събота, 16 юни 2018 г.

 

Любовен Уикенд Хороскоп


за 16 - 17 юни


 

Омръзна ли ви астролозите да ви казват какво може да ви се случи в работен план в събота и неделя? Чудите ли се как може да ви говорят за работа, когато се наслаждавате на почивни дни и искате да забравите за стреса на работното място?

Мери Астрология ви представя новата си рубрика - любовен уикенд хороскоп. Уикендът е време, което може да прекарате с близките си хора, стига да почиват и те като вас. Може да разберете какво ви очаква на любовния фронт на 16 и 17 юни от нашата статия!

 

Позиция на Луната през уикенда


 

за 16 и 17 юни

В събота сутринта Луната навлиза в Лъв и ще остане в този знак до понеделник. Когато Луната преминава през Лъв, това ни прави щедри и любвеобилни към своите партньори. Готови сме да споделим време и средства, за да направим близките си щастливи. Искаме да осигурим интересни и бляскави преживявания. Може да заведем любимия си човек на романтична вечеря, след това на разходка в прохладната вечер. Или пък да посетим заедно светско събитие - като откриване на галерия, модно шоу, концерт.

Намираме удоволствие в общуването с децата. Изразяваме готовност да ги изслушаме и да проявим разбиране към трудностите, които изпитват те, да споделим опита си. Събужда се в нас желанието да бъдем енергични, да пръскаме чар и да заразяваме околните с него. Избираме по-крещящи цветове в облеклото и в грима. Целта ни е да привлечем вниманието и възхищението на всички.

Ако искате да разберете още за транзита на Луната в Лъв, може да прочетете ТУК!

През тези два дни Луната ще се движи без курс от 19:19 ч в петък до 10:21 ч в събота.

 

Аспекти на Луната


 

През тези два дни влияние върху нас ще оказват следните аспекти на Луната:

  • Луна опозиция Марс


Този аспект ще бъде точен в неделя малко след полунощ. Луната ни учи как бъдем нежни и да се грижим за хората, които обичаме, а Марс е планетата на амбицията, агресията и начина, по който изразяваме и доказваме качествата си в обществото. Когато двете небесни тела с в опозиция, тези качества се противопоставят.

През уикенда е възможно да бъдем нетърпеливи към нашите близки и да се чувстваме неразбрани от тях. Не слушаме внимателно какво ни споделят другите, прекъсваме ги и държим да изразим своята гледна точка на всяка цена. Нужно е да се опитаме да бъдем малко по-разбрани и състрадателни. И не се мъчете да взимате важни решения точно в този момент. Оставете ги за новата седмица, когато няма да бъдете толкова нетърпеливи.

  • Слънце полуквадрат Луна


Този аспект ще бъде точен в 03:52 ч в неделя. Слънцето е във въздушния знак Близнаци, а Луната е в огнения Лъв. Това е добра комбинация, тъй като огнената и въздушната стихия се допълват взаимно. Слънцето в Близнаци подпомага общуването. Следователно ако преодолеем тенденцията, към която сочи горния аспект, лесно постигаме разбирателство с хората. А Луната в Лъв ни прави творчески настроени и изключително щедри в показването на чувствата. Гордеем се с постиженията си, включително и с избора ни на партньор в живота. През уикенда може да използваме интуицията си, за да разберем какво се случва около нас. Може да впрегнем в действие скрити наши таланти.

 

Венера през уикенда


 

16 и 17 юни

За да разберем каква е любовната прогноза, трябва да вземем в предвид позицията и аспектите на омайната планета Венера.

В четвъртък Венера премина в знака Лъв и ще остане там до 10 юли. Добра новина е съвпадението на Луната и Венера, които са заедно в Лъв. Луната отговаря за вътрешния свят, за нашата интуиция и чувства. А Венера за начина, по който гледаме на любовта, финансовите средства, нужни, за да си осигурим комфорт, и обичта, с която даряваме близките си. Венера в Лъв е смела, шумна, цветна и привлекателна. Искаме да бъдем забелязани и да се чувстваме като най-добрите и най-красивите. Не е време да бъдем скромни и скучни. Венера в Лъв е щедра и обичаща. Тя съвсем естествено получава похвали.

Още за Венера в този знак може да намерите ТУК!

Венера сключва благоприятен аспект тригон с астероида Хирон. Под негово влияние отваряме сърцето и душата си към другите хора. Виждаме положителните черти на нашите различия. Стават ни симпатични чуждите несъвършенства. Разбираме, че всеки е уникален сам по себе си. Учим се да уважаваме чуждите нужди. Отворени сме към нови начини за общуване и обменяне на идеи.

 

Любовна прогноза за всеки знак


 

Зодия Овен на 16 и 17 юни


8 юни

Ако сте обвързани:

Независимо дали сте сериозно обвързани или от скоро сте в нова връзка, главната ви цел е да поддържате отношенията стабилни. Партньорът ви се грижи да се чувствате добре този уикенд. Готов е да помогне за реализирането на вашите планове и идеи. Интересува се какво е важно за вас, протяга ви ръка за помощ и ви подкрепя.

Ако сте необвързани:

Възможно е да преживеете страстен флирт във виртуалното пространство, обаче. Изненадани сте от тези странни отношения и предпочитате поне да се чуете по телефона с въпросния човек, преди да задълбочите разговорите. Нищо по-лесно от това. Изключително бързо ще си уредите среща, за да проверите дали в действителност съществува толкова силно привличане между вас.

 

Зодия Телец на 16 и 17 юни
Ако сте обвързани:

Венера ви помага да оцените позитивните аспекти на връзката си. Отделяте специално място за партньора в сърцето си. Забравяте за споровете през уикенда. И двамата ясно разбирате, че не може да продължите напред, докато гледате към миналите недоразумения.

Ако сте необвързани:

Решавате да слезете от пиедестала си и да не бъдете толкова капризни към избора на партньор. Няма да се поколебаете да съблазните някого, който ви се струва примамлив. Избрали сте правилната тактика. Може би ще си осигурите страстни преживявания за уикенда.

 

Зодия Близнаци на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Партньорът ви се държи дистанцирано от вас и това разваля настроението ви. Възходите и паденията на живота ви оказваха прекалено силно влияние и сякаш са ви отделели от любимия човек. Бъдете търпеливи и погледнете на нещата в перспектива. Всичко ще се оправи съвсем скоро. Ще тичате обратно в прегръдките си, преди да се усетите.

Ако сте необвързани:

Определен човек се опитва да ви впечатли прекалено силно. Вероятно ще решите да спазвате дистанция. Изпраща ви флиртаджийски съобщения и иска непременно да се видите. Това ви кара да заемете отбранителна позиция и да "бягате с двеста". Харесва ви тръпката от преследването, а тази личност ви улеснява прекалено много. По този начин губите интерес. Струва ви се, че той или тя търси краткотрайна авантюра, а не сериозна връзка.

 

Зодия Рак на 16 и 17 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Ако сте обвързани:

Възползвайте се от всяка възможност да се сближите с половинката си, тъй като през седмицата бяхте заети на работното място. Напоследък се изправяхте пред трудности и нямахте шанс да се насладите на любовта. Подсладете нещата. Време е да си спомните как се чувствате в компанията на любимия ви човек.

Ако сте необвързани:

Не слагайте тигана, преди да се уловили рибата. Прекарайте малко повече време с новия човек в живота ви, преди да решите да се обвържете сериозно. Може да сте се влюбили до уши, но това не означава, че сте родени да остареете заедно. Ще бъдете много по-наясно с развитието на отношенията ви, след като прекарате една нощ в компанията на въпросния човек.

 

Зодия Лъв на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Бъдете внимателни. Има голяма опасност да забравите, че стабилната връзка се основава на взаимно разбирателство и споделяне на идеи. Ако изисквате прекалено от партньора си, това определено ще го разочарова. Не е добре да проявявате силно чувство за притежание или да демонстрирате ревност. Несправедливо е спрямо половинката ви.

Ако сте необвързани:

Трябва да се придържате към фактите. Търсете доказателства за искреността и за сериозността на намеренията, които демонстрира новата ви любовна тръпка. Поласкани сте от неговите или нейните думи и може за миг да забравите, че все още не се познавате достатъчно. Възможно е този човек да избира умело правилните думи, с които да погали лъвското ви его.

 

Зодия Дева на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Винаги сте били особено подозрителни, дори и в любовния си живот. Този уикенд ви се струва, че връзката ви се движи върху плаващи пясъци. Уплашени от няколко малки несполуки, изграждате стена между вас и партньора ви. Днес ще се опитвате да спазвате дистанция от него.

Ако сте необвързани:

Вие сте безнадеждни романтици и затова ви е изключително трудно да направите правилния избор в любовта. Възможно е да излезете на лов за партньор, но няма да ви е никак лесно. Вероятно ще се върнете с празни ръце. Не поглъщайте повече, отколкото може да сдъвчете.

 

Зодия Везни на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Разбирате се отлично с партньора ви. Не може да изтриете усмивките от лицата си. Минахте през труден период, но успяхте да преодолеете несполуките заедно. Сега връзката ви е по-стабилна от всякога. Продължавайте да работите като сплотен екип.

Ако сте необвързани:

Напълно сте наясно с убийствения си външен вид и чар и нямате нищо против да използвате тези си качества във ваша полза. Въпреки това някой ще ви покаже, че душевността също е важна. Решавате да приемате любовния си живот по-сериозно и да спрете да флиртувате наляво и надясно.

 

Зодия Скорпион на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Научете се да контролирате настроението си. Този уикенд има опасност да проявите ревност и чувство за притежание към партньора ви, особено ако той не одобрява идеите ви или иска да прекара време далеч от вас. Убедени сте, че никой не ви обича. Стига сте се съжалявали! Започвате сериозно да дразните половинката си.

Ако сте необвързани:

Този уикенд сте в провокативно и палаво настроение. Започвате флирт с всеки, който привлече вниманието ви. Дори и другите да не са заинтересовани на пръв поглед - на вас не ви пука, защото обичате предизвикателствата в любовта. Няма да се поколебаете да разбиете леда и да разкриете своите истински на намерения на някого.

 

Зодия Стрелец на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Този уикенд нямате много време за любов, защото сте твърде заети със своите лични занимания и нямаш място за повече задължения. Но ще се свържете с любимия си човек, веднага щом можете. Той знае много добре с какво се занимавате и ви подкрепя. Ще се погрижи за вас и ще ви обсипе с любов.

Ако сте необвързани:

Ако отскоро поддържате контакт с някого, вероятно и той е зает като вас. Ще общувате по телефона или чрез съобщения, за да не нарушите новосъздадените отношения. Обещавате си да намерите време за среща. Тази форма на комуникиране ви допада. Имате възможност да разговаряте без да натоварвате другия с присъствието си.

 

Зодия Козирог на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Ако споделяте общо домакинство с партньора ви, вероятно през уикенда ще се подразните от този факт. Готови сте да кажете ясно на всички, който биха ви изслушали, че любимият човек не ви обгрижва или не ви помага достатъчно. За да се справите с живота в двойка, е нужно или да сте садисти, или напълно безразсъдни. Този уикенд, заради опозицията на Слънцето със Сатурн, вие сте и двете неща.

Ако сте необвързани:

Вашата планета управител Сатурн е във вашия знак и сключва опозиция със Слънцето. Това не води до нищо добро. Поради противопоставянето на темпераментното и енергично Слънце в Близнаци и строгия и непреклонен Сатурн в Козирог, уикенда (най-вече съботния ден), няма да започне по най-добрия начин. Това влияние ще се отрази и на срещите ви. Сякаш другите ви отбягват и вие се чувствате като отхвърлен от обществото самотник.

 

Зодия Водолей на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Ще проведете тих и кротък разговор с половинката си и ще откриете разрешение на дългосъществуващи проблеми между вас. Партньорът ви се опитва да забрави и да ви прости. А вие се чувствате сякаш удряте главата си в стена. Ако преодолеете това препятствие във връзката ви, то тогава ви очаква розово бъдеще.

Ако сте необвързани:

Започва да ви писва да сте сами и необвързани, макар че виждате много добре и позитивните страни на този факт. Цените своята независимост и няма да се разделите с нея каквото и да става. Омръзнало ви е от безсмислени флиртове и секс за една вечер. Търсите сериозна връзка с някой, който мисли и действа на вашата честота.

 

Зодия Риби на 16 и 17 юни


17 май

Ако сте обвързани:

Какъв ви е проблема този уикенд? Отношенията с партньора ви си вървяха отлично, но вие трябваше да ги развалите нали? Решавате да попитате любимия си за чувствата му и дали ви е верен. Защо ви е да го правите, след като през последната седмица той или тя непрекъснато ви показваше колко ви обича всъщност?

Ако сте необвързани:

Ако в момента се срещате с някого, но не виждате в него потенциал за сериозна връзка, може да решите да прекратите отношенията си. Писнало ви е от краткотрайно любовни афери, затова открито ще попитате този човек какво иска от вас. Неговият отговор ще ви каже всичко.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова