неделя, 8 юли 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 9 юли понеделник


 

Вече навлязохме в седмия месец от 2018 г. Преполовихме годината... Толкова бързо и неусетно стана това...

Нека разберем какъв ще е 9 юли от астрологична гледна точка? Къде е разположена Луната? Какви аспекти сключват планетите? Предстои да разберете от нашата прогноза!

 

Позиция на Луната на 9 юли


 

9 юли

 

В събота следобед Луната се сбогува с знака на амбициозните и дейни Овни и започва своя транзит през следващия знак - Телец. Ще бъдем под влияние на тази земна Луна днес до около 20 ч, когато земния спътник ще премине в Близнаци. Когато Луната премине в Близнаци, тогава може да очакваме лека промяна в настроението ни. По тази логика днешния понеделник може да се раздели на две части - преди 20 ч (Луна в Телец) и след 20 ч (Луна в Близнаци).

Луната се движи без курс днес от 19:11 до 19:59 ч, преди да смени знака си.

 

Луна в Телец


 

Луната в земния Телец ни изпраща топла и реалистична енергия. Управляваният от Венера Телец е втория знак в зодиака. Тук се срещаме лице в лице с възможностите и ограниченията, свързани с нашето физическо тяло. Емоциите са стабилни. Радваме се на търпение и спокойствие. Чувстваме се доволни и в мир със себе си. Когато Луната е в Телец ние обръщаме внимание на тялото си. Може да отделите време на разкрасителни процедури, да отидете на масаж, да си направите красив маникюр.

 

Какво е характерно за Луната в Телец?

 

Луна в Близнаци


 

Общуването е изключително важно за Луната в Близнаци. През следващите два дни, докато Луната е в този знак, вероятно ще прекараме голяма част от времето си в разговори по телефона, изпращане на съобщения и имейли. Възможно е да предприемем кратки пътувания, за да се видим с някого. Търсим компанията на хора, за да ни поддържат ангажирани и да пълнят нашите умове със знания и информация.

 

Какво е характерно за Луната в Близнаци?

 

Важни аспекти и позиции на 9 юли


 

Какво е разположението на небесните тела?

 


  • Меркурий квадрат Юпитер
Този аспект ще бъде точен днес в 11:52 ч. Той ни стимулира да търсим смисъл в живота. Това търсене, обаче, може да доведе до грешна преценка или преувеличаване. Въпреки това в умът ни се зараждат велики идеи, които може да получат реализация след време, когато извършим някои подобрения.


  • Транзит на Венера в Дева
През нощта срещу вторник, в 05:21 ч., Венера напуска знака Лъв и навлиза в Дева. Ще остане в този подвижен земен знак през следващите четири седмици - до 7 август. През този период обръщаме повече внимание на детайлите и изпитваме удовлетворение, ако сме свършили добре работата си. Изразяваме любовта си по практичен начин, чрез жестове в помощ на любимите ни хора. Помагаме им да свършат своите задачи, създаваме приятна домашна среда за тях и прочие, грижим се за тяхната прехрана и благосъстояние. Любовта трябва да има смисъл и цел. Негативната страна на това разположение на Венера е склонността да бъдем прекалено критични и придирчиви спрямо партньорите. Възможно е също да се тревожим твърде много и да се дразним от несъвършенствата на всичко около нас.

 

Какви са астрологичните аспектите днес?

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 9 юли


25 юниДнес Венера покровителства вашия любовен живот. Запалва искрата на любовта и ви кара да гледате с оптимизъм към бъдещето. Денят е подходящ да обсъдите различията, които имате с половинката си. Ако сте необвързани, идеалния партньор вероятно ви чака зад ъгъла. Социалния ви живот е доста активен през днешния ден и благодарение на това се запознавате с интересни хора. Успешно се справяте на работното място. Сложна ситуация с ваш колега представлява тест за нервите ви и може да кажете нещо не на място. По-добре запазете мислите си за себе си.

 

Зодия Телец на 9 юли


18 юни

Вашият приоритет през днешния ден е да докажете колко сериозен, верен и грижовен партньор сте в любовта. Има възможност, обаче, да бъдете силно привлечени към човек, различен от вашата половинка. Ще ви коства много усилия да устоите на изкушението. Ако сте необвързани, предпочитате да се фокусирате върху кариерата си, отколкото да излезете да търсите любовта. Възможно е неочаквано да се сблъскате с бивш партньор, който ще се опита да ви спечели отново. Трудно ще откажете. Опитайте се да контролирате емоциите си. На работното място имате чувството, че всяка една ваша инициатива среща трудности. Не плувайте срещу течението и не прахосвайте енергията си. Просто изчакайте късметът ви да се промени.

 

Зодия Близнаци на 9 юли


18 юни

През днешния ден трудно изпитвате удовлетворение в любовен план. Вероятно имате колебания относно любовта на партньора ви. Доста сте чувствителни и е възможно да повдигнете стар въпрос, който да наруши хармонията. Не бъдете толкова подозрителни към мотивите на най-важният човек живота ви. Ако сте необвързани, то това вероятно се дължи на противоречивите емоции, които изпитвате. Не позволявайте на обърканите чувства да ви завладеят и да ви обвързват със стари връзки. Носталгията, която изпитвате днес, може да ви изолира от онези хора, които се опитват да ви впечатлят. Имате желанието и енергията да се захванете с някакъв вид физическа активност. В работата се справяте добре, но ви очакват трудности. Възможно е да  получите твърде много задачи. Денят ще ви изтощи, поради липса на организация. Може да разчитате единствено на себе си.

 

Зодия Рак на 9 юли


18 юни

Днес потъвате в света на фантазията и трудно някой може да ви върне към реалността. Дори за партньора ви това представлява трудност. Той може да реши да ви напусне. Вероятно вие самите чакате това да стане от доста време. Помислете от какво имате нужда. Необвързаните може да започнат романтична афера днес. Чарът ви омагьоса останалите и използвате правилните думи, за да съблазните желания от вас човек. На работното място бъдете търпеливи и внимателни и всичко ще бъде наред. Възможно е да се почувствате изморени в края на деня, но като цяло този понеделник сте доста енергични.

 

Зодия Лъв на 9 юли


18 юни

Днес е възможно да възникнат конфликти между вас и любимия ви човек. Но до края на деня ще успеете да изгладите недоразуменията и да възстановите хармонията. Настроението ви често се променя. Ако сте необвързани, но от известно време се срещате с нов човек, той може да започне да се колебае относно отношенията ви. В един момент показвате силен интерес, в следващия-бягате. Мислили сте, че има химия помежду ви, но вече не сте толкова сигурни. На работното място са доста заети. Нагърбили сте се с много задачи. Освен това може да имате проблеми с колегите или да получавате критика от шефа. Опитайте се да се развеселите като гледате забавни клипчета в интернет.

 

Зодия Дева на 9 юли


18 юни

Днес вашата половинка иска да разнообрази отношенията ви и да ви измъкне от обичайната рутина. Вие обаче разбирате погрешно нейните намеренията и агресивно отхвърляте всяка една идея. Това определено ще разочарова любимия ви човек. Ако сте необвързани, започва да ви писва от самотата. Решавате сериозно да потърсите сродната си душа. Внимавайте само да не прогоните потенциалните кандидати като им говорите за сватбата от мечтите си още на първата ви среща. Не се отпускайте на работното място, тъй като шефът следи работата ви изкъсо. Всяка ваша грешка ще бъде наказана.

 

Зодия Везни на 9 юли


18 юни

Днес любовния ви живот определено не е само цветя и рози. Ангажирани сте предимно с работата и приятелите си и нямате много време за половинката си. Ако сте необвързани, днес сте доста съблазнителни и убедителни. Атмосферата е подходяща за създаване на нови контакти, което ви дава надежда за стартиране на любовна връзка. Звездите може да предизвикат силни емоции. По отношение на здравето се чувствате изключително добре, само се постарайте да си осигурите достатъчно сън. В професионален план тези дни мислите доста за своята кариера и дали сте поели по правилния път. Ако се колебаете дали да смените призванието или професията си, консултирайте се със специалист.

 

Зодия Скорпион на 9 юли


18 юни

В любовен план се налага да проведете разговори с половинката си за някои минали събития. Партньорът ви може да ревнува, но и вие самите не сте били много търпеливи с него напоследък. Изслушайте съмненията и страховете на любимия човек. Така ще подобрите отношенията си. Ако сте необвързани, разположението на звездите ви дава нужната страст, за да покорите любовта. Бъдете внимателни и не се привързвайте прекалено, защото връзката започната през днешния ден вероятно няма да бъде продължителна. Използвайте уменията си за съблазняване, за да се забавлявате и да срещате нови хора. Днес определено сте оптимистично настроени и готови да се изправите срещу всяко предизвикателство. На работното място сте изпълнени с амбиция и увереност. Разполагате с всичко необходимо, за да осъществите работните си планове.

 

Зодия Стрелец на 9 юли


18 юни

Днес сте особено привързани към партньора си и не искате да се разделяте с него дори за секунда. Въображението ви не знае граници и сте пълни с идеи, с които да разнообразите връзката си. Това прави половинката ви доволна. Ако сте необвързани, вашият чар няма да ви предаде днес. Получавате доста внимание. Много хора искат да ви впечатлят. Остава само да направите своя избор, стига да сте готови за връзка. На работното място имате възможност да блеснете през днешния ден и да получите възхвали от шефа. Възможно е да работите в по-малък състав, поради летните ваканции. Но вие сте готови да се заемете с допълнителни задачи и да поемете дори проектите на колегите.

 

Зодия Козирог на 9 юли


18 юни

Половинката ви днес е в чувствено настроение и знае как да стимулира вашите сетива. Ще прекарате доста приятни моменти заедно. Пазете се обаче от конфликти, свързани с общите финанси, тъй като партньорът ви има навик да харчи повече, отколкото може да си позволи. Възможно е подобни спорове да развалят вечерта ви. Ако сте необвързани, днес може да се срещнете човек, който да ви използва единствено, за да задоволи сексуалния си нагон. Ако това не ви устройва, прекратете отношенията. На работното място е възможно да се състезавате с някого за получаване на повишение. Пригответе се за сериозна битка, особено ако вашия съперник е по-близък с шефовете.

 

 Зодия Водолей на 9 юли


18 юни

Днес отношенията ви с партньора са изключително хармонични. Всеки от вас успява да запази независимостта си и същевременно връзката ви процъфтява. Настроени сте по-романтично от всякога и любимия човек го оценява. Ако сте необвързани, през последните няколко дни атмосферата е идеална за среща с нови и привлекателни хора. Не сте готови напълно да отворите сърцето си, но въпреки това общувате с лекота. Звездите подкрепят развитието ви на работното място днес и ви дават възможност да започнете важен за вас проект.

 

Зодия Риби на 9 юли


18 юни

В любовните отношения периодът е малко труден за вас. Съмнявате се в стабилността на връзката с партньора ви. По-добре обсъдете въпроса с близък приятел, който ще ви помогне да се ориентирате в избора си. Ако сте необвързани, вероятно все още не можете да забравите последната си връзка. Днес може да срещнете подходяща партия, но не се интересувате от обвързване. Подобно отношение ще ви направи нещастни в дългосрочен план. Бъдете по-отворени към останалите или ще изпуснете възможност за прекрасна връзка. На работното място може да разчитате на уменията на свой колега за завършването на важен проект. Добрата екипна работа винаги се отплаща. Шефът ви ще бъде впечатлен от вашите лидерски умения.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова