сряда, 9 май 2018 г.

Транзит на Луната в Риби


 

Всеки месец Луната прекарва по два-дни и половина в знака Риби. През този кратък период се променя възприятието на хората към света под влияние на кротките, умълчани и вглабени рибки.

 

Какво е характерно за транзита на Луната в Риби?


 

Когато сме под влияние на Луната в Риби, ние се чувстваме някак откъснати от реалността. Гмуркаме се с главата надолу в мечтите. Отделяме повече време на артистични занимания. Използваме въображението и творческите си умения доста по-често от обикновено. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.

У нас се събужда желание да помагаме на другите. Изразяваме съпричастност и съчувствие към тяхните проблеми. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

  

Дейности, които Луната в Риби подкрепя


 

Разбрахме какво означава транзита на Луната в Риби за нас. Научихме какво се променя в нашия светоглед. Ето какви са активностите, с които може да се захванем в този период, продължаващ два дни и половина:

  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.


 

{ 4 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова