вторник, 8 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 8 май вторник


 

Добре дошли при нас в вторник. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

На празничния 6 май Луната се сбогува с Козирог и започна своя преход през иновативния и напредничев Водолей.

6 майДнес отново Луната е във Водолей и все още изпитваме странно влечение към необичайното и нетипичното. Имаме желание да се опълчим и противопоставим на рутинните занимания. В този период гледаме към общата картина. Не искаме да слушаме за дребни детайли или клишета. Действаме спонтанно и е възможно да ни хрумнат гениални и уникални идеи. Ако сме изправени пред изпитание, характерното за този период водолейско обективно мислене може да ни подскаже как да се справим.

Луната ще обитава знака Водолей до 9 май, когато сутринта в 06:12 ч преминава в замечтаните и романтични Риби. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си е секстил с Уран.

Още за Луната във Водолей прочетете ТУК!

 

Важни аспекти и позиции


 

За разлика от Луната във Водолей, която ни кара да бъдем по-хладни откъм емоции, по-рационални обективи и мислещи, опозицията на Слънцето и Юпитер не е толкова студена и умерена. Тя ни тласка към крайности в емоциите. Нужно е да сменим приоритетите си. Възможни са конфликти между това, което смятаме, че е редно да направим, и това, което искаме да направим.

Има две области от живота, в които трябва да блеснем, да израстем и да се усъвършенстваме, представени от Слънцето в Телец и Юпитер в Скорпион. Но те изглежда влизат в директен конфликт. Може да се появят неочаквани промени или трудности, свързани с плановете и целите. Или пък даден проект ще достигне краен етап и ще оберем наградите от своя труд. Желанието да се развиваме сега е силно, но то може да не е изцяло в синхрон с реалните възможности за развитие, с които разполагаме в момента. Вероятно трябва да пренастроим очакванията си.

Опозицията между Слънцето и Юпитер ще бъде точна малко преди 04:00 ч през нощта между 8 и 9 май.

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 8 май


 Имате силна нужда да докажете себе си, да отбележете точка и да успеете сами. Но също така изпитвате желание да се слеете духовно с някого. Иска ви се да блеснете със своите собствени добродетели. Но пък осезаемо усещате нуждата от другите, от техните ресурси и таланти, които ви помагат да растете и да се усъвършенствате. Важно е да стигнете до компросен вариант. Възможно е да вземете пари назаем или да харчите прекалено. Днес вероятно ще бъдете напрегнати поради посочените фактори по-нагоре, но утре сутринта на 9 май, сряда, Луната сменя знака си от Водолей в Риби. Когато това стане ще се успокоите и ще прекарате повече време в осмисляне на текущата ситуация.

 

Зодия Телец на 8 май


 Опозицията между Слънцето и Юпитер се случва днес и оказва силно влияние върху вас, тъй като тази година се пада във вашия знак (Слънцето сега е в Телец). Възможно е да възникнат спорове и истински битки на егото за това кой командва във връзката ви. Или пък ви се струва, че някой има прекалено големи изисквания към вас. Може да искате да удовлетворите нуждите на друг човек, а същевременно копнеете да се откъснете от всички зависимости и да вървите сами по пътя си. Потърсете баланса и ще изпитате удовлетворение. Вероятно ще научите много за себе си и за връзката ви, ако имате такава. Ако пък сте необвързани, то става въпрос за друг тип отношения (приятелски, родител - дете, служител - началник).

 

Зодия Близнаци на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Опозицията между Слънцето и Юпитер ви предизвиква да се опитате да съчетаете работата с удоволствието, както и да отделите внимание на приятелите си. Не може да свършите всичко това наведнъж. Просто не е възможно. Бъдете по-умерени. Искате да дадете най-доброто от себе си в работата, но също така искате да си починете и да се захванете с лични въпроси. Или пък да удовлетворите емоционалните си нужди. Поработете малко, погрижете се за здравето си и накрая си оставете малко време за почивка и обмисляне на текущата ситуация. Помислете как да водите по-здравословен и балансиран живот. Вероятно се налага да промените очакванията си към другите и светлото бъдеще.

 

Зодия Рак на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Под влияние на опозицията между Юпитер и Слънцето има опасност да дадете прекалено големи обещания или да стигнете до крайности. Другият вариант е да възложите прекалено голяма надежда на чуждите обещания. Потърсете излишъците в живота ви, най-вече в социалната сфера и в забавлението. Например натрупани емоции, които само ви натоварват, или вещи, от които вече нямате полза. Помислете за по-големите и далечни цели. Също така под влиянието на опозицията между двете планети ще се колебаете каква част от времето си да споделите с хората в живота ви и каква част на посветите на своите собствени желания и намерения.

 

Зодия Лъв на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Юпитер преминава през Скорпион и съответно през вашия дом на семейството и домашния уют. Този транзит ще продължи до ноември и това е чудесна новина. Но все пак не е добре да отделяте прекалено много внимание на личния си живот. За да се чувствате добре, също трябва да излизате сред хората и да се забавлявате. Този месец ще излезете от зоната на комфорт и ще предприемете някои рискове. Не се претоварвайте и се отървете от излишните неща. Луната прекарва деня във вашия партньорски дом и ви предизвиква да търсите баланс в най-близките ви отношения.

 

Зодия Дева на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Имате необичаен апетит към интересни и нови занимания. Изпитвате желание да развивате проектите, които вече сте започнали. С доста неща сте се захванили и сякаш се нуждаете от почивка. Не се стресирайте излишно. Начертайте определени граници пред вас и пред останалите. Ако дългосрочните ви планове не се развиват според очакваното, тогава променете своите очаквания. Нагласете ги така, че да отговарят на енергията и времето, което може да отделите на плановете си. Възможно е да изпаднете в сблъсък на гледни точки с някого, тъй като егото ви е по-голямо от обикновено и вярвате изключително силно в идеите си.

 

Зодия Везни на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес се налага да търсите баланс в облатите от живота ви, в който сте стигналидо крайности. Лесно ще прекалите с харченето, с яденето и дори с проявата на обич тез дни. Вероятно се лутате между изискванията на другите към вас и вашите собствени очаквания. В отношенията ви може да възникнат спорове. Може да решите да се фокусирате върху личните си цели и ценности. Това ще ви донесе повече щастие, отколкото да търсите външни доказателства за успех или прогрес. Овладейте нещата. Да опростите начина си на мислене е най-доброто решение на проблемите. Луната прекарва деня във вашия дом на забавлението и на сърдечните трепети и създава положително и игриво настроение у вас.

 

Зодия Скорпион на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази година Юпитер е във вашия знак, а днес сключва опозиция със Слънцето, което е в Телец. Това може да се окаже повратна точка за вас. Съвсем ясно виждате областите, в които сте прекалили напоследък. Другите вероятно ще ви напомнят, че трябва да осъществите промени в живота си, дори и да отричате пред себе си тази нужда. Ентусиазмът ви може да понамалее, но въпреки това ще откриете нови начини да изразявате себе си и да осъществите нужните промени в плановете си. Иска ви се да се движите в собствена посока, но някой близък човек може да ви помогне да видите цялата картина. Ако прекалено много сте настоявали за независимост и свобода, сега е време да обуздаете тази енергия.

 

Зодия Стрелец на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето е във вашия дом на работата и здравето и за това сте особено горди с начина, по който протича ежедневието ви. Юпитер обаче е във вашия интимен сектор. Насърчава ви да излезете от начертаните пътеки на дневния ви режим и да се посветите на не чак толкова задължаващи занимания. Ще се колебаете между тези две крайности. Възможно е да правите прекалено много неща за другите и да нямате достатъчно енергия и време за себе си. Трябва да възстановите баланса. Определете граници на възможностите си пред себе си и пред другите.

 

Зодия Козирог на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Юпитер е във вашия социален дом през цялата година и иска да се свържете с останалите. Слънцето, обаче, е във вашия творчески дом този месец и ви насърчава да блеснете със своята индивидуалност и таланти. Днес се чувствате разкъсани между тези два начина на мислене, тъй като Слънцето и Юпитер са в противоположни знаци. Възможно е да сте се захванали с прекалено много задачи, тъй като искате да удовлетворите и двете страни - както да се слеете с хората, така и да се представите като индивидуалист. Вероятно ще се появи конфликт между времето, което отделяте на обществото, и времето, което посвещавате на своите лични нужди и творчески пориви. Желанието ви е да успеете едновременно като самостоятелен и като отборен играч.

 

 Зодия Водолей на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Юпитер, който тази година е в Скорпион и вашия десети дом, ви насърчава да поработите върху кариерата си или да се представяте повече пред обществото. А този месец, Слънцето в Телец - противоположния знак на Скорпион, ви събужда у вас желание да блеснете в личния и семейния живот. Трудно може да задоволите и двете страни от себе си. Накрая ще осъзнаете, че се преуморявате. Вероятно сте имали високи очаквания за даден проект, но сега се оказва, че трябва да извършите някои промени. Не очаквайте прекалено много от себе си. Ако стигате до крайности и се напрягате прекалено, това няма да ви направи щастливи. Напротив - ще ви изтощи. Луната прекарва деня във вашия знак и вероятно ще бъдете забелязвани от останалите днес.

 

Зодия Риби на 8 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Опозицията между Слънцето в Телец и Юпитер в Скорпион насочва вниманието ви към области от живота, в който имате тенденция да прекалявате напоследък. Вероятно сте работили прекалено упорито върху своите проекти или сте търсили духовната страна на това, което правите. В желанието си да блеснете, вероятно сте дали твърде големи обещания и трудно може да спазите крайните срокове. Оказва се доста сложно да регулирате нещата, тъй като прекалено силно искате да се докажете. Опитайте се да погледнете на нещата под по-прост ъгъл, вместо да се отказвате от тях. Луната прекарва деня в предходния на вашия знак - Водолей. Това също е индикатор, че трябва да се успокоите и да го давате по-полека.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова