четвъртък, 3 май 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 4 май петък


 

Добре дошли при нас в петък. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

4 майТази сутрин в 05:07 ч Луната смени знака си и премина от оптимистичния Стрелец в консервативния, упорит и амбициозен Козирог.

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Чувството ни за отговорност е по-силно от обикновено и се стремим на бъдем ефективни в повечето сфери от живота ни. Нашата кариера, репутация и цели са на фокус, когато Луната преминава през този практичен знак. Гледаме трезво на реалността, дори на моменти може да сме песимистично настроени.

Още за Луната в Козирог прочетете ТУК!

Транзитът на Луната през знака Козирог ще продължи до 6 май, неделя, когато в 17:50 ч ще премине в иновативния Водолей.

 

Важни аспекти и позиции


 

Тази нощ около 02:00 ч ще усещаме най-силно влиянието на аспектът между Венера и Церера, който за пръв път се появи вчера. Ще се чувстваме приятно привързани към другите хора. Изпитваме естествено желание да се грижим за тях и да ги подкрепяме. Ще ги окуражаваме най-вече с думи.

След като премине в Козирог Луната се свързва със Сатурн, който е в същия знак. Този аспект ще е точен около 23 ч тази вечер. Под негово влияние ще бъдем изключително отговорни, практични и ефективни в работата и всичко, което правим.

Луната в Козирог и други влияния от деня насочват вниманието ни към практичните въпроси. Но пък Слънцето и Юпитер са разположени в противоположни знаци (Телец и Скорпион), което ни кара да си задаваме въпроси и да разсъждаваме върху живота. Възможно е да се появят морални дилеми. Опозицията между Слънцето и Юпитер ще бъде точна около 03 ч на 9 май.

Днес ще бъдем под влияние на аспект куинкокс между Меркурий и Юпитер, който ще бъде точен на 5 май, утре, в 14:15 ч. Възможни са леки обърквания в общуването. Възможно е информацията, която получаваме да не бъде пълна и да ни попречи да разберем истинската същност на нещата. Затова трябва да бъдем търпеливи и да не се ядосваме, ако нещо не върви по план. Добре е да отложим взимането на сероизни решения.

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 4 май


 Позицията на Луната и аспектите, които сключва днес, посочват, че ще се съсредоточите върху отговорностите и работата. Имате чувството, че някй стриктно наблюдава как се справяте и това усещане ви мотивира да дадете всичко от себе си. Ще изпитате емоционално удовлетворение от усилията, които полагате в професионален план. Бъдете по-внимателни при общуване. Това, за което се вълнувате сега, може да ви изиграе лоша шега по-късно. Не се доверявайте прекалено много на хора, които ви обещават помощ. Опитайте се сами да си вършите работата. Обмислете плановете си добре, за да няма разочарования.

 

Зодия Телец на 4 май


 

Днес изпитвате желание да излезете извън рамката и да промените обстановката. Луната обаче се среща със Сатурн и това изправя трудности и отговорности на пътя ви. Ще се отнасяте по-сериозно към ученето и може да се посветите на проучвания в домашна атмосфера. Нужно е да бъдете по-внимателни в комуникацията. Преценката ви не е особено добра и сте нетърпеливи. Фантазията ви работи на силни обороти и може очакванията ви да са нереалистични. Ако сте наясно със своите чувства, ще успеете да привлечете и другите хора на своя страна. Фокусирайте се върху дългосрочните цели.

 

Зодия Близнаци на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес възприемате нещата малко по-сериозно от обикновено. Склонни сте да разнищите из основи даден въпрос, който ви измъчва, или да вложите енергия в любими занимания. Възможно е отговорностите да попречат на желанието ви да се забавлявате. Обръщате повече внимание на онези неща, които липсват в живота ви, отколкото на това, което вече имате. Мотивирани сте да се отървете от стар навик или да промените живота си в позитивна посока. Например да направите живота си по-здравословен, да започнете да спортувате или да спрете приема на определени храни. През деня ще бъдете съсредоточени върху работата си, а вечерта ще посветите повече време на личния и социален живот.

 

Зодия Рак на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес обръщате внимание на най-близките ви връзки или области от живота, които са извън баланс. Научавате нови неща чрез разговорите със специален човек в живота ви. Гледате по-трезво и реалистично на нещата. Може някой да ви напомни за вашите отговорности или да насочи критиката си към вас. До 13 май Меркурий е във вашия дом на кариерата и лесно ще ви хрумват идеи, свързани с развитието на бизнеса в дългосрочен план. Вероятно трудно ще определите истински важните идеи, но е нужно да си поставите приоритети. Изчакайте няколко дни преди да започнете нов проект или да правите значителни покупки.

 

Зодия Лъв на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е подходящ да се погрижите за работата или бизнеса. Искате да сте на върха на всичко. Захващате се с недовършена работа или ще се погрижите за вашето здравословно състояние. Фокусирате се върху дребните детайли, вместо да гледате към цялостната картина. Трудно ще взимате решения. От една страна, нямате търпение да научите нови неща и да преживеете нови събития. Но, от друга страна, Юпитер ви убеждава, че е по-лесно да се придържате към познати места и хора. Разбира се, че ви приятно да стоите у дома, но понякога имате нужда да разперите крила и да изучавате нови места. Оставете вашите мисли да се реят свободно, но отложете взимането на сериозни решения за следващите дни.

 

Зодия Дева на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Изпитвате силна нужда да изразите своите таланти и способности. Почивката за вас може да се възприема като упорита работа за някой друг. Искате да бъдете продуктивни и за вас работата ще бъде приятна и удовлетворяваща. Отбелязвате напредък в творческите проекти и подобрявате своите умения. Възможни са затруднения, свързани с аспект между Меркурий и Юпитер. Може да пропуснете важни детайли. Отношенията с другите не са особено гладки, затова трябва да бъдете дискретни и да не повдигате болезнени теми. Струва ви се, че може да превземете света и има опасност да се захванете с повече задачи, отколкото можете да понесете.

 

Зодия Везни на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната подсилва нужда от сигурност и стабилност в живота ви. Имате доста работа за вършене, преди да си починете. Важно е да обърнете внимание на дома и семейството си, но не се обременявайте прекалено много с грижите по близките ви. През днешния ден са подходящи спокойни и прости занимания. Възможно е да има разминавания в общуването, поради неприятен аспект между Меркурий и Юпитер. Може да възникне спор по парични въпроси. Не давайте прекалено големи обещания. Има тенденция да преувеличаваме своите възможности и способности. Избягвайте големи покупки и сериозни бизнес решения.

 

Зодия Скорпион на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната в Козирог ви напомня за задълженията и нуждата да подобрите своите умения и да бъдете продуктивни. Трябва ви малко самодисциплина да се справите със задълженията и след това ще се почувствате по-спокойни. Ще научите доста от информацията, която достига до вас чрез общуването. Подходът ви към работата и проектите е предимно традиционен. Поради аспект между Меркурий Юпитер може да се колебаете дали да се посветите на работата или на забавленията. Умът ви е насочен към задълженията, но друга част от вас иска да се освободи от проблемите. Ако намерите начин да се чувствате по-спокойни и не чак толкова обременени, ще се посветите и по-пълноценно на работата.

 

Зодия Стрелец на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес имате желание да се посветите на практични въпроси. Така ще се почувствате по-сигурни и уверени в средата, която ви заобикаля. Ако имате проблеми за разрешаване, най-добре действайте стъпка по стъпка. С напредването на деня неблагоприятен аспект между Меркурий Юпитер започва да оказва влияние върху всички нас. Информацията, която достига до вас може да се окаже недостатъчна или да бъде разбрана грешно. Ако сте ангажирани умствено с прекалено много неща, това може да доведе до напрежение и объркващо чувство. Не възлагайте огромни надежди за успеха на плановете ви и не говорете за предварително за тях.

 

Зодия Козирог на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще се фокусирате върху емоционалните ви нужди. Луната ще ви напомня за вашите задължения и граници. Ако се захванете със сериозните неща от живота, ще се почувствате по-сигурни. Но колкото и да ви се иска, днес и утре няма да бъдете много продуктивни. Разсейва ви неблагоприятен аспект между Меркурий и Юпитер. Не участвайте в разпалени спорове и не приемайте различията в гледните точки твърде лично. Може да се почувствате разкъсани между приятелите и семейството. Или пък се колебаете дали да наблегнете на добре изпитаните методи или да експериментирате.

 

 Зодия Водолей на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес и утре изпитвате нужда да презаредите своите емоционални батерии. Може да решите да се отървете от излишната информация, която получавате днес. Луната ви напомня за вашите ограничения и отговорности. Време е да решите какво да оставите зад гърба си, за да продължите напред като по-позитивен, щастлив и свободен човек. Възможни са някои трудности в преценката или неразбирателства при общуване. Отложете важните решения или поемането на отговорности, тъй като днес е трудно да преценим способностите си адекватно. Също така бъдете внимателни с думите, които използвате. Може би сте пропуснали важна информация, което изисква да прецените отново ситуацията.

 

Зодия Риби на 4 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес имате желание да бъдете в компанията на хора, които мислят подобно на вас. Фокусирани сте върху своите мечти и позитивни цели за бъдещето. Поради позицията на Луната и нейния аспекта със Сатурн, обаче, ограниченията и задълженията ще бъдат на фокус. Изпитвате нужда да бъдете продуктивни. Ще почувствате емоционално удовлетворение, ако се посветите на обществени занимания или работа в екип в подкрепа на някаква кауза. С напредването на деня поради аспект между Меркурий и Юпитер, мисленето в краткосрочен план ще се сблъска с дългосрочните ви цели. Някои от вашите идеи, свързани с бизнеса и парите, са реалистични и осъществими като цяло, но все пак трябва да почакате с реализирането им. Добре е да проверявате фактите няколко пъти, преди да действате. Вероятно преценката ви няма да е особено точна днес.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова