неделя, 3 юни 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 4 юни понеделник


Добре дошли при нас в първия работен ден от новата седмица, 4 юни! Какъв ще бъде понеделник от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 4 юни
 

На 3 юни в 01:05 ч. Луната премина в знака на уникалните и неповторими Водолеи и ще остане там до вторник, 5 юни, когато в 13:53 ч. ще премине в Риби.

Когато Луната е във Водолей, мисълта ни работи по изключително интересен начин и ражда иновативни и необичайни идеи. Погледът ни е насочен към бъдещето. Мечтаем светът да се промени и всички хора са бъдат равни. Вълнува ни съдбата на човечеството. Проповядваме всеобща човешка любов, но в близките взаимоотношения сме дистанцирани и хладни. Подхождаме към проблемите по странен начин, без да се притесняваме, че може да шокираме останалите. Напротив, като че ли точно към това се стремим - да покажем своята уникалност и индивидуален почерк.

Още информация за Луната във Водолей може да намерите ТУК!

 

Луна без курс


 

Луната ще се движи без курс от 08:11 тази сутрин до 13:53 ч утре. Не сключва никакви значителни аспекти. Може да се чувстваме сякаш сме в зоната на здрача. Препоръчително е да не се захващаме с нови начинания, а да се фокусираме върху приключването или развитието на съществуващи проекти. Новите занимания едва ли ще имат дългосрочен успех. Привлечени сме към новото и необичайното, тъй като Луната е във Водолей. Реакциите ни са по-скоро интелектуални, отколкото емоционални, а разговорите, които водим не са прекалено лично.Информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!


 


 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 4 юни


17 май

Има толкова неща, за които да мислите днес и утре, особено в сферата на комуникацията, новините, ученето. Търсите начини да подхраните своето любопитство. С удоволствие общувате със съседи или познати. Възможно е да разисквате въпроси, свързани със здравето на тялото ви, вашата увереност и развитието ви в професионален план. Обърнете повече внимание на детайлите, новините и идеите, които другите ви представят. Стигнате до важни прозрения относно вашето образование, пътуванията, които ви предстоят, или проекти, върху които работите.

 

Зодия Телец на 4 юни
Днес и утре получавате яснота по въпроси, свързани с финансите, собствеността и уважението на другите към вас. Времето е подходящо да обмисляте нови планове и идеи, отнасящите се до парите, бизнеса, връзките и образованието. Получавате важни новини, които ви помагат да взимате важни решения по тези въпроси. Искате да направите живота си по-удобен и сигурен. Обръщате подобаващо внимание на новите идеи. Нуждаете се от време, за да приемете и да подредите информацията, коята получавате. Проект, който сте започнали през март, може да стигне до повратна точка или да се появи ново развитие, свързано с него.

 

Зодия Близнаци на 4 юни


17 май

Слънцето и Меркурий са във вашия знак и правят творчески аспекти с астероида Хирон и загадъчния Плутон. Изразявате ясно своите желания. Вашият глас и присъствие оказват силно влияние върху другите. Всички говорят за вас, интересуват се от мнението ви и търсят вашите съвети. Приятели и любовници ви подкрепят. Получавате важно прозрение или достигате до крайния етап на проект. Сега виждате дребни детайли, които сте пропускали до този момент. Времето е подходящо за умствено ободряване. Доста по-решителни сте от обикновено.

 

Зодия Рак на 4 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес и утре изпитвате силно желание да говорите и да разсъждавате за миналото. Може да стигнете до прозрения по дълбоко личен и емоционален проблем. Вероятно виждате неща, които са ви отбягвали преди. Разговор с някого може да ви разкрие нова информация, която ще ви помогне да взимате по категорични решения. Виждате минал проблем в нова светлина. Анализирате и обмисляте последните събития и идеи. Новите неща, които ви хрумват, са от особено значение за развитието ви в бъдеще.

 

Зодия Лъв на 4 юни


17 май

Периодът за вас е особено активен що се отнася до общуването, свързването с хората и споделянето на идеи. Усеня ви внезапно прозрение, засягащо връзката с приятели, позицията, която заемате в дадена група, или представите ви за бъдещето. Изпитвате истинско вдъхновение и гледате с надежда напред. Може да се посветите на обществена кауза и да работите по съвместна инициатива със свои съмишленици. Проект, който сте започнали през март, вероятно сега ще получи своята реализация.

 

Зодия Дева на 4 юни


17 май

Днес и утре хората забелязват вашите усилия, умения, интелигентност. Чуват гласа ви ясно и отчетливо. И това е свързано с повече отговорности от ваша страна. Получавате специално внимание в публичен и професионален смисъл. Да имате чуждото одобрение е един вид отговорност за вас. Налага се да се нагърбите с още повече задачи, за да поддържате своето реноме. Общуването и творческата ви дейност са обвързани. Лесно решавате проблемите и като че ли всички подкрепят идеите ви. Получавате яснота по въпроси, свързани с кариерата и развитието ви. Плановете, които изникват в ума ви, имат огромен потенциал. Отделяте достатъчно време както на работата, така и на личния живот.

 

Зодия Везни на 4 юни


17 май

Днес измисляте важни и ценни идеи, свързани с ученето, обменянето на мнения и опит и мисълта. Стигате до интересни прозрения днес и утре. Партньорът ви или член от семейството може да ви помогне да видите по-ясно някои сфери от живота. Разговорите, в които участвате, и новините, които достигат до вас, ви помагат да разрешите недоразуменията и да правите конкретни планове. Възможно е да пътувате, да рекламирате дейността си или да участвате в проект, свързан с обменянето на идеи. Имате силно желание да споделяте своята философия с останалите.

 

Зодия Скорпион на 4 юни


17 май

Днес ще търсите отговори на въпроси във вътрешния ви свят. Искате да се посветите с цялата си душа на даден проект или любовна връзка. Бягате далеч от повърхностното. Търсите изцяло смислени и важни преживявания. Някои начинания ви се струват като по-незначителни и може да се откажете от тях. Мислите доста по личен въпрос. Възможно е нещо да ви мотивира да споделите тревогите си. Получавате яснота по доста въпроси, но има опасност подходът ви към тях да е прекалено интелектуален. Стигате до важно заключение за себе си и за ваша връзка, тъй като виждате нещата много по-ясно от предишните дни. Идеите, които ви хрумват сега са уникални и може да се увенчаят с успех.

 

Зодия Стрелец на 4 юни


17 май

Днес отстъпвате леко назад, изолирате се от емоциите и поглеждате обективно на ситуацията. Откривате липсващото парче от пъзела, провеждате изключително смислени разговори и стигате до важни заключения. Позволете на другите да ръководят комуникацията и слушайте внимателно думите им. Виждате даден човек или партньорство по-ясно. Умът ви е зает с обработването и подреждането на постъпилата информация. Разговорите ви помагат да се ориентирате по-лесно. Основната тема за обсъждане ще бъдат връзките. Полезно за вас е да бъдете по-дистанцирани емоционално и да гледате трезво.

 

Зодия Козирог на 4 юни


17 май

Днес на първо място са въпросите, свързани с комуникацията. Систематизирате нещата в професионален план. Гледате съвсем ясно на работните и здравните въпроси. Възможно е да стигнете до важно прозрение и решение на проблемите в тези сфери. Бързо се справяте с възникналите предизвикателства. Днес и утре сте особено практични и обръщате внимание на малките детайли, които имат отношение към цялостното ви справяне на работното място. Помните важни неща и попълвате празните полета в паметта си. Извънредно концентрирани и продуктивни сте.

 

 Зодия Водолей на 4 юни


17 май

Днес сте склонни да търсите забавление, романтика, да работите по креативни проекти и хобита. Може да получите интересни новини или разкрития, благодарение на разговор, свързан с тези теми. Вие сте общителни, изразявате се ясно, дори драматично. Споделяте идеите си с любим човек, с децата или с приятели. Придобивате яснота по отношение на връзката ви или отношенията ви с хора като цуло. Гордеете се със своите разбирания за работата и за нещата за живота. Другите трябва да си водят записки. Може да получите любовно прозрение или пък творчески проект да отбележе значителен напредък.

 

Зодия Риби на 4 юни


17 май

Днес може да стигнете до големи прозрения. Провеждате разговори, свързани с дългосрочни проекти за подобряване на семейната обстановка и постигане на сигурност и стабилност. Започвате да виждате по-ясно някои области от личния живот. Време е за ново свежо начало. Подходящо е да се посветите на забавления или да ръководите бизнеса от вкъщи. Ще водите смислени разговори със или относно семейството. Възможно е да настъпят промени в семейната ви среда. Новите идеи може да се увенчаят с успех, стига да следите внимателно ситуациите, който изникват днес и утре.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова