неделя, 31 март 2019 г.Хороскоп за 1 април 2019, понеделник


 


Вече започна новият месец април. Изпълнени сме с надежда към това, което предстои. Пролет е, слънцето ни топли с лъчите си, птиците ни радват с песните си. Светът се събужда. Какъв ще бъде четвъртият месец от 2019 година може да научите от нас:


Астропрогноза за всеки знак за април


Планетите през април


Лунен календар за април


 


1 април - първи ден от месеца, първи ден от седмицата. И Денят на шегата, хумора и сатирата, разбира се!


Българите обичат да се шегуват един с друг и да си подхвърлят майтапи. Ако днес не успеем да изпълним дадените обещания, спокойно може да кажем, че сме се пошегували, когато сме обещали. И така някакси може да ни се размине безотговорността към другите.


Хайде да видим през този хубав ден какви подводни камъни крият звездите за нас!


 


Позиции на планетите на 1 април 2019


 


В момента Слънцето преминава през знака Овен, където ще остане до 20 април. Днес в 17:49 ч. Луната ще се сбогува с екцентричния Водолей и ще потъне в дълбоките води на знака Риби. Под влияние на Луната в Риби, през следващите два дни, ще бъдем малко по-чувствителни и потайни от обикновено. Луната е намаляваща и се движи към Новолуние, което ще бъде на 5 април в Овен. Меркурий загърби първото ретроградно движение за тази година и продължава транзита си в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и имаме нужда да се затворим в себе си. Венера също е в Риби - отново индикация, че ще потънем в дебрите на емоциите и на вътрешния интимен свят. Да не забравяме, че и Нептун е в Риби. Въобще се намираме в период, в който сме ориентирани повече към духовното, отколкото към материалното. Попадаме в ролята на жертви или на спасители. Определено ставаме по-състрадателни и загрижени за околните. Интуицията и въображението ни са силно развити.


А Марс вече е в Близнаци. Вчера около 9 сутринта планетата на активността се премести от ориентирания към стабилност знак Телец в хаотичния и разсеян знак Близнаци. Пред нас може да се появят редица възможности и вероятно ще ни е трудно да се спрем само на един вариант.


Още за разположението на планетите...


Луна в Риби


Венера в Риби 


Марс в Близнаци


 


Кратка прогноза за 1 април 2019 


В първата част от деня, до 17:49 ч., Луната е във Водолей, което означава, че ще бъдем по-общителни, ще ни хрумват интересни идеи и ще ни вдъхновява всичко различно и необичайно. След това Луната минава в Риби, затова ще станем малко по-чувствителни, състрадателни и духовно настроени. Ще използваме интуицията си. Вечерта ще прекараме приятни моменти с най-близките си.


Луната обаче формира напрегнат аспект с Марс. Това разпалва чувствата и ни кара да предприемем действие. Възможни е обаче да се изправим пред трудности. Венера и Плутон също сключват леко неблагоприятен аспект днес. Под негово влияние ще изпитаме съмнения относно чуждите намерения.


Меркурий и Нептун се движат към точен съвпад, който ще е последния такъв по време на престоя на Меркурий в Риби. Този аспект ще облекчи напрежението, когато се появят трудности.


През днешния ден от една страна искаме да повярваме, че най-доброто предстои, а от друга - ни е трудно да се доверим на хората, съмняваме се в тях.


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова