понеделник, 11 юни 2018 г. 

Седмичен хороскоп


от 11 до 17 юни


 

Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?

 

Разположение на планетите


 

от 11 до 17 юни

Седмицата започва с практичната Луна в Телец, която трябва да се занимава със силни чувства. Но Новолунието в Близнаци, което е в сряда, помага да се борим с тези емоции, защото гледаме по-обективно на ситуациите.

В понеделник Меркурий, планетата, която отговаря за общуването и мисълта, е все още в Близнаци. Това е благоприятна позиция, защото ни прави по-общителни и интелектуално насочени. А и да не забравяме, че Меркурий се чувства като у дома си в Близнаци, защото е управител именно на този знак. Във вторник, обаче, планетата преминава в знака Рак и ще остане там до 29 юни. През този 18-дневен период, докато Меркурий е в Рак, начинът, по който общуваме, мислите, които минават през ума ни, ще бъдат обвързани с емоциите ни. А чувствата понякога пречат на преценката ни. Трудно може да запазим неутрална позиция по въпросите, които ни засягат лично, което беше възможно при Меркурий в Близнаци.

През тази седмица Меркурий и сериозния Сатурн попадат в два противоположни знака – Рак и Козирог. Качествата, характерни за всеки един от тези знаци, ще се противопоставят едни на други. Сатурн в Козирог ни кара да чувстваме, че нещо не е наред, а Меркурий в Рак казва „Не съм направил нищо грешно!“, защото мисли прекалено субективно и приема нещата лично.

Добри са отношенията между Слънцето в Близнаци и Марс в Водолей, тъй като и двата знака са въздушни. Ако използваме добре влиянието на всички планети през тази седмица, определено ще успеем да преодолеем трудностите. За съжаление, това, което може да развали настроението на всички е факта, че често проектираме своите емоции и предпочитания върху другите хора. Не виждаме, че всеки е индивидуален сам по себе си и изпитва дълбоки чувства, които не винаги са видими за околните.

 

Любовна прогноза


 
Новолунието в Близнаци в сряда ни учи да не се придържаме твърдо към едно конкретно мнение и да не се опитваме насила да убеждаваме партньора си да приеме нашата позиция. В четвъртък малко след полунощ Венера променя знака си и преминава от чувствителния Рак в гордия и смел Лъв. В петък планетата на любовта сключва напрегнат аспект с Уран. Под негово влияние сме склонни да изпаднем в драматични емоционални изблици, ако нещата станат твърде напрегнати. Готови сме да изразим смело позицията си, ако повече не може да се примиряваме с определена ситуация или чуждо поведение.

Позиции на Луната


 

от 11 до 17 юни

В началото на седмицата Луната е във Телец. Луната в земния Телец ни изпраща топла и реалистична енергия. Тук се срещаме лице в лице с възможностите и ограниченията, свързани с нашето физическо тяло. Емоциите са стабилни. Радваме се на търпение и спокойствие. Чувстваме се доволни и в мир със себе си.

Във вторник и сряда ще бъдем под влияние на Луна в Близнаци. Освен това в сряда в 14:49 ч. Луната достига фаза Новолуние в този знак. Когато Луната е във въздушния знак Близнаци ние се нуждаем от стимулация на ума и мисълта. Не искаме да лежим на стари лаври. Изпитваме непрекъсната нужда да действаме и да развиваме своите умствени възможности.

Разберете още за Новолунието в Близнаци ТУК!

В четвъртък сутринта Луната минава в Рак. Когато Луната е в Рак, ние се стремим да осигурим комфорт на себе си и останалите. Изпитваме вътрешна нужда да помагаме, да бъдем нежни и разбрани. Все пак не е толкова трудно да обичаш и да бъдеш обичан. Ставаме изключително чувствителни и състрадателни. В четвъртък и петък ще бъдем доста по-емоционални от обикновено, защото освен Луната, Меркурий също е в Рак. Всичко, което мислим и казваме, ще е оцветено от нашите чувства и вътрешни усещания.

През уикенда ще бъдем под влиянието на Луна в Лъв. Когато Луната е в този знак, ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Отиваме там, където има екшън. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска. Привличат ни цветни, специални места като музеи, галерии, панаири, фестивали, шикозни бутици. Готови сме да облечем костюми, да организираме детски партита. Трябва да имаме в предвид, че в четвъртък и Венера се премества в царствения знак на Лъвовете.

 

 Прогноза за Овен от 11 до 17 юни


През седмицата
Не понасяте някой да ви противоречи. Под влиянието на агресивния Марс, егото ви отново е неконтролируемо. Не се опитвайте винаги да сте най-отгоре. Тази седмица ще си създадете нови врагове.

През уикенда


Заради негативното влияние на квадрат между Марс и Уран финансите ви са под заплаха. Ще похарчите доста пари този уикенд. Ако през седмицата не сте обръщали достатъчно внимание на партньора си, той ще ви накара да си платите за това през седмицата. Възможно е и той да ви игнорира.

Съвети


Слезте най-после от златната кула, в която живеете. За кои се мислите? Стига сте гледали подигравателно към хората. А кога ще се грижите за финансите си като зрял и отговорен човек? Не бъдете толкова предсказуеми!

 
Прогноза за Телец от 11 до 17 юни


През седмицата


На работното място предстои да направят някои промени. Определено сте притеснени, а вашия партньор не прави нищо, за да ви успокои. Под негативното влияние на Венера, той или тя няма да се интересува достатъчно от проблемите ви.

През уикенда


Вашата половинка не спира да си мечтае за ваканция и почивка. Но вашите финанси не са в достатъчно добро състояние, за да помислите сериозно за осъществяването на това желание.

СъветиНе променяйте работните си навици и не правете от мухата слон в професионален план. В личните отношения, не бъдете прекалено критични. Не обвинявайте партньора си за поведението му.

 

Прогноза за Близнаци от 11 до 17 юни


През седмицата
Тази седмица Луната не е ваш приятел. Въпреки че Новолунието е във вашия знак, земния спътник сключва доста неприятни аспекти. Хората може да се възползват от вашата щедрост. Няма да се разочаровате особено, ако това се случи с ваш приятел или колега. Ще усетите горчивина, обаче, ако се почувствате предадени от вашия партньор.

През уикенда


По възможност не давайте пари на заем този уикенд, дори на най-добрия си приятел или на член от семейството. Трудно ще си получите парите обратно този път.

Съвети
Отмъщението се сервира студено и вие търсите начин да си отмъстите на хора, които са се възползвали от вас. Не слизайте на тяхното ниво. Всичко се връща на този свят. Кармата ще си свърши работата вместо вас.

 Прогноза за Рак от 11 до 17 юни


През седмицата


И ти, и твой партньор сте твърде самонадеяни, склонни към спорове и с огромно чувство за притежание в момента. Очаква ви доста объркана седмица в емоционален план. Поне на работното място всичко се движи по план.


През уикенда
Спестяванията ви се изпаряват прекалено бързо, преди да се усетите. Спрете да харчите парите, които сте заделили за черни дни. Накрая нищо няма да ви остане.


Съвети


Прогноза за Лъв от 11 до 17 юни


През седмицата


Виждате само предимствата на връзката си тази седмица. Вашата половинка определено ще се постарае да ви накара да се чувствате добре. Колко хубаво! Това е свежо начало, от което се нуждаят вашите отношения.

През уикенда

Чувствате се страхотно, сякаш на върха на света. Като че ли винаги се оказвате на правилното място в правилното време. Нали така, скъпи Лъвове? Знаете много добре, че всеки сам създава късмета си.


Съвети


Не се страхувайте да покажете своята признателност към любимия ви човек. Ако работите заедно по-вълнуващ проект, това ще ви сближи още повече.Прогноза за Дева от 11 до 17 юни


През седмицата

Меркурий навлиза във вашия дом на приятелствата. Това ви прави грижовни, забавни и общителни тази седмица. Достатъчно, за да привлечете голяма доза позитивно внимание в любовен план. Определено ще помните тази седмица още дълго време.

През уикенда


Подхождате много разумно по отношение на парите. Мразите да предприемате финансови рискове. Да не сте били счетоводители в предишния живот? Ако имате деца, имайте в предвид, че ще бъдат доста буйни през тези два дни. Да не кажете, че не сме ви предупредили!

Съвети


Що се отнася до парите, да бъдете разумни и прекалено стиснати са две напълно различни неща. В любовта бъдете готови да приемете всяко предложение. Ако имате деца, дайте им малко свобода, стига да са достатъчно големи, за да бъдат самостоятелни.

 

Прогноза за Везни от 11 до 17 юни


През седмицата

Като че ли сте единственият, който отговаря за развитието на връзката ви. Вашата половинка ви се доверява изцяло и разчита на вас да подсладите отношенията през тази седмица.

През уикенда


Ще прекарате уикенда в правенето на планове с хората около вас. В настроение сте за създаването на прекрасни спомени. Искате да започнете нов етап от живота.

Съвети
Прогноза за Скорпион от 11 до 17 юниПрез седмицата
Под позитивното влияние на Венера, ще бъдете по-толерантни от обикновено в любовен план. Ще се опитате да се поставите на мястото на партньора ви и да разберете неговите желания. Марс подкрепя финансите ви. Способността ви да водите преговори е впечатляваща.

През уикенда


Възможно е да страдате от главоболие този уикенд. Не е кой знае колко притеснително, но може да попречи на някои планове през следващите две дни. Починете си малко. Все пак не сте машини. Работната седмица е толкова натоварваща.

Съвети
Освободете ума си от тревогите вечер преди лягане, ако искате да си починете добре. Научете се да се отпускате. Няма смисъл да се преуморявате толкова.

 Прогноза за Стрелец от 11 до 17 юниПрез седмицата
Тази седмица планетите са изключително позитивно настроени към вашия любовен живот. Постигате съгласие с партньори си по почти всички въпроси. Работете заедно за подобряване на условията на живот. Страхотен екип сте.

През уикенда


Готови сте да помагате и да се грижите за любимите си хора. Приятна компания сте за партньора, децата, роднините. Всички се чувстват щастливи и защитени под вашата опека.

Съвети
Добре се грижите за близките си. Но кой ще се погрижи за вас? Отделете малко време за почивка и се занимавайте с приятни за вас самите неща. Никой няма да ви критикува, така че не се тревожете.

 Прогноза за Козирог от 11 до 17 юни


През седмицата


Стресиращите аспекти на Венера ще окажат влияние на връзката ви и ще предизвикат спорове с вашата половинка. Планетата на любовта ще ви принуди да си зададете някои важни въпроси.

През уикенда


Препоръчваме ви да попътувате или да вземете участие в групови занимания през уикенда. Може да посетите спорно събитие или да се разходите до популярна туристическа дестинация. Искате да забравите за обърканите отношения във връзката ви или семейния живот.


Съвети


Трудно е да вземете някои решения, но понякога се налага, ако искате животът ви да продължи в правилната посока. И внимавайте с финансите. Не е нужно да харчите толкова средства, само и само да забравите за проблемите.

 

Прогноза за Водолей от 11 до 17 юниПрез седмицата


Венера ви превръща в голям специалист по любовните въпроси. Ще бъдете най-палавият знак тази седмица. Трудно ви е да контролирате импулсите и желанията си. Колко вълнуващо! Звездите предвещават страстни преживявания за вас.

През уикенда


Квадратът между Марс и Уран ви носи примамливи предложения. Бъдете внимателни и помнете, че някои неща изглеждат прекалено хубави, за да са истина. Ако грабвате всяка възможност, по-късно може да страдате от наранено его или да преживеете загуба на пари.

Съвети

Помнете, че любимите ви хора не ви дължат нищо. Тяхната основна цел в живота не е да правят вас щастливи. Бъдете по-мили. Що се отнася до парите, спрете да се надявате на печалба от лотарията. Никой не забогатява ей така от нищото, без да е работил упорито.

 
Прогноза за Риби от 11 до 17 юниПрез седмицата
В любовните отношения търпението ви започва да се изчерпва. В момента със сигурност не сте от най-толерантните любовници. Искате постоянно да контролирате партньора си.

През уикенда


Нептун ви е приготвил един труден уикенд що се отнася до финансите ви. Да не би да сте загубили работата си или важен проект да е пропаднал напоследък? Ако е така, защо продължавате да харчите пари, сякаш всичко е наред?

Съвети

Не се дръжте като деспот на работното място. Партньорът ви не е ваш роб. Покажете малко повече уважение. Що се отнася до финансите, време е да се събудите от приказката и да погледнете реално на нещата. Ако имате нови източници на доход, уверете се, че те отговарят на вашите парични навици.

 Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fKopy74weus[/embedyt]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова