек. Готови сте да предоставите сцената на някой друг и това ще подобри отношенията с него. В резултат от общуването с приятел или доверен човек ще се родят интересни идеи. Денят е подходящ за водите преговори.С напредаването на деня може да се появят недоразумения, чийто край няма да е особено благоприятен. Задълженията ви напомнят за себе си и развалят първоначалните ви планове. Възможно е да получите критика или да научите обезкуражаващи новини. Това ще ви мотивира да направите определени подобрения, само и само, за да избегнете чуждия негативизъм.


 


Зодия Стрелец на 25 май


17 май


Днес желанието ви да разрешите проблемите, да изгладите недоразуменията и да премахнете всичко излишно в живота ви е изключително силно. Способни сте да се издигнете над дребните проблеми. Доста добре се справяте с финансовите и практичните занимания. С напредването на деня, обаче, трябва да се изправите срещу разочароващата действителност. Може да се захванете с поправянето на стари грешки или с уреждането на дългове. Това ще ви разстрои, но също така ще допринесе за вашия бъдещ успех. Не се подценявайте, но все пак признайте пред себе си, че някои неща се нуждаят от подобрение.


 


Зодия Козирог на 25 май


17 май


Енергията през първата част от деня е благоприятна за срещи с приятели и разговори. Вероятно сте ентусиазирани относно творческо занимание. Търсите начин, по който да изявите себе си. Готови сте да взимате бързи решения, особено ако са свързани с любовния живот, забавлението и децата. Венера тези дни се намира във вашия партньорски сектор. Затова изпитвате нужда от стабилен партньор до себе си. Търсите одобрение и подкрепа от другите. Това желание се сблъсква с навика ви сами да разрешавате проблемите. Вероятно ви се струва, че ваш близък се държи прекалено детински, докато вие се нагърбвате с всички задачи. Изпитвате желание да критикувате останалите. По възможност избягвайте тази тенденция. Не е добра идея да ограничавате другите. По-добре се захванете с изпълнение на задълженията, без да обръщате особено внимание на случващото се около вас.


 


 Зодия Водолей на 25 май


17 май


Днес ще промените гледната си точка относно личен въпрос. Семейният ви живот е доста оживен и може да откриете разрешения на проблеми, свързани с домакинството. Ако не открийте вдъхновение от това, с което се занимавате,вероятно ще изпитате чувство на умора или неразположение. Днес умственото и физическото здраве са изключително свързани помежду си и то по негативен начин. Някои проблеми ще ви отклонят от приятния за вас занимания. Минали грешки или неизпълнени отговорности ще се появят и трябва да положите усилия, за да ги поправяте или приключите. Наложително е да се захванете със задълженията. Трудно ще се измъкнете от тях днес.


 


Зодия Риби на 25 май


17 май


Чувствате се мотивирани да се отървете от стари навици, особено ако са свързани с образованието, общуването и приятелството. Новините, които получавате може да ви насочат в нова посока или да ви оставят с усещането, че имате предимство пред останалите. Денят е подходящ да изразите своите идеи и чувства. Способността ви да убеждавате е особено силна. Аспект между Венера и Сатурн изправя един срещу друг задълженията и забавленията. Колкото и да сте въодушевени относно творческо занимание или любовно преживяване, вероятно ще се появят забавения и ограничения. По-добре първо обърнете внимание на практичната страна на нещата. Чак след това може да се посветите на приятни занимания. Възможно е да получите критика, която трудно ще преглътнете, но пък тя ще ви стимулира да направите подобрения в живота си.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова