понеделник, 28 май 2018 г. 


Седмичен хороскоп


от 28 май до 3 юни


 


Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?


 


Разположение на планетите


 


от 16 до 22 април


Тази седмица Меркурий в Телец се предвижва все по-близко до Слънцето в Близнаци и освен това сключва благоприятен аспект с Марс. Той ще бъде точен на 1 юни следобяд и ни дава амбицията и смелостта да действаме, защото и двете планети са в знаци, които обичат активността и са ориентирани към бъдещето. Този аспект активира мъжките елементи Огън и Въздух, балансирайки с женската енергия, която напоследък ни заливаше. Венера в Рак, Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби формират тригон на женския елемент Вода. Това изпълва дните през тази седмица с идеализъм, красота, въображение, съчувствие, солидарност и духовност. Каква чудесна комбинация!


 


Любовна прогноза


 Тази седмица Венера в Рак се свързва с Юпитер и Нептун. Това създава един приятен и красив емоционален свят, който е в синхрон с оптимистичното Пълнолуние в Стрелец. Хората са готови да си помагат взаимно. Склонни са да проявяват много повече разбиране към чуждите трудности и болки. Това оказва благоприятно отражение върху отношенията. На хоризонта се появят дългоочаквани романтични моменти. Двойките ще пътуват заедно и ще имат множество приятни изживявания.


 Позиции на Луната


 


от 16 до 22 април


В началото на седмицата Луната е в Скорпион и събужда дълбоките чувства и силните убеждения в нас. Когато Луната преминава през Скорпион нашите емоции стават изключително силни и дълбоки. Придаваме на всичко, до което се докоснем, дълбочина. Прибавяме щипка страст към всичко. Това определено не е леко и приповдигнато настроение за Луната. Ненавиждаме повърхностните и фалшивите неща. Интересува ни само истината. Привлича ни всичко, което изисква проучване и разследване. Искаме да стигнем до дъното на всяко едно нещо.


През нощта срещу вторник в 01:30 ч. Луната навлиза в следващия знак Стрелец, където ще достигне фаза Пълнолуние в 17:21 ч. Стрелец е оптимистичен знак с поглед вперен към бъдещето и непознати, далечни земи. Пълната Луна сключва някои благоприятни аспекти - секстил с Марс във Водолей (Марс в този знак носи духа на новото и интересното) и тригон с лунния Северен възел в Лъв (Северният възел в този знак носи радост от живота и от съществуването на всичко живо и красиво).


Повече за Пълнолунието в Стрелец във вторник може да прочетете ТУК!


В четвъртък Луната преминава в Козирог в 12:28 ч. Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.


В неделя пък ще бъдем под влияние на Луната във Водолей. Тя ще премине в този знак малко след полунощ в 01:50 ч. Водолей е знакът на визионерите. Когато чувствителната Луна попадне в този знак, освен вдъхновение, може да преживеем емоционални избухвания. Ума ни е пълен с мисли за човечеството и по какъв начин може да допринесем за неговото развитие. Искаме да се свържем с всички и сме по-толерантни към различните от нас. Копнеем за нови и революционни идеи и търсим хора с близко до нашето разбиране.  Луната ще бъде във Водолей до вторник, 5 юни, когато в 13:35 ч преминава в последния знак - Риби. Прогноза за Овен от 28 май до 3 юни


 


През седмицатаСклонни сте да критикувате най-близките си хора и те трудно ще приемат думите ви. Партньорът ви вероятно ще бъде доста нервен тази седмица. Дори и един малък негативен коментар може да предизвика трета световна война във вашите отношения.


През уикенда


Неблагоприятните аспекти, в които е въвлечен Марс оказват влияние върху начина, по който харчите парите си. Склонни сте към необмислени харчове. Налага се да се въздържате, ако не искате това да се отрази негативно на банковата ви сметка.


Съвети

Тази седмица сте особено напрегнати. Опитайте да се освободите от напрежението като се отдадете на спорт или се разходите сред природата. Тези занимания ще ви помогнат да се преборите с тревогата, ако нещата не вървят по план. Спрете да наливате масло в огъня в партньорските ви отношения.


 

Прогноза за Телец от 28 май до 3 юни


 


През седмицата


Чувствате се самотни тази седмица. Защо никой не търси компанията ви? Вероятно сте твърде ревниви и имате засилено чувство за притежание. Това усещане се засилва, особено когато партньора ви се държи подозрително студено с вас.


През уикенда


Чувствате се нещастни в любовта. Може да се разведрите от мисълта за бъдещите ви приходи. Парите не могат да купят щастие, но определено могат да подобрят настроението ви.


Съвети


Опитайте нов подход, за да привлечете любов в живота си. Проявете повече такт и бъдете по-подвижни. Няма да попречи да бъдете малко по-мили. Напоследък сякаш сте сърдити на целия свят. Трудно някой ще се влюби в това ваше лице.


 


Прогноза за Близнаци от 28 май до 3 юни


 


През седмицатаОпозицията между Меркурий и Юпитер ви кара да изгубите търпение към любимия човек. Ако нещо не върви според плана ви, веднага започвате да се съмнявате в истиността на отношенията. Вероятно тези мисли ви пречат да се съсредоточите на работното място.


През уикенда


В резултат от неблагоприятни аспекти на Юпитер, отношението ви към парите ще бъде меко казано безразсъдно. Не знаете точно с колко средства разполагате и не ви пука особено. Повтаряте си, че ще забогатеете скоро, но това са по-скоро само мечти.


СъветиПредизвикателствата възникват пред нас, за да бъдат преодолявани. Не бягайте всеки път, когато се изправите пред трудности. Научете се как да се борите с живота. Що се отнася до парите, спрете да предприемате рискове.


 
Прогноза за Рак от 28 май до 3 юни


 


През седмицата

Любовният ви живот е изключително оживен и богат тази седмица. Тригонът между Венера и Юпитер е източник са огромна радост и щастие за вас. В настроение сте да работите за подобрение на живота ви и вярвате, че ще успеете.През уикендаСъстоянието на финансите ви е задоволително този уикенд. Някои от инвестициите ви сега се отплащат. Особено динамични сте. Може да развеселите свои приятели или да им дадете ценни съвети.Съвети


Прогноза за Лъв от 28 май до 3 юни


 


През седмицата

Трудно ви е да разберете какво точно се случва около вас. Неяснотата, която изпитвате, ще окаже влияние на любовния ви живот. Поради негативни аспекти на вашия управител Слънцето, може да избухнете от гняв. Гледайте да не нараните близките си хора.


През уикенда
Какъв объркан уикенд! Нямате друг избор освен да си починете след емоционалната седмица. Ако стоите вкъщи обаче, това ще ви раздразни и разгневи още повече. Трудно се отървавате от обзелото ви безспокойство.Съвети


Имате огромна нужда да се наспите. Затворете очи, забравете за проблемите за няколко часа и презаредете батериите си. Няма смисъл да се тревожите за неща извън вашия контрол.Прогноза за Дева от 28 май до 3 юни


 


През седмицата
Под влияние на съвпада между Слънцето и Меркурий, вие сте нетърпеливи да задвижите ваш проект. Нужно е да действате по-бавно и да вършите нещата стъпка по стъпка. Най-важната тема за вас през тази седмица, обаче, ще бъде любовта.


През уикенда


Този уикенд държите изкъсо финансите си. Искате да спестите средства. В любовта е възможно да загубите търпение към половинката си, ако нещата не вървят според вашите планове.


Съвети

Вземете си студен душ, за да потушите бошуващата във вас страст. Помислете какви проблеми може да дойдат до главата ви, ако се впуснете в авантюра с някой, който не е вашия партньор.


 


Прогноза за Везни от 28 май до 3 юни


 


През седмицата
Основната ви цел тази седмица е да прогоните скуката. Планетите ще бъдат на ваша страна и ще ви помогнат в това начинание. Възможно е да ви предложат повишение на работното място. Точно навреме...


През уикенда


Любовната ви връзка е на първо място този уикенд. С партньора сте на една вълна. През следващите 24 часа ще покажете колко държите един на друг. Определено сте щастливци.


Съвети
Прогноза за Скорпион от 28 май до 3 юни


 През седмицатаВъзможно е да подпишете важен договор на работното място. Тази седмица най-важния приоритет за вас трябва да бъде кариерата, особено под влиянието на благоприятен аспект между Слънцето и Марс. Сега поработете, а по-нататък ще имате възможността да се забавлявате.


През уикенда


Вероятно искате да отидете на фитнес или да се захванете отново с любимия ви спорт. Отчаяно трябва да възвърнете формата си. Време е да се отървете от няколкото излишни килограма.


СъветиУверете сте, че достатъчно подвижен и енергичен, преди да се захванете с физически занимания. Добре е да загреете и да се раздвижите правилно преди да се захванете със спорт.


 
Прогноза за Стрелец от 28 май до 3 юни


 През седмицатаБлагоприятните аспекти на Луната тази седмица подобряват вашия любовен живот. Ако сте обвързани, ще погледнете на връзката си от положителна гледна точка и ще осъзнаете колко си подхождате с партньора ви.


През уикенда


Ако проверявате банковата си сметка поне веднъж на ден, ще осъзнаете, че не е чак толкова трудно да спестите някой лев, когато знаете колко може да си позволите. Ще насърчите и половинката си да използва същия подход.


СъветиХората често се отпускат прекалено, когато са щастливи колкото вас тази седмица. Продължавайте да се трудите упорито. Знаете, че желязото се кове, докато е горещо. Не позволявайте на скуката да управлява живота ви.


 
Прогноза за Козирог от 28 май до 3 юни


 


През седмицата

Опозицията между Венера и Сатурн ви прави изключително смели тази седмица. Поемайки рискове, вие ще се срещнете с необичайни и интензивни преживявания. Не си играйте с огъня, защото може да се изгорите!През уикендаАспектите, коит сключва Марс през уикенда, определено ще ви освежат след обърканата седмица. В любовта искате да си наваксате изгубеното време с партньора или човек, който ви вълнува истински.Съвети


Има тънка граница между поемането на безобиден риск и излагане на живота в опасност. Не я прекрачвайте. Здравето е вашето богатство. Не стигайте до крайност и стойте на сигурно място.


 Прогноза за Водолей от 28 май до 3 юни


 През седмицата

Марс е във вашия знак и раздвижва вашия социален живот тази седмица. Планетата защитава и вашия емоционален живот. Приспособими сте към всякакви промени в средата.


През уикенда


Определено усещате как трябва да се грижите за себе си. Животът ви е стабилен. Разбирате изключително добре знаците, които издава тялото ви. Знаете точно от какво се нуждае то, за да се чувствате във форма.


Съвети
Често сте толкова заети, опитвайки се да помогнете на всички, че не се грижите достатъчно за себе си. Време е да промените това. Поставете се на първо място поне веднъж. Поглезете се с нова прическа или отидете на релаксиращ масаж.


 

Прогноза за Риби от 28 май до 3 юни


 През седмицатаНептун е във вашия знак и благодарение на аспектите, които сключва, донася стабилност в емоционалния ви свят. Решенията ви тази седмица са изключително смислени. Търсите начини да разнообразите сексуалния си живот. Ако се обвързани, ви очакват приятни интимни моменти с любимия ви човек.


През уикенда


Ако досега сте се разбирали трудно с някои от вашите роднини, този уикенд нещата вероятно ще се подобрят. Това се отнася с особена сила за родителите на вашата половинка. Може да се наложи да общувате с тях тези дни.


Съвети
Научете се да правите компромиси. Не бъдете толкова студени и резервирани към хората, които са ви наранили в миналото. Желанието да отмъстим понякога ни заслепява.


 
Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PUdyuKaGQd4[/embedyt]Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова