неделя, 6 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 7 май понеделник


 

Добре дошли при нас в понеделник. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

Позиция на Луната


 

На празничния 6 май Луната се сбогува с Козирог и започна своя преход през иновативния и напредничев Водолей.

6 майА когата Луната е във Водолей у нас се заражда странното желание да шокираме останалите. Готови сме да се опълчим и противопоставим на рутинните занимания. В този период гледаме към общата картина. Не искаме да слушаме за дребни детайли или клишета. Действаме спонтанно и е възможно да ни хрумнат гениални и уникални идеи. Ако сме изправени пред изпитание, характерното за този период водолейско обективно мислене може да ни подскаже как да се справим.

Луната ще обитава знака Водолей до 9 май, когато сутринта в 06:12 ч преминава в замечтаните и романтични Риби.

Още за Луната във Водолей прочетете ТУК!

 

Важни аспекти и позиции


 

Меркурий и Плутон сключват квадрат, който е точен около 11:30 ч. Под негово влияние ще бъдем подозрителни към чуждите намерения. Изпитваме параноя от това, че не знаем какво ни предстои. Търсим подтекст в думите на хората и смятаме, че имат негативни мисли към нас. Този начин на мислене може да създаде проблеми в общуването.

Започваме да усещаме и влиянието на квадрат между Венера и Нептун, който ще бъде точен тази нощ. Той стимулира фантазиите и въображението. Възможно е да летим в небесата и да не приемаме ситуациите особено реалистично. При общуването ще има възходи и падения. Аспектът оказва влияние върху начинът, по който възприемаме хората в живота ни, бизнес въпросите, личните ни притежания. Границите се размиват, когато в картинката се намеси връзка между Венера и Нептун.

Луната прекарва деня във Водолей. Тя се движи към фаза последна четвърт, в която ще навлезе утре. Освен това Луната сключва квадрат със Слънцето в Телец. Това отбелязва нова фаза в животите ни. Започваме да осъзнаваме какво работи за нас и какво вече не ни върши работа. Така се приготвяме за Новолунието в Телец на 15 май, когато ще се отървем от всичко старо и нещо ново ще се роди. Днес, обаче, не е най-подходящото време да започваме важни и големи проекти. Намаляващата светлина на Луната символизира потапяне в света на неосъзнатото и скритото. По-добре довършете детайлите на нещата, които вече сте започнали при последното Новолуние, което беше на 16 април в знака Овен.

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 7 май


 Енергията на деня е подходяща да се посветите на проекти, които ви стимулират интелектуално. Въпреки това аспектът между Венера и Нептун вероятно ще повлияе на правилната ви оценка за ситуациите. Може да изпитате трудности при общуване или придвижване от едно място до друго. Възможно е да бъдете впечатлени от идеи, предмети или хора, но няма да ги виждате ясно. Склонни сте  да гледате на нещата, както на вас ви харесва. Разчитате на въображението си прекалено много и това замъглява вашата преценка. Може да последват разочарования. Опитайте се да прецените правилно кое е истинско и реално и кое плод на фантазиите ви.

 

Зодия Телец на 7 май


 

Идеите ви днес определено са интересни, но напрегнат аспект между Венера и Нептун ви предупреждава да почакате малко, преди да стигате до заключение. Днес въображението оказва голяма роля върху начина, по който приемате случващото се. При общуване с други хора, на тях ще им се струва, че сте прекалено уклончиви и бягате от отговорност. Ако не сте готови да взимате решения и да давате обещания, отложете това докато не се почувствате по-уверени. Приятелите и парите не се смесват добре днес, затова по възможност не давате пари назаем и не харчете излишно. В противен случай може да се стигне до неразбирателство или загуба на пари и притежания.

 

Зодия Близнаци на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Венера е във вашия знак и затова приемате нещата малко по-лично от обикновено. Днес планетата на любовта формира напрегнат квадрат с Нептун и това пречи на правилната ви преценка за ситуациите и хората. Намирате се в уязвима позиция. Объркани сте относно посоката, в която сте поели в своята кариера или ви тревожи напрегната ситуация, свързана с висшестоящите ви. Не давайте обещания, които трудно ще изпълните. Въпреки трудностите, денят е особено подходящ за общуване с приятелите, с които споделяте общи идеи и ценности.

 

Зодия Рак на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

По-чувствителни сте от обикновено и сте наясно със своите слабости. Не позволявайте на вашата сантименталност и капризи да замъглят преценката ви. В момента Венера преминава през вашия личен дом и формира предизвикателен квадрат с Нептун. Затова се чувствате неразбрани. По-добре се отървете от вредните  илюзии. Трудно може да убедите себе си в нещо, за което сърцето ви казва че е неистинско. По-добре вярвайте в неща, които са реални, и са част от живота ви. Освен това Меркурий сключва хармоничен аспект с астероида Палада и това ви помага да измислите страхотни планове и стратегии.

 

Зодия Лъв на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Енергията на деня е особено подходяща да общувате с приятели и да учите нови неща. Аспектът между Венера и Нептун, обаче, показва, че не трябва да давате големи обещания. Вероятно не сте сигурни каква е вашата роля в дадено приятелство. Възможно е ваши близки хора да  прекрачат определени граници. Чудите се какви са истинските им намеренията. Изпитвате несигурност по отношение на финансовите въпроси и това разваля настроението ви. Вероятно имате прекалено големи очаквания към другите. Гледайте да се забавлявате, вместо да възлагате надежди на тях.

 

Зодия Дева на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес под влияние на аспект между Венера и Нептун не виждате особено ясно дадена връзка, ситуация или личност. Чувствате се разочаровани от останалите. Вашите очаквания към тях са или много високи или твърде ниски, тъй като през последните години Нептун преминава през вашия противоположен знак Риби.Не позволявайте на вашите илюзии за хората да ви влияят. Приемате хората такива, каквито са. Възможно е объркването в личния ти живот да повлияе на работата ви. Или пък вашата ангажираност към социалния живот ще ви отклони от целите. Днес също имате страхотна възможност да изготвите стратегия или да разрешите проблем, свързан с работата.

 

Зодия Везни на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Изпитвате определена неяснота в личен план, която влияе на настроението ви. Вероятно има несигурност около вашата работа или дневният ви режим. Или пък сте поели отговорност за някого, но не е ясно дали ще успеете да помогнете. Днес сте състрадателни, но също така и доста чувствителни. Инвестирате прекалено много в нещата, в които вярвате. Погрижете се за себе си, преди да се погрижите за всички останали. Не правете нещо, само защото изпитвате чувство за вина. Трудно се фокусирате върху практичните въпроси, тъй като мисленето ви е по скоро творческо. В добра форма сте да водите разговори с хора, които ви помагат да виждате вашите цели и проекти по-ясно.

 

Зодия Скорпион на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Трудно може да разчитате на другите в днешния празничен ден. Приемете промените в плановете като нещо незначително, което има малък ефект върху бъдещето. Склонни сте да се съмнявате в чуждите намерения. Не се захващайте с прекалено много занимания, за да нямате усещането, че изоставате. Опитайте се да проявите съпричастност към останалите и себе си. Внимавайте за информацията, която  разкривате. Не се фокусирайте само върху един ограничен начин на мислене. Думите ви днес имат повече влияние от обикновено, затова мислете повече преди да говорите.

 

Зодия Стрелец на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес мисленето ви не е особено реалистично и това оказва влияние на правилната ви преценка за дадена връзка или човек. Тези дни за вас е важно да поддържате добри отношения с най-близките ви приятели, защото Венера преминава през вашия дом на партньорствата. Но днес под влияние на аспект на Венера с Нептун, е възможно да пропуснете нещо важно в отношенията. Не виждате ситуацията обективно. Вероятно искате прекалено много от другите. Насочете енергията си в творчески занимания. А желанието ви сами да градите щастието си, ви отвежда на хубави места. Разговорите ще бъдат стимулиращи.

 

Зодия Козирог на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Очакванията ви към другите може да бъдат нереалистични днес. Смятали сте, че даден човек ще ви удостои с нужното внимание и топлина, а той всъщност ще ви обърка и разочарова. Не подценявайте себе си, но и не възлагайте прекалено много надежди. Радвайте се на това, което имате, на ситуацията, такава, каквато е. Не бързайте със заключения. Осъзнайте своята емоционална уязвимост и се съобразявайте с нея, когато правите избор. Ще откриете решение на въпроси свързани със семейството и работата ви.

 

 Зодия Водолей на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е подходящ за общуване, творчески проекти и организация. Аспект между Венера и Нептун, обаче, замъглява вашите възприятия. Венера е във вашия пети дом и ви кара да изпитвате силни любовни чувства тези дни. Изглеждате значително по-привлекателни за останалите. Дори да ви се иска единствено да се носите на крилете на любовта, не обръщайте гръб на проблемите. Това може да доведе до разочарования. Вложете емоциите си в нещо, което вече имате. Не възлагайте надежди на нещо, което тепърва може да придобиете. Не казваме, че не трябва да мечтаете, но днес оценката ви не е особено трезва. Мислите прекалено много за вашето бъдещо щастие и това ви пречи да се наслаждавате на текущия момент.

 

Зодия Риби на 7 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес умът ви ражда интересни идеи, свързани с бизнеса и печеленето на пари. Или ще измислите подобрения във вашия дом. Аспект между Венера и Нептун обаче замъглява вашата преценка. Изкушавате се да предприемете емоционален или финансов риск, без да имате нужните основания за това. Тези дни желанието ви за сигурност, комфорт и разбирателство в любовния и семейния ви живот е особено силно. Това е така, защото Венера се намира в домът, който отговаря за тези неща. Но днес ще изпитвате неудовлетворение и ще копнеете за още. Чувствителни сте към областите на личния ви живот, които са извън равновесие. Не стигайте до емоционални крайности. Осъществете връзка с истинските си нужди.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова