сряда, 6 юни 2018 г. 


Прогноза на Мери Астрология


за 7 юни четвъртък


 


Добре дошли при нас в четвъртък, 7 юни! Какъв ще бъде този ден от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!


 


Позиция на Луната на 7 юни


  


Луната прекарва целия ден в Риби. Тук тя влезе във вторник на обяд и ще остане в този знак до тази нощ, когато малко след полунощ ще навлезе в Овен.


Когато сме под влияние на Луната в Риби, ние се чувстваме някак откъснати от реалността. Гмуркаме се с главата надолу в мечтите. Отделяме повече време на артистични занимания. Използваме въображението и творческите си умения доста по-често от обикновено. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.


Още информация за Луната във Риби може да намерите ТУК!


 


Луна без курс


 


7 юниЛуната ще се движи без курс от 09:36 ч тази сутрин до 00:27 ч., когато сменя знака си с Овен. Може да се чувстваме сякаш сме в зоната на здрача. Препоръчително е да не се захващаме с нови начинания, а да се фокусираме върху приключването или развитието на съществуващи проекти. Новите занимания едва ли ще имат дългосрочен успех.


 


Важни аспекти и позиции на 7 юни


   • Слънце квадрат Нептун


Този аспект ще бъде точен тази сутрин в 08:33 ч. Под негово влияние няма да бъдем особено наясно за посоката, в която сме поели. Може да има трудности, които ни отклоняват от пътя. Трябва да се погрижим за духовните си нужди преди да продължим напред. Добре е да се обединим с останалите в търсене на решение на проблемите, да обсъждаме нови идеи и да се изслушваме. Гордеем се със своите хрумвания и наблюдения върху живота. Време е да добавим уникални и различни елементи към работата си.  • Луна тригон Венера


Този аспект ще бъде точен тази сутрин в 09:33 ч. Той ни носи любов, нежност, хармония и приятелство. Времето е подходящо да си почиваме и да се забавляваме заедно с любимите ни хора. Лесно създаваме нови приятелства, защото сме открити към останалите и ги приемаме такива каквито са. Нашият чар и красота привличат искрена любов. Романтиката присъства в живота ни. Повечето от нас искат да се гушкат с половинката си и мечтаят за съвместно бъдеще.


Когато сме под влияние на този аспект, другите хора трудно отказват на молбите ни. Време е за забавления. Може да резервирате почивка, да купувате или подарявате подаръци, да играете семейни игри. Всички артистични и музикални заложби напомнят за себе си. Имаме добро усещане за модата и ценим красотата. Аспектът подкрепя харченето на пари. Купете си козметика, бижута, продукти за красота. Направете си хубав грим, отидете на фризьор или на масаж. Може да си позволите да се поглезите, без да изпитвате угризения след това. Възползвайте се от благоприятната енергия на този аспект днес!


 


Още информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 7 юни


17 май


В началото на деня предпочитате да сте сами. По-късно обаче ще започнете да търсите чужда компания, хора, с които да споделяте идеите си. В добра позиция сте да се захванете с работа и подобрение на здравето ви. Създавате уникални и интересни приятелства, най-вече в професионален план. Умът ви се изостря, съзнанието ви се отваря за изследването на нови интереси.


 


 


 


Зодия Телец на 7 юниРаботите върху своите си неща и се справяте добре. В очите на останалите сте стабилни и надеждни. Търсят ви за съвет и подкрепа. Възможни са малки подобрения предимно в отношенията с хората, но също и така в работата ви. Изпитвате известно желание да се скатавате, но не позволявайте това усещане да ви завладее. Започвате да разбирате по-добре причината за появата на някои проблеми. Определено днес привличате чуждото внимание.


 


 


Зодия Близнаци на 7 юни


17 май


Днес сте напълно способни да разберете своя вътрешен свят и най-близките ви връзки. Виждате ясно към какво сте привързани прекалено и от кои емоционални зависимости трябва да се отървете. Намирате решение на тези въпроси и стигате до важни прозрения. Това ви кара да се чувствате добре и да бъдете уверени в себе си. Аспект между Меркурий и астероида Юнона ви помага да се свържете с хора, готови да ви подкрепят и да помогнат. Работата в екип е особено плодотворна днес.


 


 


Зодия Рак на 7 юни


Хороскоп 22 март четвъртък


В добра форма сте да подобрите важно партньорство или приятелство днес. Комбинирате обичайните методи за общуване с нови и вълнуващи. Възможно е да пренапишете „правилата“ на отношенията ви с хората, ако нещата са станали скучни и еднообразни. Имате желание да приключите с даден проект или да се отървете от някои ненужни неща, за да се почувствате по-свободни. Информацията, която достига до вас се оказва доста полезна.


 


 


Зодия Лъв на 7 юни


17 май


Днес постигате баланс в живота си. Вероятно ви се иска да обвините някой друг за проблемите си, но по-добре се въздържайте от това. В работата, кариерата, грижата за здравето и партньорствата умело съчетавате старите методи с нови прогресивни идеи. Отношенията с колеги, сътрудници и висшестоящи се подобряват значително. Общуването с приятели е полезно, тъй като може взаимно да измислите решение на проблем. Разбирате се добре с всички.


 


 


Зодия Дева на 7 юни


17 май


Денят е подходящ за пътуване, творчески проекти и романтика. Очакванията ви за тези сфери на живота са реалистични и взимате правилните решения. Комбинирате ученето и работата със забавлението и постигате успех. Използвате разумна талантите и ресурите си. В добра позиция сте да разработвате планове и стратегии. Откривате интересни факти, които до този момент са ви отбягвали.


 


 


Зодия Везни на 7 юни


17 май


Време е да направите нужните промени, за да стабилизирате живота си, особено по отношение на връзките, условията на живот, семейни и домакински задължения. Семейството ви подкрепя. Имате желание и готовност да подобрите нещата. Фокусирани сте върху приоритетите и това прави разговорите и работата ви изключително смислени. Разбирате правилно гледната точка на другите, въпреки че до скоро не сте успявали да влезете в положението им.


 


 


Зодия Скорпион на 7 юни


17 май


В прекрасна позиция сте да поборите отношенията си с хората и проектите, с които сте се захванали. Промените, които правите днес, донасят стабилност в живота ви. Взимате най-доброто от традиционните и от новите разбирания. Денят е подходящ за съвместна работа с важен за вас човек. Не обръщайте внимание на желанието ви да прекарате време в усамотение. Ако обедините усилията си с някого, може да направите чудеса. Разговорите са мотивиращи. Виждате нова гледна точка на дадена ситуация и това ви разведрява.


 


 


Зодия Стрелец на 7 юни


17 май


Времето е подходящо да правите малки, но полезни промени, най-вече свързани с работата, условията ви на живот или здравето. Може да заместите старите методи с нови. Провеждате полезни разговори с любимия човек, децата или приятел. Взимате правилни решения по отношение на творческите проекти и хобита. Препоръчваме ви да работите в екип за реализирането на важна обществена цел. Има опасност обаче да се концентрирате прекалено върху малките подробности, вместо да видите проблемите в цялата им същност.


 


 


Зодия Козирог на 7 юни


17 май


Днес астероидът Веста, който е във вашия знак, сключва хубав аспект с Уран. Затова имате силното усещане, че усилията, които влагате сега, ще освободят мислите ви и ще ви помогнат да се насладите на бъдещето. Успешно намирате баланса между отговорностите и забавлението. Уран ви насърчава да обърнете повече внимание на веселата страна на нещата и да потърсите нов начин да изразявате себе си. Разбирате много добре какво трябва да направите, за да постигнете успех. Трябва обаче да внимавате с парите, тъй като е възможно да прекалите с харченето им днес.


 


 


 Зодия Водолей на 7 юни


17 май


Днес комбинирате творческите с практичните подходи към начина на живот и работата. Номерът е да се опитате да оставите трудна ситуация или дългосрочен проблем зад гърба си. Не е нужно да правите всичко наведнъж, важното е поне да започнете да действате в дадена насока. В добра позиция сте да си сътрудничите с другите и да използвате новата информация, която достига до вас. Разговорите ще генерират страхотни нови идеи, които може да приложите към стар проект и така да подновите интереса си към него


 


Зодия Риби на 7 юни


17 май


Днес намирате баланса между традиционното и различното, особено в сферата на общуването, обучението и свързването с другите. Ако работите в областта на технологиите, денят ще е успешен за вас. Откривате нови начини, по които да се забавлявате и да изкарвате пари едновременно или да се учите и да преподавате знанията си. Възможно е да помагате на другите да реализират проектите си или да участвате в съвместна дейност. Разрешавате въпроси, свързани с парите, сигурността и семейството ви. Разговор ще разкрие пред вас нови перспективи и възможности за подобрение.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова