петък, 25 май 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 26 май събота


 


Добре дошли при нас в събота, 26 май! Какъв ще бъде този ден от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете!


 


Позиция на Луната на 26 май


 


Днес денят може да се раздели на две част в зависимост от положението на Луната. 


В първата част до 16 ч. Луната е във Везни. А след това преминава в Скорпион.


 Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни.


Още информация за Луната във Везни може да намерите ТУК!


 Днес в 16:41 ч Луната напуска Везни и влиза в Скорпион. Ще остане там до 29 май, когато малко след полунощ преминава в Стрелец. Същия ден следобяд Луната достига Пълнолуние.


Когато Луната преминава през Скорпион нашите емоции стават изключително силни и дълбоки. Придаваме на всичко, до което се докоснем, дълбочина. Прибавяме щипка страст към всичко. Ненавиждаме повърхностните и фалшивите неща. Интересува ни само истината. Привлича ни всичко, което изисква проучване и разследване. Искаме да стигнем до дъното на всяко едно нещо.


Още информация за Луната във Скорпион може да намерите ТУК!


 


Важни аспекти и позиции на 26 май


 


Вчера започнахме да усещаме все по-силно влиянието на опозицията между Венера и Сатурн. Днес този аспект ще бъде точен в 09:21 ч. Освен това Меркурий сключва минорни аспекти и с двете планети - полуквадрат с Венера и сескиквадрат със Сатурн.


Заради тези влияния е възможно да срещнем сурова критика и да мислим негативно или скептично. Търсим яснота по въпросите, които дълбоко ни вълнуват. Вероятно ще бъдем твърде концентрирани върху практичната страна на връзките и емоциите ни. В резултат ще виждаме неясно цялата картина. По-чувствителни сме от обикновено и може да приемаме твърде лично отношението на другите към нас. Лесно може да се почувстваме отхвърлени и неразбрани.


Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 26 май


17 май


Днес са възможни затруднения свързани с финансите и бизнеса.  Това вероятно е знак, че трябва да промените плановете и нагласата си. Хората са особено чувствителни през днешния ден. Затова е добре проблемите да се обсъждат. Научаването на истината може да подпомогне вашия растеж, защото така придобивате по-добра представа за своята позиция. Нужно е да се приспособите към променящата се бизнес среда. Може да се фокусирате върху дребните детайли на плановете.


 


 


Зодия Телец на 26 май


17 май


Внимавайте с харченето днес и не приемайте всичко само като черно или бяло. Възприятията ви стават изключително практични днес и затова може да сте малко по-черногледи. Вероятно общувате с хора, които не са сигурни в себе си и това може да породи недоразумения. Но също така ви позволява да бъдете малко по-съсредоточени и внимателни. Думите, които изричате са от особено значение, но има тенденция да бъдете малко по критични. Днес другите са склонни да приемат твърде лично дори най-малкия невинен коментар. Посочването на недостатъците може да се окаже полезно,  но опитайте се да видите и позитивните страни на нещата.


 


Зодия Близнаци на 26 май


17 май


Днес се сблъскате със суровата действителност по отношение на работата и здравето ви. Вероятно трябва да се разправяте със задръжкит в поведението на хората около вас. Очакванията ви към живота стават малко по-практични и се фокусирате върху приоритетите си. Забелязвате и се справяте с дребните детайли, но може би се тревожите прекалено много или изпитвате разочарование при наличието на неясна ситуация. Не мислете прекалено. Днес сте склонни да се затваряте в себе си, но ако усетите, че преобладава негативното настроение, опитайте се да промените нагласата си.


 


Зодия Рак на 26 май


Хороскоп 22 март четвъртък


Възможно е да  изпитвате странно желание да се състезавате с останалите. Имате чувството, че те забавят развитието ви или ви разочароват. Ако сте нещастни в личния си живот, то това ще си проличи. Приемате нещата твърде лично, което определено ще се окаже пречка пред вас. Изпитвате нужда да се свържете с останалите, но ако те не проявяват интерес, това ви обижда и ви кара да се затворите в черупката си. Ще се почувствате по-добре, ако се посветите на практични занимания.


 


 


Зодия Лъв на 26 май


17 май


Вниманието ви се насочва към практичните занимания днес. Имате възможност да разрешите някои проблеми или да изградите свои планове. Възможно е да изпитате някои разочарования. Днес не ви се отдава особено да говорите за чувства. По-добре се справяте с фактите. Трудно разбирате намеренията, които стоят зад чуждите думи. Денят не е особено подходящ за спонтанно поведение, тъй като това, което казвате, може да предизвика критика към вас. Толкова сте зациклили в практични дейности, че имате чувството, че не използвате талантите си ефективно.


 


Зодия Дева на 26 май 


17 май


Днес вероятно се чувствате некомфортно при общуване с другите. Възможно е да преживеете някакъв вид разочарование в любовта или в социалния живот. Борите се с желанието си да се освободите от задълженията. Но по-добре вложете допълнително енергия в тяхното изпълнение. Хората днес са извънредно чувствителни, затова може да се появят някои недоразумения. Имате възможност да изразите себе си и да бъдете доста убедителни. Въпреки това може да се сблъскате с критика и неодобрение. По-добре прегледайте и поправете своите идеи, вместо да се захващате с нови начинания.


 


Зодия Везни на 26 май


17 май


Днес сте малко по-чувствителни. Разочаровате се от хора, които не са съгласни с вас и не споделят вашите разбирания. Страхувате се за своята финансова ситуация. Фокусирайте вниманието си върху практичните неща, тъй като общуването не ви се отдава особено добре. В отлично състояние сте да се погрижите за бизнеса. Възможно е да научите интригуващи новини, свързани с финансите или интимните ви връзки. Вероятно първо трябва да помислите за недостатъците на всичко случващо се и да направите нужните промени.


 


Зодия Скорпион на 26 май


17 май


Днес другите изискват прекалено много от вас. Склонни сте да бъдете критични и да имате негативни очаквания. Придавате прекалено голяма важност на думите, изречени от ваш партньор. Добре е да премерите позитивите и негативите на всяка една ситуация. Направете всичко необходимо, за да освободите напрежението и да не се тревожите излишно. Търсете компанията на хора, които ви приемат такива, каквито сте. Работете стъпка по стъпка за осъществяването на определена цел. Направете някои подобрения в своите идеи планове.


 


Зодия Стрелец на 26 май


17 май


Вероятно напоследък заниманията ви не ви удовлетворяват. Не влагате душа и сърце в тях. Днес ще осъзнаете това, но единственото, което може да направите, е да се посветите на задълженията. Някои проблеми ще намалят вашата продуктивност. Налага се да подбирате правилно думите си, тъй като вашите колеги и познати са особено чувствителни към критика. Имате силно желание да подредите своите мисли и неща, но може да се сблъскате с промени в плановете или с грешки, които трябва да се поправят. Добре да преразгледате целите си.


 


Зодия Козирог на 26 май


17 май


Днес е възможно да бъдете разочаровани от хора от вашето социално обкръжение. Затова се занимавайте със свои собствени неща. Времето не е подходящо да представяте важна идея пред останалите, тъй като може да се сблъскате с критика и неразбиране. Мислете повече върху думите, които изричате. Виждате редица недостатъци в плановете и отношенията с хората. Ако премисляте прекалено всичко, това само ще ви обезсърчи. Вместо това опитайте се  да коригирате недостатъците на вашите планове.


 


 Зодия Водолей на 26 май


17 май


Днес хората приемат всичко прекалено лично. Вие също сте склонни да виждате чашата наполовина празна. Като че ли ви тежат всичките задължения. Времето днес е подходящо за разрешаване на проблеми, тъй като гледате малко по-рационално на нещата. Разговорите не са особено сполучливи, ако обсъждате чувствителни теми. Проявете по-голямо разбиране към другите, преди да правите прибързани заключения. Не се претоварвайте с прекалено много задължения. Възможни са дискусии, свързани със семейния живот. Вероятно има особено важни въпроси, с които не ви се занимава точно сега, но се налага. След като ги обсъдите с близките, вероятно ще изпитате облекчение и нещата ще започнат да се движат по-гладко.


 


Зодия Риби на 26 май


17 май


Днес имате чувството, че сте ограничени по някакъв начин. Другите са склонни да ви критикуват, което намирате за абсолютно излишно. Времето е подходящо да се концентрирате и да се захванете със задълженията. Работете по реализирането на целите, без да обръщате внимание на другите. Възможно е те да търсят сложни разрешения на проблемите, докато за вас всичко е прекалено очевидно. Общуването с хората може да бъде затруднено или критично. Също така са възможни трудности при боравенето с техника. Пречките, които срещате обаче, обикновено ви карат да направите някои подобрения. Бъдете позитивни и приспособими към промените на средата.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова