събота, 2 юни 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 3 юни неделя


Добре дошли при нас в неделя, 3 юни! Какъв ще бъде почивния ден от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 3 юни
 

Тази нощ в 01:05 ч. Луната премина в знака на уникалните и неповторими Водолеи и ще остане там до вторник, 5 юни, когато в 13:53 ч. ще премине в Риби.

Когато Луната е във Водолей, мисълта ни работи по изключително интересен начин и ражда иновативни и необичайни идеи. Погледът ни е насочен към бъдещето. Мечтаем светът да се промени и всички хора са бъдат равни. Вълнува ни съдбата на човечеството. Проповядваме всеобща човешка любов, но в близките взаимоотношения сме дистанцирани и хладни. Подхождаме към проблемите по странен начин, без да се притесняваме, че може да шокираме останалите. Напротив, като че ли точно към това се стремим - да покажем своята уникалност и индивидуален почерк.

Още информация за Луната във Водолей може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 3 юни


 

Луната прекарва деня във Водолей като сключва няколко аспекта:

  • съвпад с Марс, който ще бъде точен в 13:20 ч.;

  • тригон с Меркурий, който ще бъде точен в 22:04 ч. и

  • тригон със Слънцето, който ще бъде точен през нощта срещу понеделник в 04:21 ч.


Освен това Слънцето и Меркурий са заедно в знак Близнаци и се движат към съвпад, който ще е точен на 5 юни. Под влияние на тези аспекти ние се изразяваме по правилния начин. Времето е подходящо да споделим своите притеснения, да изслушваме останалите, да обсъждаме прогресивни и интересни идеи. Общуваме ясно и открито. Склонни сме към анализиране и философстване. Може да предприемем действия по реализирането на идея или план.

Информация за останалите аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 3 юни


17 май

Днес определено знаете как да се освободите от напрежението. В добро настроение сте. С лекота общувате с другите и учите нови полезни неща. Изразявате се свободно и естествено. Може да си позволите да бъдете спонтанни. За да изпитате удовлетворение, фокусирайте се към онези мечти и желания, които са най-близко до сърцето ви. Откривате много общи теми за разговор с приятелите, обсъждате нови концепции и разбирания. Вдъхновявате се от всичко ново и необичайно, с което се сблъсквате днес.

 

 

Зодия Телец на 3 юни


17 май

След обърканата събота, днес вашата амбиция се събужда и сте готови да се погрижите за бизнеса. Слънцето и Луната работят в синхрон във вашия дом на целите, парите и репутацията. Използвате талантите си, за да постигнете развитие. Справяте се страхотно в работата, или поне мислейки за нея (все пак е почивен ден). Стигате до дъното на проблемите, разрешавате ги и възстановявате така нужното ви спокойствие. Готови сте да отговаряте за действията си. Как точно ще го направите зависи от начина, по който сте се отнасяли към задълженията напоследък. Настройката на ума ви е добра и лидерските ви инстинкти са отлично развити.

 

Зодия Близнаци на 3 юни


17 май

Днес сте готови да напуснете зоната си на комфорт и да опитате нови интересни неща. Копнеете да изпитате свободата във всичките й измерения. Проявявате спонтанност в решенията днес. Откривате много причини за вдъхновение и гледате с надежда към бъдещето. С каквото и да се захванете днес вие добавяте щипка творчески ентусиазъм и чар. Подхранвате глада си за нови знания и обсъждате интересни теми с приятели. Търсите начин да се освободите от напрегнатите емоции, ако вече това не се е случило от само себе си. Днес приемате нещата изключително леко и небрежно.

 

Зодия Рак на 3 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес е време да се посветите на емоциите си. Опитайте се да преодолеете старите болки, да забравите обидите, нанесени от други хора, и да продължите смело напред. Чувствате се удобно в кожата си и работейки далеч от чуждите погледи. Денят ви предоставя възможност да се свържете с вътрешния ви свят и да разберете по-добре своите мотиви и желания. Послушайте инстинктите си. Потърсете вътрешната сила. Помислете върху последните събития и се фокусирайте най-вече върху собствените си чувства.

 

Зодия Лъв на 3 юни


17 май

Днес сте значително по-общителни от обикновено. Слънцето ви насърчава да потърсите компанията на приятни хора или да създавате нови връзки. Чувствате се особено вдъхновени от съвместни проекти с приятели. Сякаш сте на една вълна със своите съмишленици и братя по оръжие. Изпитвате удовлетворение, споделяйки своите идеи и изслушвайки чуждото мнение. Представата, която имат хората за вас, е изключително положителна и това може само да ви радва. Техните думи отвеждат мисълта ви по нови, непознати пътеки. Добивате много по-ясна представа точно какво искате и каква трябва да е следващата ви стъпка.

 

Зодия Дева на 3 юни


17 май

Днес и утре вниманието ви е насочено към работата и здравето ви. Мотивирани сте да реорганизирате някои сфери от живота. Обръщате внимание на малките детайли, които правят ежедневието ви по-подредено и лесно. Изпипването на подробностите до съвършенство, ще ви помогне да постигнете нещо голямо в бъдеще. Времето е отлично да се посветите на специална програма за подобряване на здравето ви. Държите да сте ангажирани и да помагате на другите. Организирайте се днес, за да може през следващите дни да сте готови за взимането на сериозни решения. Съвсем скоро ще стигнете до важни прозрения, свързани с работата и кариерния ви път.

 

Зодия Везни на 3 юни


17 май

Луната преминава през вашия дом на забавленията и романтиката и ви помага да изразявате своите нужди и да споделяте с останалите. Освен това Луната прави аспекти със Слънцето и Меркурий във вашия дом на приключенията. Захващате се с нови дейности, които обогатяват опита ви, и ви карат да мислите по различен, свеж и уникален начин. Творческата енергия преминава през вас и е готова да намери своя израз. Зареждате останалите със своя оптимизъм. Може да научите нещо важно за човек, който ви привлича, или да разберете своите собствени чувства. Комуникацията върви гладко с всички хора днес.

 

Зодия Скорпион на 3 юни


17 май

Неделята е подходящ ден да обърнете внимание на емоциите и да откриете нов начин за изразяване на чувствата. Меркурий ви помага да кажете ясно какво изпитвате и от какво имате нужда. Това може да стане в писмена форма или устно. Търсите емоционална подкрепа от членовете на семейството или близки приятели. Времето е подходящо да се погрижите за дома, за лични въпроси или за дългосрочните планове - тези, свързани с изграждането на нещо важно и значително. Намирате удовлетворение в добре познати, тихи и създаващи удобство занимания. Не се напрягайте излишно, защото понякога нещата се получават най-добре, когато ги приемате спокойно и не си давате много зор.

 

Зодия Стрелец на 3 юни


17 май

Днес енергията на деня ви помага да се свържете с останалите хора и да споделяте мислите си свободно с тях. Научавате нови неща за света и събитията, случващи се около вас. Причина за това е Луната, която се свързва по хармоничен начин със Слънцето и Меркурий, които се намират в партньорския ви сектор. Разговорите протичат гладко и особено приятно за вас. Възможно е постоянно да сте в движение и да се срещате с много хора. Трудно ви е да се концентрирате. Но това е най-подходящото нещо за вас в момента. Все пак е необходимо от време на време да се отърсите от скучните графици и да си позволите да бъдете спонтанни.

 

Зодия Козирог на 3 юни


17 май

Днешният и утрешният ден са изключително подходящи, за да се погрижите за бизнеса. Енергията протича гладко в сферата на работата, здравето и удобството, и ви помага да изразите себе си по приятен начин и да изпитате удовлетворение. Предпочитате да се потопите в практични занимания, които ви държат здраво стъпили на земята. Но въпреки това ще приложите по-различни и необикновени методи към работата, заради Луната във Водолей. Вашият бизнес нюх е доста добър в момента. Откривате щастие в това, което вече имате. Не се стремите прекалено нависоко към трудно достижими

 

 Зодия Водолей на 3 юни


17 май

През днешния ден може да преживеете хубави моменти свързани с романтиката или вашите таланти. Общувате доста успешно с останалите. Луната е във вашия знак и изкарва нуждите ви на преден план. По-привлекателни и забележими сте от обикновено. Може да преразгледате всички чувства, които сте пренебрегвали до този момент. Ако не правите това поне от време на време, ако не си оставяте възможност да помислите върху миналото, то връзките ви с другите хора може да става по-трудни и животът да се усложни излишно. Намерете начин да изразите своите чувства или чрез разговор, или като използвате талантите си за създаване на нещо красиво и интересно за останалите.

 

Зодия Риби на 3 юни


17 май

Днес като че ли сте в мир със себе си и вашите емоции. Време е да си починете далеч от светлината на прожекторите и да търсите баланс в живота. Изпитвате силна нужда да избягате от всекидневните задължения. Трябва да забавите малко темпото и да разсъждавате върху случващото се, да се излекувате от стари болки и да продължите напред. Днес е подходящо да се посветите на семейни занимания, разговори с близките и работа около дома ви. Свързвате се по уникален начин с хората, които обичате. Те ви помагат да виждате по-ясно чувствата и идеите си.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова