Posted by : Paynera понеделник, 25 февруари 2019 г.

Родени на 25 февруари


 

С помощта на астрологията може да разберем какъв е характерът на човек в зависимост от датата, на която е роден. Освен това може да определим донякъде какво може да очаква този човек във всяка една година от живота си. За целта трябва да сравним позициите на планетите в момента на раждането, с позициите им през съответната година. В тази статия ще намерите обобщена прогноза за родените на датата 25 февруари.

 

25 февруари


Ако сте родени на 25 февруари:


Вие сте представители на зодия Риби - тези нежни, влюбчиви, интуитивни и реещи се във фантазиите чудеса на природата. Имате необичайно разбиране за живота. Мисленето ви е напредничаво. Вие сте доста интелигентни и лесно инициирате нови проекти. Другите ви се доверяват и изисквате честност от тях. Умеете да прощавате. Знаете, че всеки един човек има недостатъци, които във вашите очи изглеждат като нещо красиво, което отличава всеки от нас. Рядко се чувствате разбрани, обаче, въпреки че се стремите да разбирате останалите.

 

 

Прогноза за следващата година от живота ви


(25 февруари 2019 – 25 февруари 2020 г.)


 

По време на вашия рожден ден през 2019 година Луната е във фаза последна четвърт, което означава, че достигате до важен момент на личностно израстване. Вероятно ще бъдете малко по-емоционални през следващата година. Поради тази причина е възможно да създавате ненужни конфликти и да взимате прибързани решения. Въпреки това годината ще ви донесе по-добро разбиране към живота и силно желание да се погрижите за вашите бизнес дела. Периодът би трябвало да бъде динамичен и изпълнен с активност.


През следващата година от живота ви ставате по-смели, по-уверени и енергични. Поставяте си нови цели и предизвикателства и предприемате съответните действия, за да ги постигнете. Може да срещнете или да общувате с хора, които ви окуражават и вдъхновяват да имате повече увереност в себе си. Енергията ви е впечатляваща и усещате кога е правилното време да действате. Самостоятелната работа и съревнованието на работното място ще изпълнят вашата година. На моменти ще се наложи да „успокоите“ топката и да се учите на търпение. Страстта и ентусиазмът ви се големи, но трябва да насочите енергията си в правилната конструктивна посока.

 

В интимен план


 

Определено сте чаровни и привличате останалите. Интимните ви връзки ще бъдат вълнуващи, дълбоки и наситени. Но внимавайте, защото може да изпитвате прекалено силна ревност или чувство за притежание на моменти. Скритите емоции ще се разкриват твърде лесно, но така може да изпитате облекчение.

Имате възможност да се развивате чрез любовта и социалните връзки. Търсите интензивност и дълбочина на чувствата в любовта. Наясно сте колко е важно да поддържате здравословни взаимоотношения и интимност. През тази година може да се влюбите, независимо дали е в някоя специална личност, ново хоби или кауза, която защитавате. Напълно възможно е да срещнете някой, който ще промени живота ви, ценностите и отношението ви към любовта. Финансите ви също ще се подобрят драстично, най-вече поради способността ви да премислите разходите си и да се ограничавате от безсмислени харчове. Възможно е да подновите отношенията си със стари приятели или да възникнат нови отговорности към съществуващи приятелства.

Имате чувството, че духовните и материалните ви цели са в хармония. Обстоятелствата в живота ви ще ви помогнат да превърнете мечтите в реалност. Вярвате по-силно в позитивното развитие на нещата.

Периодът, който предстои ви дава повече свобода и нови начинания, които ще ви помогнат да изразявате себе си по-добре. Ще бъдете доволни от случващото се, особено в сферата на отношенията с хората и творческите и работни проекти. Времето е изключително подходящо да се свържете с останалите и да споделяте общи цели и удоволствия с тях.

 

Според нумерологията


 

Според нумерологията 2019 година (25.02.2019 = 2+5+0+2+2+0+1+9 = 21 = 2+1 = 3) за вас ще премине под влияние на Тройката, която е управлявана от Юпитер. Това е годината на общителността. Настроени сте приятелски към останалите и ви е изключително приятно да споделяте времето си с тях. Фокусът е поставен върху личната свобода, създаването на нови приятелства и изследването на нови концепции. Ентусиазирани сте и много по-готови за приключения от други години. Ще имате възможност да се забавлявате повече от обикновено. 2020 г ще е доста успешна при вас, ако се занимавате с творчество или проявявате креативност в ежедневието си. Нашият съвет е да вслушате в повика на душата си да се свързвате с останалите хора, но внимавайте да не разпилявате енергията си в твърде много различни посоки.

Според нумерологията 2020 година (25.02.2020 = 2+5+0+2+2+0+2+0 = 13 = 1+3 = 4) за вас ще премине под влияние на Четворката, която е управлявана от Уран. Годината е подходяща за работа и развитие. Време е да запретнете ръкави и да обърнете специално внимание на практичните въпроси. Няма време за мързелуване. Може да чувствате, че годината е трудна, монотонна, скучна и самотна. През тази година вероятно няма да формирате нови приятелства. Но времето е чудесно за израстване, развитие и поставяне на твърди основи, което ще допринесе за вашия успех в бъдеще. Нашият съвет е да се организирате добре, да работите, за да натрупате нужните ви ресурси, да бъдете ангажирани.

 

За други дати на раждане


 

Родените под знака на Риби според датата на раждане

{ 2 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова