събота, 5 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 5 май събота


 

Добре дошли при нас в събота. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

4 майВчера рано сутрин в 05:07 ч Луната смени знака си и премина от оптимистичния Стрелец в консервативния, упорит и амбициозен Козирог.

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Чувството ни за отговорност е по-силно от обикновено и се стремим на бъдем ефективни в повечето сфери от живота ни. Нашата кариера, репутация и цели са на фокус, когато Луната преминава през този практичен знак. Гледаме трезво на реалността, дори на моменти може да сме песимистично настроени.

Още за Луната в Козирог прочетете ТУК!

Транзитът на Луната през знака Козирог ще продължи до утре 6 май, когато в 17:50 ч ще премине в иновативния Водолей.

 

Важни аспекти и позиции


 

Постепенно започва да отслабва влиянието на аспекта между Венера и Церера, който беше точен в петък през нощта. Заради него се чувстваме приятно привързани към другите хора. Изпитваме естествено желание да се грижим за тях и да ги подкрепяме. Ще ги окуражаваме най-вече с думи.

Луната в Козирог се свързва със Сатурн, който е в същия знак. Този аспект беше точен снощи около 23 ч. Под негово влияние ще бъдем изключително отговорни, практични и ефективни в работата и всичко, което правим.

Луната в Козирог и други влияния от деня насочват вниманието ни към практичните въпроси. Но пък Слънцето и Юпитер са разположени в противоположни знаци (Телец и Скорпион), което ни кара да си задаваме въпроси и да разсъждаваме върху живота. Възможно е да се появят морални дилеми. Опозицията между Слънцето и Юпитер ще бъде точна около 03 ч на 9 май.

Днес сме под влиянието на хубав аспект между Слънцето в Телец и Нептун в Риби. Те сключват секстил, който ще е точен утре около 16:30 ч. Когато двете планети се свържат това стимулира творческата страна във всеки нас. Интуицията и въображението ни работят на бързи обороти. Склонни сме да се вслушваме в мечтите си, да работим по нашите креативни проекти и да развиваме природните ни качества и дарби. Търсим красотата в живота и се възхищаваме на всички форми на изкуството.

Днес ще бъдем под влияние на аспект куинкокс между Меркурий и Юпитер, който ще бъде точен днес в 14:15 ч. Възможни са леки обърквания в общуването. Информацията, която получаваме вероятно няма да бъде бъде пълна и ще ни попречи да разберем истинската същност на нещата. Трябва да бъдем търпеливи и да не се ядосваме, ако нещо не върви по план. Добре е да отложим взимането на сериозни решения. Може също така да надценим възможностите си и да се захванем с повече задачи, отколкото реално сме в състояние да изпълним. Добре е да се въздържаме да даваме прекалено големи обещания на другите.

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 5 май


 Денят е силен за работа и бизнес, а също така и за лични занимания зад затворени врати. Сутриинта ще ви е трудно да взимате решения, но с течението на деня това ще се промени. Успешно ще се справите с въпрос, свързан с емоционалния ви свят. Ще изпитвате удовлетворение да помагате на другите. Интуицията и въображението ви са силни и ще ви помогнат да добавите последните украсителни щрихи на ваш проект. Ако имате усещане как точно трябва да действате, то вероятно е правилно, особено ако е свързано с бизнеса или парични въпроси. Ще намерите начин, по който да се освободите от напрежението днес или утре.

 

Зодия Телец на 5 май


 

Сутринта може да се сблъскате с дилема, но с напредването на деня нещата се успокояват. Ще се чувствате в мир със себе си и ще бъдете готови да преследвате мечтите си и да действате. Колкото по-освободени и отворени изглеждате, толкова повече привличате хората към себе си. Съветите, които давате, са точни и вдъхновяват останалите. Умът ви е отворен към нови възможности и ви насърчава да виждате предимствата на хората, а не техните недостатъци. Мечтите и идеалите ви са от огромно значение сега. В очите на другите вие сте спокойни и мъдри хора, на които може да се доверят и опрат в труден момент. Готови сте да посетите времето и енергията си на проект, който е важен за вас.

 

Зодия Близнаци на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В началото на деня ще ви бъде трудно да взимате решения. Не се напрягайте излишно. С течение на времето ще усетите подкрепата на Слънцето и Нептун, които сключват благоприятен аспект. Те ще ви насърчат да си починете и да се отдадете на мечти. Интересувате се от творческата страна на проектите ви. Виждате скритата магия и привлекателност на дейностите, с които сте се захванали. Другите се обръщат към вас, за да се поучат от вашия опит и креативен подход. Получавате подкрепа за проектите от неочакван източник. Изпитвате приятни чувства във връзка с някаква лична тайна или нещо, което криете само за себе си. Въображението ви отвежда на правилните места днес.

 

Зодия Рак на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е подходящ за приятелствата, общуването и представянето на идеи. Имате интуитивна способност да се свързвате с другите. Изпитвате емоционална цялост. Доверието ви към приятелите нараства. Времето е подходящо за споделяне на идеите ви и работа в екип. Може да сте привлечени от значима за вас кауза. Връзката межде Слънцето и Нептун ви вдъхновява и позволява на фантазията ви да се вихри. Търсете начин да промените обстановката или да се захванете с дейности, които ви освежават. Интересите, страстите и приятелствата ви ще бъдат уникални днес.

 

Зодия Лъв на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Сутринта сте леко нерешителни, но с напредването на деня творческата енергия на аспекта между Слънцето и Нептун ви мотивира. Днес се изявявате в ролята на лидер. Другите подкрепят плановете и целите ви. Надеждата за бъдещето и вярата в себе си се засилват и разкриват чудни възможности пред вас. Усещанията, които имате за новите проекти, с които са се захванали, са правилни. Способни сте да се справите изключително добре. Другите се чувстват заинтригувани и привлечени към вас по естествен начин. Интуицията ви нашепва от какво точно има нужда обществото и какви са тенденциите за бъдещето. Така ще изградите правилно плановете си.

 

Зодия Дева на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Сутринта трудно взимате решения. Нотова е временно. С напредването на деня ще бъдете в по-добра форма, ако не да взимате решения, то поне, да оставите нещата да бъдат, каквито са. Изпитвате състрадание към хората и вероятно ще окажете умствена и емоционална подкрепа. Възможно е нещо духовно, романтично или вдъхновяващо да повишат настроението и да променят погледа ви върху нещата. Може да се отдадете на приключение, което да ви откъсне от скучното ежедневие. Времето е подходящо да обсъдите идеите си с партньор или добър приятел. Търпеливи сте и имате желание да се свържете с останалите.

 

Зодия Везни на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Сутринта имате чувството, че сте в застой, но с течението на деня въображението ви се разгръща в пълния си потенциал и ви вдъхновява. Това може да предизвика ненужна драма, която в случая работи във ваша полза. Възползвайте се от предчувствието си, което е особено силно по отношение на работата, здравето и интимните връзки. Аскпектът между Слънцето и Нептун засилва интуицията ви значително. По-добре се движете по течението, вместо да се борите срещу вълните. Способни сте да подкрепяте останалите или самите себе си в опитите за усъвършенстване. Доверете се на човек, за когото ви е грижа. Или на самите вас.

 

Зодия Скорпион на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Сутринта ви е трудно да изберете между две еднакво привлекателни възможности. С напредването на деня, няма да получите особена яснота, но пък ще се успокоите и ще приемате нещата такива, каквито са. Творческият аспект между Слънцето и Нептун прави общуването с другите и воденете на преговори изключително приятно за вас. В щедро настроение сте и имате желание да споделяте своето време и енергия в разговори. Това ви предостави изключително интересни възможности. Мисълта, че нещата ще се развият естествено по своя си начин, ви помага да се отпуснете и да отворите сърцето си. Добра новина за вашата интимна връзка.

 

Зодия Стрелец на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Утрото е малко объркващо и трудно взимате решения. С напредването на деня ще се тревожите все по-малко за малките проблеми. Подхождате към практичните въпроси с въображение. Интуицията ви по отношение на здравето и работните проекти е отлична.  Ако обаче сте работили упорито за осъществяването на промени в живота, сега е време да си починете. Мотивирани сте да направите нещо важно и изпълнено със смисъл.

 

Зодия Козирог на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази сутрин сте особено фокусирани върху подробностите и така ще изпуснете по-важните неща. Аспектът между Меркурий и Юпитер разширява кръгозора ви, но пък си играе с вашите нерви и търпение. С напредването на деня под влияние на аспекта между Слънцето и Нептун постепенно ще се успокоите и ще приемете случващото се около вас. Изразявате себе си по творчески начин. Идеите ви достигат до останалите и те започват да се интересуват силно от вашата работа и начин на мислене. Бъдете смели сте в изразяването на творческата ви страна и ще получите добри отзиви. Думата за вашите качества се разпространява от уста на уста.

 

 Зодия Водолей на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази сутрин мисленето ви не е особено продуктивно, тъй като аспекта между Меркурий и Юпитер разширява ума ви, но също така може да ви разсейва. С напредването на деня ще се успокоите и няма да мислите толкова. Творческият аспект между Слънцето и Нептун засилва вашата вяра в бъдещето. Под негово влияние изпускате натрупаното напрежение и се движите по течението. Денят е подходящ да се допитате до вашата интуиция и да измислите добри решения. Те ще подобрят вашите финанси, семеен живот и ще подхранят чувството ви за сигурност.

 

Зодия Риби на 5 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Като че ли нещо възпрепятства плановете ви тази сутрин. Имате прекалено много възможности и не знаете коя да изберете. С напредването на деня спирате да мислите толкова и се наслаждавате на хубави мигове. Слънцето и вашия управител Нептун сключват творчески аспект и това е добра новина за вас. Интересувате се от духовните и емоционални измерения на живота. Въпросите на практичния и материален свят не са приоритет. Потъвате в света на въображението, мистерията и изкуството. Лесно изразявате себе си и се свързвате с останалите. Дори и да не казвате правилните неща, важното е да проявявате интерес. Днес и утре сте в нужната форма да се посветите на общуването и обучението. Хората говорят положително за вас, а ви се държите уверено и естествено при общуване с тях.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова