Posted by : Paynera неделя, 24 февруари 2019 г.

Родени на 24 февруари


 

С помощта на астрологията може да разберем какъв е характерът на човек в зависимост от датата, на която е роден. Освен това може да определим донякъде какво може да очаква този човек във всяка една година от живота си. За целта трябва да сравним позициите на планетите в момента на раждането, с позициите им през съответната година. В тази статия ще намерите обобщена прогноза за родените на датата 24 февруари.

 

24 февруари


Ако сте родени на 24 февруари:


Вие сте представители на зодия Риби - тези нежни, влюбчиви, интуитивни и реещи се във фантазиите чудеса на природата. Вие сте чаровни, общителни и някак различни. За някой може да е странен факта, че имате нужда от време само за себе си, за да се освежите и да съберете нови сили. Интересен събеседник сте и обичате да включвате колкото се може повече хора в разговорите, които водите. Бихте направили и невъзможното, за да помогнете на тези, които обичате. Състрадателната ви страна е добре развита, както и вашия бизнес нюх. Добре се справяте с бизнеса, макар че може да ви отнеме известно време да изберете правилната посока на развитие.

 

Прогноза за следващата година от живота ви


(24 февруари 2019 – 24 февруари 2020 г.)


 

Предстоящата година ще бъде задоволителна и балансирана като цяло. Чувствате се добре и сте доста общителни. Успявате да постигнете баланс между работата и забавлението, личния и професионалния живот. Ще бъдете успешни и лесно ще поддържате добри взаимоотношения с хората. Владеете емоциите си отлично. Изпитвате по-малко интелектуален и физически стрес. Уверени сте в себе си и получавате положително отношение от другите хора.

Вълнуващи промени и възникването на нови интереси ще характеризират предстоящата година. Лесно изразявате своята уникална индивидуалност. Възможно е да смените работата си, да започнете нова любовна връзка или да развиете чисто ново хоби. Ще навлезете в неизследвани територии. Успявате да се приспособите към новите обстоятелства и непознати ситуации. Времето е подходящо да се включите към нови организации или групи и да посещавате срещи и социални събития. Ще откриете интересни и необичайни решения на проблемите. Нужно е да бъдете гъвкави, за да успеете. Личността ви е бляскава и забележителна тази година и това ще ви помогне да привлечете нови обстоятелства и хора в живота ви.

През следващата година от живота ви ставате по-смели, по-уверени и енергични. Поставяте си нови цели и предизвикателства и предприемате съответните действия, за да ги постигнете. Може да срещнете или да общувате с хора, които ви окуражават и вдъхновяват да имате повече увереност в себе си. Енергията ви е впечатляваща и усещате кога е правилното време да действате. Самостоятелната работа и съревнованието на работното място ще изпълнят вашата година. На моменти ще се наложи да „успокоите“ топката и да се учите на търпение. Страстта и ентусиазмът ви се големи. Номерът е да насочите енергията си в правилната конструктивна посока.

В интимен план


Определено сте чаровни и привличате останалите. Интимните ви връзки ще бъдат вълнуващи, дълбоки и наситени. Но внимавайте, защото може да изпитвате прекалено силна ревност или чувство за притежание на моменти. Скритите емоции ще се разкриват твърде лесно, но така може да изпитате облекчение.

Имате възможност да се развивате чрез любовта и социалните връзки. Търсите интензивност и дълбочина на чувствата в любовта. Наясно сте колко е важно да поддържате здравословни взаимоотношения и интимност. През тази година може да се влюбите, независимо дали е в някоя специална личност, ново хоби или кауза, която защитавате. Напълно възможно е да срещнете някой, който ще промени живота ви, ценностите и отношението ви към любовта. Финансите ви също ще се подобрят драстично, най-вече поради способността ви да премислите разходите си и да се ограничавате от безсмислени харчове. Възможно е да подновите отношенията си със стари приятели или да възникнат нови отговорности към съществуващи приятелства.

Имате чувството, че духовните и материалните ви цели са в хармония. Обстоятелствата в живота ви ще ви помогнат да превърнете мечтите в реалност. Вярвате по-силно в позитивното развитие на нещата.

Периодът, който предстои ви дава повече свобода и нови начинания, които ще ви помогнат да изразявате себе си по-добре. Ще бъдете доволни от случващото се, особено в сферата на отношенията с хората и творческите и работни проекти. Времето е изключително подходящо да се свържете с останалите и да споделяте общи цели и удоволствия с тях.

 

Според нумерологията


 

Според нумерологията 2019 година (24.02.2019 = 2+4+0+2+2+0+1+9 = 20 = 2+0 = 2) за вас ще премине под влияние на Двойката, която е управлявана от Луната. Това е годината на дружбата, партньорството. Тя е тиха, нежна и хармонична почти през цялото време. Не е толкова активна като предишни години. Вие се чувствате по-отговорни към нуждите на останалите. Ако сте търпеливи и открити по приятен начин, ще привличате събития или хора, който искате в живота си. Годината е отлична за съграждане на ново бъдеще. Нашият съвет е да бъдете търпеливи и възприемчиви, да се наслаждавате на спокойствието, да натрупвате преживявания, да се развивате и да градите, и да привличате.

 

Според нумерологията 2020 година (24.02.2020 = 2+4+0+2+2+0+2+0 = 12 = 1+2 =3) за вас ще премине под влияние на Тройката, която е управлявана от Юпитер. Това е годината на общителността. Настроени сте приятелски към останалите и ви е изключително приятно да споделяте времето си с тях. Фокусът е поставен върху личната свобода, създаването на нови приятелства и изследването на нови концепции. Ентусиазирани сте и много по-готови за приключения от други години. Ще имате възможност да се забавлявате повече от обикновено. 2020 г ще е доста успешна при вас, ако се занимавате с творчество или проявявате креативност в ежедневието си. Нашият съвет е да вслушате в повика на душата си да се свързвате с останалите хора, но внимавайте да не разпилявате енергията си в твърде много различни посоки.


Информация за други дати на раждане


Родените под знака на Риби според датата на раждане

{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова