понеделник, 7 май 2018 г. 


Седмичен хороскоп от 7 до 13 май


Минаха два от празниците през май месец - Деня на труда и Гергьовден. А какво ни е приготвила втората седмица от май? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?


 


Разположение на планетите


 


от 16 до 22 април


Седмицата започва с Луна във Водолей, която сключва хубав аспект (тригон) с Венера и труден аспект (квадрат) със Слънцето. Добре дошли в новия свят! Запътили сме се към Новолуние в Телец, което ще се случи късно вечерта на 15 май. Уран се намира в последните градуси на знака Овен. Това означава, че съвсем скоро (на 15 май) ще премине в Телец. Планетата на революциите ще предизвика Телеца, който се свързва с ценностите и старите навици. Ще го насърчи да отвори закостенялото си съзнание към всички нови форми на живот, дори да изглеждат странни и неподходящи.


От сряда до петък пък ще бъдем под влиянието на Луна в Риби. Тя сключва съвпад с Нептун и тригон с Юпитер. Така подпомага и връзката между тези две планети. Ще проявяваме повече съчувствие към другите, макар и да не разбираме добре поведението им.


Венера сключва квадрат с Нептун в началото на седмицата, а Марс формира квадрат с Меркурий в края. През тази седмица ще усещаме с всяка част от тялото и душата си, че навлизаме в нов свят, който е вълнуващ и впечатляващ.


 


Любовна прогноза
През последните две-три седмици енергията беше напрегната и отведе любовните отношения на съвсем други ниво. Немислими неща се случиха, появиха се нови факти и информация, която промени подхода ни към любовните чувства. Времето е подходящо да помислим за бъдещето. Животът определено стана по-цветен и разнообразен. Старите навици трябва да бъдат оставени в миналото. Нови неща си пробиват път в нашия свят. Има опасност да се спънем. Но трябва да се научим да се борим с промените в обстоятелствата.


В момента богинята на красотата и планета на любовта Венера се намира в непостоянния знак на Близнаците. Готови сме да приемем промените в интимните ни връзки, ако това ще оживи отношенията ни отново. Гледаме по-повърхностно и ведро на любовта. Може да бъдем настроени към флирт повече от обикновено. Склонни сме да използваме силата на думите в опит да впечатлим хора, които представляват любовен интерес за нас.


В началото на седмицата Венера сключва хубав аспект с Луната. И двете небесни тела са свързани с любовните чувства и емоциите. Следователно това е добра новина за нас.
Позиции на Луната


 


от 16 до 22 априлПървите два дни от новата седмица ще бъдат под влиянието на Луна във Водолей. Тя предизвиква у нас желание да шокираме останалите, да правим нестандартни, интересни неща. Гледаме към общата картина и не искаме да слушаме за дребни детайли или клишета. Действаме спонтанно и е възможно да ни хрумнат гениални и уникални идеи. Ако сме изправени пред изпитание, характерното за този период водолейско обективно мислене може да ни подскаже как да се справим.


Още за транзита на Луната във Водолей ще намерите ТУК!


Рано сутрин в сряда Луната преминава в Риби и ще остане там до петък вечерта. В този период вероятно ще се чувстваме откъснати от реалността. У нас се събужда желание да помогаме на другите. Изразяваме съпричастност и съчувствие към тяхните проблеми. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта.


През уикенда ще бъдем под влияние на Луна в Овен. Тя засилва инстинктивните ни реакции и може да ни направи раздразнителни. Нямаме търпение да се захванем с нещо ново. Времето е подходящо да правим неща за първи път, дори ако се налага да се изправим срещу страховете си. Усещаме, че сме напуснали зоната си на комфорт, но това не ни плаши.
Още за транзита на Луната в Овен ще намерите ТУК!
 Прогноза за Овен от 7 до 13 май


 


През седмицатаСъвпадът между Меркурий и Уран ви дава смелост да се захванете със смели инициативи. Подкрепата на тези планети ви изпраща интересни възможности на работното място.


През уикенда


Този уикенд искате да си починете. Ще се наслаждавате не приятни мигове с вашия партньор. Отидете на някое ново и интересно място. Изследвайте непознатото.


Съвети

Доверете се на интуицията си тази седмица. Тя ще ви помогне да преодолеете трудностите и да постигнете целите си. Не се страхувайте да се откроите от тълпата. Помнете, че ако не попитате, няма да получите нищо.


 

Прогноза за Телец от 7 до 13 май


 


През седмицата


В началото на седмицата трудният аспект между Слънцето, което е във вашия знак, и Луната във въздушния Водолей може да предизвика недоразумения и спорове в семейството ви. Не очаквайте особена подкрепа от любимите ви хора. Финансите ви също може да са нестабилни.


През уикенда


Ако сте мислили, че ще се разведрите пред уикенда като се посветите на приятни занимания с любим човек, то ще трябва да ви разочароваме. Вашият партньор вероятно ще бъде в лошо настроение, както и вашите приятели. Какво ли сте направили, за да заслужите това?


Съвети


Дръжте устата си затворена. В противен случай вашите думи може да станат причина за спорове. Планетите не са особено благосклонни към вас. Не харчете прекалено. Не купувайте неща, от които нямате нужда.


 


Прогноза за Близнаци от 7 до 13 май


 


През седмицатаВенера е във вашия знак и ви дава увереността, от която се нуждаете, за да се реализирате добре в социалния живот. Приятелите ви са важни за вас и с удоволствие се срещате с непознати. Възможно е да си паснете перфектно с някой нов живот в живота ви. Може да увеличите и своите приходи.


През уикенда


Този уикенд сте настроени за флирт и забавление. Сигурно доказателство, че Венера е във вашия знак. Либидото ви излиза извън контрол в събота и неделя. Не може да се наситите на приятните усещания.


СъветиАко сте във връзка, проверете дали вашия партньор е в същото палаво настроние като вас, преди да предложите нови и нестандартни неща. Старайте се да стоите твърдо на земята, а не да хвърчите в облаците.


 
Прогноза за Рак от 7 до 13 май


 


През седмицата

Вие сте мечтател по природа и идеите, които ражда въображението ви, не спират да очудват останалите. Тази седмица сте творчески настроени и вдъхновени. Под влиянието на Луната в Риби от сряда до петък вие ще бъдете с приповдигнато настроение.През уикендаЩе отведете най-близките си на интересно пътуване. Не им казвайте предварително на къде сте се запълитил. Изненадайте ги. Времето е подходящо за пикник или разходка сред природата. А защо не посетите и някой парк с атракциони.Съвети


Прогноза за Лъв от 7 до 13 май


 


През седмицата

Присъствието на астероида Церера във вашия знак ви превръща в аристократите на зодиака. За вас има две групи хора на този свят - тези, които успяват и тези, които се провалят. А вие правите всичко възможно да сте от първата категория, както в любовния, така и в професионален план.През уикендаИзключително много ви вълнува как другите гледат на вас и затова отделяте доста време на външния си вид. Искате да сте перфектни и светлината на прожекторите винаги да е насочена към вас. Този уикенд е възможно вашия партньор или приятел да засенчи присъствието ви и това може да ви разгневи.Съвети


Възможно е егото ви да излезе извън контрол и да повлияе негативно на отношенията ви с близките и приятелите. Добре е да бъдете амбициозни, но не и да ставате деспотични. Нужно е да бъдете по-скромни и смирени сега.Прогноза за Дева от 7 до 13 май


 


През седмицата
Съвпадът между Меркурий и Уран ще предизвика промени в професионален план. Дори е възможно да напуснете работата си, ако я намирате за скучна. Новините са добри за финансите ви. Може да се появят нови източници на приходи, което ще ви даде нужната увереност да постигнете мечтите си.


През уикенда


Страхувате се от непознатото, но същевременно сте изключително любопитни. В настроение сте за нови преживявания в любовен и емоционален план. Ще се разделите временно със своята разумна и практична страна и ще се възползвате от всичко, което може да ви предложи любовта. Очаква ви страхотен уикенд.


Съвети

Не се страхувайте от натрупването на нов интересен опит. Позволете си да излезете извън отъпканата пътека. Пробвайте докъде се простират границите ви.


 


Прогноза за Везни от 7 до 13 май


 


През седмицата
Венера е във въздушния знак Близнаци сега, което ви прави леко неуверени. Имате чувството, че всички са срещу вас. На работното място са възможни грешки и трудно ще спазвате крайните срокове. В любовта комуникацията с партньора вероятно няма да бъде много добра. Възможни са обиди и от страна на двама ви.


През уикенда


Уикендът също ще е напрегнат и носи предизвикателства. Вие сте стресирани и не сте особено добра компания. Ако сте обвързани, вероятно ще измислите начин да се скриете от полезрението на любимия ви човек през тези два дни.


Съвети
Прогноза за Скорпион от 7 до 13 май


 През седмицатаОпасната опозиция между Слънцето в Телец и Юпитер, който е във вашия знак, може да доведе де загуба на пари. Преценете внимателно дали приходите ви може да покрият вашите харчове.


През уикенда


Този уикенд за вас има тенденция да прекалявате с храненето и алкохола. Това не е хич добре в случай, че сте решили, че трябва да отслабнете или да спортувате. Лошата диета ще ви кара да се чувствате още по-уморени.


СъветиНаправете своята диета балансирана, ако искате да сте енергични и във форма. Що се отнася до финасите ви, обмислете своите приоритети, напишете ги на лист - ако трябва - и си направете стриктен бюджет за седмицата. Така ще ограничите излишните харчове.


 
Прогноза за Стрелец от 7 до 13 май


 През седмицатаСекстилът между Марс и Юпитер ще ви помогнат да подобрите представянето си на работното място. Ще бъдете по-отговорни и продуктивни от друг път и ще ви поставят нови, допълнителни задачи. В любовен план вашата половинка ще ви обгрижва добре през седмицата.


През уикенда


Чувствате се на върха и знаете как да подсладите отношенията с половинката ви през уикенда. Под протекцията на Юпитер успехът ще бъде с вас, ако участвате в игри на лотарията или решите да наминете покрай казиното.


СъветиНа работното място не бъдете прибързани. Не правете няколко неща наведнъж. Първо се погрижете за най-спешните задачи. В любовта седмицата ще бъде прекрасна. Ще реализирате голяма част от своите фантазии.


 
Прогноза за Козирог от 7 до 13 май


 


През седмицата

Ретроградното движение на Сатурн във вашия знак ще донесе значителни промени за вас. Може фирмата, за която работите, да ви изпрати на командировка в чужбина или да решите да се ожените. Стабилният и сериозен Сатурн ви подкрепя и наставлява във всеки етап от проектите ви.През уикендаЩе поканете стар приятел от детството на гости. Имате да си кажете толкова много неща. Но не оставяйте партньора си на заден план. Тримата си поговорете и си спомнете хубавите момент от миналото.Съвети


Продължавайте да показвате колко сте отговорни и стабилни във всяка сфера на живота ви. Търпението ще се отплати. Дайте си шанс да бъдете успешни.


 Прогноза за Водолей от 7 до 13 май


 През седмицата

Мечтаете за ново жилище или за промяна на интериора в дома ви. Ще започнете да търсите мечтаната къща или ще пазарувате за нужните материали. Банката също е на ваша страна, готова да ви отпусне кредит. Имате възможност за нови приходи през тази седмица.


През уикенда


В палаво настроение сте и ще прекарате уикенда с любимия човек в леглото. Стига и той да е на същата вълна като вас. Прекрасно е да бъдете обичани, нали?


Съвети
Не купувайте първото нещо, на което ви се спре погледа - независимо дали става на въпрос за нещо дребно, или за покупката на ново жилище например. Проучете първо нещата, разберете как вървят цените на различните места. Тъй като звездите ви предвещават любовен уикенд, може да поработите за създаване на наследник, заедно с вашия любим човек.


 

Прогноза за Риби от 7 до 13 май


 През седмицатаКвадратът между Венере и Нептун ви кара да се чувствате отпуснати, сякаш изпаднали в летаргия. Трудно ще се справяте с почти всичко. Чувствате се като кръстоска между охлюв и ленивец.


През уикенда


Иска ви се да прекарате следващите два дни на дивана пред телевизора. Лоша новина за любимите ви хора. Нямат друг избор освен да излязат да се забавляват без вас.


Съвети
Спрете да се самосъжалявате. Рибите обикновено са по-горди и с по-голямо достойнство от това. Започнете да виждате чашата като наполовина пълна. Бъдете по позитивни и няма да съжалявате в бъдеще.


 
Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rBc9VqLNido[/embedyt]
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова