събота, 30 юни 2018 г.

 

Любовен Уикенд Хороскоп


за 30 юни и 1 юли


 

Омръзна ли ви астролозите да ви казват какво може да ви се случи в работен план в събота и неделя? Чудите ли се как може да ви говорят за работа, когато се наслаждавате на почивни дни и искате да забравите за стреса на работното място?

Мери Астрология ви представя специална рубрика - любовен уикенд хороскоп. Уикендът е време, което може да прекарате с близките си хора, стига да почиват и те като вас. Може да разберете какво ви очаква на любовния фронт на 30 юни и 1 юли от нашата статия!

 

Позиция на Луната през уикенда


 

Скъпи приятели, очаква ни един ексцентричен и необикновен уикенд! Луната прекарва уикенда във Водолей. В събота сутринта в 07:38 ч тя започва транзита си в този знак и ще остане там до понеделник вечерта. Ще си прави компания с ретроградния Марс, който също е във Водолей.

Когато Луната е във Водолей, ние сме привлечени от новото и необичайното. Изпитваме инстинктивна нужда от подобрения. Реагираме по-интелектуално и обективно. Не сме прекалено емоционални и не приемаме нещата прекалено лично. Подходящо време за социални събирания. Асоциираме се силно с обществото, от което сме част. Искаме да споделяме своите гениални идеи и да се ангажираме в занимания от социално значение. Погледът ни е насочен към бъдещето. Трудно се придържаме към строг график, тъй като личната ни свобода е най-важното нещо за нас през тези два дни и половина. Приблизително толкова време прекарва Луната в този знак.

Може да разберете още за ексцентричната Луна във Водолей ТУК!

 

Астрологични аспекти през уикенда


 

Аспекти на Меркурий


В събота Меркурий формира два интересни аспекта – квадрат с Уран (точен в 15:45 ч) и тригон с Хирон (точен в 22:54 ч.). Тези влияния стимулират сетивата ни. Интуицията ни се засилва и ставаме особено проницателни. Умът ни ражда интересни нови идеи и търси необичайно решение на проблемите. Уран е планета-управител на Водолей. Луната също е във Водолей. Това прави спазването на графици още по-трудно. Но пък хубавото е, че ставаме по-отворени към ексцентричното и различното. Прегръщаме света около нас и приемаме всички за равни.

 

Аспекти с участието на ретро Марс


В нощта срещу неделя, в 02:09 ч. три аспекта ще бъдат точни. Луната и Марс сключват съвпад в знака Водолей и всяка от тези планети сключва куинкокс със Слънцето. Аспектът на Луната подпалва нашите емоции, но пък не сме особено наясно как да удовлетворим желанията си. Заради куинкокса на Слънцето с ретроградния Марс изпитваме вътрешно напрежение. Искаме да постигнем определени неща, но сякаш не ни достига енергия за това. Трудно се примиряваме със ситуациите, в които изпадаме. Не сме и особено доволни от самите себе си. Като че ли въобще не сме в час по отношение на важните неща. Чудим се дали има смисъл да правим нещата, които сме си наумили. Може да осъзнаем, че на този етап се различават от вътрешната ни нужди и желания.

 

Венера през уикенда


 

16 и 17 юни

За да разберем каква е любовната прогноза, трябва да вземем в предвид позицията и аспектите на омайната планета Венера.

На 14 юни Венера премина в знака Лъв и ще остане там до 10 юли. Венера отговаря за начина, по който гледаме на любовта, финансовите средства, нужни, за да си осигурим комфорт, и обичта, с която даряваме близките си. Венера в Лъв е смела, шумна, цветна и привлекателна. Искаме да бъдем забелязани и да се чувстваме като най-добрите и най-красивите. Не е време да бъдем скромни и скучни. Венера в Лъв е щедра и обичаща. Тя съвсем естествено получава похвали.

Още за Венера в този знак може да намерите ТУК!

 

Аспекти на Венера


В неделя Венера формира няколко минорни аспекта, които може да причинят слаби недоразумения в социалния ни живот. Страхове и липсата на увереност изкривяват нашата представа за нещата. Не сме сигурни в чувствата си, в отношенията. Под влияние на куинкокс между Венера и Плутон (точен в 14:39 ч.) не сме сигурни дори в покупките, които правим. Време е да преоценим връзките си, начинът, по който харчим пари и се забавляваме. Може да се появи ревност, което ще ни накара да осъзнаем къде грешим в изразяването на емоциите си. 

Също в неделя в 20:10 ч. ще бъде точен аспект (сескиквадрат) между Венера и Сатурн. Под това влияние приемаме връзките, обменянето на мисли и забавлението малко по-сериозно. Възможно е да изпитаме неудобство и дори емоционално отчуждаване от близките ни хора. Държим се някак сковано в обикновени социални ситуации. Настроени сме леко песимистично и виждаме само негативните страни на отношенията и на хората около нас. Възможни са малки препятствия. Ако сме търпеливи, съвсем скоро ще се оправят нещата. Най-добре работете върху дребните детайли и изгладете проблемите. Сега не е време да взимате решения. А и не се тормозете за важните неща. Все пак е уикенд. 

 

Любовна прогноза за всеки знак


 

Зодия Овен на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Не би трябвало да имате сериозни проблеми във връзката ви. Венера подкрепя любовния ви живот. Партньорът ви е в настроение и се държи много мило с вас. Помага ви да забравите за проблемите. Вероятно ще получите покана за излизане с приятели. Имате възможност да предизвикате чуждата завист и да покажете каква прекрасна двойка сте.

Ако сте необвързани:

По време на транзита на Венера в Лъв (от 14 юни до 10 юли) Венера формира благоприятни аспекти, които оказват влияние върху вас. А през този уикенд ще направите всичко, за да се чувствате добре и да удовлетворите нуждите си. Пленявате всички със своя чар. Възможно е определен човек да събуди вашия интерес.

 

Зодия Телец на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд сте в странно настроение. Сякаш присъствието на половинката ви дразни и си търсите причини да прекарате малко време насаме. Отивате да пазарувате, или на фризьор, на фитнес. Само и само да избегнете компанията на партньора ви. Самите вие не разбирате негативизма, който ви е обзел.

Ако сте необвързани:

По време на приятелска вечеря може да избухне битов конфликт, който ще прелее чашата. Използвате този инцидент като причина за морален дебат, в който защитавате своята ценностна система. Квадратът между Меркурий и Уран, който е във вашия знак, определено не ви действа добре. И събитията през този уикенд ще докажат това. Проблемите ви се струват непреодолими.

 

Зодия Близнаци на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Налага се да се занимавате с неочаквани събития и промяна в плановете. За щастие вашия партньор е на ваша страна и ще окаже помощ. Неговите/нейните думи ви успокояват. Намирате съвместно решение на проблемите за отрицателно време. Добре е, че има на кого да разчитате. Знаете много добре как да се отблагодарите на половинката си... в спалнята.

Ако сте необвързани:

Блокирали сте бившата си половинка от социалните медии, за да не следи какво се случва с вас. Въпреки това има възможност да се сблъскате някъде очи в очи с нея/него, ако ви следи в реалния живот. Странно съвпадение нали?! Представете си как ще изглежда отстрани, ако сте започнали да се срещате с нов човек и бившата ви половинка се появява навсякъде (уж случайно).

 

Зодия Рак на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд с партньора си се държите като големи приятели, а не като влюбени. Споделяте радостите и тревогите и се подкрепяте. Искате обаче да предвижите отношенията в друга посока. Търсите по-дълбока духовна връзка с половинката ви. Не се тревожете, любовната искра все още съществува между вас.

Ако сте необвързани:

Възможно е у вас да се зародят любовни чувства към ваш приятел. Или някой ще ви запознае с любовта на живота ви. Усещате силно привличане към личност, която не покрива всички ваши изисквания. Очевидно интереса е взаимен. Дайте шанс на този човек, но не очаквайте да е перфектния любовник, за който сте мечтали досега.

 

Зодия Лъв на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Вие и вашата половинка сте повече от задружни през този уикенд. Обединявате усилията си за нещо, което е от особена важност и за двама ви. Насърчавате се един друг и се редувате в грижите за домакинството. Откровените разговори запазват доверието помежду ви. Не винаги сте на едно мнение, но и двамата сте склонни на компромиси.

Ако сте необвързани:

Този уикенд се обажда трезвата ви мисъл. От сега нататък ваша цел се превръща създаването на стабилна връзка, основана на споделени ценности и интереси. Осъзнавате, че страстта не винаги е конструктивна. Понякога е по-добре да обичате спокойно и кротко, и да имате сигурност. Имате страхотен шанс да срещнете подходящ партньор.

 

Зодия Дева на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

"Пък... каквото сабя покаже и честта, майко, юнашка!" Тези думи ще отекват в ума ви този уикенд и ще бъдат свързани с партньора си. Изпитвате недоволство към него и сте готови смело да отправите своите упреци, пък ако ще това да разклати устоите на връзката ви. Нищо не може да спре пукнатините в отношенията.

Ако сте необвързани:

Има едно нещо, за което съжалявате и то е, че прогонихте бившия си любим. Под влияние на ексцентричната Луна във Водолей, лесно ще промените ситуацията. Възможно е да закърпите отново разпадналата се връзка. Колко дълго ще продължи това обаче?

 

Зодия Везни на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Общуването с половинката ви се подобрява, но вие знаете, че трябва да положите още усилия. Желанието ви за интимни ласки понякога се разминава с неговото/нейното и на моменти сте по-скоро съквартиранти, отколкото любовници. Може да решите да отидете на романтично пътуване и почивка, за да поддържате искрата помежду ви.

Ако сте необвързани:

Ако от известно време се виждате с нова любовна тръпка, вероятно имате усещането, че нещата няма да се получат. Прекратете отношенията, докато не е станало късно. Все още не сте готови да се обвържете само с един човек до края на дните си, особено след като има толкова много привлекателни хора. Бъдете отворени за всякакви възможности.

 

Зодия Скорпион на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

През тези два дни миналото се връща, за да ви преследва, и може да навреди на сегашната ви връзка. Добре е да се изправите срещу спомените, ръка за ръка с половинката ви, която ви подкрепя и приема такива каквито сте. Така ще осъзнаете от какво точно имате нужда в емоционален план. Искате стабилен и верен партньор, който заслужава доверието ви и винаги ви подкрепя. Като че ли вече сте открили този човек. Струва ли ви се, че сте станали прекалено сериозни и искате улегнал живот? Е, това не пречи да се забавлявате с половинката си този уикенд.

Ако сте необвързани:

Защо не си починете малко от търсенето на любовта? Прекарайте малко време насаме и помислете какво точно търсите в една връзка. Какви са вашите емоционални нужди и очаквания? Понякога се чувствате доста самотни, но чакането си заслужава. Налага се да спрете и да се огледате.

 

Зодия Стрелец на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

През уикенда вероятно ще изпитате близост с партньора ви, която прилича повече на приятелство, отколкото на любов. Това ще ви помогне да установите добър диалог и да започнете нови проекти заедно. Държите се като двама равни един на друг души. Никой не се опитва да доминира. Говорите открито. Придобивате по-голяма увереност в себе си и своя любим. Позволете си да помечтаете заедно за съвместното бъдеще.

Ако сте необвързани:

Всичко или нищо! Не сте сигурни какво точно искате. Притиснали сте новата си любовна тръпка в ъгъла. Ако не искат сериозна връзка с вас, по-добре да си тръгнат завинаги. Щом видите светлината в края на този емоционален тунел, ще изпитате мигновено облекчение.

 

Зодия Козирог на 30 юни и 1 юли


 

23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Този уикенд не е препоръчително да взимате решения, без да се допитате до мнението на вашата половинка. Демонстрирате липса на уважение, ако се държите като висшестоящи. И ако може не напомняйте на любимия си човек от къде произлиза. Възможно е да направите всички тези лоши неща във връзката ви през уикенда. Не може да обвинявате само квадрата между Меркурий и Уран? Проблемът май е във вас.

Ако сте необвързани:

През събота и неделя не комбинирате добре волята си и вътрешните ви желания. Ще бъдете едновременно нетърпеливи и безотговорни. Държите се като господар на всички хора. За съжаление, не може да преоткриете сексуалните си желания през уикенда. Като че ли нарочно проваляте срещите, които имат потенциал да се превърнат в любовни. Ще осъзнаете защо сте още необвързани.

 

Зодия Водолей на 30 юни и 1 юли


23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Партньорът ви се нуждае от постоянното ви уверение и правите всичко възможно за да му/й покажете колко ви пука. Помнете, че действията показват много повече, отколкото думите. Любимият човек следи от близо поведението ви. Предавали сте доверието му в миналото и той няма да ви прости така лесно. Но все пак ще му се наложи рано или късно.

Ако сте необвързани:

Венера се намира във вашия противоположен знак Лъв. Това е добра новина за любовния ви живот. Възможно е да осъществите контакт с бивш любим. Ще осъзнаете, че привличането помежду ви е още силно. За съжаление може да се окаже, че старата ви тръпка, вече си има нова връзка. Това леко ще понижи настроението ви през уикенда. Като че ли няма да получите друго, освен платоническо приятелство.

 

Зодия Риби на 30 юни и 1 юли


23 и 24 юни

Ако сте обвързани:

Прекарвате голяма част от уикенда с приятели или колеги. Това може да нарани партньора ви. Отделете час или два, за да обсъдите плановете за лятна ваканция с него/нея. Обърнете внимание и на семейството си. Мисля, че разбрахте много добре как стоят нещата. Следващите два дена се очертават доста ангажирани.

Ако сте необвързани:

Това, че някой не е вашия партньор мечта, не означава, че не може да се забавлявате в неговата/нейната компания. Благодарение на чаровната Венера в Лъв имате възможност да флиртувате на воля. Няма нищо лошо в това да общувате с някой, към когото изпитвате привличане. Но не прибързвайте. Действайте разумно, стъпка по стъпка.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова