сряда, 13 юни 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 13 юни сряда


 

Все по-често в социалните медии ни заливат снимки на екзотични дестинации за лятна почивка. Е, за някои от нас още не е настъпил отпускарският сезон. Налага се да работим. Нека да видим има ли лъч надежда в хороскопа за нас. 

Какъв ще бъде 13 юни от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 13 юни


  

Вчера в 09:54 ч. Луната се сбогува със стабилните и практични Телци и навлезе в света на приказливите и разсеяни Близнаци. Ще бъдем под влияние на тази земна Луна до четвъртък, когато около 10 ч. земният спътник ще премине в срамежливите и чувствителни Раци.

Общуването е изключително важно за Луната в Близнаци. Може да прекараме голяма част от следващите два дни в разговори по телефона, изпращане на съобщения и имейли. Възможно е да предприемем кратки пътувания, за да се видим с някого. Търсим компанията на хора, за да ни поддържат ангажирани и да пълнят нашите умове със знания и информация. Ставаме изключително любопитни към всичко и всеки и търсим разнообразието в живота.

Луната е без курс от момента на Новолунието тази вечер до 10:22 ч утре сутрин.

Още за Луната в Близнаци може да намерите ТУК!

Тази вечер Луната в 22:44 ч. достига Новолуние в Близнаци. Това е важен момент за нас, тъй като времето е изключително подходящо за стартиране на нови проекти. Може да оставим зад гърба си вещи, хора и ситуации, които са спирали развитието ни. От днес до Пълнолунието, което този месец е на 28 юни, лунния кръг нараства все повече и повече. Така Луната ни дава нужната енергия, с която да работим смело по начинанията. Проектите, с които се захванем сега, ще достигнат своята цялост по време на Пълнолунието.

Още за Новолунието в Близнаци може да откриете ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 13 юни


 

  • Меркурий секстил Уран


Този аспект ще бъде точен днес в 14:30 ч. Той ни насърчава да използваме нови подходи в работата си и да се доверим на технологиите. Интуицията ни е силна и в ума ни се раждат нови идеи, изникват сякаш от нищото. Мислим по оригинален начин. Решаваме проблемите по иновативни начини. Ще се почувстваме изключително добре, ако разнообразим режима си и включим нови интересни преживявания.

  • Меркурий квадрат Хирон


Този аспект ще бъде точен на 14 юни, малко след полунощ в 00:16 ч. Той показва, че може да изпитваме известна несигурност в нас самите. Под негово влияние днес и утре ще бъдем малко по-чувствителни от обикновено и ще приемаме прекалено лично критиката. Съмняваме се в правилната ни преценка, когато трябва да разрешаваме проблеми, да правим избор, да се учим от опита си или да изразяваме нуждите си.

Още информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 13 юни


8 юни

Днес се разбирате отлично с половинката си, ако сте обвързани. Гледате в една и съща посока и искате едни и същи неща. Освен на взаимна любов, отношенията ви се крепят на едно стабилно приятелство. Добър екип сте. Ако сте необвързани, може да започнете платоническа връзка или повърхностни, чисто интимни отношения. Имате възможност да се позабавлявате, без да поемате каквито и да било отговорности. По отношение на здравето, опитайте се да предотвратите някои лоши последствия, и обърнете внимание на сигналите, които изпраща тялото ви. В работен план провеждате хармонични разговори с колеги, сътрудници, висшестоящи. Изпитвате нужда да контролирате нещата, затова сте изключително внимателни къде какво казвате.

 

Зодия Телец на 13 юни
Ако сте обвързани, искате връзката ви да върви хармонично. Готови сте да разрешите проблемите, които стоят пред вас и партньора ви. По време на Новолунието ще работите за подобряване на семейната обстановка и за постигане на стабилност и хармония. Имате невероятния шанс да подобрите важни отношения в живота ви. Днес сте особено доволни от това, което виждате в огледалото. В работата нещата вървят отлично. Резултатите, които постигате са доказателство, че давате най-доброто от себе си. Възможно е да получите повишение.

 

Зодия Близнаци на 13 юни


17 май

Ако сте обвързани е възможно да планирате романтична среща, която да ви осигури повече време насаме с любимия човек. Знаете много добре, че добрата връзка изисква много работа, и се стараете да поддържате пламъка и страстта. Ако сте необвързани, може да получите палаво съобщение от човек, който намирате за привлекателен, точно когато се бяхте отчаяли, че някога ще намерите любовта. Бъдете смели. Поканете този човек на среща. Що се отнася до здравето, външно изглеждате добре, но вътрешно като че ли не сте енергични, както обикновено. Старите болежки започват да си казват думата. На работното място имате чувството, че сте зациклили. Възможно е да сте на кръстопът в кариерата и да се налага да предприемете смела стъпка напред. Но първо попитайте за одобрението на настоящия ви шеф.

 

Зодия Рак на 13 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Възползвайте се максимално от настоящия момент и се радвайте на партньора си, вместо да го изнервяте. Не искайте прекалено много от него, тъй като той може да се отегчи и да се отдръпне от вас. Ако все още не сте във връзка, но се виждате с някого, възможно е вашето променливо поведение да отблъсне потенциалния ви партньор. По отношение на здравето, тялото ви продължава да работи, но умът ви се уморява. Ако може го изключете за малко поне. В професионален план Меркурий подкрепя амбициите ви. Въображението ви е изключително креативно днес и кариерата определено търпи развитие.

 

Зодия Лъв на 13 юни


17 май

Нещата не вървят особено добре в отношенията с половинката ви. Но не е чак толкова лошо, колкото на вас ви се струва. Просто вие драматизирате. Недоволството ви нараства, а това ядосва човекът до вас. Постарайте се да не нарушавате добрия тон помежду ви. Ако сте необързани сте прекалено объркани в емоциите си, за да започнете нова връзка. Слезте на земята и спрете да мечтаете за своя принц или принцеса. Ако искате да срещнете подходящ партньор, трябва да излезете от черупката си. По отношение на здравето, постарайте се да отговаряте на нуждите на тялото си. Мотивирани сте в професионален план. Стремите се да сте перфектни в очите на висшестоящите. Но интуицията ви не е особено силна, затова се доверявайте повече на твърдите факти.

 

Зодия Дева на 13 юни


17 май

Днес изпитвате недоволство от връзката си, но не искате да провалите отношенията между вас и партньора ви, затова предпочитате да си замълчите. Ако сте необвързани, не бъдете прекалено крайни, мислейки че няма да откриете любовта. Днес има голяма вероятност да си паднете по някого. Променете начина си на флиртуване, защото е напълно остарял. Действайте бавно, стъпка по стъпка. По отношение на здравето, възможно е да се събудите с хронични болки. Използвайте обичайните методи да се справите с тях. В работата имате нужните ресурси, за да преодолеете трудностите. Търсите подходящия метод, с който ще пожънете успех. Пълни сте с добри идеи и обещаващи амбиции. Просто трябва да се организирате добре.

 

Зодия Везни на 13 юни


17 май

Днес сякаш разбивате стена с главата си, само и само да се доберете до партньора си. Но той или тя не забелязва вашите усилия. Каквото и да кажете, то се възприема по грешен начин. Чудите се има ли въобще бъдеще вашата връзка. Ако сте необвързани, вероятно сте решили да опознаете някого като приятел, преди да си позволите да се влюбите в него. Не позволявайте да ви въртят на малкия ви пръст. Милите думи и хитрата усмивка може да крият много неща. Що се отнася до здравето, режимът, който спазвахте напоследък, най-после се отплаща. Продължавайте в този дух. В професионален план намирате решение дори на най-сложните проблеми. Позитивното ви отношение ви помага да успеете. Решавате да се доверите на инстинктите си.

 

Зодия Скорпион на 13 юни


17 май

Днес сте изключително търпеливи и дипломатични. Партньорът ви разкрива пред вас недоволството от връзката, а вие сте способни да разгадаете напълно какво се случва в неговата или нейната глава. Не се съмнявате в чувствата, но предпочитате да чуете мнението му веднъж завинаги. Щом уточните очакванията си един към друг, връзката ви ще се върне в правилния път. Ако сте необвързани, вероятно сте привлечени от тайнствен човек, който изпробва търпението ви. Не разкрива характера и чувствата си пред вас. Стъпка по стъпка ще спечелите доверието му. Влюбвате се бавно, но сигурно. По отношение на здравето, добре е да се захванете със спортуване, ако не за отслабване, то поне да се разведрите. В професионален план, бъдете колкото се може по-дипломатични и подвижни. Внимавайте да не развалите отношенията си с колегите или шефовете. Меркурий е във вашия воден събрат – знака Рак – и стимулира социалните ви умения.

 

Зодия Стрелец на 13 юни


17 май

Разбирате се отлично с партньора си. Той е мил и готов да ви изслуша. Усещате, че връзката ви е стабилна отново, въпреки трудностите в миналото. Ако сте необвързани, може да усетите привличане към някого, а вашият ентусиазъм и отлично чувство за хумор ще бъдат забелязани. Чувствате се по-спокойни от обикновено и усмивката ви радва всички. Възможно е да попаднете във флирт. Каквото и да става, не си поставяйте ограничения. В кариерен план, неприятна случва ви кара да се съмнявате в избора си на професия или способността ви да се впишете в новия колектив. Не взимайте прибързани решения и не се подценявайте. Поддържайте сегашния си курс на поведение и ще успеете в крайна сметка.

 

Зодия Козирог на 13 юни


17 май

Използвайте мощните импулси на Новолунието, за да превърнете жилището си в удобно любовно гнездо. Неразделни сте с вашата половинка и прекарвате заедно всеки един момент. Ако сте необвързани, достатъчно обиграни сте, за да спрете погледа си на човек, който отговаря изцяло на очакванията ви. Чувствате се напълно здрави и жизнени. Няма от какво да се оплаквате. Мислите ви са ясни и организирани. По отношение на кариерата, струва ви се, че работата ви не е особено вълнуваща, но няма нужда да се оплаквате на всички от нея. Причината да се примирявате със скуката са добрите доходи и разбирателството сред колегите.

 

 Зодия Водолей на 13 юни


17 май

Ако сте обвързани, връзката ви не е особено стабилна и не сте напълно искрени с половинката си. На вашия партньор му писва постоянно да ви уверява в чувствата си. Решавате, че е по-лесно да заровите глава в пясъка, вместо да разрешите проблемите. Ако сте необвързани, възможно е да сте открили човек, с който се допълвате интелектуално, но начините ви на живот или разбиранията ви за любовта са напълно несъвместими. Нямате кураж да попитате тази личност какво точно мисли. За сега по-добре поддържайте само приятелство. По отношение на здравето възможно е да се появи главоболие. В работен план започвате да се чудите дали сте избрали подходящата работа. За капак - отношенията с колегите са доста напрегнати. Може би е време да обновите автобиографията си и да потърсите нова работа.

 

Зодия Риби на 13 юни


17 май

Трудно общувате с партньора си днес. Сякаш сте забравили, че имате връзка въобще. Нужно е да проведете сериозен разговор. Но никой от вас не желае да направи първата крачка. И за двамата има много па-важни неща в момента. Ако сте необвързани, но се виждате с някого от скоро, днес имате нужда да се дистанцирате малко. Трябва ви време, за да осъзнаете какво всъщност изпитвате към този човек. Днес предпочитате да поработите сами върху даден проект, защото кариерата ви е в застой от известно време. Работата ви се струва доста по-интересна от обикновено. Висшестоящите ви дават свободата сами да си поставяте предизвикателства, които да преодолявате. Лесно се справяте с работата, когато никой не наднича над рамото ви. По отношение на здравето изпълнени сте с енергия, но внимавайте, защото емоциите ви може да влияят негативно върху всеобщото ви състояние.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова