неделя, 24 юни 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 25 юни понеделник


 


Започна последната седмица от шестия месец на 2018 г. Преполовихме годината... Толкова бързо и неусетно стана това...


Нека разберем какъв ще е 25 юни, първият ден от новата седмица, от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!


 


Позиция на Луната на 25 юни


 


25 юни


 


Тази сутрин в 07:30 ч. Луната се сбогува с знака на страстните и потайни Скорпиони и започна своя транзит през ведрите и оптимистично настроени Стрелци. Ще бъдем под влияние на тази огнена Луна до сряда, когато малко преди 19 ч. земния спътник ще премине в Козирог. А в четвъртък очакваме Пълнолуние в Козирог. Предстои да разберете малко повече за него през следващите дни.


Когато Луната е в Стрелец всичко ни се струва е много по-хубаво в сравнение с предишните дни. Искаме да разширим съзнанието, да прекараме известно време в изучаване на нова философия и култура, да пътуваме из непозната чужда страна. Искаме приключения и копнеем да бъдем свободни. Няма планини, които да не може да преминем. Нищо не може да спре полета на душата ни. Дразнят ни всекидневните и скучни занимания. Предпочитаме да се забавляваме, вместо да се захванем с практични въпроси. Избягваме да мислим за дребните, досадни неща.


 


Какво е характерно за Луната в Стрелец?


 


Важни аспекти и позиции на 25 юни


 


Какво е разположението на небесните тела?


 
  • Слънце биквинтил Марс
Това е творчески минорен аспект, който беше точен вчера около 21 ч, но оказва влияние и през днешния ден. Той ни кара да преследваме желанията си, но не стремглаво и на всяка цена, а по един стилен начин, който идва съвсем естествено и не се набива в чуждите очи. Под негово влияние е добре да планираме стратегии.
  • Венера квадрат Юпитер
Този аспект ще бъде точен около 22 ч тази вечер. Той ни кара да преувеличаваме привързаността ни към хора, вещи, ситуации. Престараваме се в нещата, които правим. Демонстрираме прекалено чувствата си. Задоволяваме всяко свое желание. Възможно е да прекалим с храната. Ако овладеем правилно енергията на този аспект, то умът ни ще ражда интересни идеи и ще измисля нови подходи, свързани с удоволствията, парите и любовта. Общителни сме, но не особено дисциплинирани.


 


Какви са астрологичните аспектите днес?


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 25 юни


25 юни


Днес като че ли обстоятелствата ви карат да забравите за своите граници. Взимате решения под влияние на емоциите. Давате обещания, които по-късно не можете да изпълните. Искате да направите нещо различно, но не може да определите какво точно да бъде то. Не сте доволни от режима си, любовния живот и резултатите от творческата ви дейност. Не сте сигурни какво точно искате от себе си и разговорите с останалите. Луната в девети дом ви прави по-спонтанни. Имате желание да изследвате нови територии. Настроени сте за забавления.


 


 


Зодия Телец на 25 юни


18 юни


В добро настроение сте днес, обаче очаквате прекалено много от останалите. Те също имат големи очаквания. Готови сте на компромиси, за да направи всички щастливи. Но това може да има своите последици. Движете се в обичайните си граници и да не ги прекрачвате. Ако има възможност, отложете най-важните задачи за друг ден. Днес хората са склонни да преувеличават. Но също така може да им хрумнат интересни идеи за забавление. В момента Марс стои неподвижен в знака Водолей, подготвяйки се за ретроградно движение. Това показва, че е добре да запазите текущото положение, а не да предприемате промени.


 


Зодия Близнаци на 25 юни


18 юни


Днес трудно се придържате към рутината и изпитвате безспокойство, което може да доведе до грешки. Доста сте разсеяни. Въпреки това настроението ви е добро и сте готови да опитате нови неща. Склонни сте да преувеличавате и преигравате. Не само говорите небивалици, но и вярвате в тях. Може да се захванете с прекалено много дейности и да не успявате в нито една. Търсите скрит подтекст в информацията, която достига до вас, и пилеете време в мислене за незначителни неща. Обещанията, които давате, вероятно няма да изпълните. Изключително общителни и открити сте, защото Луната е във вашия партньорски дом.


 


Зодия Рак на 25 юни


18 юни


Днес сте щедри към себе си и останалите. Има обаче вероятност да бъдете леко безразсъдни и да прекалявате със задоволяване на капризите си. За вас удобството е всичко, но понякога изпитвате желание да изпитате нещо повече от обичайното. В началото на деня няма да сте особено продуктивни, но постепенно ще се активирате. Възможно е да придавате прекалено голяма тежест на въпрос, свързан с парите и любовта. Енергията на деня ви кара да опитате нещо ново. А Луната е в дома на работата и здравето. Това ви мотивира да се погрижите за бизнеса.


 


 


Зодия Лъв на 25 юни


18 юни


Усещате, че ви очакват интересни събития, но все още нямате план за действие и това ви изнервя. Възможно е да изпаднете в конфликт на интереси с любимите ви хора. Търсите свобода и независимост. Настроението ви като цяло е добро, но очаквате твърде много от себе си и от другите. Имате желание да направите подобрения у дома с помощта на близките. Ако нещата не потръгнат гладко, обаче, бързо ще се откажете. Помислете какво ви липсва, за да се справите добре. Не се напрягайте прекалено.


 


 


Зодия Дева на 25 юни


18 юни


Днес не се чувствате добре в кожата си. Настроението ви е променливо, особено ако нещата не вървят според очакваното. Добре е да бъдете умерени. Помислете малко за собствените си нужди. Не говорете предварително за плановете си. Ако започнете да работите по идея, без да сте помислили добре, нещата вероятно ще се провалят. Причина за това е наближаващото ретроградно движение на Марс. Следващите седмици не са подходящи за стартирането на нови проекти. Това не означава, че нищо не трябва да предприемате. Просто не се изпълвайте с прекалено големи очаквания. Може да положите нужните усилия, но имайте едно наум.


 


Зодия Везни на 25 юни


18 юни


Днес не сте особено търпеливи. Дразнят ви скучните и безсмислени неща. Може да използвате енергията на деня да правите промени. Но има опасност да стигате до крайности - да харчите прекалено много и да задоволявате всяка своя прищявка. Престаравате се в стремежа си да направите добро впечатление. Забавлявайте се, но знайте своите граници. Бъдете щедри, но не и екстравагантни. Ако искате да проведете важна дискусия, включете в действие въображението си и обмислете нови варианти и идеи. Възможно е да се породят нови чувства в емоционален план.


 


 


Зодия Скорпион на 25 юни


18 юни


Венера в Рак сключва квадрат с Юпитер, който е във вашия знак. Най-добре използвайте енергията на този аспект, за да се забавлявате. Има опасност, обаче, да искате твърде много неща. Изкушени сте да бъдете различни днес и да покажете непознати за околните черти. Това само ще наруши репутацията ви. Старайте са да не бъдете арогантни и да прекалявате. По възможност контролирайте себе си и бъдете търпеливи. Времето е подходящо да разкриете чувствата си и да се посветите на нови, непознати удоволствия.


 


 


Зодия Стрелец на 25 юни


18 юни


Тази сутрин Луната преминава през вашия знак. Затова се чувствате добре. Слушайте сърцето и чувствата. Сякаш сте напълно наясно със себе си. Но пък квадратен аспект между Венера и вашата планета управител Юпитер изкривява вашата представа. Изпитвате безспокойство, а това може да доведе до грешки, особено ако не сте обмислили важна част от плановете. Има прекалено много неща, за които да се грижите, и нямате време за вашите собствени желания. Може да се престараете в помощта към другите. Не давайте прекалено големи обещания. Ако сте умерени днес, ще осъзнаете в коя сфера от живота е нужно да направите промени.


 


Зодия Козирог на 25 юни


18 юни


Денят е подходящ да се наслаждавате на себе си, да разширите съзнанието си и да осъзнаете какви чувства таите към даден човек или ситуация. Възможно е да имате нереалистични очаквания относно връзката ви. Това определено не помага нито на вас, нито на другия човек. Вътрешното безспокойство, което изпитвате, ви помага да осъзнаете какво липсва в живота ви. Не правете прибързани заключения обаче. Новите начинания не са много успешни. Ако имате прекалено много очаквания, може да останете разочаровани. Луната е в дома на вашия личен и интимен свят, затова е добре да си осигурите повече време за почивка.


 


 Зодия Водолей на 25 юни


18 юни


Настроението ви като цяло е добро днес. Но е възможно да имате твърде нереалистични очаквания или да отхапете повече, отколкото може да преглътнете. Очертават се проблеми в отношенията. Обръщате прекалено внимание на нещо незначително и така изнервяте останалите. Отворени сте за нови възможности и преживявания. Но има тенденция да стигате до крайности. Луната е в социалния ви дом и ви насърчава да търсите забавление, вместо да работите. В момента Марс стои неподвижен във вашия знак, готвейки се за ретроградно движение. Затова е по-добре не бързайте с нищо. Не ви е точно ясно в коя посока да поемете.


 


Зодия Риби на 25 юни


18 юни


Днес е нужно да обърнете повече внимание на отговорностите си. Но аспект между Венера и Юпитер може да ви разсее и да пречи на концентрацията. В един момент сте въодушевени и готови да превземете света, а в другия - не сте сигурни дали ще се справите. Започнете от малките задачи и постепенно ще стигнете до по-големите. Ако направите грешки, вероятната причина за тях е вашия свръхоптимизъм. Внимавайте с обещанията, които давате, тъй като трудно ще ги изпълните. Ако сте умерени, денят ще се окаже приятен за вас. Ако усетите, че губите настроение, променете темпото си на работа или излезте на разходка.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова