вторник, 15 май 2018 г.

Транзит на Луната в Близнаци


 

Всеки месец в продължение на два дни и половина Луната престоява в знака Близнаци.

Какво означава това за нас? Как променя нашия светоглед? Към какви дейности предполага? Предстои да разберете!

 

Влияние на Луната в Близнаци


 

Когато Луната е във въздушния знак Близнаци, ние се нуждаем от стимулация на ума и мисълта. Не искаме да лежим на стари лаври. Изпитваме непрекъсната нужда да действаме и да развиваме своите умствени възможности.

Общуването е изключително важно за Луната в Близнаци. Може да прекараме голяма част от следващите два дни в разговори по телефона, изпращане на съобщения и имейли. Възможно е да предприемем кратки пътувания, за да се видим с някого. Търсим компанията на хора, за да ни поддържат ангажирани и да пълнят нашите умове със знания и информация.

Ставаме изключително любопитни към всичко и всеки и търсим разнообразието в живота. Луната в Близнаци е подходяща за занимания, свързани с преживяването ни ден за ден. Приятно ни е да изпълняваме най-различни малки задачки, които трябва да свършим в ежедневието.

Близнаци е двойнствен знак, затова е възможно да искаме да получаваме всичко умножено по две.

 

Луната в Близнаци

Негативно проявление на Луната в Близнаци


 

Под влияние на Луната в Близнаци може да бъдем отвеяни и непостоянни. Трудно се фокусираме върху едно нещо, защото мисълта ни препуска постоянно и вниманието ни лесно се отвлича. Може да започнем една дейност. Но когато ни доскучае, или видим нещо по-интересно и привлекателно, сме склонни да оставим нещата недовършени. Така не може да погледнем в дълбочина на нещата и в чуждите очи изглеждаме вятърничеви и повърхностни.

Друг негативен ефект на Луната в Близнаци е вътрешното неспокойствие, което изпитваме. То ни пречи да се отпуснем и може да станем раздразнителни към другите. Особено ако някой действа по-бавно от нас. В партньорските отношения е възможно дори да възникнат спорове за това, че бавните движения на единия човек спъват дейността на другия.

 

Върху кого оказва най-добър ефект


Луната в Близнаци


 

Времето, в което Луната е в Близнаци, е особено благоприятно за:

  • родените със Слънце в Близнаци (между 21 май и 21 юни)

  • родените със Слънце във Везни (между 22 септември и 23 октомври)

  • родените с Луна във Водолей

  • хората, в чиято рождена карта има съвпад между Луната и Меркурий

  • хора, в чиято рождена карта Луната попада в трети дом


 

{ 6 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова