четвъртък, 7 юни 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 8 юни петък


 

Петъкът дойде, ура! Готвите ли сте за уикенда?

Какъв ще бъде 8 юни от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 8 юни
 

Тази нощ в 00:27 ч. Луната се сбогува с чувствителните Рибки и каза "здравей" на активните, амбициозни и наперени Овни. Ще бъдем под влияние на тази огнена Луна до неделя, когато сутринта около 7 ч. земният спътник ще премине в Телец.

Луната в Овен засилва инстинктивните ни реакции и може да ни направи раздразнителни. Нямаме търпение да се захванем с нещо ново. Времето е подходящо да правим неща за първи път, дори ако се налага да се изправим срещу страховете си. Усещаме, че сме напуснали зоната си на комфорт, но това не ни плаши.

Още информация за Луната във Овен може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции на 8 юни


 

  • Слънце квадрат Нептун


Този аспект беше точен вчера в 08:33 ч. Под негово влияние няма да бъдем особено наясно за посоката, в която сме поели. Може да има трудности, които ни отклоняват от пътя. Трябва да се погрижим за духовните си нужди преди да продължим напред. Добре е да се обединим с останалите в търсене на решение на проблемите, да обсъждаме нови идеи и да се изслушваме. Гордеем се със своите хрумвания и наблюдения върху живота. Време е да добавим уникални и различни елементи към работата си.

  • Луна секстил Марс


Този аспект е точен в 01:54 ч. Той заражда в нас желание да работим и да се забавляваме. Лесно постигаме успех и популярност, тъй като сме доста по-привлекателно. Времето е подходящо да търсим интимност - да подобрим сексуалните си отношения или да си намерим ново другарче. Изпитваме нужда от независимост и не се притесняваме да изпъкнем като лидери. Получаваме уважението и подкрепата на хора, които оценяват нашата амбиция и кураж. Смели сме и готови да защитаваме важни за нас каузи.

  • Луна квадрат Сатурн 


Този аспект е точен в 01:56 ч. Той ограничава нашите чувства и връзки. Под негово влияние трудно се свързваме с останалите на дълбоко емоционално ниво. Може да си припомним минали разочарования и провали във връзките ни. Трудно споделяме какво изпитваме. Възможно е да усетим, че любимите ни хора се отдалечават от нас. Не натяквайте стари прегрешения и не обвинявайте другите за своето лошо настроение. Нездравословни връзки, свързани с проява на агресия или пристрастяване, може да се разпаднат. А добрите връзки може да страдат от временно отчуждаване. За щастие, обаче, другия аспект на Луната - секстил с Марс - смекчава влиянието на този негативен аспект.

  • Меркурий куинкокс Плутон


Този аспект ще бъде точен днес в 16:22 ч. Под негово влияние се колебаем при взимане на решения. Другите трудно разбират истинския смисъл зад думите ни. Предизвикваме негативни реакции. Може би не приемаме лесно новата информация. Усеща се напрежение в комуникацията. Трудно взимаме обективни решения. Вероятно се налага да променим минали избори и да нагласим плановете си по-добре.

Още информация за аспектите на деня може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 8 юни


8 юни

Днес Луната е във вашия знак и нямате търпение да се свържете с околния свят. Възможни са обаче някои малки затруднения в общуването. Работите под стрес и напрежение, защото трябва бързо да разрешавате проблемите. Притеснявате се за бъдещето и конкуренцията. Възниква конфликт на интереси, който може да тръгне в грешната посока, но вие ще се справите с това. Вероятно ви липсва дисциплина, ако трябва да се фокусирате върху скучната и монотонна работа. Умственото напрежение, което изпитвате ви кара да търсите нови преживявания и интересна информация.

 

Зодия Телец на 8 юни
Луната е в вашия дом на усамотението и ви насърчава да си починете от ежедневието. Опитайте се да промените начина, по който гледате на нещата. Възможно е да действате по необичаен начин, провокирани от несигурност и страхове. Може да изпаднете в конфликт с други хора по въпроси, свързани с личните притежания, ценностите, стил на общуване и уважение. Днес обичайното не ви задоволява и това поражда интересни мисли и неспокойство. Възможно е да проявите нетърпение към някой хора. Бъдете по-приспособими и не позволявайте на дребните проблеми да развалят настроението ви.

 

Зодия Близнаци на 8 юни


17 май

Днес може да бъдете малко напрегнати. От една страна разговорите, които водите са леки и неангажиращи, но от друга страна – като че ли търсите по-дълбок смисъл в темите, които обсъждате. Гласът ви се чува по-ясно тези дни, защото Меркурий, вашия управител, е във вашия знак. Думите ви имат изключително влияние. Бъдете внимателни, защото понякога сте склонни да говорите без да мислите или да се дразните прекалено от различията в гледните точки. Днес се чувствате емоционално уравновесени, особено ако решите да се усамотите за малко.

 

Зодия Рак на 8 юни


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес може да се появят малки недоразумения в общуването. Може да се появи забравена тема от миналото. Търсите отговори за сегашните ситуации в миналото. Съвсем вероятно е да се дистанцирате от свой партньор. Тревожите да не пропуснете нещо важно, което по-късно може да ви изненада неприятно. Прекарвате известно време в мислене как да разрешите проблемите. Опитайте се да бъдете по-весели, но все пак не пренебрегвайте сериозните неща, особено ако забелязвате стари модели в поведението си. По-добре обсъдете тези въпроси друг път, когато останалите са по-склонни да ви изслушат.

 

Зодия Лъв на 8 юни


17 май

Тази сутрин вашите амбиции в кариерата може да повлияят на социалния ви живот. Трудно се концентрирате и изпитвате удовлетворение, защото мислите за прекалено много неща. Искате да се справите с всичко сами, но май е по-добре да поделите отговорностите си с някой друг. Не позволявайте чуждите драми да пречат на взимането на решения. Струва ви се, че някой нарушава личното ви простраство и това ви прави прикрити. Почакайте малко, починете си днес. А утре ще подходите по нов начин към проблемите.

 

Зодия Дева на 8 юни


17 май

Изпълнени сте с амбиция да направите нещо изключително важно. Обаче не сте сигурни в каква посока да насочите усилията си. Затова изпитвате неспокойство, което може да ви въвлече в излишни спорове и драми. Плановете не се реализират според очакваното днес и вероятно трябва да ги застопорите за сега. Липсва ви търпение в общуването. Напрежението е свързано с промените в графика ви. Възможни са недоразумения. Внимавайте как се изразявате в професионален план, защото думите ви имат особена тежест сега.

 

Зодия Везни на 8 юни


17 май

Струва ви се, че другите са прекалено съсредоточени в собствените си проблеми, за да общуват пълноценно. Може да изникнат спорове, свързани с разпределение на ролите в семейството. Фокусирате се прекалено върху моралната страна на нещата и вашите ценности. Намерете начин, по който да изразите своите вярвания, без да натяквате за тях на останалите. Дразнят ви думите на груби хора, които не проявяват разбиране и съчувствие. Възможни са прибързани думи и действия от ваша страна. Забавете темпото, за да правите грешки и да влизате в излишни конфликти. Насочете излишната енергия към любимо занимание.

 

Зодия Скорпион на 8 юни


17 май

Днес възникват обърквания в общуването. Налага се да вземете важни решения, свързани с парите, собствеността и знанието. Това, което е скрито и тайно, е много по-важно за вас от видимото. Опитайте се да опознаете себе си и хората в дълбочина, но не се фокусирайте върху незначителни неща. Изпитвате напрежение, което ви кара да се активирате повече. За нещастие, хората не са склонни да ви слушат и това ви пречи. По-добре не подвигайте чувствителни теми днес. Успокойте се и мислете за приоритетите си.

 

Зодия Стрелец на 8 юни


17 май

Тази сутрин се тревожите прекалено за работните въпроси и това пречи на ефективната комуникацията с другите. Трудно намирате средства, с които да изразите себе си. Изпитвате неудовлетворение. Следете внимателно думите си, защото има опасност да претупвате важните разговори. Може да проявите безотговорност към попълването на документи. Не сте съгласни с идеите или думите на бизнес или интимен партньор. Енергията ви е силна, но като че ли не я насочвате в правилната посока. По-добре се захванете се с нещо, което стимулира мисълта ви.

 

Зодия Козирог на 8 юни


17 май

Тази сутрин вероятно се тревожите прекалено и това изсмуква цялата ви енергия. Бъдете мили към себе си и се захванете с приятни занимания, които отклоняват мисълта ви от сериозните въпроси. Другите искат прекалено много от вас и това ви дразни. Имате чувството, че работите прекалено бавно днес. Като че ли ви липсва обичайната дисциплина. Възможни са и здравни неразположения. При общуване вероятно звучите твърде авторитарно и това пречи на правилното протичане на комуникацията. Нетърпеливи сте с хора, които отнемат прекалено от времето ви и пречат на прогреса ви. Контролирайте гнева си и насочете енергията си към нещо продуктивно.

 

 Зодия Водолей на 8 юни


17 май

През днешния ден хората се вторачват прекалено в проблемите или се боричкат за власт. Когато най-после заемат позицията на лидер, те не се справят. Затова са възможни трудности в комуникациите. Вероятно трябва да изберете дали да рискувате или да играете на сигурно. Не приемайте нещата твърде лично, ако общуването не върви особено гладко. Намерете баланс – не стойте безучастни прекалено дълго, но и не взимайте прибързани решения. Захванете се с продуктивна и приятна дейност. Някой или нещо може да изпробва нервите ви. Хората около вас трудно разбират намеренията и действията ви.

 

Зодия Риби на 8 юни


17 май

Днес може да се появят предизвикателства, свързани с кариерата и социалния живот. Трудностите може да окажат влияние върху личния или семеен живот, и дори върху думите, които изричате. Не се взирайте прекалено в проблемите, не търсете под мухата слон. Изчакайте нужното време и всичко ще се подреди. Възможно е да възникне напрежение между вас и член от семейството. Помислете какво може да причинят случайните събития, за да сте по-добре подготвени за тях. Луната е във вашия дом на финансите, притежанията и ресурсите и ви помага да бъдете по-практични.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова