сряда, 2 май 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 3 май четвъртък


 

Добре дошли при нас в четвъртък. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през първия ден от седмицата.

 

Позиция на Луната


 

3 майЛуната прекарва целия ден в оптимистичния, обичащ приключенията Стрелец. Утре сутрин в 05:07 ч Луната ще смени знака си с консервативния, но упорит и амбициозен Козирог.

Под влияние на Луната в Стрелец ще бъдем в приповдигнато настроение, ще търсим приключения и компанията на хора, които ни обогатяват емоционално и душевно.

Луната в Стрелец е най-оптимистичната и позитивна. Мотивирани сме да търсим истината и разширение на хоризонтите пред нас. Не се интересуваме от малките, дребни подробности. Фокусираме се върху голямата картинка. Не правим планове и разчитаме на спонтанността.

Навлизането на Луната в Стрелец ни изважда от черупката ни и ни вдъхновява с нови идеи за бъдещето. Важно е в този период да имаме усещане за мисия. Възможно е да изпитваме известно нервно напрежение, ако няма цел, в която да вложим усилията си. Под това влияние мечтаем за по-интересни преживявания, далеч от обикновено и скучно ежедневие. Неслучайно знака Стрелец се свързва с пътуванията на далечни разстояния и проучването на нови непознати места.

 

Важни аспекти и позиции


 

Секстил между Венера и астероида Церера ще бъде активен днес. Неговото влияние ще се усеща най-силно около 02:00 ч тази нощ, когато аспектът ще бъде точен. Ще се чувстваме приятно привързани към другите хора. Усещаме естествено желание да се грижим за тях и да ги подкрепяме. Ще ги окуражаваме най-вече с думи.

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 3 май


 Времето е изключително подходящо за любов, но също така сте в добра форма и за самостоятелни, независими занимания. Дори вашата самостоятелност изглежда много привлекателна в чуждите очи. Хората са приятелски настроени към вас и ви подкрепят. Венера оказва положително влияние върху общуването, поддържането на връзка с останалите и образованието. Определено сте чаровни и дипломатични през днешния ден. Лесно ще получите, това, което желаете, защото сте склонни да използвате мили думи и да се свързвате с другите на умствено ниво. Денят е подходящ за стимулиращи разговори.

 

Зодия Телец на 3 май


 

Време е за топли и приятелски взаимоотношения, особено в семейството ви. Ще се занимавате с творчески дела или активности, свързани с дома и близките ви хора. Оценявате някои прости удоволствия, занимания, които ви успокояват и подсилвата вашата увереност. Лесно ще привличате нужните ви средства. Чувствате се най-добре, когато сте в спокойна, удобна и добре позната атмосфера. Това вероятно се държи на хармоничния аспект, който вашата планета управител Венера сключва с астероида Церера във вашия дом на семейството. Времето е подходящо да направите сполучливи покупки за жилището и средата, която обитавате.

 

Зодия Близнаци на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В момента сте доста популярни. Имате усещане, че принадлежите към другите и сте готови да им помогнете. Общуването с приятели ще ви осигури приятни мигове и удовлетворение. Възможно е да положите специални усилия, за да направите останалите щастливи. Хората ще се радват изключително много на вашата компания през следващите седмици, тъй като Венера е във вашия знак до 19 май. Всеки забелязва вашият природен чар. Трудно може да скриете своите чувства и изразявате открито привързаността си към хора и ситуации. Денят ще бъде изпълнен с разговори, които подсилват вашето и чуждото самочувствие.

 

Зодия Рак на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Правите всичко възможно, за да си осигурите една мирна и спокойна атмосфера днес. Готови сте дори на саможертва заради другите. Фокусирани сте върху работата, но въпреки това не сте прекалено амбициозни. Ако се държите добре с другите, това със сигурност ще ви създаде добри възможности. През следващите седмици, преди Венера да влезе във вашия знак на 19 май, е добре да прекарате малко време насаме с мислите си. Това ще ви подготви за времето, когато ще бъдете по харизматични и в центъра на вниманието. Когато планетата на любовта е в знака Рак, това е добра новина за вашия романтичен и социален живот. Но за сега е добре да обърнете внимание на скритите елементи и модели в общуването ви с другите.

 

Зодия Лъв на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сте привлечени от спокойни и хармонични занимания с участието на други хора.  Готови сте да споделите щастието си с приятели. Венера преминава през вашия дом на общуването и е възможно нови приятели да навлезат в живота ви. Цените особено приятелствата и връзките с хората. Способни сте да мислите за бъдещето и за своето щастие и да осъзнавате своите цели по-ясно. Сега е добре да се присъедините към дадена група хора или клуб интереси. Времето е подходящо да споделите своите идеи и опит с другите.

 

Зодия Дева на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сте малко по-спонтанни в изразяването на чувствата. Може да се случат топли и трогателни събития, които ви карат да се чувствате освежени. Сякаш сте отворели прозореца и  усещате свежия полъх на вятъра върху лицето си. Търсите нови неща, върху които да фокусирате енергията си. В момента Венера преминава през вашия дом на кариерата и репутацията и ще усещате нейния позитивен ефект в тази област до 19 май. Аспектите, които тази планета сключва днес, създават добри възможности за общуване в професионалната сфера. Вашата личност и качествата ви ще допринесат за успеха ви. Отношенията с шефове, родители и други хора, които оказват влияние върху вас, ще бъдат особено добри.

 

Зодия Везни на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Времето е подходящо да се почувствате подмладени и освежени чрез разговорите и умствените занимания. Имате желание да експериментирате с нови идеи. В момента Венера преминава през вашия дом на приключенията и ще остане там до 19 май. По време на транзита си в този дом, Венера ще сключи някои напрегнати аспекти. Днес, обаче, тя се свързва по прекрасен начин с астероида Церера. Затова пред вас ще се открият страхотни възможности да промотирате своя бизнес, да пътувате, да повишите знанията и квалификацията си и да се посветите на занимания, които извисяват духа. Ще дадете израз на любовта си към обучението и ще посветите денят на изследване на екзотични вкусове и интереси.

 

Зодия Скорпион на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сте по-спонтанни и освободени във воденето на разговори и приемате открито новите възможности. Вероятно ще получите подкрепа от другите, емоционална или финансова. Тъй като Венера е във вашия осми дом (на интимността, секса, трансформациите), вие се наслаждавате на вашите дълбоки чувства и взаимоотношения, както по отношение на хората, така и във връзка с проекти. Ще бъдете концентрирани върху тези неща, защото Венера сключва благоприятен аспект с астероида Церера във вашия дом на отговорностите и кариерата. 

 

Зодия Стрелец на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Венера прекарва известно време във вашия дом на партньорствата и ще продължава да оказва влияние върху най-близките ни взаимоотношения до 19 май. През този период ще привличате хората към себе си и ще подобрявате отношенията си с тях. Към вас ще се приближат мили и услужливи хора и често ще търсят вашата компания. Днес поради благоприятен аспект между Венера и астероида Церера сте в добра позиция да давате съвети, да водите преговори и да стигате до споразумения. Търсете хармония в отношенията и предпочитате хора, които са на същата вълна като вас. Въпреки това не е изключено да изразите своята независимост по спонтанен начин. 

 

Зодия Козирог на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Луната преминава през вашия дом на усамотението, страданието и саможертвата, а утре сутрин навлиза във вашия знак. Затова е добре днес да бъдете по-тихи и да се посветите на самотни занимания като например създаване на творчество във всичките му форми. Когато Луната влезе във вашия знак, ще усетите един вид емоционално прераждане. Ще се отворите към света и ще търсите връзка с хората. Венера е във вашия шести дом или подкрепя дейности свързани с работата, здравето и подобряване начина ви на живот. Ще усещате позитивното влияние на планетата на любовта през следващите седмици до 19 май. Работната ви среда ще стане по-хармонична. Ще изпитвате удоволствие от работата. Ако пък сте се захванали с диета или се опитвате да откажете вредни навици, вероятно ще имате значителен успех. Ще подкрепяте другите с вашите познания, умения и опит.


 Зодия Водолей на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Луната във вашия социален дом хармонизира с Уран, вашия управител, който е в дома на комуникациите. Следователно днешния ден е изключително подходящ да осъществите връзка с хората. Освен това, Венера преминава през вашия пети дом и това отключва вашата общителна, драматична и обличлива страна. Подобно ще е влиянието на планетата на любовта върху вас до 19 май. Това е време, подходящо за забавление и игри. Появява се у вас желание да изразявате по-свободно чувствата си. Възможни са щастливи събития свързани с любовта и творчеството.

 

Зодия Риби на 3 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Известно време Венера преминава през вашия дом на семейството и ще продължи да оказва влияние в тази сфера на живота ви до 19-ти май. Днес планетата на любовта сключва хармоничен аспект с астероида Церера. Това създава атмосфера на подкрепа и топлота в семейните отношения. Денят е подходящ да подобрите условията на работа или връзката си с онези хора, с която прекарвате значителна част от деня си. Ще осъществите и добра връзка със самите себе си. Ще донесете повече хармония, баланс и красота в личния и семейния живот.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова