неделя, 10 юни 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 11 юни понеделник


 

Все по-често в социалните медии ни заливат снимки на екзотични дестинации за лятна почивка. Е, за някои от нас още не е настъпил отпускарският сезон. Налага се да работим. Нека да видим има ли лъч надежда в хороскопа за първия ден от новата седмица. 

Какъв ще бъде 11 юни от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 11 юни


 Вчера сутринта в 07:05 ч. Луната се сбогува с решителните и енергични Овни и навлезе в света на стабилните и уравновесени Телци. Ще бъдем под влияние на тази земна Луна до вторник, когато около 10 ч. земният спътник ще премине в приказливите и закачливи Близнаци.

Луната в земния Телец ни изпраща топла и реалистична енергия. Управляваният от Венера Телец е втория знак в зодиака. Тук се срещаме лице в лице с възможностите и ограниченията, свързани с нашето физическо тяло. Емоциите са стабилни. Радваме се на търпение и спокойствие. Чувстваме се доволни и в мир със себе си.

Още информация за Луната във Телец може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 11 юни


 

  • Аспекти на Луната


Луната прекарва деня в знака Телец като сключва няколко благоприятни аспекта: квинтил с Венера (точен в 08:38 ч.), секстил с Нептун (точен в 11:21 ч.) и тригон с Плутон (точен в 18:30 ч.). Под тяхното влияние се чувстваме по-удобно в кожата си. Привличат ни чувствени удоволствия. Търсим спокойствие и намираме радост в добре познати занимания. Предпочитаме да обитаваме комфортна среда, която сами сме създали за себе си. Няма и следа от нетърпението и нервността, които ни бяха обхванали, докато Луната беше в Овен. Може да открием загубен предмет, да намерим ново приложение на нещо или нов смисъл в отношенията ни с някого. Вероятно ще се сетим за нещо от миналото ни, което може да ни помогне в текущата ситуация. Време е да се подложим на трансформация като изкореним лошите, за да използваме по-ползотворно добрите практики.

  • Слънце куинкокс Плутон


Въпреки ползотворното влияние на Луната, този аспект на Слънцето с Плутон (точен в 19:49 ч.) ни принуждава да направим някои промени на установения ред, за да имаме отново усещането, че се развиваме. Може да има промяна в разпределението на властта в отношенията. Вероятно сме изправени пред пречки, които ни карат да се чувстваме безсилни и да се борим за промяна. Проявяваме нерешителност, тъй като не сме сигурни как точно трябва да подходим към даден въпрос. Или пък трябва да се отървем от вещи, хора, за да претърпим психологическо развитие.

Още информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 11 юни


8 юни

Днес е най-добре да контролирате яда и раздразнението си, особено на работното място. Изпитвате странно чувство, че нещо е наред, и губите почва под краката си. Сякаш правите компромиси със себе си и своите ценности. Напрежението вероятно е породено от тревоги за дългосрочните планове, отговорностите и репутацията. Не се поддавайте на параноята. Фокусирайте се върху слабите места и ги коригирайте. Решавайте проблемите един по един, за да бъдете успешни през днешния ден.

 

Зодия Телец на 11 юни
Възможни са недоразумения по отношение на харчовете, ценностите и уважението във връзките ви с хората. Водите вътрешна битка и се питате дали сте взели правилните решения напоследък. През първата част от понеделник ще се приспособявате към реда. Миналото не може да бъде пренаписано, затова не съжалявайте прекалено за него. Възможно е хората около вас да са недоволни един от друг и очакват от вас да отсъдите кой е крив и кой – прав. Помислете внимателно коя страна да защитите, за да не объркате живота си още повече. Има тенденция да премисляте твърде много нещата. Но някои от аспектите ви помагат да се измъкнете от това и ви дават прекрасни възможности да изразите себе си.

 

Зодия Близнаци на 11 юни


17 май

Поради аспект на Слънцето във вашия знак с Плутон в Козирог, днес са възможни някои проблеми. Изпитвате необясним страх от измама, предателство. Измъчва ви странно чувство за ревност. Изследвайки причините за тези усещания, разбирате по-добре какво ви прави несигурни. При някои от вас може да се случи измяна, но тя е в резултат от предишен проблем, който е останал неразрешен в миналото. Настроението ви ще бъде понижено като резултат. Не е приятно някой да ви дръпне килимчето от под краката, но и не е добре да мислите прекалено за лошата ситуация. За щастие Слънцето сключва добър аспект с Юпитер и ви помага да намерите решение или поне да се издигнете над проблемите и да бъдете малко по-позитивни.

 

Зодия Рак на 11 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Тези дни определено се нуждаете от повече време за почивка, но някои неща ви пречат да осъществите това. Страхувате се от промени в приятелските и интимните ви отношения. Има опасност да бъдете въвлечени в емоционални игри. Имате желание да избегнете проблемите, вместо да се изправите между тях. По-добре не обръщайте внимание на това си усещане. Днес сте в състояние да измислите как да се предпазите от клюки или да спестите личните си проблеми на околните. Не се страхувайте да изследвате чувствата си. Ако изпитвате страхове и чувство за вина за минали събития, по-добре се опитайте да откриете корените на трудностите. Аспект между Слънцето и Юпитер ви помага.

 

Зодия Лъв на 11 юни


17 май

Днес сте прекалено ангажирани с мисли за работата и за здравето си. Вероятно имате желание да действате по определен въпрос, но все още чакате да видите как ще се развият нещата. По-добре вземете отговорностите в свои ръце и си обещайте да ги разрешите възможно най-скоро. През втората половина на деня ще почувствате вдъхновение от използването на нови, алтернативни методи. Изпитвате удовлетворение от семейни занимания. Забавлявате се добре с близките си, ангажирайки се в добре познати дейности. Днес сте особено привлекателни за другите.

 

Зодия Дева на 11 юни


17 май

Днес търсите скрит смисъл в ситуациите и се тревожете прекалено за неща, които не можете да контролирате. Помислете как да преодолеете страховете. Не се старайте да свършите всичките си задачи на всяка цена. Преследването на личните интереси и провеждането на приятни разговори ви помагат и да се освободите от напрежението. Научете се да контролирате своята несигурност и така ще откриете какво ви прави уязвими. Денят е подходящ да смените обстановката и да се почувствате освежени.

 

Зодия Везни на 11 юни


17 май

Изпитвате желание за свобода, но емоциите ви са объркани, особено във връзка със семейни въпроси. Хората може да ви дърпат в различни посоки, а пък вие се борите със страха си от промяна. Оставете мистериите сами да се разгадаят. Подхранете своя непокорен дух с нови знания или пробвайте различен дневен режим. Ако преодолеете склонността си да правите от мухата слон, ще намалите стреса и ще придобиете по-добра представа за нещата. Като оставим обърканите чувства настрани, денят е подходящ за разрешаване на практични проблеми и за измисляне на нов начин за повишаване на доходите.

 

Зодия Скорпион на 11 юни


17 май

Днес тревогите са свързани с комуникацията, образованието, преследването на личните интереси. Погрижете се за себе си и спрете да мислите прекалено за всичко. Не позволявайте на желанието да контролирате всичко да пречи на най-близките ви отношения. Трудно излизате от зоната на проблемите. Но ще се почувствате много по-добре, ако го направите. Време е да поправите стари грешки и да върнете нещата в обичайното им русло. Доста сте привлекателни, дори и вътрешно да не се чувствате добре. Възможно е да разрешите някои проблеми, като ги проучите из основи.

 

Зодия Стрелец на 11 юни


17 май

Днес се занимавате с въпроси, които все още нямат разрешение. Фокусирайте се върху това, което може да контролирате, и работете по проблемите стъпка по стъпка. Не позволявайте на финансовите тревоги да завладеят деня ви. По-трудно се доверявате на останалите, но ако се държите на дистанция, няма да получите нужните отговори. Днес сте особено привлекателни и ще усетите това най-вече когато се отървете от проблемите и страховете. Близък приятел или партньор ви помага да разберете по-добре чувствителна тема.

 

Зодия Козирог на 11 юни


17 май

Тази сутрин тревога и чувство за вина пречат на вашата продуктивност. Възможно е да се съмнявате в смисъла на текущите ви планове и цели. Чудите се дали да продължите да ги следвате. Все пак днес успешно ще откриете кои са вашите приоритети. Добре е да се фокусирате върху работата си. Веднага щом преодолеете трудностите от сутринта, ще изпитате удовлетворение. В добри отношения сте със свой колега. Чувствате се мотивирани да се справите със задачите.

 

 Зодия Водолей на 11 юни


17 май

Днес вероятно сте обладани от натрапчиви мисли. Мислейки отново и отново върху един и същ проблем, няма да го разреши. Потърсете друг подход. Време е за промени. Ровенето в стари неразрешени проблеми ви пречи да се наслаждавате на текущия момент. Страхувате се да изразите мнението си, защото не искате да допуснете другите до вашия свят. Изследвайте вашите страхове, но не се фокусирайте прекалено върху тях. По възможност се отървете от подозренията и негативното мислене. Въпреки всичко, днес показвате доста успешно творческите си таланти в работата.

 

Зодия Риби на 11 юни


17 май

Обстоятелствата през днешния ден са такива, че е нужно да направите промени в своите планове. Време е да оставите нещо в миналото или да погледнете на нещата от друга гледна точка. Страхувате се, че пропускате нещо в социалния си живот. Възможни са борби за власт, затова за вас е по-добре да се държите на дистанция. Опитвате се да контролирате всеки аспект от дадена връзка или проект и това ви натоварва излишно. Въпреки  трудностите, денят се очертава особено благоприятен, ако работите в сферата на образованието или се посветите на дейности, разширящи вашите познания и разбирания за живота.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова