събота, 23 юни 2018 г.

 

Любовен Уикенд Хороскоп


за 23 - 24 юни


 

Омръзна ли ви астролозите да ви казват какво може да ви се случи в работен план в събота и неделя? Чудите ли се как може да ви говорят за работа, когато се наслаждавате на почивни дни и искате да забравите за стреса на работното място?

Мери Астрология ви представя новата си рубрика - любовен уикенд хороскоп. Уикендът е време, което може да прекарате с близките си хора, стига да почиват и те като вас. Може да разберете какво ви очаква на любовния фронт на 23 и 24 юни от нашата статия!

 

Позиция на Луната през уикенда


 

Скъпи приятели, очаква ни един страстен уикенд! Този петък, малко след 22 ч Луната преминава в знака Скорпион и ще остане в него до понеделник. Тогава около 7 ч сутринта ще започне транзита си в Стрелец. Когато Луната е в Скорпион чувствата ни стават дълбоки. Дразни ни повърхностното. Търсим смисъл във всичко, което правим. Харесва ни да разгадаваме мистерии, да ровим из човешката душа и да стигаме до дъното на всеки проблем. Важно е да осъществим дълбока духовна връзка с хората в живота ни. Готови сме да потънем в света на интимните ласки, да се слеем в едно с любимия ни човек. Силни емоции бушуват в нас.

Ако искате да разберете още за транзита на Луната в Скорпион, може да прочетете ТУК!

През тези два дни Луната ще се движи без курс от 17:01 ч в неделя до 07:30 ч в понеделник.

 

Астрологични аспекти през уикенда


 

Слънце секстил Уран


Този аспект ще бъде точен в събота сутринта в 08:32 ч. Той ни насърчава да правим подобрения и да се развиваме днес. Приемаме нови обстоятелства, идеи и ситуации. Търсим креативни решения на проблемите. Трябва да бъдем подвижни и адаптивни под това творческо и иновативно влияние.

 

Меркурий опозиция Плутон


Този аспект ще бъде точен в събота в 12:13 ч. Той ни носи трудности. Прави ни нетърпеливи и раздразнителни. Търсим истината на всяка цена, независимо колко тежка и неудобна може да е тя. Превръщаме се в детективи, които изследват всеки мотив, всяка причина за определено човешко поведение или за дадена ситуация, в която изпадаме. Възможно е да се вземем твърде насериозно в ролята на проучватели и дори да се вманиачим. Но ако впрегнем енергията по положителен начин, ще разработим стратегия, която да ни помогне да стигаме до истината в бъдеще.

Разкъсани между Меркурий в Рак и Плутон в Козирог, изпитваме едновременно нужда да говорим и задаваме въпроси и нужда да скрием част от информацията. Може да се разкрие пред нас истината. Също така сме напрегнати, защото се иска от нас да вземем решение. Това влияние ни прави изключително подозрителни, дори към близките ни. Може да водим спорове за това кой командва в семейството. Външни обстоятелства ни напомнят, че трябва да направляваме по-добре живота си. Аспектът ще ни накара да мислим върху чувствителна или забравена тема.

 

Слънце квадрат Хирон


Този аспект ще бъде точен в неделя след полунощ. Той изважда на показ вътрешната ни несигурност. Осветява онези области от живота ни, в които се чувстваме уязвими. Може да се подведем по идеите на другите, заради липсата на вяра в нас самите. Има опасност да удовлетворяваме чуждите искания от страх да изразим нашите собствени желания. Другият вариант е да положим неимоверни усилия, за да докажем себе си. Но всъщност най-доброто нещо, което може да направим, е да признаем своите слабости.

 

Луна тригон Меркурий


Този аспект ще бъде точен около 17 ч в неделя. Той балансира рационалната мисъл с интуицията ни. Проявяваме добро разбиране към другите и бързо се ориентираме в ситуациите. За нас става важно общуването с приятелите. Искаме да се свържем с тях на духовно и интимно ниво. Подходящо е да говорим публично, да споделяме чувствата и мислите си, използвайки всякакъв вид комуникация. Сънищата и спомените ни са доста живи. Може да научим нещо за детството или семейната ни история. Общуването с членове от семейството, или с жени, като цяло, се оказва доста хармонично и благоприятно за нас.

 

Слънце биквинтил Марс


Това е творчески минорен аспект, който ще бъде точен в неделя около 21 ч. Той ни кара да преследваме желанията си, но не стремглаво и на всяка цена, а по един стилен начин, който идва съвсем естествено и не се набива в чуждите очи. Под негово влияние е добре да планираме стратегии.

 

Венера през уикенда


 

16 и 17 юни

За да разберем каква е любовната прогноза, трябва да вземем в предвид позицията и аспектите на омайната планета Венера.

В четвъртък Венера премина в знака Лъв и ще остане там до 10 юли. Венера отговаря за начина, по който гледаме на любовта, финансовите средства, нужни, за да си осигурим комфорт, и обичта, с която даряваме близките си. Венера в Лъв е смела, шумна, цветна и привлекателна. Искаме да бъдем забелязани и да се чувстваме като най-добрите и най-красивите. Не е време да бъдем скромни и скучни. Венера в Лъв е щедра и обичаща. Тя съвсем естествено получава похвали.

Още за Венера в този знак може да намерите ТУК!

 

Любовна прогноза за всеки знак


 

Зодия Овен на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд ще бъде с точка 18. Ще бъдете изключително щастливи с вашата половинка. Получавате зелена светлина за стартирането на нов проект. Имате пълната подкрепа на любимия човек. Неговото позитивно отношение към вас ще затегне връзката помежду ви и ще нагорещи преживяванията в спалнята.

Ако сте необвързани:

Венера ще удовлетвори желанията ви. Под влияние на чувствен и идеалистичен аспект между Луната и Нептун, вие мечтаете за голяма любов и за обвързване за цял живот. И защо не? Може да се окажете в романтична приказка. Само повярвайте. Но не бързайте с плановете за сватба все още!

 

Зодия Телец на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Вие сте прекрасна двойка! Тази мисъл постоянно се върти в ума ви. Нещо напълно обичайно за вас, само че, в този случай това твърдение принадлежи на миналото. Този уикенд се налага да приемете факта, че напоследък не се движите в синхрон с половинката си. Под влиянието на Марс, който в момента е неподвижен и се подготвя за ретроградно движение, обвинявате партньора си за всичко. Той трябва да се въоръжи с търпение и да не обръща внимание на непрекъснатите ви натяквания.

Ако сте необвързани:

Нямате време да се насладите на радостите на любовния живот през уикенда. Или поне това е официалната версия. А в действителност се притеснявате да срещнете погледа на потенциално любовно завоевание. Сякаш не сте себе си под влиянието на опозицията между Венера и Марс.

 

Зодия Близнаци на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Атмосферата става все по-напрегната у дома и нещата може да се влошат още повече. Непрекъснато се заяждате с половинката си и всеки момент някой от вас може да избухне. Може да решите да си мълчите и да се държите студено, но така ще изострите повече ситуацията.

Ако сте необвързани:

Ако се интересувате от един определен човек, вероятно целия уикенд ще се опитвате да се свържете с него, но безуспешно. Подозирате, че нарочно ви отбягва. Не получавате никакъв отговор на съобщенията и обажданията. Започвате да се ядосвате на себе си, че въобще сте насочили вниманието си към този човек. Мислехте, че това е началото на нещо специално. Изглежда сте грешили.

 

Зодия Рак на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Уран в Телец ви насърчава да разгорещите нещата в любовен план. Спокойно, това не означава да се разделите със старите навици, с които вие и вашия партньор сте свикнали. Половинката ви изслушва с готовност идеите си и правите взаимни планове за уикенда. И той (или тя) няма търпение да напусне зоната си на комфорт.

Ако сте необвързани:

Този уикенд ще вложите доста усилия в откриване на любовта. Едва ли ще намерите своята сродна душа точно сега. Но пък осъзнавате, че ако излезете навън, има по-голяма вероятност да срещнете нови хора и да привлечете внимание. Да получавате одобрителни погледи и усмивки, определено повишава увереността ви. От сега нататък няма да се страхувате да се покажете пред обществото.

 

Зодия Лъв на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Обикновено вие сте този, който движи нещата напред във връзката ви. Тази роля ви подхожда. Вие първи давате предложения и идеи. Партньорът ви е съгласен с това и по никакъв начин не се дразни от вашата доминираща роля. Той или тя оценява вашата отговорна и грижовна страна.

Ако сте необвързани:

Този път сте решили да приключите окончателно отношенията си бивш партньор, тъй като отдавна нещата между вас не вървят. Тази връзка, дори и да е платонична, ви държи като заложник. Всеки път щом излезете на среща с нов човек, нещата не вървят особено добре. Новата ви тръпка усеща, че не сте приключили отношенията си със старата любов.

 

Зодия Дева на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд няма да е прекалено див и разнообразен. За разлика от вас, партньорът ви иска малко спокойствие. Вие обаче не унивате от този факт и се съгласявате с неговото желание. Гледате позитивно и си казвате, че следващата седмица ще е по-интересна.

Ако сте необвързани:

За вас е достатъчно да знаете, че има възможност да споделяте живота си с интересна и уникална личност. Този уикенд не сте твърде алчни. Ако сте влюбени вече, не предявявате много претенции към обекта на чувствата ви. Запазвате романтичните си амбиции и представи само за себе си.

 

Зодия Везни на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд правите всичко възможно, за да покажете на половинката си колко ви е грижа. Тя (или той) ви се доверява трудно и затова трябва непрекъснато да доказвате любовта и намеренията си. Решавате да загърбите социалния живот, за да прекарате повече време с любимия си човек. В момента връзката ви е приоритет номер едно. Готови сте на всичко, за да запазите тези отношения.

Ако сте необвързани:

Този уикенд късмета е на ваша страна по любовните въпроси. Може и да не срещнете сродната си душа, но със сигурност ще се сблъскате с личност, която кара сърцето ви да прескача. Въпреки това ние ви съветваме да не разкривате чувствата си. Действайте стъпка по стъпка.

 

Зодия Скорпион на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Определено е важно да се грижите за любовния си живот. Но не искате да разкриете колко чувствителни сте всъщност. Трудно ви е да споделяте емоциите си с любимия човек този уикенд. Страхувате се да не бъдете отхвърлени. Това ли е най-лошото, което може да се случи? Просто половинката ви се държи леко хладно. Не се терзайте чак толкова. Това вероятно е временно.

Ако сте необвързани:

Защо усложнявате толкова любовния си живот? Нарочно проваляте последната си връзка, защото се опасявате, че любимия човек не ви обича толкова, колкото вие него. Мразите да се чувствате уязвими. Не искате да бъдете наранени отново. Такова пресметливо поведение може да има негативни последици върху вас. Вредите на репутацията си.

 

Зодия Стрелец на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Търпението и усилията ви в любовен план ще бъдат възнаградени. Ще изживеете многобройни мигове на страст и приятни удоволствия с половинката си. Този уикенд взимате съвместни решения. Няма да се спрете, докато не измислите начин да обогатите връзката си. Защо не излезете на импровизирана вечеря в събота вечер?

Ако сте необвързани:

През тези два дни може да срещнете интересна личност, занимавайки се с хобито си. От вас зависи да излезете навън и да си държите очите отворени, защото любовта няма да позвъни магически на входната ви врата. Срещите във виртуалното пространство се оказват разочароващи, да не кажем безсмислени. Вярвайте в себе си и вашия чар. Любовта ви чака там някъде!

 

Зодия Козирог на 23 и 24 юни


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд партньорът ви държи да задоволявате исканията му. В случая не става на въпрос за секс. Може да желае да излезете на ресторант или да гледате любимия му/й филм. Той или тя иска просто да се съгласите с неговите идеи, без да налагате своите планове на всяка цена. Решавате да не протестирате и да се съобразите този път.

Ако сте необвързани:

През тези два дни сте склонни да слагате тигана, преди да сте наловили рибата. Правите си планове, свързани с новата ви тръпка, без да сте сигурни какво точно изпитва той. Мислехте, че Венера ще ви помогне. Но тя сключва неприятен аспект с Юпитер. Изпитвате необяснима тъга в емоционален план. Непримирими сте в желанието си на всяка цена да се докоснете до любовта. Но така само се тормозите.

 

Зодия Водолей на 23 и 24 юни


23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Любовният ви живот е спокоен този уикенд и така се очертава да продължи в бъдеще. Отново успяхте да спечелите благоволението на половинката си. Той (или тя) вече е простил/а и забравил/а за вашите скорошни грешки. Все пак вие положихте неимоверни усилия за това. Не беше лесно, но си заслужаваше, нали?

Ако сте необвързани:

Омръзна ви да сте самотни и се заклевате да сложите край на това. Харесали сте си определен човек и не приемате отказ. Все пак живеете само веднъж. Решавате да захвърлите на вятъра всички притеснения и предразсъдъци като се съгласите на среща с тази личност. Има голям шанс да се получат нещата.

 

Зодия Риби на 23 и 24 юни


23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Влиянието на планетите този уикенд ви помага да се сближите с любимия си човек. Той е повече от съгласен да удовлетвори фантазиите ви. Радвайте се на това, което любовта ви предлага. Използвайте тази златната възможност да разнищите проблемите, които застрашават връзката ви. Пръскате чар и харизма, затова и партньорът ви не може да ви откаже нищо.

Ако сте необвързани:

През тези два дни любовта витае из въздуха. Писна ви да сте самотни и в лошо настроение. Може да хлътнете до уши по пълен непознат. Не отказвайте внезапно появили се покани за излизане. Може да срещнете любовта на живота си на място, където най-малко очаквате. Заведете този човек на разходка, за да откриете какви са неговите любовни очаквания.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова