петък, 27 юли 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 27 юли петък


 


Седмият месец от 2018 г е към своя край. В разгара на лятото сме. Може би сме малко разсеяни, тъй като мислим как да релаксираме и да се възползваме от топлото време. Но все пак на някои от нас им се налага да работят.


Нека разберем какъв ще е 27 юли от астрологична гледна точка! Каква е фазата на Луната и през кой знак минава към момента? Какви аспекти сключват планетите? Как цялостната астрологична конфигурация влияе върху всеки един от зодиакалните знаци? Отговори на тези въпроси ще получите в нашата прогноза!


 


Позиция на Луната на 27 юли


 В първата половина от деня ще бъдем под влиянието на Луна в Козирог. Луната премина в този знак на 25 юли, малко след полунощ.


Луната в Козирог е практична и амбициозна. Тя има желание да работи по проекти, които ще донесат ползи в дългосрочен план. Обича да структурира, да има ясен план, по който да се движи. Изисква останалите да приемат сериозно нейните начинания. Не изпада в дълбоки емоционални състояния. Иска да се работи, а не да се чувства. Очакванията й към нейните възможности и тези на останалите хора са реалистични, дори песимистични на моменти. Трудно се доверява на другите, че ще свършат правилно работата, които имат. Затова често се натоварва с твърде много непосилни задачи.


Какво е характерно за транзита на Луната в Козирог?


 В 13:42 ч Луната напуска Козирог и преминава във Водолей, където ще достигне и своето Пълнолунието. Луната във Водолей носи облекчение от прекалено силните емоции. Позволява ни да се отдалечим малко, за да може да погледнем цялата картина. Настроението ни позволява да измислим нови бляскави идеи и имаме желание да споделим хрумванията си със света. Занимаваме се с технологии и социални медии, за да бъдем свързани със света. Време е да бъдем иновативни и да прегърнем новото. Ангажираме се с групови занимания, уважаваме другите и разглеждаме обществото като едно цяло.


Какво е характерно за транзита на Луната във Водолей?


 


 


Пълнолунието във Водолей ще бъде най-точно в 23:21 ч тази вечер. Освен това този месец Пълнолунието съвпада с Лунно затъмнение. След това Луната започва да намалява и да губи силата си.


Какво всъщност представлява Пълнолунието?


 


Важни аспекти и позиции на 27 юли


 


Какво е разположението на небесните тела?


 
  • Пълнолунието, Лунното затъмнение и другите планети
Под влияние на Пълнолунието и Лунното затъмнение във Водолей нашите емоции ще бъдат подчертано силни и могат да ни подтикнат към прибързани действия. Във въздуха сякаш се усеща напрежение, което ни пречи да мислим обективно. Затъмнението е в синхрон с ретроградния Марс, който също е във Водолей. Възможно е да взимаме бързи и необмислени решения и да се втурваме в активност. Пълнолунието осветява важни части от живота ни и трябва да се възползваме от това. Разположената във Водолей Луна, поставените в опозиция Слънце в Лъв и Марс във Водолей ни разкриват невероятни възможности, но трябва да оставим финализирането на плановете за по-късно. Енергията сега е твърде силна и желанието да бъдем активни може да ни докара проблеми на главата.


По време на Лунното затъмнение Луната формира квадратен аспект с Уран в Телец. Може да бъдем свидетели на изненади, шокиращи обрати и раздразнение, свързано с емоционални открития за живота ни. Изпитваме силно желание да се освободим от старите модели на поведение. Изкушени сме да отстояваме твърдо своята позиция и да настояваме на всяка цена да стане, каквото сме си наумили. Лунното затъмнение ще предизвика безспокойство, презрение и ще изкара на повърхността погребани в миналото проблеми.
  • Венера сескиквадрат Марс
Този аспект ще бъде точен в 15:04 ч. Той е минорен, но въпреки това ще окаже влияние върху деня ни. Той подсилва апетитите и амбициите ни. Изпитваме силно желание да се конкурираме с другите. Това може да предизвика напрежение в отношенията, но може и да ни подейства освежаващо.
  • Венера тригон Плутон
Този аспект ще бъде точен на 28 юли в 04:04 ч. Влиянието му се усеща още по-силно, тъй като съпровожда затъмнението. Възможно е да стигнем до важни изводи, свързани с взаимоотношенията и финансите. Изпитваме силна страст и сме фокусирани върху конкретен човек, ситуация, връзка, тема на разговор по един приятен начин. Ръководи ни силна нужда да споделям своите преживявания на едно по-дълбоко ниво. Може да изживеем духовна трансформация с помощта на любовта в живота ни. Търсим път за развитие, подобрение, засилване на интимната ни привързаност. Това търсене е обвързано с емоциите, с които се сблъскваме по време на това Лунно затъмнение.


Какви са астрологичните аспектите днес?


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 27 юли


25 юни


Лунното затъмнение тази вечер ще ви донесе драматизъм в социалния живот. Стари приятелства ще се появят отново. Възможно е да изпитате недоволство или нетърпение спрямо приятели и любовници, но когато се успокоите ще разберете от какво и от кого имате нужда в живота като цяло. Може да се притечете на помощ на приятел или да се появи стар проблем, свързан с ваша връзка. Имате силна мотивация да осъществите нужните промени. Може да намерите удоволствие в работата си или да се захванете с дейности, свързани с подобрение на здравето. Ще се почувствате изключително добре, ако разрешите из основи някои проблеми и поставите край на несигурността, която изпитвате.


 


Зодия Телец на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер може да предизвика недоразумения във вашия живот. Вероятно изпитвате напрежение, което в никакъв случай не ви помага да се движите в правилната посока. Помислете малко преди да тръгнете да правите промени. Стари лични проблеми може отново да се появят и да предизвикат емоциите ви. Вероятно става на въпрос за проблем, свързан с работата и вашата репутация. Възможни са конфликти с колегите и шефовете. Дългосрочните ви цели и пътят, по който сте поели в работата, може да се променят в известна степен. Искате да се наслаждавате повече на живота. Имате нужната мотивация да предприемете съответни стъпки, които ще променят начина, по който се трудите и забавлявате. Добра идея е да споделяте своите хрумвания с близък човек. По този начин ще създадете нова връзка или ще заздравите стари отношения.


 


Зодия Близнаци на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер предизвиква у вас доста необичайни чувства и желания. Искате нещата да стават по вашия начин на всяка цена. Но точно сега моментът е по подходящ да отворите сетивата си, да чувствате и да се опитате да разберете своите желания. Внимавайте с думите, тъй като имате склонност към необмислени изказвания. Затъмнението разкрива неща, които са били скрити за вас, вероятно свързани с обучението, новините, правните въпроси, завършването на проект. Идея, върху която работите от известно време, сега ще се реализира по най-добрия възможен начин. Отношенията с любимите ви хора може да ви мотивират да направите някои промени. Мислите как да чрез своите усилия да строите, да трансформирате живота. Общувате с хората от близкото ви обкръжение по изключително интересен начин, като използвате въображението си.


 


Зодия Рак на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер ще ви предизвика да преорганизирате финансите си или ще събуди отдавна погребани чувства, свързани с минали отношения. Възможни са конфликти, свързани с парите и притежанията ви. Другите са много настоятелни относно желанията си и това може да ви стресира. Направете си съответните поуки от всичко, което се случва. Възможно е да научите нещо ново във връзка с финансите и споделените ресурси, интимни въпроси или разпределението на ролите в близките ви връзки. Емоционалната енергия е изключително силна, затова се постарайте да запазите хладнокръвие. Налага се да изоставите проекти, които нямат особено значение в живота ви. Обърнете внимание да желанията, които усещате днес и утре, но оставете промените за друг период. Лунното затъмнение за вас може да донесе положително развитие по отношение на проект, който може да трансформира живота ви. Добра идея е да поговорите с някой, който споделя подобни на вашите ценности. Разговор може да заздрави съществуваща връзка или да съгради нова.


 


Зодия Лъв на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение ще ви напомни за нуждите на другите и то по неприятен начин. Въпроси, свързани с отношенията ви, ще бъдат на фокус. Мисълта ви ще бъде насочена към любовта и стари модели на поведение в любовната ви връзка. Помислете трезво върху отношенията и помислете какви ключови промени може да направите на по-късен етап. Не ви съветваме да предприемате прибързани действия. Денят е подходящ за работа и финансовите въпроси. Подредете приоритетите си и това ще ви помогне през следващите седмици. Може да откриете нови начини за печелене на пари. Имате късмет в работата, бизнеса, здравословните въпроси. Ще получите прозрения относно вашите нужди или конкретна ситуация. Повишава се мотивацията ви да разрешавате проблеми.


 


Зодия Дева на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение ще ви помогне да разберете какво ви пречи в работата, здравето и ежедневния ви режим. Емоциите ви са по-силни от обикновено. Ще откриете нова информация, която ще ви помогне в развитието. Времето не е подходящо за сериозни решения. По-добре наблюдавайте случващото се и ще откриете дълбоко заровени желания или проблеми, с които трябва да се справите. Харесва ви да се фокусирате върху дребните неща, но в процеса избягвате истински важните въпроси. Те няма да изчезнат от само себе си. С каквото и да се захванете днес вие влагате истинска страст. Силата и увереността, с която се движите в пространството, предизвиква чуждото внимание. Определена личност от обкръжението ви може да ви мотивира да подобрите здравето си.


 


Зодия Везни на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер ще отвори сърцето ви за определен човек или творчески проект. Разстройващ факт от миналото може да се появи. Но не се притеснявайте, това само ще ви помогне да разберете в какво се корени вашето раздразнение. Искате дадено нещо да се случи на всяка цена, но ако насилвате нещата, ще изпитате силно напрежение. Може да получите прозрения по отношение на приятелите, любовта и личните цели. Очаквайте подобрение в семейния живот и емоционалното ви състояние. Започвате да проявявате повече разбиране към личност, свързана с миналото, семейството и детството ви. Може да се отървете от ненужни материални притежания и от стари разбирания, които дълго време са пречели на развитието ви.


 


Зодия Скорпион на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение ще ви помогне да направите някои открития, свързани с личния и семейния живот. Вниманието ви ще бъде насочено към тази сфера. Възможно е нещо да се обърка, но след това да тръгне в правилната посока. Ако изпитате гняв и раздразнение, не подминавайте тези чувства с лека ръка, а се опитайте да разберете каква е причината за тях. Каквото и усещане да се появи у вас, сега имате възможност да го осъзнаете и да разрешите проблемите, свързани с него. Възможно е да осъществите промени свързани с проект, приятелство или бизнес отношения. Може да откриете или преоткриете определена личност или проект, който ви доставя удоволствие.


 


Зодия Стрелец на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер подсилва емоциите ви, най-вече по отношение на общуването и проектите. Усещате хаос и безредие в ежедневието. Възможно е да проявите нетърпение. Може да ви изнервят дребните неща, но всъщност в основата на проблема стоят по-сложни въпроси. Опитайте се да забавите темпото и да озаптите желанията си, които ви се струват много спешни, но всъщност ще отшумят с времето. Внимавайте с комуникацията, тъй като са възможни недоразумения и грешки в преценката. Време е да се заемете с проблемните области в живота ви. Ще вложите своята душа и сърце в проект, свързан с печеленето на пари. Мотивирани сте да подредите живота си или да придобиете нови умения. Звездите вещаят успех в професионалния и публичен сектор. Общувате успешно с властимащите. Оценявате изключително умело ситуациите, в които попадате. Забелязвате колко са ценни хората около вас. Възможно е да погледнете на свои стар проект от друга гледна точка и с ентусиазъм да се захванете отново с него.


 


Зодия Козирог на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер може да доведе до открития и вероятни конфликти, но също така ще ви помогне да разберете някои неща за себе си. Възможно е да се карате с близък човек по отношение на парите, притежанията и разпределението на ролите във връзката. Каквото и да се покаже на хоризонта сега, то е ясен знак, че трябва да предприемете някои промени. Вниманието ви заемат въпроси, свързани с вашата стойност като човек, интимността, финансите и приходите. Бъдете нащрек за всяка нова информация, която може да помогне в развитието ви. Под влияние на аспекта между Венера и Плутон преследвате страстно своите интереси. Енергията, която влагате в свои проект сега, може да ви помогне в следващите месеци. Мотивира ви да отхвърлите някои задачи. В добра форма сте за разговори. Свързвате се с останалите по смислен и положителен за вас начин. За да се почувствате най-добре, поне веднъж нарушете своите граници и разчупете модела си на мислене.


 


 Зодия Водолей на 27 юли


18 юни


Този месец Пълнолунието и Лунното затъмнение се падат във вашия знак. Затова може да ви се случат доста интересни неща и да достигнете до важни разкрития за себе си. Заряда, който носят тези две събития може да ви помогнат да се свържете с любим човек и да задоволите своите нужди. Чувствата, които изпитвате към някого, ще си кажат тежката дума. Трудно ще запазите самообладание, особено ако свободата ви е ограничена по някакъв начин или нещо ви пречи да следвате своите желания. Усещате силна мотивация, която ви кара да се стремите към промени. Под влияние на позитивен аспект между Венера и Плутон влагате сърцето и душата си в проект или взаимоотношение. Може да се захванете със занимание, което отнема доста от времето ви, но въпреки това го намирате за приятно. Имате толкова много енергия, която трябва да отиде някъде. Може да я използвате, за да се отървете от вреден навик или от ситуация, която изсмуква силите ви от доста време насам.


 


Зодия Риби на 27 юли


18 юни


Лунното затъмнение тази вечер подсилва вашата интуиция и ви посочва проблемните области във вашия живот. Желанията ви са силни сега. Започва да ви дразни скучното ежедневие. Усещате липса на посока и цел. Това ви пречи да се съсредоточите и да бъдете продуктивни. Но с напредването на деня интуицията сама ще ви насочи към правилния път. На фокус е въпрос, свързан със здравето, някаква тайна или личен проблем. Става все по-очевидно, че се нуждаете от тишина и почивка. Нужно е така да подредите приоритетите си, така че да имате време лично за себе си. Може да получите подкрепа или вдъхновение от специален човек в живота ви. Енергията на деня ви приземява, но също така ви помага да се развивате, бавно, но сигурно, придържайки се към крайната цел.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова