неделя, 27 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 28 май понеделник


 

Добре дошли при нас в понеделник, 28 май! Какъв ще бъде този ден от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете!

 

Позиция на Луната на 28 май


  

Днес Луната прекарва целия ден в Скорпион. През нощта срещу вторник ще премине в Стрелец, където ще достигне Пълнолуние. Тази вечер от 20:26 до 01:30 ч. Луната ще се движи без курс. А последният аспект, който сключва преди да смени знака си, е опозиция с Меркурий.

Когато Луната преминава през Скорпион нашите емоции стават изключително силни и дълбоки. Придаваме на всичко, до което се докоснем, дълбочина. Прибавяме щипка страст към всичко. Ненавиждаме повърхностните и фалшивите неща. Интересува ни само истината. Привлича ни всичко, което изисква проучване и разследване. Искаме да стигнем до дъното на всяко едно нещо.

Още информация за Луната във Скорпион може да намерите ТУК!


 

Важни аспекти и позиции на 28 май


 

  • Луна съвпад Юпитер


Този благоприятен аспект бе точен снощи в 22:46 ч. Той насочи вниманието към чувствата ни и показва към какво и към кого сме привързани. Накара ни да се чувстваме особено комфортно и да действаме в синхрон с усещанията и емоциите ни.

  • Слънце куинкокс Сатурн


Този аспект ще бъде точен утре в 09:13 ч., но ще оказва влияние и днес. Може да се сблъскаме с лични съмнения. Липсата на вяра в нас самите ще забави и попречи на инициативите ни да се развиват правилно. Виждаме нуждата да нанесем корекции в плановете си, тъй като се появяват нови отговорности. Също така сме склонни да търсим разнообразие, а това може да е в противоречие с материалните ни цели.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 28 май


17 май

Днес изпитвате желание да действате в социален план и във връзка с проеките ви. Вероятно ще се наложи да забавите темпото, заради изникващи трудности или неправилно разпределение на времето. Може да се фокусирате върху неработещите неща. Вместо да се ядосвате, вложете енергията си да разрешите проблемите. Денят не е особено подходящ за сътрудничество. Бъдете внимателни как разговаряте на работното място. Наближаващото Пълнолуние в Стрелец изостря емоциите ви.

 

Зодия Телец на 28 май


17 май

Днес може да изпитате трудност с практичните дейности, но като цяло сте склонни да виждате ползите на това, с което се занимавате. Добра идея е да погледнете отново някои документи или да проверите втори път съобщенията си. Денят не е подходящ за ново начало. Нужно е по-скоро да преразгледаме нещата и да правим подобрения на плановете, преди да настъпят по-ангажиранидни. Вероятно не сте готови да взимате решения. Възможни са финансови затруднения, който ще разрешите стъпка по стъпка. С напредването на деня и наближаването на Пълнолунието в Стрелец емоциите стават по-интензивни.

 

Зодия Близнаци на 28 май


17 май

Време е да обърнете внимание на себе си. Дали не влагате прекалено много енергия и време в някои занимания. Другите като че ли не желаят нещата да се случват по вашия начин. Това ви разстройва, но може да се окаже нещо хубаво за вас. С други думи - нужно е да забавите темпото. Вероятно чувствате, че сте пренебрегнали някои задължения. Или пък се тревожите, че някой не одобрява действията ви или крие нещо. Направете подобрения в плановете си, за да пожънете успех в бъдеще. Съвсем скоро ще се почувствате по-уверени в себе си. От друга страна, сте в отлична форма, за да научавате нови неща и да подорявате знанията си.

 

Зодия Рак на 28 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Изпитвате нужда да се усамотите днес, но другите настояват да се включите в плановете им. За вас сега е подходящото време да се отървете от стари навици и изтъркани начини на мислене. Също така може да приключите някои проекти. Но се нуждаете отлично пространство, за да направите това. Възможно е да се появи проблем, свързан с минала връзка, който ще попречи на доброто ви настроение. Въпреки това може да се срещнете с правилните хора или да получите полезна информация за финансите ви.

 

Зодия Лъв на 28 май


17 май

Искате да правите нещата по вашия си начин. Готови сте да се социализирате и да търсите свободата си. Въпреки това мисълта ви е ангажирана с отговорностите. Налага да се сблъскате със суровата действителност. Това ще ви забави, но пък ви дава възможност да коригирате някой неща в плановете ви. Възможни са разминавания във времето, затова, ако може, отложете някои важни срещи, събития или важни разговори. По-добре се придържайте към рутинни дейности и се пригответе психически за по-спонтанни и вълнуващи дни. В личен план определено сте доволни от прогреса, който отбелязвате. Готови сте да се изправите срещу предизвикателства.

 

Зодия Дева на 28 май 


17 май

Днес не сте много уверени в себе си. Може да се лутате в сложни дилеми и трудно да взимате решения. Вниманието ви е насочено към кариерата и структурирането на живота ви. Вероятно ще започнете работа върху творчески проект. Отнасяте се по-серизно към отношенията с другите. Не сте склонни към спонтанно поведение. Старайте се да не смесвате личните с професионалните въпроси. Колебаете се дали да се хвърлите в нови начинания. Има опасност да се захванете с повече отговорности, отколкото може да поемете. Задълженията ви са твърде много, но те обогатяват вашия опит днес.

 

Зодия Везни на 28 май


17 май

Напоследък се чувствате освободени и уверени в себе си, но днес изпитвате някои колебания. Семейните задължения провалят плановете ви. Пускате спонтаността в живота си и това като цяло е добре. Но Сатурн ви напомня за задълженията и ограниченията. Междувременно търсете баланса между позитивното мислене и тревогите. Не е добре да изпадате в нито една от двете крайности. Тежката действителност ви напомня за себе си и ви позволява да видите къде грешите.

 

Зодия Скорпион на 28 май


17 май

Днес сте в отлична позиция да правите подобрения в плановете си. Искате да изследвате дълбините на душата си, но понякога сте толкова ангажирани в ежедневните занимания, че нямате време за това. Вероятно отправяте неясни сигнали към другите хора. В една минута стоите безучастни, а в следващата - приемате нещата твърде лично. Разговорите не са особено задоволитени днес, защото са изпълнени с критика. По-добре наблюдавайте случващото се около вас, вместо да се включвате в нови занимания и смислени разговори. Виждате недостатъците на всичко, но овладейте тенденцията да критикувате себе си и останалите. Наближаващото Пълнолуние в Стрелец изкарва наяве най-дълбоко скритите ви емоции.

 

Зодия Стрелец на 28 май


17 май

Днес са възможни забавяния в социален план или във връзките ви с хората. Не търсете кой знае какъв подтекст в случващото се. Склонни сте да виждате повече недостатъците, отколкото силните страни на нещата. Съмнявате се във всеки план, всеки човек, дори в себе си. Използвайте този временен блокаж, за да си поемете дъх. Започвате да гледате по-реалистично на връзките и проектите. При разговор сте склонни да поддържате негативна гледна точка. Не позволявайте на несигурността да ви отклонява от пътя. Денят е объркан, но имате възможност да помислите отново върху някои въпроси и да се погрижите за рутинните занимания.

 

Зодия Козирог на 28 май


17 май

Днес се съмнявате в себе си и способността ви да се справите с работата. Мотивацията ви не е особено силна и като цяло не се чувствате добре в кожата си. Не е добра идея да се захващате с нови неща или да подхващате смислени разговори. Склонни сте да виждате недостатъците във всичко. Така забелязвате проблемните области, които трябва да промените в бъдеще. Днес са възможно недоразумения, затова бъдете малко по-дипломатични с хората в работата ви. Предпочитате да удовлеворявате собствените си нужди, вместо да влагате енергия в съвместни занимания.

 

 Зодия Водолей на 28 май


17 май

Напоследък сте в настроение за забавления, защото Слънцето е във вашия пети дом. Но днес са възможни някои затруднения. Липсата на сигурност или прекалено много отговорности ви пречат да изразявате себе си свободно. Изпитвате известни колебания. не позволявайте това да ви обезкуражава. Помислете какви грешки може да сте допуснали. Проблеми от миналото търсят вашето внимание, борите се с чувство за вина и безспокойство. Емоциите вероятно ще се нажежат до червено, тъй като наближава Пълнолунието в Стрелец.

 

Зодия Риби на 28 май


17 май

И днес суровата действителност напомня за себе си. Временни затруднения ви забавят, но пък ви насочват в правилната посока. Виждате ясно кои са проблемните области в живота ви и какво трябва да промените. Решавате тихо и кротко да изпълнявате задълженията си, вместо да започвате нови проекти. Слънцето е във вашия дом на семейството, затова имате нужда да прекарвате повече време вкъщи. Но също така имате и задължения, към които ви зове външния свят. Налага се да намерите баланс между семейните и обществени занимания. Бъдете адаптивни и избягвайте дребните недоразумения. Днес може да напреднете в работата и грижата за здравето.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова