Posted by : Paynera сряда, 20 февруари 2019 г.Характера на Рибите


според датата на раждане


 

Всяка година приблизително от 19 февруари до 20 март Слънцето преминава през знака на Рибите. Хората родени в този период празнуват своя рожден ден. Не може да се каже, че всички представители на този знак са еднакви. Не може да ги сложим под един знаменател. Всяка една рибка, всеки един рибок е различен.

Тук ще откриете информация за характера на родените под знака на Риби според датата, на която са се явили на този свят. (Сега е сезонът на Рибите и всеки ден ще се добавя към една дата в тази статия.)

 

Още статии за зодия Риби от Мери Астрология: 


Магичният свят на Рибите

Зодия Риби в любовта

Зодия Риби и другите знаци

 

Ако сте родени на 19 февруари:


Вие може да разчитате сами на себе си. Практични и независими сте. Имате много артистични таланти. За вас е важно от време на време да оставате насаме, за да презаредите батериите и за да се почувствате прилив на енергия отново. Традиционалисти сте и си поставяте високи изисквания. Вие сте емоционални и понякога изпадате в тъжни настроения. Притежавате чар и харизма, които привличат останалите. Успехът в живота ви се дължи на упорита работа и изостреното ви чувството за отговорност.


 

Ако сте родени на 20 февруари:


Вие сте изключително уравновесени и грациозни. Изглеждате много търпеливи и спокойни, но може да бъдете импулсивни и непокорни. Партньорствата означават много за вас, тъй като сте чувствителни и загрижени за другите. Винаги сте наясно с чуждите нужди и ги взимате в предвид при взимането на решения. Изпитвате удоволствие да подкрепяте своите любими хора. Изпълнени сте с въображение и интуицията ви е силна. Обикновено успявате да използвате талантите си, но трудно се фокусирате само в една или две посоки. Колкото и да копнеете за сигурност, все пак се нуждаете от движение и от малко предизвикателства, които да ви вдъхновяват.

 

Ако сте родени на 21 февруари:


Вие сте харесвани от останалите и ги вдъхновявате. Но те вероятно не знаят колко сте чувствителни всъщност, тъй като външно изглеждате общителни и отпуснати. Имате тенденция да изпадате в мрачни настроения и често изпитвате безспокойство в емоционален план. Вероятно притежавате литературен талант и изтънчено чувство за хумор. Имате прагматична и организирана страна на характера, която не винаги е очевидна за останалите.

 

 


Ако сте родени на 22 февруари:


Чувствителни и загрижени за другите, вие не се страхувате да бъдете различни. Голяма част от вас се чувствате специални по някакъв начин. Възможно е животът ви да се развие по необичаен начин. Идеите ви са уникални и с творчески пламък. Изпитвате огромно желание да ги споделяте със света. Вие сте много интригуващи и убедителни. Алтруист сте по природа и обичате да помагате на другите.

 

 

Ако сте родени на 23 февруари:


Внимателни, чувствителни и страстни, вие работите целеустремено, веднъж намерили призванието си. Трудно обаче се фокусирате само в една посока. Цените разнообразието, имате най-различни таланти и се интересувате от много неща. При вас се преплитат по неповторим начин логика и интуиция. Двете неща са добре развити, което означа, че разбирате почти всяка концепция, всяка тема. Вие сте идеалисти във взаимоотношенията. Има тенденция да изисквате прекалено много или да очаквате прекалено малко от другите.

 

Ако сте родени на 24 февруари:


Вие сте чаровни, общителни и някак различни. За някой може да е странен факта, че имате нужда от време само за себе си, за да се освежите и да съберете нови сили. Интересен събеседник сте и обичате да включвате колкото се може повече хора в разговорите, които водите. Бихте направили и невъзможното, за да помогнете на тези, които обичате. Състрадателната ви страна е добре развита, както и вашия бизнес нюх. Добре се справяте с бизнеса, макар че може да ви отнеме известно време да изберете правилната посока на развитие.

Какво очаква родените на 24 февруари през следващата година?


 

Ако сте родени на 25 февруари:


Имате необичайно разбиране за живота. Мисленето ви е напредничаво. Вие сте доста интелигентни и лесно инициирате нови проекти. Другите ви се доверяват и изисквате честност от тях. Умеете да прощавате. Знаете, че всеки един човек има недостатъци, които във вашите очи изглеждат като нещо красиво, което отличава всеки от нас. Рядко се чувствате разбрани, обаче, въпреки че се стремите да разбирате останалите.

Какво очаква родените на 25 февруари през следващата година?


 

Ако сте родени на 26 февруари:


Интуицията ви е отлична, особено ако трябва бързо и точно да прецените човек, който срещате за пръв път. Това не значи, че никога не правите грешки в преценките ви, тъй като подобно на всички риби обичате да фантазирате. Но за разлика от другите, вие вярвате, че целите се постигат с упорита работа. Често в живота поставяте кариерата пред личния живот, защото сте амбициозни и винаги искате да докажете нещо, ако не на другите, то на себе си. Нуждаете се от партньор, който да приема вашите разнообразни вкусове и таланти.

 

Ако сте родени на 4 март:


Вие имате силно усещане за карма. Вярвате, че всичко, което казвате и правите, има значение и затова внимавате. Вие сте отговорни и се отнасяте с грижа към останалите. Губите търпение, когато забелязвате, че те не се отнасят също така добре към вас. Не обичате да предприемате големи рискове, но въпреки това не ви липсва амбиция. Работите бавно, но упорито и успявате да се реализирате. Организирани сте или поне се стараете да бъдете такива.

Какво очаква родените на 4 март през следващата година?


 

 

{ 4 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова