понеделник, 18 юни 2018 г.Седмичен хороскоп


от 18 до 24 юни


 


Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?


 


Разположение на планетите


 


от 11 до 17 юни


В началото на седмицата Слънцето е в Близнаци, но в четвъртък преминава в Рак и ще остане там до 22 юли. Започва сезона на Раците.


Миналата седмица Меркурий премина в Рак. Тази седмица сключва благоприятни аспекти - тригони с Нептун и Юпитер. Под тяхно влияние се стремим да допринесем за хармонията и разбирателството между хората чрез умствена активност и общуване.


Съвсем скоро и планетата на любовта смени знака си. Тази седмица Венера е в Лъв. В същото време Венера и Марс са в опозиция тази седмица. Намират се в два противоположни знака - Венера в Лъв, Марс във Водолей. Това означава, че има конфликт между желанието на наложим волята си и склонността да правим компромиси. Ако не можем да намерим мир, то проблема не е в планетите и звездите, а по-скоро се дължи на негативни мисли и използването на провокативен език. Това е в случай, че не можем да намерим позитивен начин на изразим енергията на Меркурий и Плутон. А тези две планети също са в опозиция - Меркурий в Рак, а Плутон в Козирог.


Тази седмица, във вторник започва ретроградното движение на Нептун. Планетата, която отговаря за въображението, фантазиите и мечтите, е едно от бавнодвижещите се небесни тела. От 2011 до 2026 година обитава знака Риби. (Нептун е управител на Риби.) През 2018 година се движи назад от 19 юни до 25 ноември. Това движение ще доведе до временен застой в осъществяването на мечтите ни. Нептун ни дава възможност да преосмислим някои от плановете си за бъдещето.


 


Любовна прогноза


 Венера е в бунтарско настроение тази седмица, заради квадратния аспект, който сключва с непокорния и копнеещ за промени Уран. Планетата на любовта смело влиза в конфронтация с Марс. В боричканията между Венера в Лъв и Марс във Водолей, превес на силите има за Венера, тъй като Лъв е по-борбеният знак. Водолеят само дава идеи как да се осъществи революцията, а Лъвът е изключително смел и се хвърля в действие и битка без да му мисли много-много.
Позиции на Луната


 


от 11 до 17 юни


В понеделник Луната влиза в Дева. Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите.


В сряда следобед Луната минава във Везни. Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите. Луната е във фаза Първа четвърт в сряда.


В петък вечерта Луната сменя знака си отново и през уикенда ще бъдем под влиянието на страстната Луна в Скорпион. При това положение на земния спътник емоциите ни стават изключително силни и дълбоки. Придаваме дълбочина на всичко, до което се докоснем. Прибавяме щипка страст към всяко едно нещо, с което се захванем. Това определено не е леко и приповдигнато настроение за Луната. Възможно е да се откажем от занимания, които изискват от нас да бъдем забавни и освободени. Ненавиждаме повърхностните и фалшивите неща. Интересува ни само истината. Привлича ни всичко, което изисква проучване и разследване. Искаме да стигнем до дъното на всяко едно нещо. Когато Луната е в Скорпион ние сме по-страстни и времето е изключително подходящо за сексуални преживявания.


 


 Прогноза за Овен от 18 до 24 юни


През седмицата


от 18 до 24 юни


През следващите пет дни ви хрумват различни оригинални идеи как да разнообразите отношенията с партньора ви. В настроение сте да се гушкате цяла седмица. Може дори да се превърнете в личния асистент на половинката си, за да прекарате повече време заедно.


През уикенда


Искате да изплатите дълговете си. Затова през уикенда обмисляте как да повишите доходите си. Не се притеснявайте да мислите извън рамките, дори ако трябва да напуснете зоната си на комфорт.


Съвети

Любовта не е единственото, от което се нуждаете тази седмица. Не пренебрегвайте кариерата си. Един от основните ви приоритети трябва да е увеличаване на доходите. За целта спрете да харчите толкова за неща, които всъщност не са ви необходими.


 

Прогноза за Телец от 18 до 24 юни


През седмицата


Тази седмица определено знаете как да се измъквате от конфликтни ситуации. В любовен план трудно допускате когото и да било близо до себе си. Лесно избягвате всички видове засрамващи въпроси. На работното място малко ви помръзва, но успешно прикривате това.


През уикенда


Този уикенд е трудно да пренебрегнете финансовите проблеми. Притеснения относно юридически или административен спор може да провалят почивката ви. Всички виждат колко сте притеснени.


Съвети


Не се откъсвайте напълно от света, само защото имате прекалено много тревоги или задължения. Всеки води сам своите битки. Животът си тече непрекъснато. Опитайте се да се възползвате от него, докато все още можете.


 


Прогноза за Близнаци от 18 до 24 юни


През седмицатаТази седмица се нуждаете от подкрепа както на работното място, така и в любовен план. Не се тревожете, ще получите точно това, което искате през следващите 5 дни. Професионалният и емоционалният ви живот се развиват доста добре.


През уикенда


Семейството ви е изключително важно за вас. В разговорливо настроение сте този уикенд и търсите компанията на вашите роднини. Харесва ви да съживявате стари спомени с хора, които означават толкова много за вас.


СъветиТази седмица сте в настроение за купон. Внимавайте обаче с храната и напитките, които приемате. Не е приятно да се борите с махмурлук. Забавлявайте се умерено.


 
Прогноза за Рак от 18 до 24 юни


През седмицата

Марс ви насърчава да се сдобрите с вашия партньор тази седмица. Спрете да мрънкате и да спорите. Не заплашвайте с раздяла, заради някакви дребни недоразумения.През уикендаПрез уикенда се чувствате добре в кожата си. Лесно и открито разговаряте за чувствата си. Ако сте необвързани, може случайно да срещнете интересна личност, която да разтопи малкото ви сърчице.Съвети


Прогноза за Лъв от 18 до 24 юни


През седмицата

Присъствието на Венера във вашия знак подобрява любовния ви живот тази седмица. През следващите 5 дни сте настроени на романтична вълна. Вие сте изключително позитивно и привлекателни в чуждите очи.


През уикенда
Бъдете бдителни в отношенията си с нов приятел. Не всеки е честен и истински, както вас. Ако поканите на гости човек, когото не познавате достатъчно добре, възможно е на другия ден да откриете липсващи вещи.Съвети


Не се доверявайте толкова лесно на хората. Ако някой е приятел на ваш близък, това не значи, че е ваш приятел също. Не вярвайте на лъжи!
Прогноза за Дева от 18 до 24 юни


През седмицата
Тригонът между Меркурий и Нептун тази седмица ви помага да изпълните всичките задължения към любимия човек. Партньорът ви се чувства изключително сигурен във вас и подкрепата, която му оказвате.


През уикенда


През уикенда благоприятен аспект между Меркурий и Юпитер ви насърчава да се  възползвате от всяка възможност. През следващите 48 часа ще създадете незабравими спомени за вас и вашите близки.


Съвети

Напоследък сте доста ангажирани и натоварени. Затова този уикенд планирайте следващата си почивка. Изберете дестинация, която може да си позволите. Потърсете изгодни оферти.


 


Прогноза за Везни от 18 до 24 юни


През седмицата
Тази седмица квадратът между Венера и Уран ви превръща в бохеми в любовен план. Романтичната ви страна е избягала някъде далеч и търсите краткотрайни авантюри.


През уикенда


Тези дни кариерата ви е много по-важна за вас, отколкото семейството. През уикенда търсите начини да свършите част от работата си от вкъщи. Половинката ви няма да одобри това.


Съвети
Прогноза за Скорпион от 18 до 24 юниПрез седмицатаЮпитер във вашия знак събужда интуицията ви. Инстинктите няма да ви подведат тази седмица. Получавате одобрение от своя партньор за всяка една смела идея, която изниква в ума ви.


През уикенда


През уикенда ще бъдете неразделни с вашата половинка. Прекарвате следващите 48 часа задоволявайки взаимно своите желания и фантазии.


СъветиИскате да прекарате остатъка от живота си със сегашния партньор. Но не поставяйте връзката си на пиедестал. Гледайте на любовта си малко по-обективни. Помислете дали сте избрали правилния човек.


 
Прогноза за Стрелец от 18 до 24 юниПрез седмицатаТригонът между Сатурн и Уран насочва вниманието ви към чувствителен въпрос тази седмица. В любовта сте изключителни предани, но пренебрегвате професионалния живот. Постарайте се да промените това.


През уикенда


Предпочитате романтична вечеря с любимия човек пред шумно парти с приятели. Нямате търпение да споделите своите мисли с половинката си. Нуждаете се от нейната подкрепа, за да продължите смело да работите за осъществяване на мечтите.


СъветиПоемете си дълбоко въздух и намерете правилните думи, с които да изразите идеите си. Не се разочаровайте прекалено, ако някои хора не одобряват мнението ви. Опитайте се да ги спечелите на своя страна.


 
Прогноза за Козирог от 18 до 24 юни


През седмицата

Квадратът между Марс и Уран тази седмица може да предизвика влошаване на отношенията във връзката ви. Партньорът ви може да реши да ви напусне или вие ще инициирате раздяла. На работното място може да бъдете смъмрени затова, че се държите твърде фриволно с шефовете или с клиентите.


През уикенда


Опитвате се всячески да се преборите с негативното влияние на планетарните аспекти. Но нещата се влошават още повече. Очаквайте разгорещени сблъсъци с ваши приятели или членове на семейството.Съвети


Картинката, която се очертава пред вас не е особено добра. Не се откъсвайте от света обаче. Потърсете подкрепата на колегите на работното място. Осигурете на семейството си любовта и подкрепата, от които се нуждаят. Така по-лесно ще преодолеете трудностите, които предизвикват планетите за вашия знак тази седмица.


 Прогноза за Водолей от 18 до 24 юниПрез седмицата

Под влияние на опозицията между Венера и Марс са възможни някои промени на работното място. Например вашият шеф ще ви затрупа с толкова отговорности, че се налага да отложите ваканцията чак за септември.


През уикенда


Страхувате се да споделите с партньора си, че се налага да  откажете лятната ваканция, която сте планирали заедно. Възможно е вашата половинка да реши да отиде на почивка без вас, особено ако вече сте резервирали и платили всичко.


Съвети
Заведете партньора си на мечтана ваканция през септември. Ако трябва похарчете повече пари, за да му осигурите прекрасно изживяване като компенсация за провалената лятна почивка. Ако причината за това е вашият шеф, който ви е затрупал със задължения, попитайте го открито за бонус към заплатата.


 

Прогноза за Риби от 18 до 24 юниПрез седмицатаПод опеката на Нептун, вашият управител, който от години насам се намира във вашия знак, тази седмица сте изключително успешни на работното място. Интуицията и вниманието, с което се отнасяте към детайлите, ви помагат да изградите безупречна репутация в професионален план.


През уикенда


Радвате се на повече от задоволителни финанси. И как иначе? След като получихте заслужено повишение на заплатата. През уикенда ще празнувате този факт с партньора си. Не бъдете прекалено шумни, обаче!


Съвети
Не позволявайте професионалния и финансов успех да замъгли представите ви. Много добре разбирате, че е по-трудно да останете на върха, отколкото да се доберете до него. Упоритата работа тепърва започва.


 
Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fKopy74weus[/embedyt]


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова