сряда, 30 май 2018 г. 

Месечен хороскоп за юни


 

Времето толкова бързо лети... Сякаш едва вчера посрещнахме новата 2018 година, а вече започна летния сезон. Тези дни отбелязваме началото на първия летен месец юни. Нека разберем какво ни предстои!

 

Разположение на планетите през юни


юни

 


  • Слънце
От 21 май до 21 юни Слънцето е в знака Близнаци. Когато Слънцето е в този знак, стремежът към знание и разнообразие е нашият двигател. В този период ние сме по-комуникативни, ангажираме се в интелектуални разговори и сме изключително любопитни.

След 21 юни Слънцето преминава в Рак. Когато Слънцето е в този знак, ние ставаме малко по-затворени. Концентрираме се в собствените си емоции. Обръщаме повече внимание на семейството ни. Опитваме се да превърнем жилището ни в удобно място, където се чувстваме сигурни и защитени.


  • Луната
Месецът започва с Луна в Стрелец и завършва с Луна във Водолей. На 13 юни е Новолуние в Близнаци (започваме нови проекти, свързани с общуването и мисълта), а на 28 юни - Пълнолуние в Козирог (очакват ни промени свързани с кариерата - приключване на важен проект или смяна на работното място).


  • Меркурий
От 30 май до 13 юни Меркурий е в Близнаци. Меркурий е управител на Близнаци. Когато е в този знак планетата се чувства като у дома си. Хората стават общителни и любопитни към света. Искат да натрупат познания в различни области, вместо да се фокусират само върху една тема. Възможно е да жънем успех в сферата на комуникациите, писането, търговията, пътуванията.

От 13 до 29 юни Меркурий е в Рак. Когато Меркурий е в този знак, ние ценим повече качеството на информацията, която получаваме, отколкото количеството. Общуваме на по-дълбоко интуитивно ниво. Свързваме се с другите най-вече чрез чувствата си. Търсим смисъл в разговорите.

На 29 юни Меркурий преминава в Лъв. Когато планетата е в този знак ние говорим драматично. Придаваме театралност на всяка дума, която изричаме. Изключително убедителни сме. Лъха увереност от нас.


  • Венера
От 19 май до 14 юни Венера е в Рак. При Венера в този знак, изпитваме подсъзнателна нужда да се грижим за останалите. Семейството става особено важно за нас. Доставят ни удоволствие занимания, свързани с дома. Може да решим да декорираме жилището си, да освежим цвета на стените или да купим нови мебели.

От 14 юни до 10 юли Венера е в Лъв. При Венера в този знак, ние се гордеем с положението на любовния ни живот. Любовта се превръща в игра, в която романтиката и големите демонстрации на чувства са на първо място. Нуждаем се от внимание и възхищение.  Доста сме щедри при харченето на пари за себе си и за любимите ни хора.

 

Прогноза за всеки знак през юни


 

Зодия Овен през юни


17 май

През първата половина от месец юни сте изключително общителни. Създавате нови връзки с интересни хора. Изключително любопитни сте към всичко около вас. Графикът ви е изпълнен с срещи и кратки пътувания. Общувате активно със съседи, съученици, колеги, роднини. Обръщате нужното внимание и на любовта. Търсите сигурност, лоялност и подкрепа от любимия човек. Може да се погрижите за интериора на дома и да направите семейната среда по-уютна. Около Новолунието на 13 юни може да започнете проекти свързани с общуването, да се запишете на нов курс, да се явите на тестове или да вкарате в ред кореспонденцията си.

През втората половина от месеца обръщате повече внимание на семейството. Вашият дом се превръща в крепост, място, където се чувствате сигурни и защитени. Търсите връзка с емоциите си. Чувствате се най-добре в позната обстановка. Посещавате се на любов и романтични преживявания. Захващате се творческа дейност и всякакви занимания, които разкриват вашите таланти. Подходящо е да общувате с децата си и да изслушвате тяхното мнение. Склонни сте да търсите забавление с участието на най-близките ви. Затова времето е подходяща за семейна почивка. Около Пълнолунието на 28 юни при вас се развиват интензивни процеси, свързани с кариерата. Може да приключите важен служебен проект или да смените работата си.

 

Зодия Телец през юни


17 май

През първата половина от месеца мислите за материалното си състояние. Може да преразгледате своите финанси и да изработите бюджетен план. Може да се захванете с допълнителна работа, за да увеличите доходите си. Внимавайте да не прекалявате с харченето. Работите бавно и методично по вече започнати проекти. Взимате решения и действате по-бавно от обикновено. Това може да подразни останалите, особено ако работите в екип. По отношение на любовта, интелектуални личности привличат интереса ви. Може да се запознаете с интересни хора по време на кратко пътуване. Говорите доста убедително и лесно се сближавате с хората. Около Новолунието на 13 юни може да започнете нов проект свързан с финансите.

През втората половина от месецаставате по-общителни. Мисълта ви се активира. Занимавате се с най-различни неща и не се съсредоточавате в нищо конкретно. Общувате все по-често с хора от близкото обкръжение - съседи, колеги, съученици, роднини. Пътувате по работа или с цел забавление. Времето е подходящо да се явите на тестове и изпити или да се запишете на курс за допълнителна квалификация. По отношение на любовта, ще бъдете изключително загрижени за най-близките си. Търсите тяхната компания, както и връзка с вътрешните ви емоции. Ако сте самотни,  усещате силна нужда да споделите живота си с някого. Пълнолунието на 28 юни може да донесе промени в разбирането за живота ви. Може да решите да следвате нова философия, да отидете на далечно пътуване, да се откажете от образованието си или да се запишете на нов курс. 

 

Зодия Близнаци през юни


17 май

Този месец е изключително благоприятен за вас, тъй като слънцето и от вашия управител Меркурий са във вашия знак. През първата половина от месеца изпитвате нужда да изразявате себе си. Търсите чуждото внимание. Подходящо е да промените външния си вид. По смели и по-уверени сте. Може да се захванете с нов проект или да поемете по нов път на развитие. Умът ви става по-бърз и подхождате интелектуално към ситуациите. Прескачате от едно занимание на друго. Не довеждате започнато докрай. В любовта сте прекалено превързани към любимия човек. Може да проявите чувство за собственост или ревност спрямо него. Особено чувствителни сте към докосвания, аромати, примамливи гледки. търсите стабилност в отношенията. Привлечени сте от по сериозни и отговорни хора. Новолунието на 13 юни също се пада във вашия знак. Може да започнете нови проекти, свързани с външния вид и начина, по който ви възприемат околните.

През втората половина от месеца ставате малко по-сериозни. Обръщате внимание на своите финанси. Нужно ви е повече време за взимане на решения. Възприемате получената информация чрез сетивата си. Може да изготвите подробен бюджетен план. Подходящо е да се захванете с допълнителна работа. Търсите сигурност преди всичко. В любовта ставате по-общителни. Изразите чувствата си с правилните думи. Привлечени сте от интелигентни хора. Склонни сте да търсите разнообразието. Около Пълнолунието на 28 юни може да решите да трансформирате някоя сфера от живота си или да търсите дълбока духовна връзка и смисъл в отношенията.

 

Зодия Рак през юни


Хороскоп 22 март четвъртък

През първата половина от месеца имате нужда от емоционално и духовно пречистване. Търсите усамотение. От друга страна сте готови да пожертвате себе си, за да помогнете на някого. Може да се появят стари проблеми, които ще разрешите и оставите в миналото. Доста сте потайни и не желаете да споделяте мислите си,  дори с най-близките. Предпочитате да слушате, вместо да говорите за себе си. В любовта обаче сте малко по-отворени. Може да откриете нова любов или да заздравите отношенията си. Привличате хората лесно, без да полагате особени усилия. Може вътрешно да искате да сте сами, а в техните очи сте много симпатични и привлекателни. Около Новолунието на 13 юни може да започнете нов проект, свързан с духовното ви израстване.

През втората половина от месеца ставате по-отворени към света във всяка една сфера. Умът ви е бърз. Подхождате интелектуално към ситуациите и се захващате с много неща наведнъж. Хрумват ви нови идеи, но нямате нужното търпение да ги развиете. Избягвате скуката на всяка цена. В любовта ви привличат хора, които носят спокойствие и хармония. Искате стабилност в живота и може да се отдадете на покупки, които създават това усещане у вас. Около Пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени в отношенията с най-близките ви партньори -  емоционални или бизнес партньори.

 

Зодия Лъв през юни


17 май

През първата половина от месеца  вниманието ви е насочено към вашите приятели. Прекарвате повече време с хора, с които споделяте едни и същи интереси. Хрумват ви интересни идеи за бъдещето и искате да ги споделите. Вълнува ви интелектуалният свят. Дистанцирани и сдържани сте в емоционален план. Отричате всички ограничения и се стремите към независимост. Занимавате се много често с нови технологии. В любовта, ако сте необвързани, може да бъдете привлечени от човек, който се нуждае от помощта ви. Вероятно няма да споделяте чувствата си на първо време.  Може да започнете тайна любовна връзка. Около Новолунието на 13 юни може да се захванете с екипна работа по нов проект, свързан с обществото, в което живеете.

През втората половина от месеца ставате по-затворени по отношение на комуникациите. Запазвате за себе си всяка идея, която ви хрумва. Най-добре мислите, когато сте сами. Разсъждавате върху миналото и нещата, от които е време да се отървете. Свеждате комуникациите до минимум. Въпреки това в любовта допускате нови хора в живота си. В чуждите очи сте особено привлекателни и харизматични. Около Пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени в работата, например ще подобрите текущите условията на труд и ще се стремите към съвършенство.

 

Зодия Дева през юни


17 май

През първата половина от месеца сте фокусирани върху кариерата. Работите усърдно за постигане на целите. Провеждате важни разговори с авторитетни фигури. Стремите се да подобрите репутацията си. Ако се занимавате с писателска дейност или работите в сферата на комуникациите, ще пожънете успех. В любовта търсите по-скоро другар и доверен човек, с който да споделяте общи идеи. Ако срещнете подходящ обект на чувствата си, търсите на първо място разбирателство, и не сте прекалено страстни. Около новолунието на 13 юни може да се захванете с проект, свързани с развитието ви в кариерен план.

През втората половина от месеца се фокусирате върху приятелствата и връзките, които поддържате в обществото. Прекарвате доста време с приятели и обменяте с тях най-различни иновативни идеи. Вълнуват ви нови концепции. В любовта обаче ставате много потайни и не споделяте емоциите си. Може да се втурнете да помагате на близък приятел и така у вас да се зародят любовни чувства, които на по-късен етап ще се реализират. Около пълнолунието на 28 юни може да откриете нов начин да реализирате творческия си потенциал или да промените нещо в начина, по който се забавлявате.

 

Зодия Везни през юни


17 май

През първата половина от месеца сте настроени за приключения искате да пътувате и да опознавате нови светове, да се срещате с нови хора. Запознавате се със съмишленици по време на пътуване. Отворени сте към различното и обогатявате знанията си. Променяте житейската си философия. Ако се занимавате с писане, въображението ви е доста живо. Разказват интересни и увлекателни истории. В любовта търсите компанията на стабилен човек, успешен в кариерата и с добро име в обществото. Ако сте необвързани, може да срещнете някого на работното място. Правите добро впечатление с обноските и репутацията си. Около Новолунието на 13 юни може да започнете проект, свързан с пътуване, образование или разрешаването на правни въпроси.

През втората половина от месеца се концентрирате повече върху работата и кариерата. Правите дългосрочни планове за вашето развитие. Поддържате ползотворни контакти с висшестоящите или с хора, работещи във вашата сфера. В любовта не сте кой знае колко страстни. За вас на първо място застават взаимното разбирателство и подкрепа, а не бурните сексуални преживявания. Около Пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени в семейното ви положение. Възможно е да се задълбочат отношенията или пък да ги прекратите.

 

Зодия Скорпион през юни


17 май

През първата половина от месеца вниманието ви е насочено към области от живота, които искате да подобрите или трансформирате. Разсъждавате върху живота, и чувствата ви се колебаят от едната крайност в другата. Проучвате всеки въпрос в детайли. По-затворени и потайни сте. Изживявате дълбоко в себе си всичко случващо се. В любовта сте доста страстни. Може да се отдадете на нестандартни преживявания с вашата половинка или с нов човек, с който се запознавате по време на пътуване. Имате нужда от някой, който обогатява познанията ви и ви кара да се чувствате свободни.  Около Новолунието на 13 юни може спокойно да се освободите от вещи и хора, които вече не са ви от полза.

През втората половина от месеца ставате по-отворени към света. Изучавате нови култури, срещате нови хора, споделяте с останалите вашата философия за живота. Искате да пътувате във физически и духовен смисъл. Дори и да нямате възможност да се придвижите от едно място на друго, то умът ви се рее в непознати и далечни земи. В любовта ставате по-сериозни. Общувате с представители на другия пол, които са добре приети в обществото и са успешни в кариерата. Любовни искри може да прехвърчат на работното ви място. Другите ви ценят заради постиженията, които имате. Около Пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени в контактите с хората или да започнете проект свързан с пътуване, търговия и образование.

 

Зодия Стрелец през юни


17 май

През първата половина на месеца вниманието ви е насочено към другите хора. Обединявате усилията си с партньор, с когото предпочитате да общувате на четири очи. Склонни сте на компромиси и търсите баланс в отношенията. Хората са привлечени от вашия чар и привлекателност. Често влизате в ролята на медиатор при спорове. Може да стартирате нови партньорски отношения в работата или да сключите важни договори. В любовта сте малко по-потайни и преживявате дълбоко в себе си силни интензивни чувства. Вероятно се съмнявате в лоялността на интимния ви партньор и искате да изследвате в дълбочина причините за поведението му. Около Новолунието на 13 юни може да започнете нови проекти, свързани с партньорските ви отношения, например да започнете нова връзка.

През втората половина от месеца мислите за неща, които трябва да промените в живота си. Ставате по-сериозни и емоционално отговорни. Проучвате всеки проблем до най-малкия детайл. Силни страсти бушуват под привидно тихия ви характер. Занимавате се с въпроси, свързани с финанси и вещи, които споделяте с други хора. Времето е подходящо за психологични прегледи. В любовта ставате малко по-отворени към другите. Имате желание да пътувате и да се запознаете с нови хора, които ви обогатяват духовно и ви показват един различен поглед върху живота. Около Пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени във финансовото ви състояние, например да откриете нов начин за придобиване на средства или да затегнете бюджета си.

 

Зодия Козирог през юни


17 май

През първата половина от месеца вие се концентрирате върху работата. Завършвате успешно по-малки задачи и работите усърдно за по-големите проекти. Предпочитате да работите сами, но в полза на останалите хора. Другите ви виждат като дистанциран и стремящ се към съвършенство човек. Ако сте писател или работите в областта на комуникациите, ще имате успех. Доста ангажирани сте на работното място. В личен план мислите как да подобрите здравето си, затова  около новолунието на 13 юни може да започнете диета или занимание със спорт. В любовта търсите човек, в който не се страхува да поеме сериозен ангажимент в отношенията. Привличат ви личности, склонни да правят компромиси и с добро социално поведение. Може да срещнете човек от творческите среди или занимаващ се с право.

През втората половина от месеца вниманието ви е насочено върху партньорските отношения. Движете се с грация и пръскате чар. Склонни сте да претеглите всички плюсове и минуси на връзките си. Стремите се да постигнете баланс-да отделите време както за забавление, така и за работа, да излизате с приятели, но и да се грижите за близките си. Обръщате повече внимание на начина, по който изглеждате. По отношение на любовта, ставате малко по-затворени и не допускате лесно нови хора до себе си. Трудно им се доверявате. Изследвате всеки проблем в детайли. Около пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени в начина, по който ви възприемат останалите. Подходящо е да извършите промени във външния си вид.

 

 Зодия Водолей през юни


17 май

През първата половина от месеца нямате желание да стоите на едно място, да работите и да се занимавате със сериозни въпроси. Предпочитате да сте навън с приятели и да се отдадете на любимото си хоби. Вие сте приятелски настроени, забавни и приветливи. Малко по-драматични сте в изразяване на емоциите. Имате успех в творческите занимания. Може да се запознаете с нови хора, които са млади на възраст или по дух. В любовта сте по-сериозни и трудно може да бъдете впечатлени. Ако се появят кандидати за сърцето ви, вероятно ще ги подложите на щателна проверка. Имате нужда само от отговорни хора в живота си. Около Новолунието на 13 юни може да се захванете с нов творчески проект или да започнете да обръщате повече внимание на децата и по младите членове на семейството ви.

През втората половина от месеца ставате значително по-сериозни и отговорни. Съсредоточавате усилията си в работа. Мислите за своя режим и какво е нужно да подобрите, за да живеете по-здравословно. Обмисляте промени в работната среда, които да подобрят вашата продуктивност. Общувате предимно по работа с колеги или хора, работещи във вашата сфера. По отношение на любовта обръщате повече внимание на най-близките ви партньорства, било то интимни или професионални. Търсите компромисни решения, които да удовлетворяват и двете страни. Най-добре работите в сътрудничество с партньор при комуникация на четири очи. Искате да постигнете хармония с живота. Около Пълнолунието на 28 юни изпитвате желание да се затворите в себе си, да разсъждавате върху миналото, да преодолеете обидите и разочарованията и да се пречистите духовно.

 

Зодия Риби през юни


17 май

През първата половина от месеца вниманието ви ще бъде насочено към семейството и домашната среда. Прекарвате повече време с близките си. Може да промените интериора на жилището и да го превърнете в крепост, в която сте сигурни и спокойни. По-емоционални сте от обикновено и взимате решения въз основа на чувствата. Отдава ви се особено добре общуването със семейството, но трудно се отпускате на непознато място сред чужди хора. В любовта сте изключително романтични и искате да се забавлявате със своята половинка. Ако сте необвързани, сега е моментът да започнете нова любовна връзка. Лесно привличате обекта на чувствата си. Може да срещнете любовта в лицето на творческа личност. Ставате изключително търсени. Около Новолунието на 13 юни може да започнете нов проект, свързани с подобряването на семейната среда.

През втората половина от месеца излизате от черупката си и ставате много по-общителни. Успешно привличате чуждото внимание към себе си. Изразявате се драматично и предизвиквате интерес. Особено щедри сте и правите останалите хора щастливи. Захващате се с творческа дейност. Общувате с лекота и привличате останалите с думите си. Може да срещнете вдъхновяващи нови хора с младежко и жизнерадостно излъчване. В любовта ставате малко по-сериозни и отговорни. Подхождате към кандидатите за сърцето ви по обективен и дистанциран начин. Преценявате внимателно кой е подходящ за ваш партньор. Около Пълнолунието на 28 юни може да настъпят промени в приятелската ви среда - да смените обкръжението си или да започнете съвместна работа с приятели по обществена кауза.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова