вторник, 5 юни 2018 г. 


Седмичен хороскоп


от 4 до 10 юни


 


Какво ни е приготвила новата седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде объркан през следващите седем дни?


 


Разположение на планетите


 


от 16 до 22 април


Седмицата започва с Луна във Водолей. Марс също е разположен в този знак. Това означава, че сме склонни на спонтанни и необичайни действия. Мислим извън рамките и сме готови да рушим граници. Подобно на миналата седмица Венера в Рак, Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби продължават да формират тригон на женския елемент Вода. На Марс като че ли започва да му писва тази цялата хармония, любов и мир между всички хора. Освен това тази планета сключва благоприятни аспекти със Слънцето и Меркурий, които работят в комбина в знака Близнаци. Под тяхно влияние атмосферата ще се разведри. Ежедневието ни ще се изпълни със свежи и вдъхновяващи идеи. С помощта на Марс може да открием скрити съкровища и да им вдъхнем живот.


В началото на седмицата все още усещаме успокояващото и весело въздействие на Пълнолунието в Стрелец, което беше на 29 май. Към петък обаче отново започва да се натрупва нервно напрежение в нас и може да бъдем свидетели на емоционални изблици. В петък Луната влиза в Овен за своя двудневен престой там и ще си прави компания с астероида Хирон. А в неделя се прехвърля в Телец, където ще си сътрудничи с Уран.


 


Любовна прогноза


 

Както казахме по-горе имаме преобладаване на женската енергия. Триото Венера, Юпитер и Нептун, всичките в женски знаци, се чувстват удобно заедно. Постигат хармония и общуват лесно помежду си. Това обаче дразни Марс, който е във Водолей. Добре е да не приемаме прекалено лично нещата. Гледаме по-повърхностно на връзките и ситуациите, тъй като Слънцето и Меркурий са в приповдигнатия и безгрижен знак на Близнаците. Нашият съвет е да се радвате на сравнително спокойната в емоционален и любовен план атмосфера през първите четири дни от седмицата. Защото в петък, заради Луната в Овен, ще станем свидетели на неконтролируем изблик на чувства. Трудно ще овладеем това, което изпитваме вътрешно. Възможно е да изникнат редица непредвидими конфликти.

Позиции на Луната


 


от 16 до 22 април


В началото на седмицата Луната е във Водолей. Това е знакът на визионерите. Когато чувствителната Луна попадне в този знак, уът ни е пълен с идеи. Мислим за развитието на човечеството и как може да допринесем за това. Искаме да се свържем с всички и сме по-толерантни към различните от нас. Копнеем за нови и революционни идеи. Търсим хора с близко до нашето разбиране.


Във вторник в 13:55 ч Луната навлиза в следващия знак Риби, последния от зодиака. Когато Луната е в Риби, ние се чувстваме някак откъснати от реалността. Гмуркаме се с главата надолу в мечтите. Отделяме повече време на артистични занимания. Използваме въображението и творческите си умения доста по-често от обикновено. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите. Изразяваме съпричастност и съчувствие към чуждите проблеми. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта.


В петък и събота сме под влияние на Луната в Овен. При Луна в този знак нашите инстинктивни реакции се изострят и това може да ни направи раздразнителни. Нямаме търпение да се захванем с нещо ново. Времето е подходящо да правим неща за първи път, дори ако се налага да се изправим срещу страховете си. Не се страхуваме да напуснем зоната си на комфорт. Искрата, която чувстваме, може да се сравни с идването на пролетта или бляскавия поглед на влюбен човек. Сега е моментът да се раздвижим и да разчупим матрицата на баналното ежедневие и застоялия живот, който водим.


През неделния ден ще бъдем под влияние на Луна в Телец. Луната в земния Телец ни изпраща топла и реалистична енергия. Управляваният от Венера Телец е втория знак в зодиака. Тук се срещаме лице в лице с възможностите и ограниченията, свързани с нашето физическо тяло. Емоциите са стабилни. Радваме се на търпение и спокойствие. Чувстваме се доволни и в мир със себе си. Когато Луната е в Телец ние обръщаме внимание на тялото си. Може да отделите време на разкрасителни процедури, да отидете на масаж, да си направите красив маникюр.


 


 Прогноза за Овен от 4 до 10 юни


През седмицатаНеблагоприятният аспект между Марс и Уран ви е приготвил една хаотична седмица. Любовният ви живот ще бъде като бойно поле. Ще получавате критика от всички страни. Защитавайте себе си и помнете, че сте на първо място.


През уикенда


Връзката ви сякаш се движи по тънък конец. Дори може да се стигне до раздяла този уикенд. Внимавайте. За да се разведрите, погледнете към финансите, които в момента са в доста прилично състояние. Хубав аспект между Луната и Слънцето ви помага в тази сфера.


Съвети

Не слагайте допълнително масло в огъня в любовен план. За сега приемете критиката, а по-късно, когато времето е удобно, ще защитавате себе си. Що се отнася до финансите, бъдете нащрек за всяка възможност за повишаване на доходите ви.


 

Прогноза за Телец от 4 до 10 юни


През седмицата


Партньорът ви съвсем не се държи като ангелче. Неблагоприятен аспект между астероида Лилит и планетата Уран превръща любимите ви хора в демони. Постоянно ще се оплакват. Каквото и да направите, ще си останат недоволни. Причината определено не е във вас.


През уикенда


Нямате търпение да започне уикенда. Под влиянието на съвпад между Луната и Уран приятелите ще ви помогнат да забравите проблемите. Ще говорите с тях за любовния си живот и това ще ви подейства изключително добре.


Съвети


Приятелите ви не са квалифицирани психиатри. Стига сте ги товарили с личните си проблеми. Пазете информацията за себе си. Емоциите ви са прекалено на фокус тези дни.


 


Прогноза за Близнаци от 4 до 10 юни


През седмицатаЛипсва ви мотивация на работното място. Квадратният аспект между Слънцето и Нептун пречи на инициативите ти. Нямате желание да пробвате отново, веднъж щом се провали плана ви. През следващите пет дни ще поглеждате разсеяно към часовника си постоянно. Струва ви се, че времето тече прекалено бавно.


През уикенда


Настоявате да получите малко повече внимание от партньора ви. Само така може да забравите за разочароващата седмица в професионален план. Повлиян от съвпада между Слънцето и Меркурий, любимият ви с удоволствие ще изследва всяка част от вашето тяло.


СъветиСледващата седмица определено трябва да се постараете повече. Напоследък не сте особено надеждни на работното място и трябва да промените това. Що се отнася до любовния ви живот, либидото ви е високо, но е добре да бъдете малко по-отговорни и внимателни.


 
Прогноза за Рак от 4 до 10 юни


През седмицата

Влюбени сте в работното си място. Вие сте най-даровития знак в зодиака тази седмица. Благоприятният аспект тригон между Венера и Нептун ви помага да заблестите и да се представите в най-добрата си светлина.През уикендаОпозицията между Венера и Плутон си играе с финансите ви. Вероятно партньорът ви прави покупки, без да се допита първо до вас. Няма лошо в това, стига да не се отрази върху финансите ви. Мразите да плащате суми, които е можело да избегнете.Съвети


Прогноза за Лъв от 4 до 10 юни


През седмицата

Под влияние на неблагоприятен аспект между Слънцето и Нептун често ще сменяте настроението си в любовен план. В един момент ще бъдете извънредно чувствени, а в другия - притеснително отдалечени и студени. Това ще издразни партньора ви. Чудят се как точно да се отнасят с вас.


През уикенда
Очаква ви объркващ уикенд по отношение на настроението ви. То ще се колебае от много негативно до весело и приповдигнато. Приятелите ви ще дадат всичко от себе си, за да ви ободрят и върнат усмивката на лицето ви.Съвети


Научете се как да държите импулсивната си природа под контрол. Ако сте прекалено нервни, това изнервя и хората около вас. Помислете и за тях. Животът не винаги е лесен, но моля, опитайте да се успокоите. От това може само да спечелите.Прогноза за Дева от 4 до 10 юни


През седмицата
Неблагоприятните аспекти, които сключва вашата планета-управител Меркурий, изпращат на връзката ви доза ревност тази седмица. Половинката ви може да изпита несигурност и да ви вдигне скандал заради съвсем безобидна ситуация.


През уикенда


Изкушени сте да похарчите повече пари във връзка със здравословния ви режим. Иска ви се да посетите местния басейн, да поиграете тенис или да тренирате вкъщи или на фитнес. Има много варианти да поспортувате и да влезете в нужната форма.


Съвети

Ако сте обвързани, отношенията са заплашени от проява на ревност от страна на любимия ви човек. Уверете го в своята вярност. Докажете му, че опасенията му са напразни и безпочвени. Дръжте под око финансите си също. Харчите прекалено тези дни.


 


Прогноза за Везни от 4 до 10 юни


През седмицата
Благоприятният аспект тригон между Венера и Юпитер тази седмица ви закриля. На работното място ще срещнете влиятелни хора. Кариерата ви ще предприеме голяма крачка. В любовта сте щастливи със своята половинка. Сексуалният ви живот се раздвижва.


През уикенда


Лошият аспект между Луната и Венера през уикенда връща в семейството стари спорове. Колко стресиращо. Сякаш се оформят лагери срещу вас, а вие мразите това и се чувствате безпомощни, когато се случи. Търсите начин да излезете навън, за да си спестите разочарованията.


Съвети
Прогноза за Скорпион от 4 до 10 юниПрез седмицатаПод протекцията на Юпитер, който е във вашия знак, ще проявите интерес към професионално предложение. От финансова гледна точка, офертата звучи неприемлива. Затова трябва много внимателно да я обмислите. Ако очаквате финансови постъпления, трябва да ги получите до края на седмицата.


През уикенда


Под нежното внимание на тригона между Юпитер и Нептун ще изживеете приятни моменти в прегръдките на любимия си човек този уикенд. Това единствената компания, в която искате да бъдете.


СъветиОбърнете внимание на дълговете си тази седмица. Не искате да пропуснете някое плащане и да се занимавате с лихви по-късно. Ако може добавете допълнително средства към спестяванията си. Ако обмисляте започването на нова работа, първо направете списък на положителните и негативните страни, преди да вземете такова важно решение.


 
Прогноза за Стрелец от 4 до 10 юниПрез седмицатаЮпитер следи внимателно за финансите ви. Може да ви насърчи да направите добри инвестиции. В любовен план вашето въображение ще ви помогне да подсладите отношенията с любимия си човек. Двамата ще се забавлявате заедно изключително много.


През уикенда


Уикендът ще бъде доста активен и оживен за вас. Добре е да се посветите на спорт, който да ви позволи да се отпуснете след напрегнатата седмица на работното място. Вие решавате дали ще спортувате сами или с компания.


СъветиНе приемайте половинката си като даденост или не се дръжте така сякаш тя или той не ви заслужават. Внимавайте за травми, ако решите да се посветите на спорт.


 
Прогноза за Козирог от 4 до 10 юни


През седмицата

Сатурн ще предизвика известен хаос в любовния ви живот. Ако се чувствате в безизходица, може да решите да се свържете отново с бивш партньор. Това не е особено добра идея.


През уикенда


Неблагоприятният аспект между Луната и Плутон ви насърчава да прекарате целия уикенд у дома или далеч от партньора ви, ако имате връзка. Анализирането на финансовата ви ситуация трябва да е приоритет номер едно за вас през тези два дни.Съвети


Под влиянието на няколко планети едновременно, вие се чувствате динамични и раздразнителни повече от обикновено. Търсете мирна и тиха обстановка, доколкото е възможно. Бъдете особено прагматични, ако трябва да взимате решения.


 Прогноза за Водолей от 4 до 10 юниПрез седмицата

Време е да се изправите пред реалността в любовния ви живот. Като че ли вече нямате нищо общо с партньора си, ако имате връзка. Опозицията между Венера и Марс ви насърчава да вземете болезнено решение за раздяла. Напълно е възможно да настъпи край на любовните отношения.


През уикенда


Може да възникнат неочаквани разходи. Затова определете своите приоритети. Определено е стряскаща идеята, че не може да си позволите да правите, каквото искате с парите си.


Съвети
Дайте втори шанс на партньора си, преди да му приготвите багажа и да му покажете вратата. Поне се опитайте да поговорите. Що се отнася до финансите, внимавайте да не влизате в дългове, независимо колко примамливи са офертите.


 

Прогноза за Риби от 4 до 10 юниПрез седмицатаЛуната ви е приготвила скучна седмица в любовен план. Не се опитвайте да промените нещата, защото има опасност да останете разочаровани. Либидото ви е доста слабо.


През уикенда


Тригонът между Юпитер и Нептун ще ви принуди да хванете бика за рогата на любовния фронт. Възможно е да резервирате вълнуваща почивка през уикенда, без да се допитате до половинката си. Не се тревожете, той или тя също ще хареса идеята.


Съвети
Не позволявайте на служебните проблеми, финансови тревоги или родителски задължения да повлияят негативно на любовния ви живот. Връзката е съставена от двама души, които се обичат, но все пак от време на време се налага да прекарвате време далеч един от друг.


 
Благодаря за вниманието, приятели!


Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви помогне


да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RcsRAkNk1do[/embedyt]


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова