Posted by : Paynera вторник, 4 декември 2018 г.

Новолуние в Стрелец на 7 декември


 

На 7 декември 2018 г., петък, в 09:22 ч. ще станем свидетели на Новолуние в знака Стрелец.


Нека разберем какво е характерно за това астрологично събитие.


 

Същност на Новолунието


 

Винаги след настъпването на Пълнолунието, Луната започва да намалява. Става все по-слабо видима с човешко око. Подобно на нея, и хората чувстват, че силите ги напускат. Нямат желание и амбиция да се захващат с нови проекти и занимания. Предпочитат да си извлекат поука от случилите се събития до този момент и да събират нови сили за по-енергични и смели времена. Лунният диск намалява все повече и повече, докато не стигне до фаза Новолуние. След това Луната сякаш се ражда отново, започва да нараства и да става все по-силна.

Всяко едно Новолунието е повратна точка за нас. Момент, в който трябва да загърбим миналите проекти, да се разделим с неща, които вече не ни носят полза, да освободим мислите си и да се измъкнем от вредни за нас ситуации и навици. Новолунието ни дава страхотна възможност да се захванем с нови проекти и да вложим усилията си в тяхното реализиране. Подобно на лунния диск, който расте с всеки следващ ден от лунния цикъл, така и нашата амбиция нараства. Стремим се към разумни промени, които да дадат тласък на нашето развитие.

 

новолуние в овен

 

Значение на Новолуние в Стрелец


 

Новолунието се появява в подвижния огнен знак Стрелец и символизира нова начало. Време е да се концентрираме върху положителните черти на Стрелеца. Той е оптимистичен, ентусиазиран, авантюристичен, откровен, приказлив, независим. Луната ни насърчава да помислим по какъв начин да включим тези качества в живота ни. Сега може да се фокусираме върху цели, които повишават нашето разбиране за света, които ни зареждат с увереност и оптимизъм. Лесно може да се загубим в подробностите от ежедневното съществуване. Но благодарение на силната енергия на Стрелеца ще намерим начин, по който тези скучни детайли да подхранят нашата вяра, надежда и представа за нещата.

Стрелецът мисли в големи мащаби и е напълно възможно да прекалим с очакванията и надеждите. Луната формира квадратни аспекти с Марс и Нептун по време на Новолунието. Това създава опасност да стигаме до крайности или да се захващаме с непрактични занимания. Времето е подходящо да впуснем въображението си в действие, но трябва да внимаваме, защото не мислим особено реалистично. Сега започваме подготовка за момента, когато ще оберем плодовете на нашата смелост, независимо колко са големи. Това ще се случи след приблизително две седмици, когато се появи Пълнолунието на 22 декември.

 

новолуние в овен


Влияние на Новолуние в Стрелец


върху астрологичните знаци


 

Разбрахме какво е всеобщото влияние, което оказва това Новолуние в Стрелец върху нас. Трябва също така да имаме в предвид, че новите проекти, с които ще се захванем, зависят не само от това в кой знак попада Новолунието, а и в кой дом. При всеки знак Луната се пада в различен дом по време на Новолунието.

 

Зодия Овен
Този месец Новолунието се пада във вашия 9 дом, дома на приключенията, образованието и вярванията. Време е да смените обстановката като пътувате, проучвате нови интереси или просто обогатите своите преживявания. Чувствате се обновени, мислите ви са с духовна или философска насоченост. Може да преживеете духовно пробуждане или да усетите как света ви зове. Желанието да поемете по нова посока и да пътувате ще се появи изненадващо. Очакват ви промени в ежедневието. Ще се промени и подхода ви към здравето. Вероятно ще ви бъде по-трудно от обикновено да работите под строг график и да спазвате определени ограничения на работното място и извън него.

 

Зодия Телец
Този месец Новолунието се пада във вашия 8 дом, дома на интимния живот, секса, трансформацията, споделени чувства, притежания и финанси. Време е да разчистите всички дългове между вас и другите хора. Осъзнавате много по-ясно от преди със зависимостите, които ви пречат да се развивате. Събужда се желанието ви за емоционална и физическа близост с другите хора. Това, от една страна, ще ви насърчи да бъдете по-креативни. Но пък, от друга страна, събужда вътрешните ви страхове, особено ако намирате настоящата си връзка за незадоволителна.

 

Зодия Близнаци


Хороскоп 22 март четвъртък

При вас Новолунието се пада в партньорския седми дом. Възможно е да сте изпитвали някакво ограничение или застой във вашите взаимоотношения напоследък. Новолунието в противоположния ви знак Стрелец ще ви помогне да поставите ново начало в тази сфера. Възможно е да се появи сблъсък на ценности между вас и вашия партньор. Разговорите във връзка с семейството ще бъдат напрегнати, но ще разкрият много истини. Вероятно ще настъпи някакъв вид промяна в отношението ви към нещата. Силните желания и нужди ще бъдат на фокус. Важно е да бъдете отворени към промените, но не бързайте да работите по тяхното осъществяване.

 

Зодия Рак


Хороскоп 22 март четвъртък

Този месец Новолунието се пада във вашия 6 дом. Това е дома на работата, службата, здравето и дневния режим. Ще извършите промяна в тази сфера. Така ще отправите правилното послание към другите и ще подобрите взаимоотношенията си с тях. Възможно да се появят нови предложения за работа през следващите седмици или да се разкрият нови перспективи пред вас. Промените във връзка с работното ви място ще повишат вашета увереност. Професионалният ви свят носи изненади и ще ви е нужно време, за да привикнете към новата ситуация.

 

Зодия Лъв


Хороскоп 22 март четвъртък

През декември Новолунието се пада във вашия 5 дом, дома на творчеството, сърдечните трепети и забавленията. Това е домът, с който се свързва вашата зодия. Творческият ви устрем достига важни върхове и имате възможност да изразите себе си по нов и вълнуващ начин. Новолунието ви носи свежа и мощна енергия, най-вече по отношение на романтичните връзки и социалните приятелства. Времето е изключително подходящо за творчество и любими занимания, тъй като нови идеи се зараждат спонтанно във вашия ум. Ако вече се занимавате с творчески проект, ще погледнете нещата под нов ъгъл.

 

Зодия Дева


Хороскоп 22 март четвъртък

През декември Новолунието попада във вашия 4 дом, дома на семейството, и ви помага да започнете нови проекти, свързани със семейния живот и средата, която обитавате, вашето жилище и дом. Ще постигнете много като бъдете честни и показвате уважение и загриженост към близките си. Тази позиция на Луната е изключително стимулираща, ако искате да подобрите връзката със семейството и със самите себе си. Склонни сте да прекарате повече време у дома си. Предпочитате да бъдете в позната обстановка.

 

Зодия Везни


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието в Стрелец се пада във вашия 3 дом, дома на комуникацията и мисълта. При вас новите проекти ще бъдат свързани с общуването. Лесно ще печелите симпатиите дори на хора, които все още не познавате добре. Може да изпробвате нови подходи, свързани с даден проект, връзки с обществеността или ваш личен интерес. Времето е подходящо да се запишете на нов курс, да отделите време на кореспондецията си, лична и служебна, да се явявате на тестове и проверка на знанията, да ръководите търговия.

 

Зодия Скорпион


Хороскоп 22 март четвъртък

Този месец Новолунието попада във вашия 2 дом, който отговаря за финансите. Това дава тласък на нови проекти, свързани с финансовите средства и начина, по който ги придобивате. Време е да се погрижите за парите и притежанията си, да промените своето отношение към тях, да намерите нови начини за извличане на дивиденти. Може да отделите време за чувствени усещания, да усетите радостта, която носят сетивата ви. Възможно е да изпитате желание да прекалявате с храни и напитки и да си угаждате повече.

 

Зодия Стрелец


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието този месец се пада във вашия знак и ви зарежда с мощна енергия, която ви помага да осъществите важни подобрения в живота си. Вие сте особено ентусиазирани и енергични. Искате да представите себе си във възможно най-добра светлина. Търсите начини да подобрите самочувствието си и да увеличите своята увереност. Определено оставяте отпечатък в съзнанието на хората, но колкото и да ви се иска, избягвайте да разкривате всяка част от себе си. Луната ви помага да бъдете смели и решителни.

 

Зодия Козирог


Хороскоп 22 март четвъртък

Новолунието в Стрелец попада в 12 дом, вашия духовен дом, и дава начало на нови проекти, свързани с изследването на душевността. Готови сте да се разделите със стари неща и да презаредите своите батерии. Вероятно през следващите две седмици до настъпването на Пълнолунието ще търсите усамотение и ще разсъждавате върху себе си. Предпочитате да потънете в емоционално уединение и да се потопите в спокойствие. Светът на сънищата и мечтите ви е оживен и интуицията ви е изключително силна. Слушайте вътрешния си глас.

 

 Зодия Водолей


Хороскоп 22 март четвъртък

През декември Новолунието попада във вашия 11 дом, дома на приятелствата, и ви помага да започнете нови проекти, свързани с приятелите. Освен това този дом е свързан точно с вашия знак. Вероятно ще се посветите на работа в екип и ще работите за осъществяването на общи идеали и цели. Енергията е с вас, за да направите важни промени в тази сфера. Ще бъдете откровени и с въодушевление ще споделяте идеите си. Открито признавате, че другите също допринасят за вашия успех и удовлетворение. Подобрявате съществуващите връзки. Започвате да вярвате повече в себе си, а по този начин привличате и чуждите симпатии. Вероятно ще откриете нови съмишленици.

 

Зодия Риби


Хороскоп 22 март четвъртък

Този месец Новолунието попада във вашия 10 дом, дома на репутацията. Това означава, че новите ви проекти и цели ще бъдат свързани с кариерата и репутацията. През следващите две седмици до настъпването на Пълнолунието прожекторите са насочени към вас и другите забелязват вашите постижения. Това може да бъде както комфортен, така и неприятен момент за вас. Представата на другите за вас влияе на живота ви дори повече, отколкото осъзнавате. Енергията днес е вълнуваща, но също така и разрушителна. Възможна е промяна в гледната точка или навлизането в съвършено непозната територия. Може да поставите ново начало на работното място.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова