петък, 1 юни 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 1 юни петък


 

Добре дошли при нас в петък, 1 юни! Този ден е специален за всички малчугани. Днес в световен мащаб се отбелязва Деня на детето! Да са ни живи и здрави всички слънчица! Нека бъдат много щастливи нашите деца!

А освен това днес е първия ден от летния юни месец. Какъв ще бъде деня от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 1 юни


  

Вчера на обяд Луната напусна авантюристичния Стрелец и навлезе в сериозния и амбициозен Козирог. Ще остане в този знак до 3 юни, когато през нощта в 01:05 ч. ще премине във Водолей.

Луната в Козирог е практична и амбициозна. Тя има желание да работи по проекти, които ще донесат ползи в дългосрочен план. Обича да структурира, да има ясен план, по който да се движи. Изисква останалите да приемат сериозно нейните начинания. Не изпада в дълбоки емоционални състояния. Иска да се работи, а не да се чувства. Очакванията й към нейните възможности и тези на останалите хора са реалистични, дори песимистични на моменти. Трудно се доверява на другите, че ще свършат правилно работата, които имат. Затова често се натоварва с твърде много непосилни задачи.

Още информация за Луната в Козирог може да намерите ТУК!


 

Важни аспекти и позиции на 1 юни


 

  • Тригони на Венера


Днес и утре Венера сключва тригони с две планети. Тригонът с Юпитер ще бъде точен днес в 17:10 ч, а тригонът с Нептун - утре в 11:05 ч. Под влияние на тези аспекти ние сме отворени към нови идеи, стилове на поведение и гледни точки. Готови сме да проявим разбиране и съчувствие към другите, да бъдем щедри с тях (чак до глупост). Настроението ни е весело и романтично. Склонни сме да се доверяваме лесно. Търсим смисъл във връзките и дейностите, които вършим. Търсим отвъд очевидното. Времето е подходящо да споделим своите чувства и емоции с останалите.

  • Меркурий тригон Марс


Друг тригон оказва влияние днес - този между Меркурий и Марс. Този аспект ни помага да впрегнем идеите си в конкретно действие. Умът ни е остър и бърз. Обменянето на идеи става изключително лесно. Общуваме с лекота и без задръжки.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 1 юни


17 май

Днес се фокусирате върху нещата, които са от истинско значение за вас в духовен и емоционален план. Свързвате се с хората на по-дълбоко ниво, усещате вдъхновение и стигате до прозрения. Времето е подходящо да проучите чувствителен въпрос, да се изправите лице в лице със страховете или да подновите работа по стар проект. Изпитате удовлетворение от интимните преживявания с близък човек и от това, че днес сте особено честни със себе си. Готови сте да рушите граници и да разбивате стени. Учите се да прощавате и да се освобождавате от стар емоционален товар. По-щедри сте от обикновено и използвате топъл и доверчив подход към останалите. Интуицията ви е изключително силна.

 

Зодия Телец на 1 юни


17 май

Тези дни искате да научите повече за хората около вас. Общувате и изразявате себе си по нов начин. Развивате се в добра посока и другите оценяват вашите постижения. Подобрявате отношенията си със специален за вас човек. Откривате нови по задоволителни начини да изразите своята индивидуалност. Искате да разширите ваш проект, да се захванете с писмена дейност или да общувате. Може да срещнете приятен събеседник или партньор докато тичате по задачи, разхождате се в квартала или общувате в интернет. В страхотна форма сте за общуване и създаване на контакти.

 

Зодия Близнаци на 1 юни


17 май

Денят е потенциално добър за отношенията ви с хората, особено ако са свързани с работата ви. Може да се захванете с развитието на ново умение или да измислите здравословен режим за себе си. Мотивирани сте да подобрите живота си. Получавате помощ по практичен въпрос от ваш близък и това подсилва усещането ви за сигурност. Ясно виждате как усилията ви допринасят за увеличаване на доходите. Имате силен апетит за удоволствия. Свързвате се с вътрешните си нужди и копнежи и се чувствате особено креативни. Използвате своята интуиция, артистизъм, чар и въображение за решаване на финансови и бизнес въпроси.

 

Зодия Рак на 1 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сте настроени на романтична вълна. Мечтаете за красиви неща, приключения и ситуации. Изразявате себе си по креативни начин, създавайки нещо прекрасно и вдъхновяващо. Вие сте особено грациозни и привлекателни. Хората ви виждат в благоприятна светлина. Времето е подходящо за явяване на интервю  или презентация, защото лесно печелите чуждото доверие. Възникват възможности за сътрудничество и споделено щастие. Откривате нова страст, хоби, интерес или дори любов. В настроение сте за нещо по-екзотично. Търсите начин да се отървете от еднообразието. По-състрадателни сте от обикновено. Готови сте да простите обидите и прегрешенията на останалите.

 

Зодия Лъв на 1 юни


17 май

Днес сте готови да се примирите със ситуация от миналото, вероятно свързана с ваша връзка, и да се наслаждавате на приятни преживявания. Освобождаването от личен проблем може да ви подейства много освежаващо и да ви даде нови сили. Предпочитате удобството на дома и познатата семейна обстановка, което е нетипично за вас. Наслаждавате се на тихи моменти на усамотение. Намирате компанията на най-близките ви хора за особено приятна. Отваряте сърцето и душата си за тях.

 

Зодия Дева на 1 юни


17 май

Днес за вас е особено подходящо да работите в екип, да споделяте своите идеи и планове със съмишленци.  Вашата щедрост и откритост привличат позитивно внимание. Служебните и творчески занимания са доста продуктивни. Вие сте силни, мотивирани и гледате оптимистично към бъдещето. Обръщате нужното внимание на приятелите. Общувате гладко и без задръжки. Виждате хората и своите чувства в добра светлина. Намирате за важни както духовните нужди, така е нуждата да сте сред хората и да общувате.

 

Зодия Везни на 1 юни


17 май

Имате добро предчувствие за отношенията с даден човек, проект върху който работите или за ситуацията като цяло. Изпитвате удовлетворение, удобство и лекота. Чувство за свобода изпълва вашия ден. Изникват възможности за допълнителни доходи или промени на работното място. Възможно е да получавате или давате подаръци. Искате да се потопите в удоволствия, но пък денят е също подходящ за развитие на бизнеса. Добре да харчите без да се притеснявате, но по-добре вложете средства в нещо стойностно. Вашата щедрост и поглед над нещата подобрява личните и професионални връзки. Излъчвате чар и привлекателност и привличате чуждото внимание. Добре е да сте открити, но ако добавите известна тайнственост около своята личност, ще бъдете още по-търсени и ценени.

 

Зодия Скорпион на 1 юни


17 май

Днес вашата креативност, чар и привлекателност излизат на преден план. Споделяте идеи и опит с другите. Желаете да се свържете с някого и сте готови да напуснете зоната си на комфорт. Приемате нещата такива, каквито са. Благодарение на позитивното си мислене, привличате внимание. Лесно печелите чуждото доверие и затова е подходящо да се явите на интервю, на среща или презентация, където да се представите в положителна светлина. Забравяте за стари разочарования и се освобождавате от негативни мисли. Прощавате, приемате чуждите недостатъци и продължавате напред, изпълнени сте ентусиазъм и вяра.

 

Зодия Стрелец на 1 юни


17 май

Днес са възможни забавяния в социален план или във връзките ви с хората. Не търсете кой знае какъв подтекст в случващото се. Склонни сте да виждате повече недостатъците, отколкото силните страни на нещата. Съмнявате се във всеки план, всеки човек, дори в себе си. Използвайте този временен блокаж, за да си поемете дъх. Започвате да гледате по-реалистично на връзките и проектите. При разговор сте склонни да поддържате негативна гледна точка. Не позволявайте на несигурността да ви отклонява от пътя. Денят е объркан, но имате възможност да помислите отново върху някои въпроси и да се погрижите за рутинните занимания.

 

Зодия Козирог на 1 юни


17 май

В добро настроение сте днес. Виждате красивата страна на всичко, дори и на недостатъците на хората. Времето е подходящо за даване и получаване на любов. Другите са отворени към вас и готови да сътрудничат. Може да се фокусирате върху минали събития и чувства, върху своите скрити желания и емоции. Може да се сблъскате с изненадващо съвпадение, което да ви зарадва. Освобождавате се от негативната енергия. Може да участвате в благотворителна дейност, да помагате на хората, без да очаквате нещо в замяна. Денят е подходящ за разрешаване на проблеми, свързани с дома, семейството, дълговете. Искате да подобрите атмосферата и да внесете чувство за хармония в личния си живот.

 

 Зодия Водолей на 1 юни


17 май

Днес фокусът е поставен върху задълженията извън работата. Другите определено ви забелязват. Може да предложите помощта си. Времето е прекрасно за любов, романтични преживявания и осигуряване на комфорт за душата и тялото. От вас строи радост и спокойствие. Гледате оптимистично на кариерата и общественото ви положение. Виждате смисъл в това, което правите. Получавате добри отзиви за дейността си. Може да откриете идея или метод, който да улесни ежедневието ви. Готови сте да подадете ръка на нуждаещите се и с това привличате само хубави събития в живота си.

 

Зодия Риби на 1 юни


17 май

Нежност, състрадание и топлота – това е пътят към щастието. Привличате в живота си хубави вещи, добри хора, доста внимание и положителни ситуации. Границите между вас и другите се стопяват, връзките ви с тях се заздравяват. В благоприятна позиция сте за романтика, приключения, обучение, пътуване, комуникация и творчество. Изразявате себе си по уникален начин. Оставяте свой собствен печат върху всичко, до което се докоснете. Искате да се посветите на авантюри и да усетите свободата. Срещате се с хора и се наслаждавате на себе си. Възможно е чувствата ви към някого да се разраснат, а той да изрази своята признателност към вас. Може да се захванете с изучаването на нова интересна тема. Способни сте да давате и получавате много любов през днешния ден.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова