понеделник, 25 юни 2018 г.Седмичен хороскоп


от 25 юни до 1 юли


 

Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?

 

Разположение на планетите


 

от 25 юни до 1 юли

В сряда планетата на действието, амбицията и силата Марс започва ретроградно движение, което ще продължи до 28 август. Това означава, че много хора ще се завърнат към старите си модели на поведение, без да го осъзнават. Докато се уповаваме на остарели разбирания и традиции, нищо ново няма да се случи. Позицията на Слънцето, което миналата седмица премина в Рак и ще остане в този знак до 22 юли, също говори за тенденция да се придържаме към тестваната и доказана система от порядки. А по време на Пълнолунието в Козирог на 28 юни, Слънцето е в опозиция със Сатурн. Позициите на Слънцето, Сатурн и Марс ни казват, че трябва да бъдем по-внимателни. Те ни принуждават да спрем и да помислим (ретро Марс във Водолей). Време е да помислим за грешките в миналото (Слънце в Рак) и да поемем отговорност за действията си (Сатурн в Козирог). Няма друг начин. Най-лошото, което може да се случи, е да не стигнем до никакви изводи за самите себе си и да не променим нищо в поведението си. Има хора, който решават проблемите като просто ги оставят да отшумят. Дали това ги прави щастливи, как мислите?

 

Любовна прогноза


 


В четвъртък предстои Пълнолуние. Този месец то се пада в Козирог, знак управляван от строгата планета Сатурн, която от 20 декември 2017 г. насам обитава Козирог. Това Пълнолунието в Козирог ще ни направи изключително сериозни и практични, тъй като Луната се намира в близост до Сатурн.  В такива случаи, в любовта искаме да държим партньора си и отношенията с него под пълен контрол. Освен това по-рано през седмицата Венера в Лъв сключва напрегнат и изпълнен със страст аспект с Юпитер в Скорпион. Това е причина да имаме прекалено големи очаквания в любовен план. Кой е с големи очаквания и към кого? За Юпитер в Скорпион щастието се състои в това да контролираме партньора си. Ако не друго, то поне подобни аспекти са изключително еротични и събуждат страстта ни под завивките.

 

Позиции на Луната


 

от 25 юни до 1 юли

В понеделник Луната влиза в Стрелец. Когато Луната е в Стрелец ние сме изключително ведри и оптимистично настроени. Това положение ни насърчава да разширим съзнанието си, да прекараме известно време в изучаване на нова философия и култура, да пътуваме из непозната чужда страна. Искаме приключения и копнеем да бъдем свободни.

В сряда малко преди 19 ч. Луната минава във Козирог. Това положение ни помага да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.

В четвъртък ставаме свидетели на Пълнолуние в Козирог в 17:21 ч. Това събитие представлява една повратна точка в плановете и проектите, с които се захванахме по време на Новолунието в Близнаци на 13 юни. Мощната енергия на пълната Луна ни кара да бъдем крайни в изразяването на чувствата, в преследването на целите ни. Смели, дори и неразумни. Готови сме да се борим за желанията си, да изразим себе си на всяка цена.

В събота сутринта Луната сменя знака си отново и през уикенда ще бъдем под влиянието на обективната, интелектуална и ексцентрична Луна във Водолей. Това разположение носи облекчение от прекалено силните емоции. Позволява ни да се отдалечим малко, за да може да погледнем цялата картина. Измисляме нови бляскави идеи и ги споделяме с останалите. Интересът ни към технологиите и социалните медии се засилва. Време е да бъдем иновативни и да прегърнем новото. Ангажираме се с групови занимания, уважаваме другите и разглеждаме обществото като едно цяло. Светът се превръща в едно голямо място, където различни елементи се събират в едно. Свързваме се с душевността на групата.

 

 Прогноза за Овен


от 25 юни до 1 юли


През седмицата


от 25 юни до 1 юли

Напрегнат аспект между Марс и Юпитер ви носи хаос и раздразнение тази седмица. Възможни са разгорещени спорове с половинката ви. Прекарайте колкото се може повече време далеч един от друг, за да не се стига до крайности.

През уикенда


Квадратът между Луната и Уран може да повлияе на отношенията ви с парите. Любовните ви проблеми също оказват влияние върху финансите. Не сте себе си през тези два дни. Трудно ще закърпите положението в края на месеца.

Съвети


Помислете на първо място за финансите си. След това разрешавайте проблемите на връзката си. Не се притеснявайте да говорите открито с партньора. Открийте причините за неразбирателството помежду ви и ги отстранете.

 
Прогноза за Телец


от 25 юни до 1 юли


През седмицата


от 25 юни до 1 юли

Прекрасният аспект - секстил - между Слънцето и Уран вещае една седмица, изпълнена с усещането за хармония и идилия. Какво повече може да желаете? В любовта взимате важни решения, свързани с бъдещето. Готови сте да се обвържете сериозно с любимия ви човек.

През уикенда


"Покажи ми приятелите си и ще ти кажа какъв си". Колко пъти сме чували тази приказка! Заради неблагоприятния аспект между Меркурий и Уран, вашите така наречени приятели ще ви попречат да се представите в най-добрата си светлина.

СъветиОтнема години да изградиш репутацията си, а са нужни само няколко секунди, за да я разрушиш. Затова внимателно подбирайте хората, с които общувате тази седмица. Ако сте заобиколени от хора, които само ви дърпат надолу, вината си е само ваша.

 

Прогноза за Близнаци


от 25 юни до 1 юли


През седмицата


от 25 юни до 1 юли

Негативните аспекти, които сключва Меркурий, вашия управител, сочат към раздяла, която може да преживеете в емоционален план. Ще съжалявате изключително много, че сте споделили най-интимните си тайни с точно определен човек.

През уикенда


Квадратът между Меркурий и Уран ви прави чувствителни към храната и напитките, които употребявате този уикенд. Ако сте мислили, че ще успеете да презаредите батериите и да си починете, помислете отново. Малко ще ви е трудно.

Съвети
Дръжте картите си по-близко до вас. Спрете да разкривате такива подробности за вашия любовен живот и за финансовата ви ситуация. Думите ви може да бъдат използвани срещу вас, ако нещо се обърка в отношенията с другите.

 Прогноза за Рак


от 25 юни до 1 юли


През седмицатаот 25 юни до 1 юлиАспектът между Слънцето и Уран поставя ударение върху социалния ви живот. Искате да прекарате колкото се може повече време с приятели. Харесва ви да организирате групови занимания с най-близките ви дружки или да общувате със стари познати във виртуалното пространство.


През уикенда
Опозицията между Слънцето във вашия знак и Сатурн в Козирог причинява трудности за вас във финансово отношение. Внимавайте с парите, които харчите. Затегнете бюджета си и изплатете дълговете, преди да пристъпите към забавление.


Съвети


Прогноза за Лъв


от 25 юни до 1 юли


През седмицатаот 25 юни до 1 юлиТози път Венера подкрепя любовния ви живот, защото е във вашия знак. Вие и вашият партньор се държите като отговорни възрастни. Ако сте омъжени, ще върнете отношенията си отново в релсите. Ако пък скоро сте започнали да се срещате с някого, връзката ви ще стане официална.

През уикенда

Меркурий ще разклати семейните отношения този уикенд. Може да откажете да се явите на важно семейно събитие. Предпочитате да прекарате времето си с приятели, вместо с роднини, които не чувствате толкова близки.


Съвети


Не се карайте със семейството и роднините си. Не правете нещо, за което ще съжалявате. Определено не обичате да се извинявате и да поемате вината. Но любимите ви хора ще оценят високо опита ви да признаете грешките си.

 

Прогноза за Дева


от 25 юни до 1 юли


През седмицатаот 25 юни до 1 юлиТази седмица сте изключително продуктивни на работното място и пръскате чар в любовните отношения. Всичко това е благодарение на благоприятен аспект между Уран и астероида Церера. Буквално засенчвате всички около вас с харизмата и уменията, които притежавате.

През уикенда


Сатурн ви изпълва с енергия този уикенд. Прекарвате следващите 48 часа в трениране и приятни интимни занимания със сродната ви душа. Не знаете умора... Какви щастливци сте!

Съвети


Забавлявайте се, без да обръщате внимание на мнението на приятели и близки. Те може да смятат, че се отпускате прекалено много и прекалявате. Помнете, че животът е само един. Възползвайте се от него, докато можете.

 

Прогноза за Везни


от 25 юни до 1 юли


През седмицатаот 25 юни до 1 юли

Заради опозицията между Венера и Марс ще ви бъде трудно, ако не и невъзможно да разберете и да се доверите на партньора си. Страхувате се, че ако започнете спор с половинката си, връзката ви ще пострада.

През уикенда


Отношенията с половинката ви няма да се подобрят особено през уикенда. Напрегнатият аспект между Венера и Юпитер ще ви направи още по-подозрителни към поведението на партньора ви.

Съвети
Прогноза за Скорпион


от 25 юни до 1 юлиПрез седмицата


от 25 юни до 1 юли

Негативният аспект между Марс и Юпитер ви пречи да се помирите с половинката си или да привлечете вниманието на нов романтичен обект. Животът ви се струва адски скучен в момента.

През уикенда


През уикенда любовния ви живот най-сетне ще се раздвижи, благодарение на приятния аспект тригон между Слънцето и Юпитер. Най-после ще събудите интерес в личността, която харесвате от известно време насам. Откога чакате да попаднете в тази позиция?! Възползвайте се.

Съвети
Постоянно мислите, че нещата в любовен план ще се развият по възможно най-лошия начин. Спрете вече с това! Наслаждавайте се на живота без да задавате прекалено много въпроси. Дайте шанс на чувствата си да разцъфтят.

 Прогноза за Стрелец


от 25 юни до 1 юлиПрез седмицата


от 25 юни до 1 юли

Тази седмица ви харесва да участвате в съвместни занимания с приятели или да ръководите екип на работното място. Обожавате да се чува думата ви. Искате да разкриете най-добрите страни на колегите и да им помогнете да преодоляват предизвикателствата.

През уикенда


Възможни са неразбирателства с роднините ви, заради опозицията между Слънцето в Рак и Сатурн в Козирог. По природа сте доста общителни. Но как само мразите тези отегчителни събирания със семейството на партньора ви!

Съвети
Не бъдете такива егоисти! От време на време се съгласявайте да прекарате известно време с роднините на половинката ви. Не може да ги пренебрегвате до края на живота си. Ако се отнасяте с уважение към тях, връзката ви ще се подобри.

 Прогноза за Козирог


от 25 юни до 1 юли


През седмицатаот 25 юни до 1 юлиЗащитени от хубав аспект между Сатурн във вашия знак и Уран в Телец (също земен знак), може да се влюбите в колега. Ще прекарате доста време, затворени в офиса, далеч от очите на обществото.

През уикенда


Поради неблагоприятните аспекти на Плутон може да страдате от зъбобол, главоболие или проблеми със ставите. Как става все така, че точно през уикенда, когато трябва да се забавлявате, вие не се чувствате особено добре.


Съвети


Спомнете си, че от време на време се налага да посетите здравен специалист. Дори и да е веднъж в годината. И ако може се въздържайте от интимни ласки на работното място. Може малко да почакате. Поне докато се приберете вкъщи, нали?

 

Прогноза за Водолей


от 25 юни до 1 юлиПрез седмицата


от 25 юни до 1 юлиРетроградното движение на Марс във вашия знак започва да ви обърква. През тази седмица често ще мислите за отношенията с приятел, с който само се забавлявате и все още нямате сериозни ангажименти. От какво се притеснявате? Вероятно, че може да загубите добър приятел и потенциален любовник по едно и също време.

През уикенда


Заради аспект между Луната и Марс, може да се отдалечите от важен за вас човек, който ще изчезне от полезрението ви за известно време.  Или пък домашният ви любимец ще избяга от вкъщи.

Съвети

Ако обмисляте да превърнете отношенията с някого от приятелски в любовни, помислете много добре. Претеглете положителните и отрицателните страни. Заслужава ли си риска да загубите човек, за когото ви е грижа? Само вие знаете отговора. А що се отнася до домашния ви любимец - оставете му храна и вода пред дома си и започнете да го търсите из квартала...

 
Прогноза за Риби


от 25 юни до 1 юлиПрез седмицата


от 25 юни до 1 юли

Чувствате се много комфортно в компанията на любимия си човек. Тригонът между Юпитер и Нептун ще ви покаже нови начини, по който да се наслаждавате на интимните ласки. Колко вълнуващо!

През уикенда


Юпитер ви насърчава да бъдете по-внимателни към финансите си. Не трябва да попадате в измамни схеми този уикенд. Късметът е на ваша страна по отношение на парите. Пригответе шампанското!

Съвети

Свикнали сте да се грижите за всички около вас. Спрете веднага! Близките ви стават мързеливи и разчитат прекалено на вас. Нека сами се научат да се оправят с живота.

 Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wXIqCbQqVls[/embedyt]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова