понеделник, 18 юни 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 19 юни вторник


 

Все по-често в социалните медии ни заливат снимки на екзотични дестинации за лятна почивка. Е, за някои от нас още не е настъпил отпускарският сезон. Налага се да работим. Нека да видим има ли лъч надежда в хороскопа за нас. 

Какъв ще бъде 19 юни от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 19 юни


  

Вчера в 11:42 ч. Луната се сбогува с жизнените, щедри и горди Лъвове и навлезе в знака на рационалните и трудолюбиви Деви. Ще бъдем под влияние на тази земна Луна до сряда следобед, когато земният спътник ще премине във Везни.

Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред. Забелязваме малките части на цялото. Вместо да оставим досадните детайлите да продължат да ни дразнят, предпочитаме да ги елиминираме завинаги и да продължим напред.

Още за Луната в Дева може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 19 юни


 


  • Ретроградно движение на Нептун
Луната в Дева събужда желанието ни за ред и яснота в делата и чувствата ни. Днес обаче Нептун, който е в Риби от 2011 година насам, започва да се движи ретроградно. Това движение ще продължи до 25 ноември. То хвърля своеобразна сянка върху нашите действия. Нужно ни е време да свикнем с промяната. Затова тази седмица ще ни бъде трудно да виждаме ясно нещата. Ретроградното движение на Нептун поставя началото на период, в който сме склонни да погледнем в себе си. Имаме редица мечти, които искаме един ден да осъществим. Но Нептун ни сваля временно от облаците и ни кара да помислим върху детайлите, свързани с досегашните ни мечти. Дали си струва да се борим за тях? Дали не пропускаме нещо важно, което би ни помогнало по-бързо да стигнем до целта? Ако използвате правилно периода от 19 юни до 25 ноември, може да откриете много важни неща за самите себе си.


  • Венера куинкокс Сатурн
Този аспект е точен днес в 13:35 ч. Той предизвиква неудобство и трудности при общуване с другите. Сякаш нещо спира желанието ни да се забавляваме и да изпитваме удовлетворение. Разкъсани сме между удоволствието и отговорностите. Неспособни сме да се справим, с което и да е от тези две неща. Раздразнението оказва влияние върху поведението ни, когато трябва да споделим нашите желания публично. Дистанцираме се емоционално от другите и се влияем прекалено от вътрешните си задръжки.


  • Меркурий тригон Юпитер
Този аспект ще бъде точен към края на днешния ден, в 22:12 ч. Той е благоприятен. Под негово влияние боравим отлично с думите. Добри слушатели и оратори сме, особено след като и двете планети са във водни знаци - Меркурий в Рак и Юпитер в Скорпион. Свързваме се отлично с интуицията и усещането си за красота и естетика. Иска ни се да работим върху смислени и значими проекти, въпреки че Юпитер участва и в друг аспект, който е неблагоприятен - сескиквадрат със Слънцето в Близнаци. Има тенденция да мислим и говорим повече, отколкото да действаме. Гледаме позитивно на нещата и с готовност обединяваме усилията си с други хора. Идеите ни са големи, а намеренията ни - благородни. Получаваме добри новини и интересни предложения.

Още информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 19 юни


18 юни

Тези дни се срещате с хора, които ви карат да се чувствате добре и ви насърчават да изразявате своята романтична и творческа страна. Връзките, които осъществявате, са свързани с вашите интереси и най-съкровени желания. Сутринта може да изпитате конфликт между веселата и отговорната ви страна. Имате нужда от признателност и близост. Вашите изисквания към другите са прекалено големи. Бъдете малко по-балансирани. Подходете с отворен ум към семейните въпроси, споделените финанси и интимните отношения. Придържате се към позитивните и изпълнени с надежда сценарии за развитие на ситуациите.

 

Зодия Телец на 19 юни


18 юни

Времето е подходящо да се захванете със семейни въпроси. Връзките, които създавате през тази седмица, ви мотивират да направите позитивни промени. Тази сутрин, обаче, ще бъдете леко объркани. Изпитвате желание да обитавате позната обстановка и да виждате познати лица. Но същевременно имате много задължения във външния свят. Може да се изкушите да изпробвате нови методи, но накрая ще изберете да се поддържате към вече тестваните и сигурни неща. Опитайте се да намерите баланс между работата и удоволствието. Ако някой близък до вас е напрегнат без особена причина, не му позволявайте да развали и вашето настроение. С напредването на деня разговорите стават по-приятни и изпълнени с хумор. Хората започват да се отнасят доста по-добре към вас.

 

Зодия Близнаци на 19 юни


18 юни

Тази седмица е доста обещаваща по отношение на връзките, които създавате. Хората, които срещате, или информацията, която научавате, ви водят към растеж и промяна. Сутринта може да сте объркани, ако трябва да взимате важно решение. Ентусиазирани сте за нещо, докато другите са по-дистанцирани и не изказват мнение. Не приемайте това лично. Ако се впечатлявате от всяка несигурност, която изпитвате, ще пропуснете важни шансове. С напредването на деня може да откриете отговор на важен въпрос. Демонстрирате щедрост и искреност спрямо колегите и шефовете. Разбирате по-добре своите способности и може да изпробвате нови методи в работата. Това предизвиква положителна оценка и повишава професионалната ви репутация.

 

Зодия Рак на 19 юни


18 юни

Тази сутрин изпитвате някои трудности. Но не се ядосвайте. Пестете енергията си, вместо да се мъчите с неща без перспектива за развитие. Слушайте внимателно и обяснявайте добре своите идеи. Имайте в предвид, че хората може да бъдат леко отвеяни. Времето е подходящо да релаксирате, но пък вие се тревожите дали разполагате с достатъчно ресурси. Възможно е някой да не одобрява начина ви на мислене. С напредването на деня добивате по-ясна представа какво точно искате да кажете. Думите ви идват точно на място. Решавате не един проблем. Меркурий преминава през вашия знак и днес и утре сключва хубав аспект с Юпитер. Затова мисълта ви върви изключително гладко. Мотивирани сте да водите важни разговори. Използвайте силата на думите, за да бъдете успешни. Изразявайте себе си чрез творчество. Добре е да провеждате интервюта, преговори и да търсите решения.

 

Зодия Лъв на 19 юни


18 юни

Тази сутрин сте по-свити и смирени от обикновено и въпреки това сте предпочитана компания за другите. Една част от вас иска да си осигури приятни преживявания, а друга – иска да приведе всичко в ред. Не може да обърнете гръб на задълженията и недостатъците на всичко около вас. Знайте, че има вероятност да сгрешите в преценката си. С напредването на деня ставате малко по-толерантни. Връщате се в спомени за миналото и виждате неразрешени проблеми в нова светлина. Изпитвате внезапно желание да се свържете с някого или изненадващо ще ви посети стар приятел. Разнообразете малко ежедневието си и пуснете забавлението в живота си. Възможно е да получите добри новини по личен въпрос. Това ще ви накара да гледате по-позитивно на живота.

 

Зодия Дева на 19 юни


18 юни

Готови сте да окажете подкрепа на другите като им дадете полезен съвет или споделите знанията си. Сутринта вероятно изпитвате ограничения в личния живот и не сте доволни от социалните ви отношения. Сякаш сте в творчески застой. Спомнете си колко сте добри в намирането на баланс между работата и удоволствието. С напредването на деня може да научите ново умение или да провеждате интересни разговори. Добре е да протегнете приятелска ръка и да използвате целия набор от комплименти, положителни думи и жестове, за да спечелите благоволението на правилните хора.

 

Зодия Везни на 19 юни


18 юни

Днес общувате успешно с приятелите и обществото. Свързвате се с другите, споделяте своите идеи и се учите от чуждия опит. Желанието ви да се забавлявате с приятели може да срещне съпротива от страна на семейството ви, тъй като имате прекалено много задължения. Не сте сигурни как да се държите в някои социални ситуации. Хем искате да се сближите с останалите, хем се нуждаете от лично пространство. С напредването на деня изразявате себе си все по-лесно. Мисленето ви е практично и насочено към бизнеса. Инстинктите ви подсказват кога се налага да кажете „Не!“ на някого и как точно да го направите. Взимате отговорни и добре премерени решения по отношение на кариерата и финансите. Гледате оптимистично и подхождате справедливо към ситуациите. Това подобрява репутацията ви.

 

Зодия Скорпион на 19 юни


18 юни

Времето е подходящо да създавате значими връзки, които ви помагат в преследването на целите. Успешно се свързвате с нови хора чрез бизнеса. Въпреки това тази сутрин неблагоприятен аспект подкопава вашата увереност. Затова желанието ви за комуникация намалява. Вероятно някой очаква отговор от вас, а вие непрекъснато отлагате разговора с него. Не е добре да се бавите прекалено, но все пак не давайте съгласието си за нещо, за което нямате достатъчно информация. С напредването на деня намирате разговорите за по-плодотворни и дори вдъхновяващи. Споделянето на нова гледна точка ще заздрави връзката ви с някого. Може да работите върху плановете, свързани с пътувания и образованието. Другите ви търсят за съвет.

 

Зодия Стрелец на 19 юни


18 юни

Денят е подходящ за преподаване, даване на съвети и споделяне на идеи, въпреки някои трудности, които може да изникнат сутринта. Венера се намира във вашия дом на приключенията. Това повишава вашата привлекателност и ви прави изключително популярни. Искате да опитате нещо ново, но се колебаете, поради липса на финанси или пък изпитвате определени съображения в емоционален план. Вероятно нещо подкопава вашето самочувствие. Открийте баланс между авантюристичната и практична страна от характера ви. Меркурий сключва благоприятен аспект с вашият управител Юпитер. Това ви помага да оставите в миналото определено разочарование и да продължите смело напред. Може да разрешите конфликт или да преодолеете трудно предизвикателство. Успешно подреждате парчета информация като части от сложен пъзел и придобивате по-ясна представа за случващото се.

 

Зодия Козирог на 19 юни


18 юни

Тези дни завързвате изключително полезни контакти. Приличате ресурси, с които да постигнете по-лесно целите си. Тази сутрин обаче нещата са леко объркани. Не чакайте останалите сами да забележат вашите нужди. Поради неблагоприятен аспект на Венера с вашия управител Сатурн сте склонни да прикривате чувствата си. Трудно разбирате своята привързаност към определени хора и ситуации. Но това е временно. Днес е възможно да се съгласите на дадено предложение, за да запазите мирните отношения с хората. Но от друга страна ви преследва усещането, че предавате собствените си вярвания. С напредването на деня започвате да гледате по-ведро на нещата. Постигате взаимно съгласие с някого и изглаждате недоразуменията помежду си. Получавате положителен отзвук за усилията ви.

 

 Зодия Водолей на 19 юни


18 юни

Тази седмица се справяте изключително добре, работейки в екип. Въпреки това тази сутрин сте учудени от поведението на другите. Не приемайте твърде лично това, което те казват или правят, тъй като днес, под влияние на аспект между Венера и Сатурн, хората са склонни да се отчуждават един от друг. Определен човек в живота ви може би не знае как точно да подходи към вас. С напредването на деня Юпитер, който е във вашия дом на кариерата, сключва хубав аспект с Меркурий в дома на работата. Това ви помага да изразите своите намерения в професионален план. Има подобрение и в неформалните разговори. Водите интересни разговори със сътрудниците и хората, които прекарвате най-много време. Позитивното мнение за вашата дейност ви мотивира да постигнете още по-добри резултати.

 

Зодия Риби на 19 юни


18 юни

Тази седмица имате възможност да срещнете интересна личност, следвайки обичайни си ритъм на работа. Тази сутрин, обаче, неблагоприятен аспект ви пречи. Изпитвате известно объркване в социален и професионален план. Възможни са временни недоразумения и липса на решителност. С напредването на деня енергията се подобрява и събужда вашите идеи, мисли и творчески начинания. Днес и утре използвате своите таланти, за да изразите себе си. Може да ви се наложи да взимате решения свързани с образованието, пътуванията, дългосрочните ви цели и желанието ви да изживявате нови неща. Времето е подходящо да изгладите различията си с другите и да стигнете до творчески заключения.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова