неделя, 17 юни 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 18 юни понеделник


 

Все по-често в социалните медии ни заливат снимки на екзотични дестинации за лятна почивка. Е, за някои от нас още не е настъпил отпускарският сезон. Налага се да работим. Нека да видим има ли лъч надежда в хороскопа за нас. 

Какъв ще бъде 18 юни от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 18 юни


  

Днес в 11:42 ч. Луната се сбогува с жизнените, щедри и горди Лъвове и навлиза в знака на рационалните и трудолюбиви Деви. Ще бъдем под влияние на тази земна Луна до сряда следобед, когато земният спътник ще премине във Везни.

Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред. Забелязваме малките части на цялото. Вместо да оставим досадните детайлите да продължат да ни дразнят, предпочитаме да ги елиминираме завинаги и да продължим напред.

Още за Луната в Дева може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 18 юни


 

Луната в Дева събужда желанието ни за ред и яснота в делата и чувствата ни. Утре обаче Нептун започва да се движи ретроградно и това негово движение ще продължи до 25 ноември. То хвърля своеобразна сянка върху нашите действия. Нужно ни е време да свикнем с промяната. Затова тази седмица ще ни бъде трудно да виждаме ясно нещата. Ретроградното движение на Нептун поставя началото на период, в който сме склонни да погледнем в себе си. Имаме редица мечти, които искаме един ден да осъществим. Но Нептун ни сваля временно от облаците и ни кара да помислим върху детайлите, свързани с досегашните ни мечти. Дали си струва да се борим за тях? Дали не пропускаме нещо важно, което би ни помогнало по-бързо да стигнем до целта? Ако използвате правилно периода от 19 юни до 25 ноември, може да откриете много важни неща за самите себе си.

Още информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 18 юни


18 юни

От една страна имате желание да разрешите някои проблеми, а от друга - изпитвате объркване и не знаете с какво да се захванете на първо място. Възможно е да сте разсеяни и да не обръщате внимание на фактите. Не очаквайте непременно резултати от действията ви, просто се движете по течението и съвсем скоро ще получите вдъхновение. Нептун се подготвя за ретроградно движение от утре до 25 ноември. През този период ще имате възможност да забравите за минало разочарование и да простите на себе си и на другите. Днешният 18 юни е подходящ, за да прекарате време с близките си и да правите планове, свързани с дома ви.

 

Зодия Телец на 18 юни


18 юни

Днес виждате различни аспекти от характера на ваш приятели или близък. Социалният ви живот сякаш се развива без ясна посока. Но през следващите пет месеца, през който планетата Нептун ще се движи ретроградно, ще имате възможност да балансирате отношенията си. През днешния 18 юни трудно правите точна преценка на хората и ситуациите. Имате чувството, че съдбата ви е изоставила, особено в сферата на приятелствата, дългосрочните социални цели. Но е възможно тя просто да ви побутва в правилната посока и ви кара да обърнете повече внимание на духовните нужди, а не на общите и колективни желания.

 

Зодия Близнаци на 18 юни


18 юни

Планетата на мечтите и фантазиите Нептун премина през дома на кариерата и репутацията, но утре започва да се движи ретроградно. Възможно е тази седмица да изникне ситуация, която да ви отдалечи от целите ви и да ви накара да търсите нов подход в работата. Мотивацията ви е слаба и се питате дали сте избрали правилната сфера на развитие. През следващите месеци до 25 ноември, докато Нептун се движи назад, ще мислите доста за тези неща. Ще осъзнаете какво е нужно да промените в живота си, за да осъществите това, за което мечтаете. Днес е добре да наблюдавате и да размишлявате, а не да взимате смели решения и да действате.

 

Зодия Рак на 18 юни


18 юни

Добре е да подходите внимателно и нежно към деня. Имате нужда от вдъхновение. Нептун започва да се движи ретроградно утре и това създава известно объркване във вас. През следващите месеци до 25 ноември, ще мислите доста за вашите вярвания, образованието ви, възможностите за пътуване и опознаване на нови светове. Днес обаче е добре да наблюдавате и да си извличате съответните изводи, вместо да правите прибързани и необмислени действия. Нептун сключва благоприятен аспект с астероида Палада и това засилва изключително много вашата наблюдателност и аналитичност.

 

Зодия Лъв на 18 юни


18 юни

Утре Нептун започва да се движи ретроградно. Това може да причини известно объркване при вас, най-вече в сферата на партньорствата, подкрепата от най-близките ви хора и финансовите въпроси. От 19 юни до 25 ноември мисълта ви често ще е ангажирана с тези въпроси. Ще обмисляте своите мечти, духовни нужди и нещата, които ви мотивират. Днес, обаче, поглеждате към миналото си и копнеете за повече стабилност в живота ви. Объркването, което изпитвате е само временно, и ще ви помогне да насочите усилията си в друга посока.

 

Зодия Дева на 18 юни


18 юни

Под влиянието на Нептун денят е подходящ за разговори и занимания, които събуждат въображението. Утре започва ретроградното движение на тази планета, което ще продължи до 25 ноември. През този период ще разберете по-добре своите мечти и идеали. Поглеждате на връзките си с хората, най-вече интимните под друг ъгъл. Енергията на Нептун ще ви помогне да се освободите от ненужното в живота. Помислете дали не се налага да промените погледа си върху живота. Тази седмица може да се отдалечете от мечтите си, но поне ще разберете какво искате от дадена връзка или човек, с който имате отношения. Дайте малко пространство на другите и време на себе си, за да стигнете до важни заключения.

 

Зодия Везни на 18 юни


18 юни

Днес сте мотивирани за работа и изпитвате вдъхновение. Възможно е обаче да се чувствате като без посока или да търсите причина да се откажете от мечтите си, свързани с работата и здравето ви. Причина за това е ретроградното движение на Нептун, което започва утре и ще продължи до 25 ноември. Животът ви ще бъде леко хаотичен тези дни, докато свикнете с промяната. Но това ще ви накара да погледнете на плановете си под друг ъгъл. Проблемните области сякаш изглеждат огромни в представите ви, но това усещане е само временно. Ще разберете какво липсва в живота ви.

 

Зодия Скорпион на 18 юни


18 юни

От утре до 25 ноември Нептун, планетата на мечтите и въображението, ще се движи ретроградно. Това ще ви накара за малко да обърнете гръб на творческите и любовни начинания, за да придобиете по-добро разбиране за тези сфери от живота. Оставете нещата да се движат по естествения си начин и ще разберете, че вашите цели напълно заслужават усилията, които полагате за тях. Възможно е да изгубите вяра в начинанията си, но тава е само временно. Започва процес, в който ще разгадаете по-добре собствените си нужди. Днес се чувствате някак объркани. Затова приемете нещата по-леко и бъдете нежни към себе си и останалите. Доверете се на инстинктите си. Времето е подходящо да наблюдавате, а не да взимате прибързани решения.

 

Зодия Стрелец на 18 юни


18 юни

От утре до 25 ноември Нептун, планетата на мечтите и въображението, ще се движи ретроградно. Тази смяна ще ви обърка днес и утре, но с течението на времето ще придобиете по-добра представа за семейните въпроси. Ще се оттеглите временно от начинание, свързано с домакинството ви. През следващите месеци ще разгадаете какво трябва да промените в тази сфера от живота си. Мислете как искате да се развие живота ви в бъдеще, не се страхувайте да мечтаете. Обърнете повече внимание на духовната страна от живота. Пуснете въображението си на воля. Мечтаете за идеални условия на живот или за перфектна интимна връзка.

 

Зодия Козирог на 18 юни


18 юни

Днес Луната преминава във вашия дом на приключенията и отдалечава ума ви от материалните въпроси. Търсите магията и красотата в ежедневието. Разговорите са топли и приятелски, макар че изпитвате леко объркване заради започващото ретроградно движение на Нептун. Ще усетите влиянието на това движение в сферата на приятелствата. От утре до 25 ноември имате предостатъчно време за прегледате приятелските си връзки и да си осигурите по-стабилни отношения. Днес може да получите объркващи сигнали от останалите. А през следващите месеци ще се докоснете до мечтите и фантазиите си. Така ще откриете най-важните за вас приоритети. През тази седмица може ваш близък ще ви помогне да разберете по-ясно себе си.

 

 Зодия Водолей на 18 юни


18 юни

От утре до 25 ноември Нептун, планетата на мечтите и въображението, ще се движи ретроградно. Затова днес е добре да се опитате да разтоварите напрежението. През следващите месеци често ще мислите за паричните и бизнес въпроси. Ще изпитвате известна нерешителност в тази сфера. Ще изследвате мечтите и идеалите си и ще мислите как да ги обвържете с реалния свят. Ще изпитвате известно объркване докато свикнете с последиците от ретроградното движение. Нещата при практичните въпроси не винаги са такива, каквито изглеждат. Събитията, които ви се случват, ви напомнят, че трябва да откриете какво липсва в живота ви. През тази седмица ще използвате своите идеи, за да подобрите условията на работа.

 

Зодия Риби на 18 юни


18 юни

От утре до 25 ноември Нептун, планетата на мечтите и въображението, ще се движи ретроградно. Това ще ви отдалечи достатъчно от мечтите, за да имате възможност да погледнете по-реалистично върху тях. Вятърът, който носи платната ви, временно отслабва, за да донесе баланс в живота. Бъдете особено наблюдателни и внимателни със себе си тази седмица, тъй като ви липсва енергия и мотивация. През следващите месеци ще промените представата за мечтите и целите си. А днес обръщате внимание на проблемите области - неща, свързани с нематериалните, духовни нужди, които вероятно не сте забелязвали досега.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова