събота, 2 юни 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 2 юни събота


 

Добре дошли при нас в събота, 2 юни! Какъв ще бъде деня от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 2 юни


  

Луната прекарва целия ден в сериозния и амбициозен Козирог. А през нощта в 01:05 ч. ще премине във уникалния и иновативен Водолей. Луната ще се движи без курс през целия ден, от 06:38 ч сутринта до момента, в който сменя знака си.

Луната в Козирог е практична и амбициозна. Тя има желание да работи по проекти, които ще донесат ползи в дългосрочен план. Обича да структурира, да има ясен план, по който да се движи. Изисква останалите да приемат сериозно нейните начинания. Не изпада в дълбоки емоционални състояния. Иска да се работи, а не да се чувства. Очакванията й към нейните възможности и тези на останалите хора са реалистични, дори песимистични на моменти. Трудно се доверява на другите, че ще свършат правилно работата, които имат. Затова често се натоварва с твърде много непосилни задачи.

Още информация за Луната в Козирог може да намерите ТУК!


 

Важни аспекти и позиции на 2 юни


 

  • Меркурий киункокс Сатурн


Този аспект ще бъде точен в 16:05 ч. Под негово влияние може да се появят трудности при общуването или предвижването от точка А до точка Б. Също може да направи взимането на решения трудно и объркващо. Мисълта ни сякаш блокира на моменти. Загубваме представа кои са истински важните неща в живота. Добра идея е да подредите задачите си в списък, за да имате по-ясен поглед върху нещата и за да не забравите нещо. Поставяйте си малки и лесноизпълними цели.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 2 юни


17 май

Тази сутрин комуникациите ще бъдат затруднени. Може да кажете нещо, което да бъде възприето по грешен начин. Бъдете внимателни за начина, по който се представяте пред обществото. Възможно е объркване свързано с пари, притежания или работа. Денят не е подходящ за поставяне на ново начало. По-скоро направете промени и подобрения на плановете си. Избягвайте да взимате важни решения. По-добре изчакайте подходящ момент за това.

 

Зодия Телец на 2 юни


17 май

Нуждаете се от постоянство, за да се почувствате силни отново. Денят е чувствителен по отношение на парите, ресурсите и талантите. Възможни са недоразумения по тези въпроси. Ако забавите темпото, ще обърнете внимание на малките детайли, които сте пропуснали. Възможно е в един момент да идеализирате определена ситуация, а в следващия момент да си представяте най-лошите сценарии, свързани с нея. Истината се намира някъде между двете крайности. Днес трудно представяте своята гледна точка пред останалите и може да решите, че някои неща е по-добре да бъдат премълчани. А защо не почакате до утре, когато ни очакват по-малко недоразумения в общуването?

 

Зодия Близнаци на 2 юни


17 май

Днес е възможно да има забавяния в плановете ви. Това със сигурност ви отклонява от пътя, но ви дава възможност да обмислите отново нещата и да нанасете нужните корекции. По този начин на финала вашият проект ще бъде отличен. Ако избързвате с нещата днес, това ще създаде объркване. По-добре наблюдавайте отстрани, вместо да се хвърляте в нови начинания или да водите важни разговори. С напредването на деня нещата се успокояват и цялостната картина започва да се подрежда пред вас. Преодолявате затрудненията, възникнали сутринта.

 

Зодия Рак на 2 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Възможно е да изпитвате съмнения в себе си, тъй като неясни мисли се лутат из ума ви. Нужно ви е малко повече време да се съсредоточите и да правите нещата както трябва. Близък човек може да ви мърмори за изборите, които правите. Или пък ви притиска да вземете решение, свързано с проблем или любовна връзка. По-добре не бързайте да реагирате, поемете си дълбоко въздух и почакайте, докато се почувствате готови за действие. Правете нещата стъпка по стъпка, тъй като днес е напълно възможно нещата да се объркат още повече. Тревогите ще намалеят с напредването на деня.

 

Зодия Лъв на 2 юни


17 май

Проблем, който сте считали за разрешен, може да се появи отново и това да предизвика критика от страна на близките ви. Не приемайте отбранителна позиция, в която само се защитавате. Това няма да помогне. Комуникацията може да бъде неясна. По-добре забавете темпото и мислете, преди да говорите. Възможни са грешки и може да насочите някой в грешна посока. Хората край вас са особено чувствителни сега. С напредването на деня обстановката ще се поуспокои.

 

Зодия Дева на 2 юни


17 май

Тази сутрин внимавайте как представяте себе си. По-добре изчакайте с взимането на важни решения. Оставете новите начинания за по-късно. Възможно е да премълчавате нещо важно или да говорите без да мислите. Какъвто и да е случая, не може да контролирате начина, по който другите интерпретират думите ви. Истинските приятели ще ви повярват и ще ви разберат. Не бъдете прекалено настоятелни днес, по възможност действате по-бавно. Трудно намирате баланс между идеализма и реалистичната представа за света. Но съвсем скоро, с напредването на деня, нещата ще се подобрят.

 

Зодия Везни на 2 юни


17 май

Днес сме под влияние на аспект, който замъглява нашата преценка и създава проблеми в общуването. Постарайте се да търсите истинските намерения зад казаните думи. Не мислете толкова за чуждите проблеми, който не може да контрулирате. Съсредоточете се върху нещо далеч по-предсказуемо. Нужно е търпение. За щастие, друг аспект между Венера и Нептун ви помага. Имайте в предвид, че нещата които ви забавят, понякога водят до положителни резултати – например да отделите време да усъвършенствате плановете си.

 

Зодия Скорпион на 2 юни


17 май

Тази сутрин може да изпитате неудобство при общуване с другите. Нужно е да направите някои подобрения на плановете си, преди да работите по реализирането им. Време е да забавите темпото и да помислите малко. Но не мислете прекалено много, защото така се вторачвате в своята гледна точка и не може да видите всичките нюанси на дадена ситуация. Приемате доста вътрешно критиката, както и промяната в чуждите настроения. Знайте, че другите може също да са чувствителни, но да го показват по друг начин. Временни забавяния ви дават възможност да си отдъхнете. Но като цяло с напредването на деня, нещата ще се балансират от само себе си.

 

Зодия Стрелец на 2 юни


17 май

Трудно стигате до твърди решения днес. Вероятно ви липсва увереност и изпитвате наяснота за посоката, в която сте поели. Позволете си леко отклонение от пътя. Ако може отложете сериозните задачи за друг ден. Финансите ви се нуждаят от преглед. Тревожете се за тях, само ако имате причина за това. В противен случай губите време и енергия. Възможни са недоразумения с близък човек. Това е дразнещо със сигурност, но след като се уточните, ще започнете да се разбирате по-добре. С напредването на деня, нещата се успокояват. Луната се приготвя да влезе във вашия дом на общуването. Това е добра новина за следващия ден – неделя.

 

Зодия Козирог на 2 юни


17 май

Тази сутрин изпитвате тревога и нерешителност. Това може да ви отклони от плановете. Като че ли не сте в настроение поради емоционално или нервно напрежение. Стига сте мислили толкова! Прекаленото концентриране върху дребни неща, може да замъгли цялостната ви представа за дадена ситуация. Днес няма до постигнете набелязаните цели като се движите в права линия. Позволете си да се отклоните от правия път поне веднъж и така ще натрупате нов ценен опит. Бъдете търпеливи с хората, с които работите или прекарвате времето си. Не бъдете твърде настоятелни. С напредването на деня започвата да приемате нещата по-леко.

 

 Зодия Водолей на 2 юни


17 май

Тази сутрин е възможно да се сблъскате с проблеми в комуникацията. Може да бъдете недобре разбрани или несъзнателно да се изложите в чуждите очи като мълчите или пък говорите предварително за нещо. Помислете, прегледайте отново детайлите и не бързайте с взимането на решения. Трудно виждате нещата ясно, тъй като се лутате между идеалистичните представи и реалността. По-добре правете малки подобрения в плановете, а не огромни промени. Веднъж щом се справите със задълженията, вашата увереност ще се възвърне. До тогава вероятно ще действате по метода на пробата и грешката. Това е хубаво нещо, защото ви позволява да откриете още добри страни на случващото се. През нощта Луната преминава във вашия знак и това е предпоставка за една по-добра неделя.

 

Зодия Риби на 2 юни


17 май

Тази сутрин може да се появи напрежение в семейството или сред най-близките ви приятели, които разбират грешно казаните от вас думи. Освен това сте изпълнени с нерешителност и трудно правите избор. Днес не е подходящо да предприемате важни стъпки. Липсва яснота в финансовите и бизнес делата. Някои дребни детайли толкова силно привличат вниманието ви, че ви пречат да видите ясно цялостната ситуация. Бъдете търпеливи и приспособими към промените на средата. С напредването на деня тревогата ви ще отслабне. Нуждаете се от малко време далеч от напрегнатото ежедневие.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова